Astrologie en chocolade

0

Als cadeautje doet chocolade het altijd goed. En het wordt nog beter als je het soort chocolade geeft dat past bij het dierenriemteken van degene die hem krijgt.Benieuwd naar de relatie chocola-astrologie? Lees dan snel verder.

Ram-Leeuw-Boogschutter

Vuurtekens staan bekend om hun kracht, leiderschap en assertiviteit. Het is dus normaal dat zoveel energie vraagt om de donkerste en bitterste chocolade die tevens het hoogste cacaogehalte bevat.
Ram: voor deze impulsieve leider boordevol dadendrang en zelfvertrouwen: donkere chocolade gevuld met kersen. Type Mon Cheri. En ook nog: een overheerlijke moelleux ofte chocoladetaart met een hart van nog vloeibare chocolade.
Leeuw: koninklijk, gul, warmhartig en magnetisch als ze zijn, gaan deze mensen voluit voor een stevige portie bitterchocolade. Die eten ze liefst onder de vorm van cakejes. Puur of in combinatie met een vleugje citroen.
Boogschutter: deze actieve, moedige optimist kiest eenvoudigweg voor de zwartste chocolade. Graag met een gembertoets. Ook grijpt hij/zij regelmatig naar een voedzame, altijd donkere notenchocolade of studentenhaver.

Stier-Maagd-Steenbok

Bij de aardetekens staan sensualiteit, onverzettelijkheid, standvastigheid en onafhankelijkheid duidelijk voorop. Zij gaan dan ook voor de volle smaak van een eenvoudige maar goede donkere chocolade.
Stier: de solide, loyale, betrouwbare naar luxe neigende Stier is dol op truffels van donkere chocolade gevuld met rijke kastanjecrème. Hij/zij zegt tevens nooit nee tegen artisanaal bereide donkere chocolademousse of eclairs.
Maagd: deze behulpzame, introverte, kieskeurige mensen genieten discreet van eenvoudige maar perfect bereide donkere chocoladetruffels. In het gezelschap van een donkere Javanais laten ze zich af en toe helemaal gaan.
Steenbok: ambitieus, gewetensvol en ernstig als ze zijn, hebben zelfs deze mensen een zwakke plek. Ergens in hun bureau bewaren ze stiekem dure, donkere, pittige pralines en gemarmerde chocoladecake van beste makelij.

Kreeft-Schorpioen-Vissen

De watertekens worden gestuurd door een zee van verborgen emoties, een sterke intuïtie en het invoelen van anderen. Alle soorten fluweelzachte melkchocolade vormen voor hen het gedroomde comfortvoedsel.
Kreeft: zorgzame, emotionele Kreeften schermen hun soft innerlijk af via een stevig pantser. Daarom gaan ze voor melkchocolaatjes gevuld met fruitige, smeuïge crème. En warme chocolademelk blijft hier het ideale kopje troost.
Schorpioen: deze intense, mysterieuze mensen blijven geboeid door het leven en de liefde. Ze zweren bij Martini’s met schilfers van melkchocolade en van melkchocoladetruffels met een zachte rum-rozijnenvulling.
Vissen: als mystieke dromers houden de gulle, vriendelijke en flexibele Vissen van nagerechten op basis van melkchocola. Smaken hier altijd:marshmallows in een jasje van melkchocolade of een voedzame chocoladepudding.

Tweelingen-Weegschaal-Waterman

De elegante, ruimdenkende en slimme luchttekens houden van gezelschap. Ook zij genieten van chocolade, maar dan vooral van de witte variant. Zijn luchtige textuur en subtiele smaak brengen hen in vervoering.
Tweelingen: als beweeglijke sociale vlinders hebben ze moeite met definitieve besluiten. Behalve waar het chocola betreft. Dan eten ze truffels van witte chocolade met een ganachevulling of koekjes gedopt in witte en donkere chocola.
Weegschaal: deze rechtvaardige, romantische en intelligente ziel, ziet altijd beide kanten van de zaak. Die dualiteit zoekt Libra ook in snoep, via pralines of taarten van donkere chocolade afgewerkt met lagen witte chocola.
Waterman: is populair, speciaal en vrijgevochten en houdt van surprises. Daarom snoept hij/zij pralines met donkere chocolavulling verpakt in witte chocola met muntsmaak. Of brownies royaal doorspekt met stukjes witte chocola.

Nog lekkere chocolade info
De knapperigste chocoladekoekjes bak je lekker zelf
Homemade chocopasta, het lekkerste eindejaarscadeau

Share.

Laat een reactie na