Horoscoop oktober 17

0

ram

In oktober moet jij je continu aanpassen in de mallemolen van het leven, Ram. Op het werk kan je contact met een meerdere stroef verlopen. Met partner? Botsende visies en egospelletjes belasten de sfeer. Single? Je amuseert je via enkele luchtige contacten. Thuis en in de familie lijkt wel een wervelwind actief te zijn. Be prepared. Voor je vrienden ben je kritisch en onverdraagzaam. Veranderende familiale en/of professionele omstandigheden hebben een forse invloed op je financiële toestand.

stier

Op het werk is het nu vaak vechten tegen geannuleerde afspraken, problemen qua organisatie en meningsverschillen. Met partner en geboren tussen 20 en 26 april? Wrijf er de waarheid liever niet te hard in, want daar komen brokken van. Solo? Tot half oktober kan Amor nu letterlijk overal toeslaan, Stier. Sta klaar! In de familie zoekt iedereen jouw hulp en raad. En je bent er voor hen. Idem in de vriendenkring waar het leuk toeven blijft. Wees voorbereid op die onverwachte grote uitgave. Sterkte gewenst!

tweeling

Dit wordt een maand waarin je veel nieuwe contacten legt die het verschil kunnen maken in je leven, Gemini. Op het werk levert dit je alvast waardevolle inside information op. Ook bevordert het nieuwe associaties. Met partner? Sleur tekent de relatie die jij van alle kanten bekijkt. Single? Cupido kan nu recht in de roos schieten. Thuis en in de familie is er ontevredenheid. Dit wegens slecht matchende uurroosters en kapotte huishoudtoestellen of installaties. Het laatste kan een flinke hap uit je budget nemen.

kreeft

Hou rekening met stoorzenders. Op het werk loopt alles vrij vlot. Veranderingen zijn op til voor Kreeften geboren tussen 16 en 22 juli. Met partner? Die partner kan opvallend veranderen, maar ook familiale problemen kunnen de relatie beïnvloeden. Solo? Vanaf 10 oktober kan een passende partner je pad kruisen. Thuis en in de familie is de sfeer ontvlambaar. Ga hier bepaalde personen uit de weg. Je trekt er nu op uit met oude of nieuwe vrienden. Je financiën gaan op en neer. Alert blijven is de boodschap.

leeuw

In de focus: je sociaal leven en zelfrealisatie, Leo. Op het werk krijg je tijdelijk wat minder armslag, maar je gaat er volwassen mee om. Met partner? Humor overheerst hier. In oktober is er ruimte voor een gezamenlijk project of voor een nieuwe sociale impuls. Solo? Je investeert enkel in een degelijk contact. Thuis en in de familie zijn er problemen met werken in uitvoering of de huishoudhulp. De vriendenkring belooft nu cocktails en uitjes. Je stelt vast dat je een verkeerde financiële inschatting gemaakt hebt. Sterkte!

maagd

Werk en liefde staan nu centraal, Maagd. Je geeft alles op het werk, dankzij een energieboost. Tel daar je goede werkrelaties bij en je begrijpt dat de resultaten niet uit kunnen blijven. Met partner? Jullie gaan voor eerlijkheid. Solo? Tot half oktober heb je Amor aan je zijde. Er is dus verandering op til. Geniet ervan. Thuis en in de verdere familie gebruik je structuur en begrip. En dat bevalt iedereen. Zowel met vrienden als collega’s spendeer je nu heel wat tijd. Je financiën blijven mooi in evenwicht.

weegschaal

Je staat in de kijker deze maand, Libra, wat voordelen biedt. Op het werk behaal je succes maar er kan zich verandering aftekenen. Met partner? Je snakt naar nieuwe prikkels. Solo? Tot half oktober volstaan uitgaan en verleiden. Daarna kan het ernstiger worden, inclusief ware liefde. In de familie zit je klem tussen problemen met je ouders en problemen met je puberende kinderen. Uitblazen kan bij de vrienden waar actie troef is. Je krijgt nu te maken met grote kosten maar hebt genoeg reserve om alles te betalen.

schorpioen

Het gebeurt maar om de 12 jaar, Scorpio, maar in oktober is het dus zover. Jupiter, planeet van uitbreiding, kansen en geluk, gaat over jou waken. En dit een heel jaar lang. Op het werk barst je van zelfvertrouwen. Met partner? Hoewel je nu weinig tijd hebt voor elkaar, neem je hier toch de leiding. Solo? Dank zij je zelfvertrouwen vind je de juiste woorden voor de ultieme verleiding. Thuis en bij de vrienden ben jij de motor en ziel van het gezelschap. Zelfs je financiële toestand ziet er rooskleurig uit. Dat belooft…

boogschutter

Op het werk is het superdruk voor jou, Schutter. Maar je weet wat je wilt en je zal het krijgen ook. Helaas dien je wel elke stap te bevechten. Met partner? De aandacht gaat naar jullie relatie, het welzijn van het gezin en de verbetering van de woonst. Pottenkijkers worden hierbij niet geduld. Solo? Vanaf de 15de kan Cupido raak schieten. Thuis heerst een los, wat rommelig sfeertje. Vriendschappen primeren in oktober. Zowel bestaande als nieuwe vriendschappen. Financieel loopt alles prima en verwerf je zelfs extra inkomsten.

steenbok

Turbulente periode, Bokkie, waarin je altijd kan terugvallen op je trouwe vrienden. Je positie op het werk is momenteel wat wankelbaar wegens een reorganisatie. Met partner en geboren tussen 4 en 12 januari? Jullie praten nu vooral over geld. De andere Bokken hebben meningsverschillen inzake familiale kwesties. Single? Dat blijft nog even zo. Je financiën baren je momenteel grote zorgen. Er kan een forse, onverwachte uitgave bovenop je vaste kosten komen. Of geld dat je toekomt, laat te lang op zich wachten.

waterman

Lekker lopende maand, Waterman, waarin het je meestal meezit. Op het werk leg je contact met een invloedrijk persoon. En eindelijk komt er een eind aan een slepend geschil. Met partner? Jullie bakken samen zoete broodjes, net als vroeger. Single en wachtend op de ware? Die kan nu je pad kruisen, jawel. Thuis en in de familie loopt alles op wieltjes en is de communicatie top. Je wordt gevraagd op etentjes of biedt er zelf één aan. Indien je nu geld moet krijgen, dien je dit van nabij te volgen opdat je niet benadeeld wordt.

vis

In oktober is er onrust op het werk, Visje. Stevige discussies, bedreigde banen of zware dossiers behoren tot de realiteit. En toch blijf je zen. Met partner? Er zijn hier diverse conflicten actief. Al in scheiding? Dan wordt het touwtje trekken inzake de kinderen of bezittingen. Solo? Dat blijf je nog even. In het gezin en de familie kunnen jouw relatieproblemen bemoeienissen van anderen uitlokken. Ook merk je dat niet elke vriend/vriendin even betrouwbaar is. Qua financiën is er veel activiteit. Volg alles van heel dichtbij.

Misschien vind je ook dit leuk
Het Watermantijdperk
Een antwoord op je vraag

 

Share.

Laat een reactie na