Haremmensen

0

Ken jij haremmensen? Indien niet, lees hieronder hoe ze in elkaar zitten.

Haremmensen: wie zijn ze

Mensen zoals wij allemaal natuurlijk, en je treft hen aan in alle leeftijdsklassen en lagen van de bevolking. En het dient gezegd: doorgaans zijn ze verstandig, charmant, bekwaam, onafhankelijk,vriendelijk en hebben ze hun zaakjes keurig voor mekaar. Daarnaast lijken ze behulpzaam, attent en flexibel. Ze brengen dus een aantrekkelijk pakket mee, maar let toch op het woord ‘lijken’, dat hier precies op zijn plaats staat.
Hun haremkant blijft bij oppervlakkig of zakelijk contact meestal verborgen, want die openbaart zich slechts in intieme en dus in dichte en 1 op 1’ contacten. Dan krijgen haremmensen het knap lastig, gezien ze moeite hebben met echte intimiteit en volwassen engagement. Twee kwaliteiten die onontbeerlijk zijn om een liefdesrelatie te laten slagen. Logisch dus dat ze afhaken als ze voelen dat een contact de ernstige toer dreigt op te gaan. Want dit past echt niet in hun straatje.

De brandstof van de haremmens

Haremmensen prefereren een waaier aan vrijblijvende, leuke, spannende en inspirerende contacten met personen die bij voorkeur potentiële partners zijn. Ze schuwen een potje seks absoluut niet, maar toch hoeft seks hier niet altijd per se van de partij te zijn.Want ze kunnen gedurende korte of zelfs veel langere tijd prima zonder. Maar deze groepsmensen kunnen daarentegen geen dag zonder geflirt en zonder belangstelling, bewondering en bewieroking, komend van meerdere potentiële partners. Want dat is hun voedsel en brandstof, hun zuurstof en drive. De bevestiging ook van: ik tel mee, ik lig nog goed in de markt. Op relatiegebied hebben ze dus nood aan wisselende en liefst vrijblijvende contacten. Ze zijn altijd op zoek en vangen dus veel. Waarna ze bij bepaalde personen helaas verwachtingen scheppen die ze onmogelijk kunnen waarmaken. Haremmensen zijn geen gevers en functioneren bijgevolg niet zo goed in een klassieke relatie. Omdat ze nu eenmaal zijn wie ze zijn.

Haremmensen kunnen het lonken niet laten

Niet iedereen functioneert immers in het soort conventionele band die ons maatschappelijk opgedrongen wordt om algehele chaos te vermijden. Verzeilen haremmensen toch in een vaste relatie, wat uiteraard wel gebeurt, dan kunnen ze het lonken (en meer) niet laten. De aard van het beestje, weet je wel? En daar is geen enkele partner blijvend tegen bestand. Dooft een zoveelste relatie uit, dan leggen ze de schuld onveranderd bij de ander. Na afloop houden ze toch graag contact onder het motto: eens in mijn harem, altijd in mijn harem. Wat vanzelfsprekend niet steeds lukt. Hoewel haremmensen van alle tijden zijn, beleven ze momenteel gouden tijden. Dankzij formidabele opties van het internet en de gsm, kunnen ze probleemloos nieuwe kandidaten zoeken, rekruteren, verleiden, eventjes consumeren en dan opnieuw afduwen. Om ze na een tijd in hun harem op te nemen. Deze mensen beheersen het spelletje van aantrekken en afstoten immers perfect. En dit allemaal om hun diepe angsten en onzekerheden te verdoven. Want ook dat is de aard van deze beestjes.

Haremmensen zijn prima gezelschap

Op zoek naar een duurzame, volwassen en liefdevolle band? Trap dan niet in de val van een haremmens. Op zoek daarentegen naar een aangename vriend/in om af en toe op vrijblijvende basis (super)toffe uren mee te beleven? Tip op haremmensen, want dit is hen op het meestal verzorgde lijf geschreven. Geniet ervan!

Ook goed om weten:  Verbindingskoorden    –   Verbindingskoorden: hoe knip je ze door

Share.

Laat een reactie na