Horoscoop november 2019

0

Wat brengt november 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram

In november moet je alle zeilen bijzetten, Ram. Eerst en vooral op het werk waar je tal van stoorzenders ontmoet. Die ga je moedig te lijf dankzij je netwerk en het feit dat je bereid bent kansen te grijpen. Met partner? Hier komen er harde confrontaties. Hou je alvast klaar. Single? Je vindt niet wie en wat je verlangt. Dat compenseer je via het gezelschap van vrienden, kennissen en buren. Thuis en in de familie ben je zeer ongeduldig wat zeker te zien en te horen is. Moet je nog geld krijgen, uit welke hoek dan ook? Ga er nu achteraan, zo niet ben je het kwijt.

stier

November wordt wat hobbelig, Stier. Op het werk duiken er complicaties op. Kan naar aanleiding van een reorganisatie zijn die jouw verworvenheden bedreigt. Met partner? Mistige periode met conflicten, mogelijks als gevolg van grote jaloezie. Voor veel single Stieren wordt dit een sabbatmaand. En ja, ook in de familie rommelt het nu flink. Gelukkig maak je deze maand tal van nieuwe contacten. In het echte leven of online. Qua geld gaat het prima. Je springt verstandig om met je centen en als je geld over hebt, ga je op zoek naar een goede investering.

tweeling

Vrij mooie maand, Gemini. Oké, op het werk zijn er obstakels te nemen. So what, want je bent momenteel voor niets of niemand bang. Met partner? Hier hangt zeker elektriciteit in de lucht wat echter alle kanten uit kan. Single? Zet je schrap. Want in november kan een warme liefde zowaar haar opwachting maken in je leven. Wees alert wat geldzaken betreft, je geeft immers meer uit dan er binnenkomt. Zowel in de familie als in de vriendenkring kunnen akkefietjes de sfeer vertroebelen. Blijf zen en probeer de hemel uit te klaren, wat ongetwijfeld lukt.

kreeft

In november hou jij je overeind via zelfbeheersing, Kreeft. Zeker op het werk waar het vierkant draait en je strijdlust oplaait vanaf de 15de. Ook mogelijk: je verandert van functie of werk. Met partner? Een ingrijpende verandering overvalt jullie. Hoe jullie daarmee omgaan, is de hamvraag. Solo? Dat blijft nog even zo. Thuis en in de familie halen jaloezie en egospelletjes de bovenhand. Qua vriendschap beweegt er weinig. Enerzijds kan je tot de 8ste een mooie financiële surprise krijgen. Anderzijds kan je daarna het onderspit delven in een juridische kwestie.

leeuw

Deze maand heb je energie te koop, Leo. Professioneel ga je er helemaal voor en het zal je niet berouwen. Met partner? Tot medio november tuimelen jullie van de ene discussie in de andere. Daarna strijken jullie de plooien weer glad. Solo? Je hunkert naar liefde, maar je mikt op een partner met niveau. Je legt vlot nieuwe contacten die algauw heel nuttig blijken te zijn. In de familie draait alles rond. Qua geld loopt het nu zo goed dat je zeker een gok durft wagen. Let hier op, bepaalde factoren kunnen je kijk op één en ander immers fel vertroebelen.

maagd

Goede maand, Maagd. Professioneel bezit je nu genoeg zelfvertrouwen en moed om te onderhandelen over je werkcondities, vergoeding en projecten. Je wordt dus zeker gehoord. Met partner? Jullie evolueren van een mistige naar een conflictueuze sfeer. Solo? Hier gebeurt weinig. Je legt de lat dan ook hoog. Nieuwe vriendschappen zijn nu in de maak. Alles kits in de familie maar waak erover niet teveel op je schouders te laden. Qua geld zit het goed. Je kan een prima investering doen en/of prachtige koopjes binnenhalen via het internet. Enjoy!

weegschaal

De liefde is zo belangrijk deze maand, Libra. Met partner? De relatie kan een nieuwe, positieve boost krijgen of gewoon elke dag wat sterker worden. Solo? Felle emoties en een grote sensualiteit zetten november op de liefdeskaart. Op het werk heb je het nu wel gehad. Je last een sabbatical in of verandert van werkgever of baan. Thuis en in de familie kan het er luid en hard aan toegaan. Gelukkig vind je begrip en warmte in je vriendenkring. Deze maand rolt er meer geld binnen dan voorzien. En nee, je hoeft het echt niet meteen weer uit te geven…

schorpioen

November staat voor voldoening vinden, Scorpio. Je voelt je en bent ook effectief klaar om professioneel nieuwe wegen in slaan. Dat betekent vooral werken vanuit je hart. Met partner? Er is harmonie, steun, begrip, communicatie en liefde tussen jullie. Single? Jij gaat vooral voor passionele contacten die je in vuur en vlam zetten. In je sociale kring ben je nu erg populair. Thuis is het andere koek. Misverstanden en problemen met de kinderen inzake autoriteit worden hier immers actief. Op financieel vlak kan je nu het einde van een proces of geschil verwachten.

boogschutter

Dit zou wel eens een topmaand kunnen worden, Schutter. Op veel vlakken. Op het werk slaag je erin op te vallen door het aanreiken van de juiste voorstellen en ideeën. En daar volgt een beloning op. Met partner? Jullie zetten samen eensgezind nieuwe stappen. Solo? Een ontmoeting of liefdesverklaring blaast je van je sokken, waarna je in de greep raakt van de liefde. Met je vrienden, gezinsleden en verdere familie, loopt alles naar wens. Qua geld zien we hier een toename van je financiële middelen en dat kan op veel verschillende manieren gebeuren.

steenbok

Geen makkelijke maand, Bokje. Op het werk eist men steeds meer van je en nee zeggen levert je een verstoorde relatie met de directie op. Met partner? Twee opties hier. Is de band goed, dan wordt ie nog beter. Kwakkelt de band al, dan verhardt de relatie tussen jullie verder. Single? Dit wordt een maand van reflectie, niet van actie. Zowel vrienden als familie verlangen nu raad en leiding van jou. En die krijgen ze ook. Qua financiën blijf je superalert in november. Op die manier kan je bepaalde kosten drukken of dat slepend (juridisch) conflict eindelijk afsluiten.

waterman

November draait prima uit, Waterman. Op het werk ben je superalert en geef jij je helemaal. Je bent in staat er één ander te versnellen dankzij de steun van de juiste mensen. Met partner? Hier loopt alles op wieltjes. Single? Er is sprake van een wederkerige aantrekking en dat kan zelfs met een ex zijn, een vriend/vriendin of een collega. Er is nu veel contact met vrienden en familie. Denk in familieverband ook aan een hernieuwde band met een broer of zus. Je financiële toestand dient dan weer van nabij gevolgd en uitgeklaard te worden.

vis

Op het werk lijk je wat aan de zijlijn te staan, Visje. Maar vanaf de 15de speel je weer helemaal mee. Wel opletten voor teveel zelfvertrouwen of te laag ingeschatte risico’s. Met partner? Je weet niet echt waar je aan toe bent. Maar neem hieromtrent niet om het even wie in vertrouwen. Solo? Besef dat die fantastische man of vrouw die je nu ontmoet, je straks fors kan teleurstellen. In de vriendenkring kunnen harde woorden vallen. Geen nood, je wijdt je volledig aan de familie. Je geeft nu teveel geld uit. Ga op de rem staan vooraleer in het rood te belanden.

Ook goed om weten:
Is jouw linker- of rechterhersenhelft dominant? Doe de test!

Share.

Laat een reactie na