Horoscoop oktober 2021

0

Wat brengt oktober 2021 voor jou volgens de westerse astrologie?

 RAM

Algemeen: je fysieke kracht piekt, Ram, en je geest staat duidelijk op scherp. Ga dus zeker voor wat of wie je wenst! Deze maand staan vooral je relaties in de focus en daarbij aansluitend ook alle mogelijke vormen van vereniging en verbintenis.

Professioneel gezien, ligt het moeilijk. Je gedachten zijn niet bij je job maar dwalen steeds af naar je liefdesleven en dus laat je steken vallen. Dat wordt op het werk niet gewaardeerd. Mijd provocaties en blijf kalm! Na de 17de verricht je sympathieke kant wonderen. In de liefde dringt een sentimentele beslissing zich op. Met partner? Jullie zeggen volmondig ja tegen elkaar. Voor de wet of onder 4 ogen. Maakt niks uit, jullie menen het! Solo? De relatie die je nu start, is gezegend. Want zowel de liefde als het geluk lachen jullie toe. Qua financiën: in oktober swingen je uitgaven de pan uit. En jawel, je investeert in je toekomst, maar bak het hier desondanks toch niet te bruin!

 

STIER

Algemeen: het belangrijkste voor jou deze maand, blijft je werk waar er nog steeds veranderingen aan de gang zijn die je geliefde routine verstoren. Kijk niet achteruit maar vooruit, Stier. Blijf je kalme zelf en neem vol vertrouwen die nieuwe start.

Op het werk moet je door een heuse aanpassingsperiode heen. Wat wonderwel lukt omdat je professionele relaties en omgeving geruststellend en constructief zijn. Zo raak je eerder dan voorzien, op kruissnelheid. Met partner? De intieme periodes nemen af omdat jij moet standhouden op de werkvloer. De warme gevoelens tussen jullie blijven echter intact. Solo? Ook jij moet nu investeren in je job, maar door de wijzigingen aldaar zou je wel es een partner op de werkvloer kunnen vinden. De start is wat moeilijk maar het geluk staat aan jullie kant. Een vriend/in stelt je fors teleur. Gedane beloftes werden niet waargemaakt. Via een zakelijke transactie boek jij nu mooie winsten.

 

TWEELINGEN

Algemeen: spannende maand, Gemini. Op het werk deint het op en neer. Op: aan het begin en einde van oktober. Neer: tijdens de weken ertussen. En qua liefde: be prepared, want in deze afdeling kom je nu voor meer dan één verrassing te staan.

Op het werk krijg je aanvankelijk te maken met een mix van snelle veranderingen,  belangrijke contacten en het verleggen van grenzen. Waarna alles zo’n beetje tot stilstand komt. Dit is een tijd waarin je kan experimenteren. Eind oktober zit alles weer in de lift.  Met partner of single? Voor allebei geldt: er komt leven in de brouwerij en het zit behoorlijk goed. Zij die ingedut zijn, schrikken wakker en gaan enthousiast voor verleiding en het maken van nieuwe plannen. Er zit slechts één kink in de kabel: jouw latente angst voor een ernstig engagement. Wat geld aangaat: jij wil heel veel uitgeven, maar je doet het om één of andere reden niet. Bravo! Let op, je kan nu wat spierpijnen krijgen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            KREEFT

Algemeen: in oktober zoek en vind je het juiste evenwicht tussen plicht en vrijheid. Ook ontsnapt je bekwaamheid niet aan de aandacht van je baas of headhunters. Je kan er uiteraard je voordeel mee doen. Ook je familie heeft je deze maand nodig.

Qua werk gaan er zomaar deuren voor je open indien je mikt op een nieuwe baan of meer prestige. Je verleidt hier via je kundigheid en directe, pragmatische aanpak. Je neemt geen genoegen meer met een plaatsje achteraan en treedt op de voorgrond. Met partner? Er hangt spanning in de lucht via een familielid dat beroep doet op jou.  Vanaf de 18de verdampt de stress en herademen jullie. Single? Jij durft niet kenbaar maken aan je date(s) wat je precies verlangt van een partner. Maar eind oktober stop je wel meer pit in je ontmoetingen. In de familie vraagt men jou om hulp, waarna je bijspringt om de nood te lenigen. Je plukt nu de vruchten van een vroegere slimme investering.

 

LEEUW

Algemeen: gemengde maand, Leeuw. Enerzijds is er de afdeling liefde waarin je nu echt kan scoren. Anderzijds is er het werk waar het moeilijker loopt. Tip: luister vooral nu, naar de stem van je intuïtie die tot jou komt in je dromen of via flitsen overdag.

Op het werk worden je onderhandelingen en verplaatsingen verstoord door een gemis aan goede communicatie. Wind je niet op, barst niet uit. Probeer de controle te herwinnen door alsnog in te zetten op overleg en flexibiliteit. Deze kritieke passage verdwijnt pas naar eind oktober toe. Met partner of single? Voor beiden is dit een tijd om (opnieuw) je liefde en engagement uit te spreken naar de ander toe die er uiterst positief op reageert. Deze wisselende emoties creëren toch innerlijke stress bij jou waardoor je rug en nieren wat gevoelig zijn. Inkomsten en/of de ondertekening van contracten worden zowel privé als op het werk vertraagd. En dit tot de 20ste. Blijf zen, Leo. Blijf zen!

 

MAAGD

Algemeen: in deze overigens vrij soepel lopende maand, slaag je erin komaf te maken met je complexen, Maagd. Die zijn ontstaan en gegroeid uit voorvallen en  kwetsende opmerkingen tijdens je kindertijd en jeugd. Je zelfbeeld verbetert, je voelt je bevrijd.

Wat werk betreft, valt er weinig te melden. De sfeer zit hier prima omdat de relaties tussen de werknemers top zijn. Je kan dit rustig intermezzo gebruiken om je zaakjes te ordenen en achterstallig werk aan te pakken. Met partner? Je komt in een stabiele fase waarin de kleine, alledaagse maar toch belangrijke kantjes van de liefde aan bod komen. Je kan en mag hier gewoon heerlijk jezelf zijn. Single? Hier vlot het iets minder goed. Je bent kieskeurig en dat mag best. Maar je kan ook te kritisch worden waarbij niemand aan je eisen voldoet en jij teleurgesteld achterblijft. Dit kan je ook parten in spelen in vriendschappen. Qua geld kabbelt alles probleemloos verder.

 

WEEGSCHAAL.

Algemeen: jij voelt je het best als je persoonlijke relaties van een leien dakje lopen. En laat dit nu net het geval zijn in oktober, Libra. Want je verleidingskracht is groot en de verstandhouding met je partner is top. De liefde bloeit, dus…maand geslaagd!

Op het werk gebeurt er nu weinig zodat de werksfeer primeert. Hier dien jij je van je beste kant te tonen via empathie, dialoog en flexibiliteit. Laat liever je hart dan je verstand spreken. Zo slinken stress en vermoeidheid en krijg jij (en iedereen) meer energie. Inzake relaties: hier is er volop sensualiteit, plezier, grote gevoelens, passie en inzet. Met partner? Jullie engagement lijkt niet meer stuk te kunnen. Solo? Na 7 oktober verleid je moeiteloos de persoon van je keuze. Wordt hopelijk vervolgd. Zelfs qua financiën gaat het er speels aan toe. Je koopt en koopt en kijkt daarbij niet op honderd euro. Speel hier op safe en leg begin oktober vooruitziend een buffertje aan.

 

SCHORPIOEN

Algemeen: eerder rustige maand, Scorpio, waarin echter je creativiteit weer oplaait.  Haal dus je penselen, canvas en/of papier maar boven. Trek je dansschoenen aan of zoek een koor waarvan je deel kan uitmaken. Ga je toch liever pottenbakken? Doen!

Op het werk is het niet zo druk. Tijd dus om je imago te pimpen, want je wordt in het oog gehouden. Geef alles, toon je gemotiveerd. Rond de 20ste kan er een prachtkans voorbij drijven. Wees klaar om die te grijpen. Met partner? Passie heeft hier plaats gemaakt voor liefde, jaloezie heeft het veld geruimd voor vertrouwen. Jullie kunnen de toekomst samen zeker aan. Solo? Jij voelt je zo vrij als een vogel. Alles kan, maar niets moet. En je hebt geen zin om zomaar een relatie in te duiken. Je gaat immers voor kwaliteit, voor een gedeelde visie en verlangen. Een slepend financieel geschil wordt eindelijk afgerond in jouw voordeel. Ook mogelijk: je krijgt een loonsverhoging.

 

BOOGSCHUTTER

Algemeen: maak in oktober schoon schip in jezelf, Boogschutter. Dat kan prima door situaties letterlijk van je af te schrijven. Verder: vergroot dingen niet uit, maak van een mug geen olifant. En ook: denk enkele minuten na voor je er weer iets uit gooit!

Op het werk stel je vast dat de beloofde steun achterwege blijft. Uiteindelijk blijkt dit niet zozeer een persoonsgebonden dan wel een logistieke oorzaak te hebben. In de 2 laatste weken van oktober krijg je positief nieuws plus de beloofde steun. Solo? Je affectief leven piekt deze maand. Je wil uitgaan, mensen zien en dat lukt. Samen met  je vrienden weliswaar. Want deze maand vind jij fun, warmte, een luisterend oor en steun waar nodig, in je vriendenkring. Met partner? Jullie waren zelden zo openhartig en transparant naar elkaar toe en dat schept nu een immens vertrouwen tussen jullie. Qua geld is er gelukkig geen verlies maar wel vertraging in wat je moet ontvangen.

 

STEENBOK

Algemeen: de juiste vibes zorgen ervoor dat je nu de juiste woorden vindt en durft uit te spreken, Steenbok. Woorden die anderen vooral gevoelsmatig raken. Zo stap je uit je comfortzone om vast te stellen dat het je uiteindelijk heel veel opbrengt. Bravo!

Mooie maand waarin de focus vooral op je beroepsleven ligt en waarin er veel goed nieuws te rapen valt. Je voorstellen en projecten krijgen groen licht en zo wordt er aan je professionele ambities voldaan. Wil je hogerop of ga je voor een nieuwe job? In beide gevallen draait het positief uit. Met partner? Hier ontstaan er enkele stevige discussies als gevolg van je sprong voorwaarts op het werk. Maar alles eindigt in vrede. Solo? Je voelt dat je er niet aan bent om deze maand een relatie in te duiken. Je eerlijke communicatie levert je niet enkel op het werk supporters op maar ook in de vriendenkring, wat prima aanvoelt. Qua geld krijg je sowieso wat je gevraagd hebt.

 

WATERMAN

Algemeen: deze nerveuze maand wordt tegelijk een verhelderende trip, Waterman. Nu wordt er niets meer van wat jij weigert te zien, onder het tapijt geveegd. Kijk, stel vragen, zoek en vind antwoorden. Lijn je doelen scherp af op dit keerpunt in je leven.

Qua werk, heb je veel nagedacht en je doelen bepaald. Je gaat ervoor en je doet je intenties uit de doeken. Je gebruikt daarbij transparantie, ijzersterke argumenten,  motivatie en overredingskracht. Idem voor hen die een andere baan zoeken. De kans dat je het verlangde binnenhaalt, is groot. Met partner of solo? Voor allebei geldt dat jullie nadenken en praten over het moeilijk evenwicht tussen engagement en vrijheid. Vooral met de vrienden. Met partner? Jullie luisteren, praten en overleggen. Solo? Jij kan nu van een mooie vriendschap een warme liefde maken. Inzake geld aangaat, moet je alert blijven. Vooral niet teveel uitgeven en geen belangrijke beslissingen nemen.

 

VISSEN

Algemeen: best wel goede maand, Vissen. Maar toch is het verstandiger nu alles in te zetten op je beroepsleven. Omdat de vibes aangeven dat het zwaartepunt op je werk ligt in oktober. Wat de liefde betreft, kan je gerust zijn. Het zit hier prima!

Op het werk komen je intuïtie, speciale gaven en inspiratie je van pas. Meer zelfs: volg hier je helderziendheid en hooggevoeligheid. Bekijkt men je als buitenaards? En dan? Jij gaat immers met de eer lopen omdat men je talent en fantasie uiteindelijk accepteert en zelfs effectief inzet. Met partner? Jullie leefden de voorbije tijd soms in een soort symbiose.  Dit is het moment om een stapje achteruit te doen, wat afstand te nemen en de toestand te evalueren. Wees niet bang, de eindconclusie is duidelijk positief. Solo? Stel je beschikbaar en ondernemend op. Want dat kan nu de deur openen naar onvergetelijke sensuele sensaties. Qua geld: respecteer je budget en doe geen onnodige uitgaven.

Past helemaal bij deze maand:  Recept Pompoenpuree    –   Stevige soep van pompoen en tomaat

Share.

Laat een reactie na