het orakel van de Malediven

0

Eventjes het noorden kwijt in het leven? Het orakel van de Malediven wijst je de juiste richting aan. Ontdek hieronder hoe je dit orakel kan raadplegen.

het orakel van de Malediven

De Malediven bestaan uit 1190 prachtige eilandjes die een soort ketting vormen van groene edelstenen, rustend op het blauwig fluweel van de Indische Oceaan. Volgens de oude Afrikaanse tovenaars kan het orakel van de Malediven voor jou een kompas betekenen als je in het leven de weg wat bent kwijt geraakt.

zo bevraag je het orakel:

Neem 2 dobbelstenen in je handen, concentreer je, stel je vraag en gooi. Tel het aantal ogen op en lees vervolgens wat deze worp belooft.

2. De Vrouw

Ben je een vrouw? Speel dan a.u.b. opnieuw want het orakel benadrukt de noodzaak van een tweede worp. Ben je een man en verliefd? Deze worp staat zeker in verband met dé vrouw in je leven, los van je beginvraag. Om er meer over te weten dien ook jij nog een keer te gooien.

3.De Man

Ben je een man? Gooi opnieuw en schenk je volle aandacht aan het bekomen antwoord. Ben je een vrouw? Dan staat deze worp voor een belangrijke man in je leven of voor hem die dat zal worden, los van je beginvraag. Een 2de worp zal je meer info geven hieromtrent.

4.De Tam-Tam

Uiteraard voorspelt deze worp belangrijk nieuws voor jou. Dat nieuws komt tot jou tijdens een persoonlijk gesprek of via mail, telefoon of brief.

5.Het Verlies

Het orakel van Malediven zet je hier aan tot grote voorzichtigheid. Je raakt immers in de ban van illusies en/of koestert helaas valse hoop.

6.De Liefde

Deze worp voorspelt of bevestigt de aanwezigheid van een soulmate in je leven. De Liefde staat voor een ‘match made in heaven’, weet je wel? In deze unie gaat het niet om een man en een vrouw maar duidelijk om een voorbestemde fusie tussen twee harten en twee zielen.

7.De Storing

In je persoonlijke sfeer: uit het niets ontstaan ruzies, waarbij de moeilijkheden zich snel opstapelen. Op het werk: wees alert want iemand wil je een hak zetten. Hoe dan ook, in beide gevallen kan het geschil opgelost worden via een verhelderend gesprek.

8.De Vriendschap

Duidt altijd op een vertrouwensband tussen een man en een vrouw. Ben je een vrouw? Je krijgt de steun van een man. Ben je een man? Een vrouw steunt je projecten.

9.De Woede

Opgelet: hier bestaat een grote kans dat conflicten abrupt een slechte afloop krijgen. Daarom:wik en weeg je woorden, lok vooral geen agressie, jaloezie of geweld uit.

10.Het Verleden

Weet je niet meer waar je naartoe wilt of waar je naartoe gaat in het leven? Kijk dan even achterom. Bestudeer je levensloop, je roots, de leefgemeenschap waarin jij je bevindt. Op de Malediven zegt men: wie zijn eigen historiek niet kent, kent niets.

11.Het Succes

Deze worp garandeert voldoening. Bevind jij je op de bodem van de put en heb je het gevoel dat je echt niet dieper meer kan zinken? Weet dan dat het einde van je problemen nabij is en de klim opwaarts weldra zal beginnen. Het Succes voorspelt eveneens binnenkomend geld.

12.De Gezalfde

Het orakel zegt: jij mag zelfs op de rug van een luipaard dansen zonder schrik te hebben dat hij je zal oppeuzelen. Met andere woorden:dit is de mooiste, de allerbeste worp, want je wordt beschermd van bovenaf. Bovendien klopt het geluk aan je deur.

Share.

Laat een reactie na