Astrologische preview 2018

0

Wat brengt het jaar 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram

Hou je van uitdagingen, confrontaties en strijd, Ram? Van gedurfde initiatieven en ideeën? Van jezelf verkopen aan de meest biedende? Professioneel kan dit alles je deel worden in 2018. Met partner? Jullie leven samen maar jij reserveert in deze relatie volop tijd voor jezelf, je vrienden en hobby’s. Besef dat niet elke partner dit zomaar pikt. Single? Onstabiele toestand hier. De ander kan tegenstand bieden of zonder uitleg de benen nemen. Qua geld krijg je het vaak moeilijk om de balans tussen inkomsten en uitgaven te bewaren. Er kan in 2018 ook een juridische kwestie opduiken. Op familiaal vlak is er die nieuwe situatie, waar jij overigens prima mee omgaat. Dit jaar maak je schoon schip in de vriendenkring en dus zijn nieuwe contacten zeer welkom. Opgepast voor frequente plotse veranderingen. Ze kunnen je vermoeien en zelfs uitputten. Zowel geestelijk als lichamelijk.

stier

Vanaf 15 mei 2018 waait er een nieuwe, superfrisse vibe door je leven, Stier. Jawel. En die blijft bij je de komende jaren. Bofkont! Qua werk gaat er dus een nieuwe wereld voor je open die je de kans schenkt te tonen wat je waard bent. En dat blijkt heel wat te zijn. Met partner? De vibe laat zich ook voelen in de relatie. Nemen jullie samen een nieuwe, fantastische start? Dat kan. Ook mogelijk: één van jullie (of allebei) kijkt uit naar ander en beter. Solo? Reken op veel actie en surprises in je liefdesleven. Op financieel vlak durf je risico’s nemen die flink wat winst opleveren. En je dus toelaten in stijl te leven. Wat familie en vrienden betreft: zij zijn veelvuldig en positief aanwezig in je leven. Daarnaast levert ook het internet nieuwe contacten aan. Geef je niet te vaak over aan alle soorten excessen en probeer je op een natuurlijke manier te ontspannen. Want stress hoort er ook bij in 2018.

tweeling

Twee jaar lang kreunde je onder moeilijke professionele omstandigheden, Gemini. Wel, vanaf begin 2018 zal je hier verlichting ervaren. Waarna je opnieuw gelooft in wat je doet en zo het verschil maakt. Met partner? Ook hier zijn de meeste irritaties verleden tijd. Jullie draaien de bladzijde om en beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Single? Maanden van geluk liggen vanaf augustus voor jou in het verschiet. Geen wonder dat je het leven door een roze bril bekijkt. Met geld en goed spring je zeer verstandig om. Thuis, in de familie en bij de vrienden zorg je ervoor dat niemand ook maar iets te kort komt. En omdat je daarnaast zoveel mogelijk verschijnt waar veel mensen samen komen, maak je gemakkelijk nieuwe vrienden en kennissen. Je levensvreugde en energie pieken dit jaar, Gemini. Qua gezondheid hoef jij je dus eigenlijk weinig zorgen te maken.

kreeft

Jaar waarin je op het werk iedereen verbaast, Kreeft. Want je neemt er geen blad voor de mond en zegt precies waar het op staat. Desondanks krijg je spontaan bruikbare steun en sleep je betere condities voor jezelf uit de brand. Of, slaag je er zelfs in een nieuwe baan te bemachtigen. Met partner? Dit wordt een moeilijke tijd voor jullie. Zij die er het best in slagen de schade te beperken zijn de oudere stellen die ervaren hebben dat ander niet per se staat voor beter. Solo? Je ontmoet iemand die een groot deel van je levenspad samen met jou wil afleggen. Dit jaar kan jij je, op één of andere manier, zeker financieel verrijken. Familie en goede vrienden zijn sterk aanwezig in 2018. In positieve zin, dus helemaal zoals jij het gedroomd hebt. Je zal je in 2018 evenwel op tijd en stond in alle rust in je eentje moeten terugtrekken, Kreeft. Dit om te bekomen van felle emoties die ook je lichamelijk welzijn kunnen aantasten.

leeuw

Professioneel blijft 2018 voor jou complex om uiteenlopende redenen, Leo. En dit tot begin november waarna het keerpunt komt. Min of meer onverwacht. Tot dan kunnen enkel ernst, discipline en vriendelijkheid je redden. Met partner? Jouw moeilijke werksituatie bevordert het relatieklimaat niet. Het gevolg hangt af van de resterende hoeveelheid liefde tussen jullie. Solo? Je struint een beetje rond tot begin november. Dan komt het echte (liefdes)werk. Vermijd op financieel vlak zaakjes die er slechts veelbelovend uitzien tot je er middenin zit. En verlies lijdt. Vanaf begin november verbetert je financiële status. Besef dat tot november, je familie en dichte vrienden je hart zullen verwarmen en een bron van vreugde en steun voor je zullen betekenen in moeilijke tijden. Je lever en hele spijsverteringsysteem zullen dit jaar extra gevoelig zijn,Leo. Ook kan je overwerkt raken door teveel te doen en/of te snel te leven. Denk dus vooruit.

maagd

Net als de Stier, stap ook jij een succesvol 2018 binnen, Maagd. Op het werk ben je ambitieus, beslist en gefocust op slagen. Al vanaf januari kan je een groter project of meer verantwoordelijkheid verwachten. Waarna jij je volledig inzet en op die manier je reputatie en financiën opwaardeert. Met partner? Zeker tot begin november is er stabiliteit en harmonie tussen jullie. Single? Enkel het beste is goed genoeg voor jou. Ook eis je de volledige inzet van de ander. De voorbije jaren ging je financiële toestand steeds op en neer. Nu schep je orde in de chaos, wat pijnlijk is maar je tevens een gezondere financiële basis bezorgt. De relatie met familie en vrienden wordt waarachtiger. Oude kwesties worden uitgeklaard, contacten verdiept en nieuwe banden worden gesmeed. Je fysieke weerstand is dit jaar sterk, Virgo. Vooral als je op tijd contact maakt met de natuur. En meer bepaald met de aarde en de bomen. Ja, pak die boom maar eens goed vast. Go for it!

weegschaal

Op het werk zijn er stoorzenders, Libra. Maar je glipt er steeds tussendoor en doet er zelfs je voordeel mee. Vanaf augustus is het ergste voorbij. Je krijgt dan steun van diverse kanten wat je toelaat te evolueren en terecht fier te zijn op wat je bereikt. Met partner? Vanaf 15 mei spelen jullie open kaart. Loont het de moeite om nog energie te stoppen in de relatie? Of hakken jullie beter meteen de knoop door? Single? Je moet er wel effe op wachten maar vanaf begin augustus kleurt jouw liefdeshemel helderblauw. En het kan intens worden, inclusief surprises. Enjoy! Qua geld zet je in 2018 maar beter de tering naar de nering. Zo eenvoudig of zo moeilijk is het. De sfeer in de familie was al beter. Maar je flexibiliteit maakt veel goed. Vanaf augustus bloeit jouw sociaal leven weer helemaal op. Tot augustus krijg je te maken met vervelende kwaaltjes zoals rugpijn, oog- en huidirritaties en/of een verminderde energie. Daarna wordt het opvallend beter.

schorpioen

In 2018 heb je het gevoel alles aan te kunnen, Scorpio. Helaas zie je het wat te groot en schuw je de risico’s niet. Kijk toch uit. Want op het werk behaal je slechts succes zolang je met de voeten op de grond blijft en beseft hoe belangrijk timing is. Ga dus pas tot actie over als je voelt dat de tijd er rijp voor is. Met partner? Je wil jouw ding doorduwen maar kiest net op tijd de gulden middenweg. Solo? Dit jaar komt die ontmoeting onder romantische omstandigheden er zeker. Qua geld slaag je er via diverse wegen in meer inkomsten te verwerven. Je ontpopt je in de familie tot een onbetwistbare maar zeer toegewijde chef. Vooral je kinderen voelen dit en maken er handig gebruik van. Zelfde houding in de vriendenkring. Het levert je echte vrienden op die altijd voor je klaar staan. Je aanstekelijk enthousiasme en prima conditie zorgen voor een mooie energie, Scorpio. En je wordt nog sterker als je buiten zo vaak mogelijk verse lucht tankt.

boogschutter

Vanaf augustus 2018 zal werken niet meer aanvoelen als dwang en moeten. En daarna kan het alleen maar beter worden, Schutter. Met partner? Eindelijk vinden jullie elkaar opnieuw in samenzijn en genieten. Zeker vanaf augustus. En dit met zijn tweeën of samen met familie en vrienden. Solo? Alles is hier mogelijk, terwijl de sensualiteit piekt vanaf augustus. Enkel een goede controle van je inkomsten en uitgaven levert je nu de nodige financiële rust op. Wat familie en vrienden betreft: zij zullen je leven en planning aardig overhoop gooien. Nieuwe baby? Kind dat het huis uitgaat? Nieuw samengesteld gezin? En ook die nieuwe contacten een plaats in je agenda geven, loopt evenmin altijd van een leien dakje. Be prepared! Last van een chronische kwaal? Die verdwijnt langzaam maar zeker grotendeels dit jaar. En vanaf begin november 2018 zijn je energie, levensvreugde en goede conditie eindelijk weer van de partij.

steenbok

Vanaf begin 2018 kijk je aan tegen twee mooie jaren, Bok! Op het werk moet je elke nieuwe stap wel bevechten, maar je krijgt er toch de middelen en steun voor. Tussen 15 maart en medio september 18 werk jij je in de kijker. Waarna je meer gezag en geld verwerft. Met partner? Dit is het jaar van de waarheid. De relatie wordt grondig bekeken, waarna ze voor altijd verandert. Dat kan zowel in positieve als negatieve zin. Solo? Verleiding is er zeker, maar helaas weet jij niet zo goed wat je nu precies verlangt in de liefde. Financieel ga je in 2018 enkel vooruit. Alles wat je doet of start, rendeert omdat je het aanpakt als een professional. Bravo! Wat de familie betreft: er gebeurt hier veel waardoor je eindelijk volwassen wordt. En al die tijd vind je steun bij je echte vrienden. Niettegenstaande je energie meestal goed zit, Bokje, kan je toch geconfronteerd worden met vermoeidheid, angsten of een kleine chirurgische ingreep.

waterman

2018 wordt voor jou één groot avontuur, Waterman. Op het werk ga jij jezelf heruitvinden via experimenten of een carrièreswitch. En niet zomaar toevallig maar heel beredeneerd. Vanaf augustus kan jij je ambities dan effectief waarmaken. Met partner? Midden maart neem jij zomaar de leiding in de relatie. Je partner zucht…en zwicht voor je brandende sensualiteit die gewoon onweerstaanbaar is. Solo? Van midden maart tot augustus ga je voor amusement “in the moment”.Daarna wordt alles anders en ontmoet je iemand die je maar niet meer uit je hoofd en hart krijgt. Thuis en in de familie is er het hele jaar door actie en heen en weer geloop. Een nieuwe vriendschap kan inslaan als de bliksem. Je financiële toestand kan dit jaar onstabiel zijn. Volg dit van zeer nabij. Ja, je hebt energie zat in 2018, Waterman, maar precies daardoor ben je ook vatbaarder voor koorts, ontstekingen en kleine ongelukken.

vis

Je lijkt wel een ander mens te zijn geworden in 2018, Visje! Gedaan met die wat mistige charme en dat nonchalante. Vanaf nu schenk je klare wijn en word je de beste versie van jezelf. Op het werk geef je alles, wat niet makkelijk is maar wel tot mooie resultaten leidt. Met partner? Ook hier is er helderheid en besef je dat je samen met deze soulmate door het leven wilt. Solo? Jij laat nu de droomscenario’s of onmogelijke liefdes achter je. Je gaat voor een degelijke relatie bedoeld om te blijven duren. Vanaf januari tot november werkt Cupido met je mee om de ware te vinden. Tot november kan jij je financiële situatie langzaam maar zeker versterken. Tot slot: je laat je in de familie en in de vriendenkring niet meer leegzuigen door zeurpieten, beroepsklagers, profiteurs en drama queens. Je weerstand is niet echt top in 2018, Vis, maar je stuurt die zelf bij via gezonde voeding, voldoende slaap, bewegen in de buitenlucht en alternatieve geneeswijzen. Bravo!

Meer weten over jezelf via astrologie, numerologie, biotritme of tarot?
www.happyvibes.be

Share.

Laat een reactie na