Horoscoop april 2021

0

Wat brengt april 2021 jou volgens de westerse astrologie? 

RAM

Algemeen: er gebeurt  in april heel wat op relatievlak, Ram. Een supermix van diverse vibes zorgt ervoor dat verleiden en indruk maken, ook op Jan en alleman, zelden zo makkelijk was.

Op de werkvloer charmeer en overtuig je anderen om je ideeën te steunen. Maar kijk uit. Omdat je nu gevoelig bent voor woorden, zou ook jij je kunnen laten overdonderen door mooipraters. Qua liefde zet je nu succesvol je vurigheid, durf en spontane kant in. Met vaste partner? Dankzij actie en enthousiasme  krijgen jullie gezamenlijke plannen vorm. Solo? Op straat en in de supermarkt, maar ook bij de vrienden en je online netwerk ben je nu erg populair. Gebruiken die vibe, Ram! Zelfs in de familie zijn er nu weinig tot geen stoorzenders. Qua geld heb je de sterren ook al aan je kant. Je hebt immers meer inkomsten dan voorzien. En ja, dat wekt wel wat jaloezie op. 

STIER

Algemeen: nu de drama’s op het werk verleden tijd lijken te zijn, geniet je van de herwonnen rust, Stier. Die gebruik je bewust om je over één en ander te bezinnen.

Op het werk lijken de plooien glad gestreken en de communicatie makkelijker te zijn. Er volgt een nabespreking over de gevolgen van een vroeger conflict. Jij doet een gewaagd voorstel dat echter veel bijval krijgt. Je liefdesleven zorgt voor verrassingen en/of verandert van richting. Je sensuele kant steekt hoe dan ook weer helemaal de kop op. Met partner? Jullie relatie neemt een nieuwe wending. Ook in de vriendschap kan dit gegeven actief zijn. Solo? Je wordt op slag verliefd. Fasten your seatbelts, please. Wat geld betreft: tegen je aard in, ga je impulsieve aankopen doen. Het is pas rond midden april dat jij jezelf in de financiële afdeling weer helemaal in de hand hebt.

TWEELINGEN

Algemeen: Zowel op relatie- als op werkvlak, verdedig jij wat goed aanvoelt voor jou, Gemini. Natuurlijk verandert niet alles meteen, maar belangrijk is dat jij trouw blijft aan jouw normen en waarden.

Begin april kan je op het werk succesvol onderhandelen over betere werktijden, meer werkmiddelen of je financiële vergoeding. Blijf echter alert, want een week later merk je dat er niet gestart wordt met het uitvoeren van die afspraak. Rond de 20ste laat jij je horen en krijg je hierbij de steun van anderen. Met partner? Jullie leven rustig verder zonder veel gedoe. Solo? Een ontmoeting verandert in een relatie die niet “De Grote Liefde” is. En je vindt het prima zo. Dat haalt de druk van de ketel. Ook in de familie en vriendenkring kom je vaker en beslister op voor jezelf. Kijk uit met geld. Je bevindt je op glad ijs. Je staat nog net niet in het rood maar de kans zit erin dat het zover komt.

KREEFT

Algemeen: professioneel gaat alles weer zijn gewone gang, Kreeft. Jij doet je ding, bijgestaan door een ervaren team dat zich graag inzet voor het doel dat jij voor ogen hebt.

Op het werk schrijf je een nieuw hoofdstuk dankzij je charisma en overtuigingskracht. Stel je iets voor, veel kans dat iedereen zich erachter schaart. Maar vanaf midden april komen anderen naar voor en vermindert je invloed. Blijf creatief en strijdlustig. Je liefdesleven herpakt zich vanaf midden april. Zowel singles als Kreeften met een vaste partner, profiteren niet enkel van positieve vibes maar ook van pittige surprises. Je investeert eindelijk ook weer meer tijd en energie in je sociaal leven. In real life of virtueel. Naar het eind van de maand toe komt er extra geld in het vooruitzicht. Je krijgt immers centen waar je al een hele tijd op wacht of een onverwachte bonus.

LEEUW

Algemeen: best goede en zelfs wat vrolijke maand, Leo. Verdiep je in april vooral verder in het verkennen van je onbewuste patronen en motieven. Dat rendeert op lange termijn.

Op het werk zijn er veranderingen gaande. Wees gerust, jij wordt niet bedreigd. Ook pieken je charme, creativiteit en energie. Zo kan jij invloed uitoefenen op wat er nu gebeurt en jezelf daarbij flink vooruit helpen. Met partner? De relatie bloeit en elk gezamenlijk project (baby-huwelijk-verhuis-aankoop huis) start onder gunstige vibes. Single? Jij mikt op een solide lange termijnrelatie. Je ontmoet deze maand tal van mensen maar ook via de vriendenkring kan de ware tot jou komen. Qua financiën, één advies: zet wat geld opzij. Er gebeurt nu immers zoveel positiefs in de privésfeer en jij ziet het altijd groot. En ’groot’ betekent dat alles altijd duurder uitvalt dan voorzien. Blijf alert!

MAAGD

Algemeen:  in april sta je onder (positieve) hoogspanning, Maagd, zowel privé als op het werk. Verzorg jezelf en reserveer je avonden en weekends voor het ontspannen van je lichaam en geest.

Op de werkvloer toon je motivatie, leiderschap en ondernemingszin, Maagd. Verlang je promotie? Werk er nu naartoe. Wil je toch liever een nieuwe job of zelfs eigen baas worden? Ook daarvoor zijn de juiste vibes nu aanwezig, zeker als je expertise hebt in de sectoren nieuwe technologieën of gezondheid. Qua liefde, word je overvallen door een voor jou ongeziene opstoot van instinctieve seks en sensualiteit. Solo? Dan word je nu heel snel verliefd. Met partner? Jij brengt een heuse revival van de relatie tot stand. Wil je graag een investering doen? April is daarvoor de gepaste tijd. Het kost je immers maar weinig moeite om je bankier te overtuigen en de nodige lening los te weken. 

WEEGSCHAAL

Algemeen: de juiste vibes zorgen ervoor dat je stressniveau afneemt in april en dat het energievretend dramagehalte van bepaalde situaties vermindert. Zo kan jij weer beter ademen.

Op het werk steken wat onverwachte stoorzenders de kop op. Gelukkig slaag jij erin alles routineus, correct en efficiënt af te handelen. Want je bent momenteel actief en strijdlustig. De planeten plooien zich dubbel om zowel de single Libra als die met een vaste partner te voorzien van een spetterend amoureus leven. Daartoe zegenen ze jou met intensiteit en passie. En vooral met een duivelse charme. Wees alert tussen 13 en 19 april want dan kan Cupido raak schieten. Je voelt je vrijer en optimistischer en dat brengt ook meer sfeer in de vriendenkring. Na de 20ste dien jij je vooral te focussen op het financiële. Dan wordt immers een nog hangende zaak afgerond in jouw voordeel. 

SCHORPIOEN

Algemeen: een creatieve of vernieuwende vibe is merkbaar in april, Scorpio. Dat kan onder de vorm van een artistiek gegeven of als een nieuwe aanpak van een prille of bestaande relatie.

Op het werk draait de periode tot 15 april uit als zeer intens. Je krijgt plots een hoop werk omdat zowel je chefs, collega’s als klanten je vertrouwen omwille van je kunde en perfectionisme. In de liefde gaat het er warm en intiem aan toe. Zowel voor de single als de Scorpio met partner, geldt hetzelfde. Zij manoeuvreren dusdanig dat ze zich met de geliefde kunnen terugtrekken om te cocoonen in een voor hen cosy en inspirerende omgeving. Ook zal je in april eindelijk een geheim kunnen vertellen aan je partner, een vriend/in of iemand uit de familie. Dit zorgt voor grote opluchting bij jou. Qua geld raak je teleurgesteld omdat wat je toekomt, maar niet tot bij jou lijkt te raken.    

BOOGSCHUTTER

Algemeen: april lijkt een maand van innerlijke strijd en/of veranderingen te zijn, Boogschutter. Aanvaard je stemmingswisselingen en je -volgens jou toch- fysieke minpunten.

Op het werk neemt de druk toe vanaf 15 april. Je moet een opdracht tot een goed einde brengen en/of  je krijgt meer verantwoordelijkheid. Dit vraagt een grote focus en inzet van jou maar betekent wel meer geld. Met partner? Je voelt je avontuurlijke kant nu bovenkomen met flink wat vuur en plezier als neveneffect. Solo? Je ontmoet iemand die je bevalt en bent bereid om hier risico’s te nemen. Indien er twijfel is, volg dan je buikgevoel. Blijf open staan voor een verrassing. Deze maand rest er minder tijd voor de familie/vrienden. Vanaf de 23ste kan je een mooi financieel voorstel krijgen, maar enkel nadat je via een goede communicatie solide argumenten bovenhaalt.  

STEENBOK

Algemeen: in april slaag je erin om je bekende terughoudendheid te laten varen, Steenbok. Tegelijk speel je het klaar om met een pak vertrouwen hoopvol naar de toekomst te kijken. Bravo!

Op het werk verandert er heel wat. Het betreft hier vooral zaken gelinkt aan ideeën, communicatie en digitale kennis. Gelukkig zit jij al een poos comfortabel op die trein. De familie komt deze maand op het voorplan omdat er gezamenlijke beslissingen moeten worden genomen. Stel iedereen gerust en je zal zien dat alles tenslotte goed uitdraait. Met partner of single? Voor beiden geldt hetzelfde: daar is de liefde terug in haar volle omvang. Sfeer, sensualiteit, romantiek en erotiek zijn volop van de partij en stimuleren je om alle leuke facetten van het liefdesspel te verkennen. Qua geld moet elk gezinslid de eigen verantwoordelijkheid nemen en bekijken waar hij/zij kan besparen.

WATERMAN

Algemeen: april is een goede tijd om boodschappen uit je onderbewuste op te vangen en er iets mee te doen, Waterman. Ga intussen mee in je de behoefte om schoon schip te maken in je herinneringen.

Op het werk moet je een tandje bijsteken, en dat zint jou want je haat routine. Ook spring je in de bres voor een collega die onheus behandeld wordt of tracht je verder alles wat krom is, nu recht te trekken. En niemand houdt je hierbij tegen. Wat relaties betreft: je bent in april verleidelijk, dynamisch, geestig, dapper en goed gebekt. Zet deze unieke, charismatische mix in om iedereen te verleiden. In de familie en in het gezin, bij je vaste partner of een nieuwe liefde, bij vrienden, kennissen, collega’s en buren. Ga er tegenaan en sleep er voordeel uit, bofkont. En ja, je financiën lijken wat achteruit te bollen, maar je kan toch niet alles verlangen in het leven, nietwaar?

VISSEN

Algemeen: in april voel je duidelijk de positieve wisselwerking tussen je lichaam en de jou omringende subtiele energieën, Visje.  Het helpt je ook om, waar nodig in je leven, definitief een bladzijde om te slaan.

Op het werk ga je door een rustige periode. Gebruik je tijd om orde op zaken te stellen en losse eindjes weg te werken. Maak de balans van je professioneel leven op. Dan kan je straks met nieuwe moed verder gaan. In de liefde is het nu tijd om een versnelling hoger te schakelen. Geen dromen meer, maar daden. Je lichaam wordt wakker. Je libido laat zich horen, evenals je sensualiteit. De temperatuur stijgt hier met de dag. Met partner? Jullie testen erotische conversaties en spelletjes uit.  Wat heel inspirerend werkt. Solo? Jij valt als een blok voor een oude liefde of een nieuwe vriendschap. Laat je maar helemaal gaan. Financieel loopt het wel los deze maand.

Kan ook van pas komen in een lentemaand:   Artisjok: heilzaam voor gal en lever    en     Plant eens een bloem of kruid in je moestuin

Nagerecht met mascarpone en granaatappel

Share.

Laat een reactie na