Horoscoop oktober 2020

0

Wat brengt oktober 2020 voor jou astrologisch bekeken?

RAM
Je besluit het qua werk in oktober effe anders aan te pakken, Ram. En zie je: je raakt sneller/makkelijker vooruit dan je ooit had durven hopen. Bravo! Met partner? Vanaf de 16de ga je ook hier voor een nieuwe aanpak die je relatie doet heropbloeien. Dat geldt ook voor wie single is. Want je nieuwe aanpak levert ook hier nieuwe resultaten op. In de familie zit alles kits. Prima werkresultaten voor de volwassenen plus prima schoolresultaten voor de jongeren. Bij de vrienden ontstaat enige heibel omtrent een terugbetaling. Je financiën zijn al beter geweest maar heb geduld, het tij keert snel.

STIER
Op het werk ben je op de goeie weg, Stier. Dat verhindert echter niet dat je met een project worstelt dat vertraagd wordt door een verloren gegaan dossier en tientallen uit te klaren details. Met partner? De communicatie loopt stroef in oktober en laat je vol frustratie achter. Solo? Hier is geen vuiltje aan de lucht. Leve lust en liefde dus! Je neemt je frustraties mee in de familie wat de sfeer verzuurt. Bij de vrienden beleef je dan weer magische momenten en kan je zelfs een zusterziel ontmoeten. Qua geld is er geen probleem maar toch wordt een persoonlijk financieel project nu vertraagd.

TWEELINGEN
Oktober test jouw maturiteit, Gemini. Dankzij je flair en improvisatietalent loopt alles op wieltjes op het werk tot de 15de. Daarna wordt het waziger,vooral financieel. Blijf alert want de duivel zit in de details. Met partner? Jullie vinden een mooie balans en daarom verlangen jullie naar meer. Huwelijk? Baby? Ben je single? Voor jou komt er een beloftevol contact langs. Je (re)organiseert zowel je huishouden als gezinsleven met strakke hand. In de vriendschap drijft er nu iemand van je weg. Geen probleem, die komt wel terug. Qua geld ruil je gewoon de ene investering in voor een andere.

KREEFT
Op het werk heerst wapenstilstand, Kreeft. Maar dat is slechts stilte voor de storm. Van zodra de vijandelijkheden terugkeren moet je betonharde argumenten hanteren. Ook de visie van medestanders kan helpen. Met partner? Kleine attenties en warme woorden versterken de band. Single? Jij kan je soulmate ontmoeten. En schieten woorden tekort, dan vloeien de gevoelens zo in elkaar over. Ook je vrienden keuren je nieuwe relatie. Blijf hier vriendelijk maar doe gewoon je zin. Sta niet toe dat familie zich mengt in je relatie en gezin. Geld nodig? Je vindt het supersnel via je vrienden.

LEEUW
Je staakt de strijd op het werk, Leo, en gaat voor het fiksen van de teamspirit. Wat leidt tot betere prestaties van je troepen en een grotere omzet. Met partner? Oude familiekwesties slorpen jullie energie op. Niet erg, want jullie vormen een solide paar. Solo? Je kiest voor een make-over om de ware te veroveren of meer indruk te maken op je nieuwe partner. De familie zit in een negatieve spiraal via kwetsen, leugens en egospelletjes. Pas rond 29 oktober keert de rust terug. Bij de vrienden ben je snel op je tenen getrapt. Je financiën zijn gezond, op die ene stoorzender uit de familie na.

MAAGD
Op het werk wil het in oktober maar niet vlotten, Virgo. Tracht belangrijke zaken af te ronden voor de 15de. Doe het daarna rustig aan en wacht op gunstiger tijden. In de liefde zijn er nu zeldzame vibes actief. Met partner? Jullie worden gezegend met veel liefde en met succes bij alles wat jullie aanpakken. Solo? Alle vibes werken samen om je in contact te brengen met de ware. Je wilt je interieur verbeteren maar je hebt een dure smaak en te weinig budget. Aanvaard de hulp van een ter zake kundige vriend/vriendin. Je financiën laten te wensen over. Wacht ook hier op betere tijden.

WEEGSCHAAL
Oktober brengt verandering op het werk, Libra. Nieuwe job? Andere invulling van je huidige functie? Nieuwe werktijden? Je start nu ook een project. Noteer dus zeker al je topideeën. Solo of met partner? In beide gevallen moet je kiezen voor een frissere stijl via verse impulsen die de kwaliteit van je relatie/zoektocht zullen opkrikken. In je gezin en familie wordt je opvoedkundige aanpak door enkelen misprijzend bekeken. Sta open voor suggesties. Gelukkig steunen je vrienden je altijd. Van de 15de tot de 30ste valt het financiële zo goed als stil. Maak je geen zorgen. Het komt snel in orde.

SCHORPIOEN
Op het werk word je duidelijk gewaardeerd, Scorpio. En toch brengt oktober twijfels mee. Zoals: zit ik wel op de juiste plek / krijg ik altijd wel de juiste info / is dit het nu? Single? Jij bent het meest verwend want tussen de 2de en de 14de kan je de witte raaf spotten die je zoekt. Ook koppels doen het prima, maar moeten helaas toekijken hoe een project in het water valt. In de vriendenkring beleef je prachtige en verrassende, ja zelfs spirituele momenten. Een familiebijeenkomst of een familie uitstap gaat niet door. Je hebt geld nodig maar gelukkig ideeën zat om eraan te raken. En het lukt je!

BOOGSCHUTTER
Je gaat professioneel vooruit in oktober, Schutter. Promotie, meer geld of die nieuwe baan? Bingo! Ook gaat iedereen spontaan achter jouw bruikbare ideeën staan. Met partner? De fut is eruit en daarbij loopt de communicatie tussen jullie mank. Single? Als je al moeite doet nu, word je er niet voor beloond. De familie hangt erg aan elkaar omdat een familiaal bezit verkocht moet worden. Dat smeedt banden. En je trekt nog meer geld binnen. Jawel. Je talent op het werk kan je nu verzilveren en dan is er nog een privétransactie die op rolletjes loopt. Bij de vrienden primeert helaas de jaloezie.

STEENBOK
Je kan er op het werk constructief tegenaan gaan tussen 19 en 24 oktober, Bokje. Maar enkel indien jij je wat rigide, autoritaire aanpak even fors dimt. Met partner? Jullie beleven samen opnieuw de hoogdagen van weleer in de liefde. Zeker tussen de 2de en 14de. Solo? Tijdens diezelfde dagen toon jij grote moed op je zoektocht. Een goed resultaat zit er dan ook dik in. Een oude familiale situatie komt opnieuw boven en zadelt je op met een eenzaam gevoel. In de vriendenkring rijzen er spijtige misverstanden. Wat je financiën betreft: daar heb je in oktober geen omkijken naar.

WATERMAN
Oktober betekent stilstand op het werk, Waterman. Niets lijkt nu te lukken. Put uit je vroegere ervaringen of uit die van hen die ouder zijn. Met partner? Jullie denken aan samenwonen/verhuizen/aankoop of zelfs een baby. Wacht niet te lang met beslissen want de aanstormende vibes zijn ideaal om de papiermolen aan te pakken. Solo? Je motivatie daalt onder nul. Maar goed dat november beter oogt. Je vrienden en familie snellen ter hulp. Weer hen niet af maar aanvaard dankbaar hun inzet en expertise. Wat geld betreft, kan je nu zeker volledig vertrouwen op je intuïtie en vindingrijkheid.

VISSEN
Oktober staat voor grote liefde, Visje. Met partner? Je relatie wordt gekleurd door intensiteit, maturiteit, sensualiteit en mooie toekomstvisies. Solo? Obstakels vallen nu weg. Zoek je soulmate in de vriendenkring. Wat je werk betreft, rijzen er vragen. Past dit werk wel bij mij? Heb ik zin om dit blijvend te doen? Vraag raad aan deskundigen of vrienden. Vooral vrienden staan nu in de focus. Er wordt gediscuteerd, geklaagd, gegeten, gelachen,getroost en plannen gemaakt. De liefde kan zich schuil houden achter vriendschap. Alles is hier mogelijk. Qua geld is er weinig manoeuvreerruimte.

Ook goed om weten
Kleur en karakter

Share.

Laat een reactie na