Test: ben jij een jonge of een oude ziel?

0

We kennen allemaal de uitspraak: “Waw, dat moet wel een oude ziel zijn”. Hieronder lees je er wat meer over en kan je via onze test tegelijk aan de weet komen of er, zeg maar, een oude ziel of een puberziel in je huist.

Wat de astrologie betreft zijn er believers en non-believers. Maar zelfs de ongelovigen weten, merkwaardig genoeg, meestal toch onder welk astrologisch teken ze geboren zijn. In de astrologie kleurt het dierenriemteken waarin de zon zich op het moment van je geboorte bevindt, voor een stuk je persoonlijkheid. Ben je bijvoorbeeld geboren tussen 23 november en 21 december, dan behoor je tot het dierenriemteken Boogschutter. En daar zitten bepaalde karaktereigenschappen en gedragingen aan vast.

Ook de maan heeft invloed op je persoonlijkheid

Maar weet je dat ook de stand van de maan op het moment dat je geboren bent, iets over jou kan onthullen? Dit gegeven kan immers een stukje van de sluier oplichten over de manier waarop jij in het leven staat. Ben je bijvoorbeeld bij volle maan geboren? Dan zal je meestal houden van een druk leven en/of veel mensen om je heen. Heb je daarentegen voldoende aan je eigen gezelschap en verveel jij je geen moment in je eentje? Of vind jij maar moeilijk je plaats in het leven? Dan zou je wel eens een jonge ziel kunnen zijn.

Dat soort zaken is het gevolg van het feit dat het leven een leerschool is die ons de kans biedt alle mogelijke ervaringen te doorlopen. Op elke nieuwe winding van de spiraal, bereiken we een hogere bewustzijnslaag, waarbij we 4 verschillende fasen kunnen doorlopen. De 4 verschillende fasen staan voor kind, puber, volwassene en ouderling. Geen enkele fase is beter of slechter dan een andere. Ze staan gewoon voor een andere reeks ervaringen.Toch is het verrassend om zien hoe de meeste mensen zich vanaf de peutertijd volgens de bij hen passende fase (volgens de astrologie althans) gedragen. Hoewel de fase waarin we ons nu bevinden dus wel kan achterhaald worden, blijft het bereikt bewustzijnsniveau dat alles kleurt, grotendeels voor ons verborgen.

Doe de test

Als jij dus wil weten of er in jouw lijf een jonge of daarentegen een oude ziel woont, doe dan meteen de test. Je vindt de test door te klikken op onderstaande link.

http://www.happyvibes.be/astrologie/ben-jij-een-jonge-ziel-of-oude-ziel/

Share.

Laat een reactie na