natuurlijk onstpannen met Zenbev

0

Zenbev is een volledig natuurlijk middel dat kan helpen om stress te bedwingen en angst- en slaapproblemen aan te pakken. Meer
weten? Lees hieronder wat het voor je kan doen.

pompoenpittenmeel

Zenbev is samengesteld uit pompoenpittenbloem, dextrose, natuurlijk citroenaroma, rijstzetmeel en gemodificeerde cellulose. Het is ontwikkeld door Dr. Craig Hudson, stichter van Biosential Inc. Vermengd met water, fruitsap of je lievelingsthee wordt het een makkelijk te bereiden instant natuurdrankje. Waarom? Omdat pompoenpittenmeel een natuurlijke bron van organische tryptofaan is die ontspannend, slaapbevorderend en angstdempend kan werken.

omtrent tryptofaan

Tryptofaan is één van de zeldzaamste bouwstenen van proteïnen, ook bekend als aminozuren. Het is een essentieel aminozuur, wat betekent dat het lichaam het zelf niet kan aanmaken en het dus moet worden ingenomen. Ook heeft het een positieve invloed op de ontwikkeling van de spieren, verlicht het chronische pijnen en zorgt voor een verhoogd libido en wat gewichtsverlies. Tryptofaan is een natuurlijk element dat de hersenen aanspoort om serotonine te maken. Door een dagelijkse inname, zorg je dus voor een verhoogd serotoninegehalte in je hersenen. Dit leidt tot gevoelens van rust, geluk en zelfvertrouwen. Serotonine heeft ook een temperend effect op stress, angstgevoelens en depressie. Tryptofaan vind je onder andere in chocolade, bananen, kikkererwten en pompoenpitten.

het innovatieve van Zenbev

Nu is het zo dat pompoenpitten ook andere aminozuren bevatten, die allemaal vechten om opgenomen te worden door de hersenen. De gepatenteerde formule van Zenbev lost dit op door de toevoeging van een kleine hoeveelheid koolhydraat, waardoor tryptofaan gemakkelijker opgenomen wordt door het lichaam. Tegelijkertijd gaat datzelfde koolhydraat een verbinding aan met andere aminozuren, die vervolgens worden afgevoerd naar de lever. Resultaat: tryptofaan heeft veel meer kans om opgenomen te worden door de hersenen.

voordelen en resultaat van het gebruik van Zenbev

Er wordt tryptofaan aangevoerd, een natuurlijke stof die de aanmaak van serotonine die een lichaamseigen en dus natuurlijke angstonderdrukker is, in de hersenen stimuleert. Daarom treedt hier geen versuffend effect op, in tegenstelling tot wat er gebeurt na de inname van sommige geneesmiddelen. Zenbev helpt je op een kalme en efficiënte manier om te gaan met angstgevoelens. Stress stimuleert je in plaats van je te verlammen, en jij blijft fit, methodisch en werklustig, zelfs onder zware druk. En aangezien de werking van Zenbev geregeld wordt door de chemie van je eigen hersenen, produceert het op elk moment precies de juiste hoeveelheid serotonine. Zo vermijd je te allen tijde neveneffecten en afhankelijkheid.

wanneer Zenbev gebruiken

Overdag: dan wordt de tryptofaan omgezet in serotonine. Dat leidt tot een beter humeur, een betere eetlust en een verhoogd gevoel van welzijn.

’s Avonds of ’s nachts: dan verandert de serotonine in melatonine, die het slaapmechanisme in de hersenen activeert, wat zorgt voor een rustige, natuurlijke slaap.

Wanneer niet gebruiken

Zenbev kan neveneffecten/bijwerkingen hebben, zoals wazig zien, duizeligheid, vermoeidheid en ook een licht psychisch onwelzijn (men voelt zich heel vreemd/wazig) kan optreden. In een aantal landen is L-Tryptofaan zelfs verboden of verboden geweest, omdat het in verband gebracht werd met een aantal ziekte-en sterfgevallen.
Bepaalde medicatie, vooral anti-depressiva en MAO-remmers, mogen niet tegelijk met L-Tryptofaan genomen worden.
Wie van plan is ‘s nachts te rijden of zware machines te bedienen, wordt afgeraden vooraf Zenbev in te nemen.
Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, worden aangeraden het advies van een arts in te winnen, net als personen die antidepressiva nemen(met inbegrip van St. Janskruid).
Diabetici raadplegen vooraf best hun dokter.

Uitgebreide info over Zenbev beschikbaar op www.zenbev.com

Share.

Laat een reactie na