in Beauty Nazareth staan vrouwen getroffen door kanker, centraal

0

We kennen allemaal minstens één vrouw in onze omgeving die door kanker getroffen is. De strijd van onze zus, dochter, moeder, ander familielid, vriendin, buurvrouw of kennis, raakt ons allen diep. Misschien werd of word je er wel zelf door overvallen. In elk geval is het goed om weten dat Het Beauty Complex in Nazareth, door kanker getroffen vrouwen hulp en ondersteuning biedt in een moeilijke levensfase.

Beauty Nazareth = viervoudige hulp voor vrouwen getroffen door kanker

Luc Vemeersch (55) is de ontwerper en uitvoerder van het complex “Beauty Nazareth”, dat enig in zijn soort is in België. En dit uiteraard met de steun van zijn vrouw Elsy. In dit uniek totaalconcept in Nazareth, Drapstraat 111, staan vier partners (Beauty Hairconcept, Borstzorgwinkel, Instituut Ann en Get Fit) paraat om vrouwen die geconfronteerd worden met kanker, gespecialiseerde zorgen op maat te verlenen. De patiënt of klant kan er binnenkomen en er zich op één en dezelfde dag een pruik of hoofddeksel laten aanmeten en er de juiste borstprothese annex beha of bikini kiezen. Daarnaast kan er op dezelfde dag permanente make-up worden aangebracht of een zachte oncomassage krijgen. En als er dan nog voldoende tijd en energie overblijft, kan hier zelfs nog aan fitness gedaan worden.

Volgende diensten worden aangeboden in Beauty Nazareth

  • 1) Beauty Hairconcept
    Luc Vermeersch van Beauty Haircocept: ‘Mensen krijgen chemo en verliezen hun haar. Of mensen krijgen alopecia en verliezen hun haar. Het totaalconcept Beauty Nazareth, dat sinds anderhalf jaar geopend is, is een centrum in België waar alles draait om haar-, huid- en lichaamsverzorging met inbegrip van de nodige aandacht voor het welbevinden van de klant/patiënt op fysiek en emotioneel vlak. Mijn afdeling is “Beauty Hairconcept” en gaat over het haar en de hoofdhuid. De bedoeling van Beauty Hairconcept is dat iedereen hier kan geholpen worden via een pruik of een haarmuts. Want we bieden pruiken, haarmutsen en hoofddeksels aan voor elk budget. Plus de juiste verzorgingsproducten om de getroffen hoofd- en lichaamshuid te ondersteunen.’
    Beauty Hairconcept
    09-324 84 48
    0477-88 68 67

    www.beauty-hairconcept.be
  • www.wij-geven-u-haar.be

  • 2) Instituut Ann
    Stefanie Steeman van Instituut Ann: ‘Chemo maakt elke huid droger en brozer. Met behulp van microscopie, kunnen we de huid perfect checken op vochtgehalte, gevoeligheden en de hoeveelheid talg. Zo kunnen we de juiste verzorgingsproducten selecteren die kunnen gebruikt worden voor, tijdens en na een chemokuur. Dit is echt een aanrader teneinde de huid te ondersteunen tijdens het hele therapeutisch traject. Ook de manicure, pedicure en eventuele kunstnagels, worden telkens uitgevoerd met aanwending van speciale producten. Want ook de nagels worden tijdelijk droger en brozer. Verder brengen wij permanente make-up aan, voor bijvoorbeeld de wenkbrauwen of de oogcontouren. Dit is zeer belangrijk voor vrouwen die hun haren en wenkbrauwen gaan verliezen, omdat dit emotioneel zwaar kan doorwegen. Door te kiezen voor permanente make-up vooraleer met de chemo te beginnen, kunnen wij ervoor zorgen dat de patiënten wenkbrauwen hebben, ook op het moment dat hun haren uitvallen. De wenkbrauwen kunnen we zo natuurlijk tekenen, omdat we werken met de hairstrokes techniek (haartje per haartje). In samenspraak met de chirurg voeren wij eveneens een pigmentatie uit van de tepelhof’.
    Instituut Ann
    09-281 11 23
    0477-40 37 57

    www.instituut-ann.be
  • 3) Borstzorgcentrum Nazareth
    Carine Danneels van Borstzorgcentrum: ‘Borstzorgcentrum Nazareth is een uniek concept, wat België betreft dan. Wij mogen in alle eerlijkheid beweren dat je nergens een dergelijke keuze aan borstprothesen en aangepaste en trendy badkledij, lingerie en sportkledij zal vinden als hier. Tweemaal per jaar krijgen we een nieuwe collectie binnen. Er is om te beginnen onze prachtige en uitgebreide lingerielijn. Verder is er de badkledij, met natuurlijk badpakken, bikini’s en ook tankini’s die momenteel steeds populairder worden. Daarnaast bieden we de klanten sportkledij aan zoals topjes, sweaters en t-shirts. En er is ook nog onze homewear en nachtkledij, die net als de rest, voorzien zijn van pochetten die ruimte bieden voor een prothese. En tot slot zijn er de verschillende soorten borstprothesen. En niet te vergeten: de compressiekousen voor de armen, die de lymfedrainage ondersteunen.’
    Borstzorgcentrum Nazareth
    09-242 43 44

    www.thuiszorgwinkel.be
  • 4) Get Git
    Aäron Vermeersch van Get Fit: Dit centrum voor fitness en care past helemaal in het concept van Beauty Nazareth. Ik kreeg een opleding LO & sport en ik werk samen met mijn moeder Judith Dequecker. Zij is gezondheids- en voedingsconsulente en master in massagetherapie. In het kader van Rekanto kunnen mensen tijdens en na de kankerbehandeling bij ons gratis een jaar sporten! En dit 2 x per week, waarbij het tijdstip telkens vrij kan worden gekozen. Dit is werkelijk een uniek aanbod, geloof me.
    Get Fit Nazareth
    09-329 50 90

    www.getfitnazareth.be
Share.

Laat een reactie na