Horoscoop augustus 2018

0

Wat brengt augustus 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram

Maand met obstakels, Ram. Maar strijdvaardiger dan ooit ben je vastbesloten er het beste van te maken. En die formidabele houding heb je zeker nodig op het werk waar zowat alles in de soep dreigt te lopen. Met partner? Hier wordt het simpelweg heerlijk genieten met twee. Single? Natuurlijk heb je de nodige contacten in augustus maar dan vooral via je sociale kring. Veel verder raak je niet. In de familie worden de banden aangehaald en kan er zelfs een oud conflict opgelost raken. Financieel tenslotte let je nu maar beter op, voor je eigen bestwil.

stier

Augustus maakt je nuchter,Stier. Zeker op het werk waar je tegen een volle agenda aankijkt maar er toch volledig voor gaat. Lange termijnprojecten kunnen je energie opeisen. Met partner? Jullie aandacht gaat vooral naar het thuisfront. Solo? Bereid je voor op een beslissende ontmoeting, waarbij je wel keuzes moet maken. Met echte vrienden en andere warme contacten beleef je toffe tijden. Thuis en in de familie duiken diverse problemen op. Zoals fikse onvoorziene kosten, een vakantie die in het water valt of kritiek die jou in het verkeerde keelgat schiet.

tweeling

Maand vol warmte, Gemini. Op het werk vlot het wel, maar let op voor een verborgen vijand die je de foute kant kan opsturen. Met partner? Jullie surfen op dezelfde vibes en vinden zelfs het perfect evenwicht tussen romantiek voor twee en activiteiten met familie en vrienden. Solo? Zet je schrap want de ware kan nu je pad kruisen, gezien je veel nieuwe gezichten ziet. Thuis en in de familie loopt alles prima. Gezelligheid, bijeenkomen en plezier maken, primeren hier. Volg je financiën van nabij. Je kan te maken krijgen met een nalatenschap of een schenking.

kreeft

Augustus vergroot je veerkracht, Kreeft. Zeker op het werk, waar het nu erg druk is en je heel wat tegenwind krijgt. Maar je zet door en zie, de zaken keren in jouw voordeel. Ook financieel. Met partner? Je weet niet meer waar je aan toe bent, waardoor jij je vragen gaat stellen. Solo? Je ontmoet een zusterziel maar neemt alle tijd om dit contact te verkennen. In de familie is er gekibbel door de standpunten die jij inneemt. Gelukkig kan je bijtanken in de vriendenkring. Qua geld zit het goed deze maand en via een erfenis kan je mogelijks zelfs vastgoed verwerven.

leeuw

Maand waarin heel veel mogelijk lijkt, Leo. Qua werk blijf je ook tijdens je vakantie gefocust. Opgelet: loop jezelf niet voorbij. Met partner? Jullie sociaal leven piekt en toch moeten jullie altijd vitten op elkaar. Solo? Alles is hier mogelijk en zeker een vaste relatie! Grijp je kans. Je bent erg populair in je sociale kring. Thuis en in de familie is de sfeer dan weer verhit. Tracht de brandjes te blussen in plaats van olie op het vuur te gooien. Je bent in een gulle bui en dus slinkt je budget snel. Hou het hoofd liever koel en spring op de mooie kans die zich nu voordoet.

maagd

Augustus maakt je supergemotiveerd op het werk, Virgo. Gelukkig wordt je inzet erg gewaardeerd. Met partner? Je weet niet meer waar je aan toe bent en weigert de realiteit onder ogen te zien. Je krijgt een dip of…je zoekt de liefde elders. Solo? Jij ontmoet nu vooral complexe mensen in complexe situaties. Bij de vrienden en in de familie ben je vaak aanwezig en bied je steun. Het beste nieuws is dat je nu in staat bent je inkomsten te vergroten en je financiële toestand te verbeteren. Omdat eerder gedane inspanningen of investeringen eindelijk vruchten afwerpen.

weegschaal

Dit is een maand vol liefde, Libra. En daar kan geen enkele stoorzender iets aan veranderen. Op het werk dien jij je verworvenheden goed te beschermen. Zoek hulp indien nodig. Met partner? Het klinkt misschien melig, maar jullie beleven in augustus de (bijna) perfecte love story. Solo? Bereid je voor op een warme liefde die begint als een gewone vriendschap. Je sociaal leven floreert deze maand. In de familie zijn strubbelingen echter schering en inslag. Qua geld is je toestand eerder instabiel. Laat je vooral niet inpalmen door mooipraters.

schorpioen

Alles beweegt in augustus, Sorpio. Het begint op het werk waar er fricties opduiken te wijten aan een slechte communicatie. Met partner? Je bent de sleur beu, snakt naar zuurstof en zoekt een uitweg. Solo? Je ontmoet wel genoeg mensen, maar de ware zit er niet tussen. Je vele sociale contacten helpen je professioneel verder, terwijl je vrienden even uit beeld blijven. In de familie beleef je dolle pret met de kinderen. Met de volwassenen loopt het een stuk minder vlot. Qua geld ken je een zorgeloze tijd. En ook het geld waar je al lang op wacht, stroomt nu binnen.

boogschutter

Augustus betekent opkomen voor jezelf, Schutter. Op het werk moet je overleggen over je toekomst of over wat jou reeds lang geleden beloofd werd. Misschien ga je zelfs beter voor iets nieuws. Met partner? Loopt het goed tussen jullie of net niet? In beide gevallen maken jullie er het beste van. Solo? Eén ding is zeker: deze maand krijg je zeker je portie liefde en geluk. Je sociaal leven zit goed. Je vindt altijd iemand om mee te praten of mee uit te gaan. In de familie is het een boeltje door conflicten en plotse gebeurtenissen. Volg je financiën op de voet. Het is nodig!

steenbok

Voorrang aan het professionele! Op het werk kan je promotie maken, Bokje. Grijp deze kans. Werkzoekend? Ook hier slaag je. Zelfs als je een eigen zaak wil opzetten vind je nu de juiste partner(s) dankzij je overredingskracht. Met partner?Je autoritaire houding irriteert de ander. Kijk uit! Single? Augustus brengt niets nieuws. Gelukkig is er nog je trouwe vriendenkring. Thuis en in de familie verandert er wel één en ander. Probeer je soepel op te stellen en mee te gaan met die de veranderingen. Je zoekt en vindt wegen om je inkomsten te verhogen.

waterman

Turbulente periode op veel vlakken, Waterman. Op het werk zijn er de aanslepende projecten en meningsverschillen. Blijf kalm en zwengel de boel niet aan. Met partner? Temper je bezitterigheid en jaloezie die enkel tot ruzies leiden. Solo? De nachten van augustus kunnen warm zijn op diverse vlakken. Enjoy! Vermijd hete hangijzers in de vriendenkring waar de sfeer nu licht ontvlambaar is. In de familie komt er heibel naar aanleiding van een relatieprobleem. Wat geld betreft kan je winst maken maar ook teveel uitgeven en… één en ander fout inschatten.

vis

Deze maand heb je de wind in de zeilen, Visje. Op het werk zit je bovenop je project of opdracht en laat je niets aan het toeval over. Ook kan je nu de kans krijgen om een nieuwe dienst op te zetten of een bestaande te reorganiseren. Met partner? De situatie tussen jullie is troebel waarbij je een vluchtreflex krijgt. Solo? Wees alert als je iemand ontmoet want er zit een verborgen kant aan. Thuis en in de familie heerst een echt vakantiesfeertje dat zich verder zet in het contact met je buren, kennissen, vrienden…Kijk goed uit bij financiële transacties via het internet.

Ook goed om weten:
Verbindingskoorden: hoe knip je ze door

Share.

Laat een reactie na