Horoscoop december 2018

0

Wat brengt december 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram

Vrij soepel lopende maand, Ram. Professioneel kan je voor een verrassing komen te staan die je van richting doet veranderen. Met partner en gelukkig? Jullie delen alles. Gaat het minder goed? Jullie zoeken een manier om het leefbaar te houden. Single en vooral op zoek naar vertier en plezier? Je vindt precies wat je verlangt dankzij je charme. Dat charisma werkt ook door in de familie en vriendenkring, waar iedereen lijkt te genieten van je gezelschap en voorstellen. Qua geld zijn er echt wel genoeg inkomsten die echter niet opwegen tegen je huidige kooplust.

stier

Hobbelige maand, Stier. Op het werk slaag je er maar niet in je te focussen. Daar zorgen je privésituaties nu voor. Met partner? Reken hier zeker op wat emotionele verwijdering. Zelfs in de familie kan het gedoe met je partner de sfeer verzuren. Gelukkig is er je nog de vriendenkring die je kan vergroten via nieuwe, interessante contacten. Solo? Je gaat alleen het eindejaar in maar prijst je ook gelukkig omdat je gewoon je eigen ding kan doen. Qua financiën zit het uitstekend. Je beschikt nu over voldoende geld om jezelf en anderen te verwennen.

tweeling

Blijf alert in december. Gemini. Op het werk probeert men je te blokkeren of voorbij te lopen. Werkzoekend? De reacties op je sollicitaties laten op zich wachten of komen er zelfs niet. Met partner? De sfeer is hier troebel. Single? Jou wacht een surprise. Op een familiale of professionele bijeenkomst schiet Cupido raak. Laat je meedrijven. Er is een verandering aan de gang in je vriendenkring. Je getroost je veel moeite om de hele familie samen te krijgen en het lukt nog ook. Financieel is het nu geen vetpot. Je roeit dan maar met de riemen die je hebt.

kreeft

Maand vol actie, Kreeft. Op het werk is het superstressy. Maar er is ook dat voorstel waar je geen nee kunt tegen zeggen. Met partner? Jullie vieren feest in een geladen sfeer. Single? Jij wordt van je sokken geblazen via een contact dat jouw visie op de liefde grondig wijzigt. In de familie zoekt men duidelijk jouw gezelschap, terwijl je door je vrienden veeleer bekritiseerd wordt. Met geld dien je nu zeer voorzichtig om te springen. Maar hier bestaat ook de kans dat je geld van familie krijgt of dat jou geld toegewezen wordt op basis van een rechterlijk bevel.

leeuw

December wordt druk, Leo. Professioneel wordt er steeds meer van je verwacht. Gelukkig zijn je reacties doelgericht en piekt je motivatie. Met partner? Jullie doen wat nodig is om van het eindejaar een gezellige tijd te maken. Single? Je duikt je familie of vriendenkring in en beleeft er leuke tijden. En intussen maak je zelfs nieuwe vrienden! Wat de financiën betreft: je maakt plannen om meer inkomsten te genereren. Of om een eigen zaak op te zetten. Allemaal goed en wel maar intussen laat je het geld dat je niet hebt, maar rollen…opletten hier!

maagd

Wat complexe maand, Virgo. Op het werk lijkt de sfeer te verharden. Maar dat kan zijn omdat jij elk compromis afwijst. Probeer dus wat water bij de wijn te doen. Met partner? Het draait vierkant. En enkel de moedigen gaan de confrontatie met elkaar aan. Solo? Je denkt nu teveel na wat niet bevorderlijk is voor de romantiek. Thuis en in de familie voert wederzijdse kritiek de boventoon. Zelfs naar je vriendenkring kijk je nu met een zeer kritisch oog. Op financieel vlak zijn er geen problemen, hoewel jij jezelf in december eens buitensporig verwent.

weegschaal

December brengt je ambitie, Libra. Vooral op het werk haal je alles uit de kast. En dat beetje geluk dat je echt nodig hebt om te slagen, krijg je er zomaar bij. Meestal onder de vorm van (super)nuttige contacten die je nu goed van pas komen. Met partner? Het is hier niet altijd koek en ei, maar jullie raken er wel uit. Solo? Je ontmoet wel passende mensen, maar het blijft steeds bij een vage vriendschap. In de familie krijg je veel kritiek. Je besluit bepaalde familieleden vanaf nu links te laten liggen. In deze periode moet je op financieel vlak grondig afwegen wie wat waard is.

schorpioen

Topmaand, Scorpio. Op alle vlakken. Professioneel word je overladen met werk. Je bezwijkt niet onder de druk waardoor je een prima beurt maakt. En je charisma doet er nog een schepje bovenop. Met partner? De liefde annex toekomstplannen vieren hoogtij. Solo? Maak je klaar: de komst van een grote liefde in je leven staat in de sterren geschreven. Je hebt je vrienden nu graag voor jou alleen. En in de familie is en blijft de sfeer warm en gezellig. Je weet het geld echt aan te trekken in december. Op die manier kan jij jezelf en je geliefden zorgeloos verwennen.

boogschutter

Het geluk is nu nooit veraf, Schutter. Met partner? Het zit goed tussen jullie zolang je maar niet altijd de lakens uitdeelt. Want ook in de familie speelt dit je parten bij de organisatie van de feesten. Solo? Cupido kan raken schieten, maar het is onzeker of de affaire ooit meer wordt. Op het werk ren je alle kanten op, maar haal je ook veel binnen. Opdrachten, nuttige contacten en meer geld. Er is veel heen-en-weergeloop in de vriendenkring. Qua geld zit het goed. Van buitenkansjes over vergeten geld ontvangen tot gewoon stom geluk hebben en noem maar op…

steenbok

December wordt turbulent, Bokje. Je moet immers werken onder hoge druk. Maar je blijft rechtop, zet alle zeilen bij om je goals te halen en beschermt je verworvenheden en positie met hand en tand. Met partner? Jullie komen dichter bijeen dankzij een gezamenlijk doel. Solo? Een gewone vriendschap kan meer worden nadat jullie elkaar met andere ogen bekijken. In je vriendenkring en verdere sociale kring zijn de contacten verwarmend en leuk. In de familie neem jij beslist de leiding. Qua geld zit de mogelijkheid erin dat je later of minder betaald wordt dan verwacht.

waterman

In december piekt je motivatie, Waterman. Op het werk geef je alles om dat concrete doel te bereiken. Hou wel rekening met botsende ego’s. Met partner? Jullie hebben het goed samen en staan open voor familie en vrienden. En dus voor oude of nieuwe vrienden, tastbare of virtuele. Single? Deze eindejaarstijd zet je aan het denken, evalueren en uitzoeken wie en wat je precies wilt. En vervolgens wachten tot het lot de juiste op je pad brengt. Qua financiën ben je nu in stemming om veel uit te geven. Blijf alert, want je kan hier helaas één en ander totaal fout inschatten.

vis

In december primeert de liefde, Visje. Met partner? De passie en begeerte laaien weer zo hoog op dat jullie amper zonder elkaar kunnen. Helaas kan er tegelijk een verstikkende bezitterigheid ontstaan. Solo? Wees klaar voor een grote liefde die jouw kant uitkomt. Je maakt schoon schip in je vriendenkring: enkel wie integer is, blijft. In de familie help je bij de planning van de eindejaarsfeesten. Op het werk lijkt één en ander in het water te vallen. Laat je niet gaan, bekijk de zaken nuchter. Dit geldt ook waar het geld betreft. En laat je vooral niet verleiden tot dure uitgaven.

Cadeautip voor de eindejaarsfeesten
Astrologie en chocolade

Share.

Laat een reactie na