Horoscoop september 2018

0

Wat brengt september 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram

Actieve maar wat onzekere maand, Ram. Op het werk betekent dit een overvolle agenda plus heibel met superieuren. En/of: een reorganisatie waar moeilijk mee te leven valt. Met partner? Ook hier is niet alles peis en vree. Single? Via het internet of uitgaansleven heb je snel beet, waarna de desillusie even snel volgt. In de familie loopt alles lekker. Maar in de vrienden- en kennissenkring kunnen fricties ontstaan. Er is beweging op financieel vlak. Blijf dus alert tussen onvoorziene kosten, geld dat niet op tijd binnenkomt en je eigen, stevige kooplust.
Is jouw huisdier geboren als Ram? Je kan nu gegrom, geblaas en gekrab verwachten. Ook goed om weten: je huisdier gaat deze maand geen risico of confrontatie uit de weg.

stier

Maand vol actie, Stier. Zeker op het werk waar het stressy is maar waar jij presteert als de beste. Zeker als je een team leidt. Mooi resultaat verzekerd! Met partner? Je drang naar vrijheid vertroebelt de sfeer tussen jullie. Solo? Je laat je betoveren en zelfs meevoeren door iemand waar je niets mee gemeen hebt. En die dus heel snel weer uit je leven verdwijnt. In de familie is alles oké. En ondanks de professionele drukte vind je toch nog de tijd om je vrienden te helpen. In september rolt het geld vlotjes binnen maar even vlot weer buiten.
Is jouw huisdier geboren als Stier? Divagedrag is hier nu aan de orde. Beestje verlangt zijn/haar lievelingseten en eist van jou tonnen aandacht en beschikbaarheid.

tweeling

In september ben je energiek en vrij impulsief, Gemini. Dat laatste speelt je parten op het werk, waar je evenwel het allerbeste van jezelf kan laten zien. Met partner? Alles kits hier en bovendien communiceren jullie prima. Solo? Je bent erg veeleisend wat het moeilijk maakt om de juiste te spotten. In de familie zijn er wrijvingen door kritiek, misverstanden en jaloezie. Vraag hierover zeker niet iedereen om raad. Je houdt grote schoonmaak in je vriendenkring en dus sta je open voor nieuwe contacten. Terechte inkomsten laten nu helaas op zich wachten.
Is jouw huisdier geboren als Tweelingen? Dan is het nu vechtlustig en wil het vooral zijn/haar zin krijgen. Opgelet: blijf liever op een veilige afstand.

kreeft

Complexe maand, Kreeft, waarin je toch altijd weer op je pootjes landt. Op het werk ben je energiek en gemotiveerd. Er duiken hier echter onverwachte obstakels op die jij succesvol aanpakt via snel denkwerk en de juiste reflexen. Met partner? Er zijn nu zoveel fricties actief, dat je de hele relatie in vraag stelt. Solo? Vanaf 9 september zit een beslissend contact er dik in. In de familie is de sfeer erg aangenaam. Je werkt bewust aan het vergroten van je vriendenkring en je sociale cirkel. De kans is groot dat je juridische stappen moet ondernemen op financieel vlak.
Is jouw huisdier geboren als Kreeft? Het dier ontpopt zich deze maand als je beste vriend die je graag overal volgt en je met plezier gezelschap houdt.

leeuw

Tijd waarin je voor iets nieuws gaat, Leo. Op het werk lever je nieuwe ideeën aan of werk je mee aan een reorganisatie. Als je niet te bazig wordt, uiteraard. Met partner? Jullie houden allebei voet bij stuk, wat de band niet ten goede komt. Afwachten hier hoe het verder loopt. Solo? Je rommelt wat aan en amuseert je zeker, maar er komt niets degelijks van. Thuis en in de familie neem jij je de leiding. En intussen beleef je een sociale en vriendschappelijke boost. Financieel doe je goede zaakjes en neem je wat je toekomt. Maar let op voor een inschattingsfout.
Is jouw huisdier geboren als Leeuw? Deze maand weet jouw huisdier precies wat het hebben wil en het zal jou niet met rust laten zolang het zijn/haar zinnetje niet krijgt.

maagd

Prachtmaand, Maagd. Qua werk kan je nu gerust die grote uitdaging aannemen. De daartoe benodigde vibes heb je immers volledig aan je kant. Met partner? Enkele kleine schermutselingen worden opgelost via een goed gesprek. Solo? Vanaf 10 september probeert Cupido raak te schieten. Hou je klaar! Voor vrienden/kennissen lijk je nu onmisbaar. In de familie en thuis is er wel stabiliteit maar komen er ook een paar krachtmetingen. Op financieel vlak zijn er meevallers. Zoals geld dat je niet eens verwacht of een echte buitenkans die zich aandient!
Is jouw huisdier geboren als Maagd? Je raakt er niet wijs uit deze maand. Hij/zij is immers afwisselend aanhankelijk, afstandelijk, afwezig of heel erg alert…

weegschaal

September opent deuren, Libra. Eerst en vooral op het werk waar je erg in trek bent en overloopt van ideeën. Je durft zelfs zaken forceren om voor jezelf nieuwe kansen te scheppen. Wind je niet op als alles te traag verloopt naar je zin. Met partner? Jullie zijn weer verliefd, willen trouwen of (nog) een kind nemen. Solo? Een nieuwe of oude liefde kruist nu je pad. Geniet ervan! In je sociale kring ben je overal welkom. In de familie moet je evenwel kritiek slikken, maar je bent niet van je stuk te brengen. Qua geld en goed krijg je te maken met de nodige stoorzenders.
Is jouw huisdier geboren als Libra? Beestje verkiest exclusiviteit deze maand en is zelfs erg jaloers. Streel je een ander dier? Dan maakt je huisdier direct zijn/haar ongenoegen duidelijk.

schorpioen

Topmaand, Scorpio, waarin het leven je wel zeer gunstig gezind is. Op het werk kan het niet beter lopen op alle vlakken. Met partner? Er hangt zoveel liefde,harmonie en tederheid tussen jullie dat het afstraalt op de omgeving. Solo? Je kan je geen betere vibes wensen om de ware te vinden, dan de vibes die je nu omringen. Op sociaal vlak ervaar je vooral de warmte van de vrienden die echt om je geven. Thuis en in de familie heerst nog steeds een soort gezellige vakantiesfeer. En op financieel vlak kan jij jezelf en je geliefden nu probleemloos verwennen. Olé!
Is jouw huisdier geboren als Scorpio? Mijnheertje of mevrouwtje is volop aan genieten toe. Veel rusten, lekker eten en flink gestreeld worden door jou staat op het menu. Sterkte!

boogschutter

Behoorlijke maand, Schutter. Qua werk ga je voor die creatieve uitdaging, hoewel niet alles direct van een leien dakje loopt. Want reken maar dat er kritiek komt. Met partner? Het gaat prima hier en jullie krijgen zin om elkaar opnieuw te verleiden. Solo? Tot 9 september wil je verleiden en veroveren. Meer niet. Je kan je sociale cirkel nu vergroten via contacten uit diverse milieus. Thuis en in de familie gaat alles zijn gewone gangetje. Financieel wordt dit een periode waarin rekeningen vereffend, transacties afgerond of juridische kwesties uitgeklaard worden.
Is jouw huisdier geboren als Schutter? Hij of zij doet moeilijk deze maand en valt niet te plezieren. Kijk ook uit voor het slecht humeur van het beestje.

steenbok

September maakt je supergemotiveerd, Steenbok. Op het werk moet je bergen verzetten, zonder de daartoe vereiste middelen. Maar je zet door, blijft gefocust en zoekt naar oplossingen. Met partner? In het begin van de maand is de sfeer stressy maar daarna loopt het wel los. Dat nieuw contact of die prille liefde doen je naar een toekomst met twee verlangen. Je echte vrienden staan nu helemaal voor je klaar. In de familie wordt het superdruk. Verhuis? Verbouwing? Op financieel vlak moet je nu zeker rekening houden met forse onvoorziene kosten.
Is jouw huisdier geboren als Steenbok? Er ontstaat een krachtmeting tussen jou en het dier. Het provoceert je en tast je grenzen af. Toon hem of haar meteen wie er de baas is.

waterman

September staat voor actie, Waterman. Via je grote energie en durf, kan je op het werk een sprong voorwaarts maken. Maar vermijd overmoed en probeer niet meteen te ver te springen. Met partner? Je neemt het heft ongevraagd in handen. Dat valt niet bij elke partner in goede aarde. Solo? Je bent professioneel zo druk bezig dat jij je schaarse vrije tijd nu liever besteedt aan familie en vrienden. Want ook in de familie is het druk,druk,druk…Qua geld moet je goed uitkijken. Onbetaalde facturen en/of verkeerde inschattingen kunnen hun tol eisen.
Is jouw huisdier geboren als Waterman? Weet dan dat het dier deze maand volop stoom afblaast middels springen, lopen, spelen en… ruzie zoeken. Jawel.

vis

Het wordt deze maand zoeken naar evenwicht, Visje. Op het werk heb je last om de vakantiesfeer van je af te gooien en raak je maar niet gemotiveerd. Wat gevolgen heeft. Met partner? Jullie zijn er te weinig voor elkaar en bekijken het leven anders. Solo? Na 9 september wacht jou een aangename verrassing. Wat de vrienden en kennissen betreft: sommigen ga je anders bekijken, waarna je afstand tracht te nemen. In de familie gaat het er losjes aan toe. En niemand klaagt erover. Qua geld: je bankrekening staat in het rood. Zuiver dit zo snel mogelijk aan.
Is jouw huisdier geboren als Vissen? Het beestje is nu lichtgeraakt. Hij/zij besnuffelt het eten maar trekt er vervolgens de neus voor op. En er volgt gegrom en geblaas als iets hem/haar niet zint.

Ook bruikbaar:
Het Lotusorakel

Share.

Laat een reactie na