Horoscoop juni 2021

0

Wat brengt juni 2021 voor jou volgens de westerse astrologie? Ontdek het hier…

RAM

Algemeen: je bent toe aan een heuse rustpauze, Ram. En nee, dit is geen tijdverlies. Want de behoefte om je batterijen herop te laden, na te denken over je leven en dromen en om je geliefde(n) aan te halen, is immers duidelijk voelbaar.

Op professioneel vlak twijfel je over de te volgen weg. Zowel loontrekkenden als zelfstandigen, krijgen maar geen klare kijk op de zaak. Geef je dromen echter niet op, zelfs al moet jij je plannen wat wijzigen. Met partner? Jullie gaan samen voor de uitbreiding of renovatie van jullie woonplek. Dat maakt jullie band hechter. Single?  Je zelfzekerheid en uitstraling werpen resultaat af in de laatste week van juni. In de familie communiceren jullie prima, zelfs zonder woorden. Dit is ook de tijd om uit het oog verloren familieleden opnieuw te verwelkomen. Qua geld zit alles goed. Toch raakt een bepaalde overeenkomst maar niet ondertekend. Na de 22ste lukt het wel.

 

STIER

Algemeen: ondanks het feit dat je financiën er zo’n beetje bij bengelen, heeft juni beslist ook positieve kanten, Stier. Je voelt hoezeer je bemind en begeerd wordt, wat je optimistisch maakt en je vertrouwen in de toekomst bekrachtigt.  

Ondanks het triest economisch klimaat, wordt het er voor jou niet echt slechter op. Je smeedt vooruitziend bruikbare banden met mensen buiten je huidige werkplek. Je ideeën krijgen nu weinig of geen bijval op het werk. En dat ligt niet aan jou maar wel aan de algemene financiële impasse. Met partner? Het vaak gedwongen cocoonen versterkt en verwarmt de relatie. Solo? Je ontdekt een nieuwe potentiële partner via een nieuw gezicht op straat, bij de bakker of bij het wandelen. Actie komt er vanaf de 21ste. Ook worden er zoete broodjes gebakken met buren en vrienden. En net nu je even wat minder geld hebt, wil je er meer uitgeven. Laat je gezond verstand spreken!  

 

TWEELINGEN

Algemeen: in juni moet je ontgoocheld toekijken hoe je plannen in de war worden gestuurd. Weg met die teleurstelling. Gebruik de tijd om nieuwe ideeën uit te testen, anderen er warm voor te maken en uiteindelijk goeie punten te krijgen, Gemini.

Qua werk besef je welke professionele droom je nog wilt waarmaken. En hoe jij -om te starten- je huidige of toekomstige activiteit zinvoller kan aanpakken. Blijf gefocust, lijn je doel af en bereid je voor op verandering. De zaadjes zijn alvast geplant. Met partner of single? Voor beiden geldt hetzelfde: er zijn misverstanden, vertragingen en blokkades allerhande. Bovendien lijkt het maar moeilijk te lukken om quality time voor twee te vinden. Loslaten is hier de boodschap. Je zal merken dat de situatie vanzelf verbetert naar eind juni toe. Qua geld surf je nu op een prima vibe. Tot 23 juni zou je dus best je geluk es kunnen beproeven bij een paar kansspelen. Zeker doen!

 

KREEFT

Algemeen: in juni staat de kwaliteit van je professionele en amoureuze relaties evenals de manier waarop ze kunnen eindigen, voorop. Luister hier vooral naar je intuïtie en je hart. Als deze twee gelijklopend zijn, volg dan dit gevoel.

Op het werk is het nu rustig. Dit is dus een tijd om slepende misverstanden en conflicten met bepaalde collega’s/chefs uit te klaren. En om nieuwe contacten op te bouwen. Met partner? Zit het goed tussen jullie? Schakel dan een versnelling hoger. Want dit zou wel eens je tweelingziel kunnen zijn. Sleept de relatie zich echter moeizaam verder of voelt ze toxisch aan? Vertrouw dan je intuïtie die nu op scherp staat. Solo? Haal je verleidingskunsten boven en ga ervoor. In de vriendenkring is het tijd om dubieuze contacten af te duwen of uit de weg te gaan. Qua geld moet je eisen wat je toekomt en erop letten niet teveel te betalen voor goederen en diensten.

 

LEEUW

Algemeen: je wil vooruit in zowel liefde als werk, maar je raakt maar niet uit de startblokken, Leo. Zoek eerst uit wat je afremt (angst te mislukken? Onrealistische eisen? Trots? Enz..) en tracht dit weg te werken. Pas dan kan je voorwaarts stormen!

Op het werk blijf je wat ter plaatse trappelen omdat je (vaak onterecht) twijfelt aan de kwaliteit of het nut van je prestaties. Ook komen er veranderingen op het werk die je gewoontes overhoop halen. Overwin de schok door je job heruit te vinden. Good luck. Solo of met partner? Je libido piekt en je hanteert met zwier je verleidingstrucs. Maar er rijzen hier helaas misverstanden. Gebruik daarom zachtheid en geduld in plaats van je op te dringen of de zaak te forceren. De stoorzenders in werk en liefde belasten je spijsvertering en verstoren je slaap. Verzorg je. Plan nu even geen grote uitgaven. Dat is iets voor later omdat je financiële vooruitzichten er best mogen zijn!

 

MAAGD

Algemeen: in juni gaat de uitputtende emotionele lawine liggen, Virgo, terwijl echter de hoge intensiteit  in de liefde aanhoudt. Ook ervaar je hoe woede zich binnenin jou opbouwt omdat je machteloos staat tegenover een situatie die je blokkeert.

Op het werk komt er vertraging in de realisatie van je projecten. Ook krijgen je ideeën niet de bijval die ze verdienen. Denk daarom goed na over de slaagkans ervan. Met partner? Jullie kunnen eindelijk de stroom gevoelens tussen jullie kanaliseren. Ook komt er een eind aan de verstikkende sfeer als gevolg van gedwongen cocoonen. Solo? Jij wordt geconfronteerd met een passioneel iemand die jou helemaal  ziet zitten. Is het niet wederkerig? Trek dan toch tijd uit om hem of haar beter te leren kennen. In juni heb je eindelijk meer contact met vrienden en familie.  Juni kan jou financiële winst opleveren via een goede investering of voorbijdrijvende buitenkans.                  

 

WEEGSCHAAL.

Algemeen: in juni experimenteer je met nieuwe houdingen en benaderingen van mensen en concepten. Dit zowel privé als professioneel. Werkt soms ontregelend maar het bezorgt je wel, beetje bij beetje, nieuwe  en bruikbare inzichten.

Op het werk verzamel je meer fans dan verwacht, Libra. En ze steunen je. De sfeer zit dus prima, wat jouw creativiteit boost. Ook worden je talenten duidelijk en de vele resultaten die je realiseerde tot voordeel van iedereen. Wat jaloezie links en rechts moet je er wel bijnemen. Juni reset je wensenpakket inzake de liefde. Want zowel Libra’s met partner als zoekende singles verwachten evenwicht en maturiteit van de partner. Dat gaat niet zonder slag of stoot zodat er ups en downs te verwachten zijn. Verhoog zeker je wellness budget want niets mag nu teveel zijn om je schoonheid te benadrukken. Er kunnen wat problemen rijzen met een investering. Blijf hier alert.

 

SCHORPIOEN

Algemeen: in juni zijn er hier duidelijk twee soorten energie actief. De eerste soort beïnvloedt je werk en de tweede je liefdesleven. Qua werk wil jij er grote vaart achter zetten maar dat remmen de planeten af. Qua liefde kan je dan weer voluit gaan. 

Op het werk gaat het je allemaal veel te traag, Scorpio. En net nu je een nieuw project wit opstarten. Gebruik de tussentijd om je project nog wat bij te schaven en de noodzaak ervan te overdenken. Met partner of single? Maakt niets uit want voor beiden geldt hetzelfde. Dat de liefde primeert in juni, is duidelijk. Van belang echter  is dat je durf en creativiteit laat zien. Je ervaart dan hoe de liefde een dimensie hoger stijgt en de ander aanvoelt als een soulmate. Kan ook in een vriendschap gebeuren. Qua geld één tip: Betaal achterstallige facturen zo snel mogelijk. Zo niet lopen de intresten verder op. En pak die corona kilo’s aan die er nog steeds vlotjes aanvliegen. 

 

BOOGSCHUTTER

Algemeen: juni is ergerlijk wisselvallig, Boogschutter. In het begin zijn er vooral  frustraties en blokkades. Blijf overeind want naarmate de maand vordert, klaart de hemel steeds meer uit. Er staan je zelfs enkele prettige verrassingen te wachten.

Op het werk komen er stressy en hevige discussies. Laat je niet ontmoedigen en blijf optimistisch. En vooral: geef het allerbeste van jezelf om voorstellen in de kring te gooien waar men niet naast kan kijken. Met partner of solo? Het contact met de andere partij lijkt aanvankelijk stroef te verlopen. Maar tegelijk zijn er hier vibes actief die bijna alles mogelijk maken in de liefde van 2 tot 23 juni. Put jezelf intussen niet uit en rust op tijd. Vooral omdat je nu de neiging hebt om je ook om familie en vrienden te bekommeren. Schep zeker orde in je financiën. Lees contracten en officiële documenten aandachtig na. En weet, dat om de hoek, overvloed zomaar op jou kan wachten.

 

STEENBOK

Algemeen: in juni lukt het je eindelijk om moeilijke passages en/of blokkades uit je verleden, bespreekbaar te maken. De volgende weken en maanden zal je voelen hoe er daardoor ruimte is vrij gekomen om nieuwe ervaringen toe te laten.

Op het werk is de situatie moeilijk. Er blijken lekken in de communicatiesystemen te zitten die zaken in de war sturen. Zet alles zoveel mogelijk op papier en maak er een back-up van. Dan heb je bewijzen indien nodig. Met partner? Vermoeiende toestand hier waarin spanningen en eensgezindheid elkaar afwisselen. Je zal hier ook eerlijke bekentenissen moeten doen, wat je partner in dank aanvaardt. Daarna verbetert de relatie. Single? Bij jou liggen de zaken eenvoudiger. Tot de 23ste surf je op vibes van liefde en geluk. Je hebt grote ambities en die vereisen een grote financiële inbreng. Helaas is er de realiteit en moet jij je budget herzien. Geen nood. Je raakt er wel.

 

WATERMAN

Algemeen: juni staat voor vertraging in zowel je liefdes- en beroepsleven als in het financiële, Waterman. Wat je enorm frustreert. Maar juni biedt je ook de kans om te reflecteren over wat voorbij is en er lessen uit te trekken voor wat nog komt.

Op het werk heb je een goede verstandhouding met iedereen. En de werkzoekenden liggen prima in de markt. Maar blijf alert en besef dat je geen gevaar loopt als jij uit je  comfortzone durft te stappen. Met partner? Wat je ook probeert, je wordt afgeremd door onverwachte stoorzenders. Forceer hier niets, maar analyseer de situatie. Solo? Hier geldt hetzelfde. Je wil vooruit maar botst op hindernissen. Ons advies: blijf kalm en geduldig en zet tactisch vol in op verleiding. Het contact met familie en vrienden verloopt soepel. Wat geld betreft: jij kent je zwakke punten op dit vlak en die komen helaas net nu bovendrijven. Blijf sterk en weersta de neiging je toch volledig te laten gaan.

 

VISSEN

Algemeen:  juni wordt een prima maand, Visje. Je surft zowel professioneel als in de liefde op de meest gunstige vibes. En dus staan talent, de vereiste dosis geluk plus een goede timing en voldoende middelen, tot je beschikking. Maak er het beste van!

Alles zit goed op het werk. Want je creativiteit, fantasie en charisma pieken. Liggen er nog ergens ideeën in een lade? Meteen bovenhalen en veel kans dat die nu flink wat aandacht krijgen. Met partner? Jullie herbeleven spontaan die topsfeer van het prille begin toen de verliefdheid tussen jullie hoogtij vierde. Solo? Ook jij krijgt een mooi cadeau. De ware kan zomaar tot je komen op het werk of via een professioneel contact van buitenaf. Dit is ook een prima tijd om een slepend conflict uit te klaren of de relatie te verbreken, met iemand die je ontwikkeling afremt. Geen geldproblemen hier, maar vermijd grote aankopen. Omdat je straks cash nodig zal hebben voor de start van een project.     

Verwen vader of opa met:  

Tiramisu  of   Bewaarwafeltjes   of   Key lime pie: zomers fris en fruitig   of   Vlaai in een handomdraai  of  Nagerecht met mascarpone en granaatappel

Share.

Laat een reactie na