Horoscoop oktober 2018

0

Wat brengt oktober 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram

Oktober staat voor turbulentie, Ram. Op het werk kan er plots verandering komen in je functie en/of werkritme. Probeer er kalm op te reageren, dat is nu het slimste. Met partner? Er laaien snel meningsverschillen op. Enkel jij voelt of dit de band pittiger maakt of net verzwakt. Solo? Je bent nu niet echt gefocust op de liefde. In de familie veroorzaken vooral de kinderen heibel, want klein en groot gaan dwars liggen. Je sociaal leven slabakt wat. Let op: spring deze maand voorzichtig om met je geld want je kan je hier echt niet veel veroorloven.

stier

De nadruk ligt in oktober op het professionele, Stier. Je zelfvertrouwen en motivatie boosten dusdanig dat je zowat alles succesvol kan afhandelen. Met partner? Jullie kunnen elkaar nu amper verdragen. Ontrouw kan zelfs om de hoek loeren. Solo? De bliksem kan hevig inslaan, maar helaas zonder blijvend gevolg. Zowel op familiaal als op sociaal gebied, beleef je warme en supertoffe momenten. Kijk uit op het financieel vlak. Je bent immers minder waakzaam en voorzichtig dan gewoonlijk en je neemt dus ook sneller grote risico’s.

tweeling

Oktober wordt rustig en productief, Gemini. Op het werk draait het op alle vlakken prima. Werkzoekend of van plan eigen baas te worden? De juiste deuren gaan hiertoe open. Met partner? Jullie vormen een toffe tandem. Solo? Je hebt wel beet, maar het blijft voorlopig bij een warme vriendschap. Er verandert trouwens ook wat in je vriendenkring. Thuis en in de familie wordt geen moeite gespaard om het knus en gezellig te maken. Qua financiën kunnen verwachte inkomsten flink op zich laten wachten. En jij kan enkel geduld oefenen.

kreeft

In oktober ga je traag maar zeker vooruit, Kreeft. Op het werk is het superdruk en wordt het aanpoten in een vaak conflictueuze sfeer. Met partner? De communicatie tussen jullie is zo zwak dat er wel vodden moeten van komen. Single? Je ontmoet iemand die zo vertrouwd aanvoelt dat jullie al snel deel uitmaken van elkaars leven. Zowel bij de vrienden als in de familie, ben je deze maand niet vies van een portie drama. Vermijd overdrijving. Als je samen met iemand financiële belangen hebt, is het nu verstandig jezelf extra te beveiligen.

leeuw

Maand met stoorzenders, Leo. Qua werk betekent dit vertraging, rivaliteit, stress, op een zijspoor belanden, etc. Maak je niet dik, ook dit gaat voorbij. Met partner? Stress en ongenoegen bedreigen de harmonie. Haal diep adem vooraleer je zelfcontrole te verliezen. Solo? Gebruik oktober om na te denken over wat je precies verlangt van een partner en een relatie. Thuis rijzen er nu problemen die allemaal op jou terecht komen. En eens te meer blijkt hoe nuttig vrienden wel kunnen zijn in diverse omstandigheden. Hou vooral de vinger op de knip.

maagd

In oktober lukt, groeit en bloeit zowat alles wat werkgebonden is, Maagd. En zoals je weet, is dat al heel wat. Vaste partner? Er is hier veel onduidelijkheid, maar je ogen gaan wel op tijd open. Single? Kandidaat-partners moeten je eerst overtuigen van hun relatiebekwaamheid. Zowel in de vriendenkring als in de familie is het duidelijk dat men jou een warm hart toedraagt en graag in je gezelschap verkeert. Financieel word je verwend deze maand. Vooreerst zit je nu goed bij kas en verder arriveert eindelijk dat lang verwachte geld. Enjoy!

weegschaal

In oktober zie je het leven meestal door een roze bril, Libra. Op het werk loopt alles van een leien dakje en geef toe: meer moet dat niet zijn. Met partner en zit alles vrij goed tussen jullie? Dan herontdekken jullie elkaar deze maand. Indien jullie niet zo close meer zijn, kan de afstand tussen jullie toenemen. Single? Een blikseminslag is hier mogelijk. Terwijl alles kits zit in de vriendenkring, komt het in de familie tot enkele aanvaringen. Momenteel hoef je echt op geen cent te kijken en dus laat jij je geld rollen. Voor jouw plezier of voor dat van anderen.

schorpioen

Topmaand op elk vlak, Scorpio. Zet je schrap bij zoveel geluk. Hoe het ook zit met jou op het werk, je gaat vooruit. En wat je hier verlangt, krijg je. Met partner? Het zit goed tussen jullie, zo goed dat jullie gaan voor een baby, (definitief) samenwonen, een huwelijk of de aankoop van een huis. Single? Voor jou kan de magie van oktober de ware op je weg brengen. En de vrienden tonen je hun aanhankelijkheid. Enig minpuntje: thuis is het een gekkenhuis. Qua financiën hoef jij je nu geen zorgen te maken. Want indien nodig, word jou een helpende hand gereikt.

boogschutter

Toffe maand, Schutter. Op het werk steek je een tandje bij en dat levert je goede punten op die je later kan verzilveren. Vaste partner? De sfeer is prima en jullie brengen veel tijd met elkaar door. Solo? Je ontmoet iemand waarmee je een los maar leuk contact uitbouwt. Je breidt je sociale kring uit met mensen van diverse pluimage. Thuis en in de familie heerst een vrolijk, ontspannen klimaat waarin ieder zijn ding doet. Volg je banksaldo van zeer dichtbij. En wees alert bij lange termijn verbintenissen zoals een lening of huurcontract.

steenbok

Maand waarin je moet knokken maar je niet laat kisten, Bokje. Op het werk ontmoet je ergernis, teleurstelling en zaken die ronduit vierkant draaien. Maar je blijft kalm, doet je ding en kunt zelfs nog voordeel slepen uit bepaalde situaties. Vaste partner? Hier gebeurt ongeveer hetzelfde als op de werkvloer. Single? Je krijgt complimentjes en er ontstaat zelfs een soort amoureuze vriendschap. Thuis sta je voor onvoorziene situaties. Chillen kan dan weer bij je vrienden. Qua geld loopt het prima en je bent misschien wel toe aan een nieuwe investering.

waterman

Complexe maand, Waterman! Op het werk komen er veranderingen die kunnen leiden tot een juridische kwestie of zelfs een vertrek. Blijf zeer alert bij persoonlijke onderhandelingen. Met partner? Je bent nu niet de makkelijkste om mee om te gaan. Single? Ruim losse eindjes op zodat je met een propere lei kan starten. Je vindt soelaas in je sociale kring én in je familie waar de communicatielijnen wijd open staan. Opgelet. Je financiële toestand is al beter geweest en net nu wil je jezelf troosten door te kopen, te kopen en te kopen. Jawel!

vis

In oktober moet jij je hard focussen en dat kost je veel moeite, Visje. Professioneel ontbreekt het je aan motivatie en alertheid, zodat je wat ter plaatse trappelt. Vaste partner? Je twijfelt aan hem/haar en aan de band. En dus proberen jullie elkaar te mijden in plaats van klare taal te spreken. Solo? Een schuchter contact groeit uit tot (heel) veel meer. Je zoekt familie, vrienden en kennissen op om je te verstrooien. Let erop dat je vertrouwen niet beschaamd wordt. Deze maand drijft er voor jou een financiële meevaller of buitenkans voorbij. Doen!

Ook goed om weten:
De 5 poorten naar de hel

Share.

Laat een reactie na