Aan het daten? Goed om weten!

0

‘Aan het daten? Goed om weten!’ geschreven door Karina De Ruyck, is vers van de pers en wordt op 31 oktober 2009 voorgesteld op de Antwerpse Boekenbeurs. fotoaanhetdaten Dit boek is een onmisbare gids bij het daten. Het staat bol van de praktische tips die het
verschil maken tussen een ‘goede’ en een ‘slechte’ date. Het vormt teven hét ideale eindejaarsgeschenk voor elke zoekende single.

Leeftijd speelt daarbij geen rol, want daten doen we vandaag met zijn allen vanaf 18 tot 75 jaar. Het komt er dus op aan om maar beter meteen goed voorbereid zijn, want verbazend veel mensen blunderen bij het daten. Ze voelen zich ongemakkelijk, stuntelen en gedragen zich zelfs onvolwassen en weinig hoffelijk. Zo blijven er tijdens die eerste ontmoetingen veel kansen onbenut. En men krijgt maar 1 kans om een goede indruk te maken. Deze datinggids loodst dates stap voor stap door het datingproces mét de nodige aandacht voor de verschillende valkuilen.

• Met cartoons van Ilah
• Geeft concrete informatie en tips doorheen het hele datingproces
• Met getuigenissen van dates
• Voor de leeftijd van 18 tot 75 jaar!

Karina De Ruyck Is ervaringsdeskundige en schrijfster en ging daten na het overlijden van haar man. Het werd een boeiende en tegelijkertijd hilarische trip door datingland die ze neerschreef in ‘Hoera, ik heb een date’. Samen met Martine Acke richtte ze MissingLink op, het relatiebemiddelingsbureau voor singles vanaf 35. Op basis van al haar ervaringen schreef De Ruyck deze handige, haast noodzakelijke datinggids.

Titelgegevens
Auteur: Karina De Ruyck
Titel: Aan het daten? Goed om weten!
Linkeroever Uitgevers
Prijs: € 12,50
ISBN 978 90 5720 327 5
Verschijnt 21 september

Share.

Laat een reactie na