Horoscoop november 2021

0

Wat brengt de maand november 2021 voor jou volgens de westerse astrologie?

RAM

Algemeen: je beschikt nu over een prima fysieke weerstand, Ram. Tijd dus om erin te vliegen, want november is een tijd vol mogelijkheden. Tip: wacht niet tot mensen en/of kansen naar jou toe komen. Zet nu zelf de eerste stap. Resultaat verzekerd!

Je creativiteit piekt deze maand, wat iedereen zal geweten hebben. Op het werk stel jij je nieuwe ideeën voor en ben je vastbesloten die erdoor te duwen. Dat kan via vrij onverwachte contacten en het feit dat men jou (en je enthousiasme) gunstig gezind is. Met partner? Het is oké tussen jullie maar het is toch tijd om nu samen even wat quality time te nemen. Citytrip? B&B + wellness? Fietsweekend? Kies maar. Solo? Je vrijheid bevalt je prima en toch kan de bliksem fors inslaan rond de 14de. Wees klaar! Met familie en vrienden zit alles kits. Qua geld volg jij je instinct en kies je voor iets nieuws of riskants onder het motto: wie niet waagt, niet wint. Als dat maar goed komt!

 

STIER

Algemeen: november lijkt een soort transit waarin er (te) weinig gebeurt. Maar, zo krijg je wel tijd om een slaaptekort aan te vullen of je gevoelsleven te onderzoeken. Evalueer je relatie met je partner, gezin, familie en vrienden. Je kan er enkel bij winnen, Stier.

Op het werk sta je onder druk als gevolg van een verandering in de planning of een reorganisatie van enkele afdelingen. Dit zint je niet, want het doorkruist jouw plannen of agenda. Met partner? Je maakt een gelaten indruk, waarbij je partner zich afvraagt wat er scheelt. Niets ergs eigenlijk, want de dip is tijdelijk. Je herpakt je vrij snel en slaagt er zelfs in je partner te verrassen. Solo? Jij valt als een blok voor iemand, leeft op een roze wolk en hebt er alles voor over om bij hem/haar te kunnen zijn. Je intimi trachten vruchteloos op je in te praten, maar jij volgt enkel je gevoel. Er komen nu financiële problemen, maar je gaat snel aan de slag en kan zo het brandje blussen.

 

TWEELINGEN

Algemeen: in de 1ste helft van de maand worden je zenuwen zwaar beproefd. De rust keert pas terug zodra je erin slaagt je gevoelens te kanaliseren. Zo vermijd je dat er dingen uit de hand lopen. Alles wordt stukken eenvoudiger én leuker in de 2de helft van november, Gemini.

Op het werk ben je nu niet de makkelijkste collega. Ook mis je inzet en kracht. Ga niet kniezen maar stap uit je bubbel. Zoek contact met positivo’s die energie te koop  hebben. Idem indien er plots familiale problemen opduiken. Met partner? Om diverse redenen, mijd je nu intens/nauw contact met je partner. Het regent invitaties. Die grijp je aan om je samen met je partner onder de mensen te begeven. Solo? Je hebt het gehad met het alleen zijn. Je papt weer aan met een ex of laat een vriendschap doorgroeien tot meer. Wat je een prima gevoel geeft. Je bent daardoor ook weer in staat om privéplannen af te ronden. Qua financiën, pluk je deze maand de vruchten van eerder gemaakte keuzes.

 

KREEFT

Algemeen: begin Algemeen: Begin november duiken er zomaar uit het niets, problemen op. Zet geen grote mond op maar steek je kop evenmin in het zand. Ga zo snel mogelijk naar een plek waar je stoom kan afblazen en weer tot jezelf kan komen. Zelfs als is het maar voor enkele uren.

Qua werk, moet je beseffen dat je onmogelijk altijd alles onder controle kan houden. Kijk niet teveel achterom, dat brengt je niet verder. Leef vandaag en maak nu de best haalbare keuzes in het belang van de zaak. Laat je humeur niet beïnvloeden door een gekregen ja of neen  En vooral: communiceer. Met partner? Je schenkt nu meer aandacht aan je gezin, familie en vrienden, dan aan je partner. Voor jou is dat oké, maar check wat je partner hierover denkt. Solo? Amor is je goed gezind en bezorgt je enkele prettige surprises vanaf de 23ste. Wat geld betreft: wees voorzichtig, Kreeft. Dit is geen tijd om nieuwe projecten te starten of forse winsten te verlangen uit eerder gedane transacties

 

LEEUW

Algemeen: november krijgt 3 sterren, Leo, omdat het geluk je toelacht. Probeer vooral minder veeleisend te zijn voor de mensen om je heen. Op het werk en privé. Op tijd durven soepel en welwillend zijn naar anderen toe, getuigt immers van echte maturiteit.

Op het werk loopt alles prima. Vanaf begin november sta je hier stabiel. Je projecten winnen aan belang, je invloed neemt toe. Eindelijk kan je nu realiseren waar je al zo lang voor vecht. Je leiderskwaliteiten sturen alles in goede banen. Met partner? Hier ligt het moeilijker omdat je actueel alles inzet op je werk. Wat zorgt voor geklaag van je partner en de rest van het gezin. Je doet je uiterste best om de 3de week van de maand vrij te maken voor je partner en familie. Solo? Je charme piekt vanaf de 17de. Waarna je een speciaal iemand ontmoet waarmee je romantische piekervaringen beleeft. Qua geld ziet het plaatje er minder goed uit, maar dat wordt later zeker gecompenseerd.

 

MAAGD

Algemeen:  neem in november vooral niet teveel hooi op je vork, Maagd. Want dit gevaar bestaat wel degelijk. Spring zuinig om met je energie en ontspan je zo vaak mogelijk. Laad je batterijen op via nietsdoen wat heilzaam is voor lichaam en geest.

Rond de 9de komen de dingen om je heen in beweging en schakel je een versnelling hoger. Zeker op het werk waar je strijdlust en perfectionisme aangesproken worden. En waar je jij je zin probeert door te drijven, jawel. Wees verstandig en respecteer je grenzen. Met partner? Er ontstaat frustratie tussen jullie, maar je partner doet zijn of haar best om de plooien glad te strijken. Solo? Je blijft alert en legt de lat hoog. Toch slaagt iemand er rond medio november in om je te charmeren, waarna jij je laat meetronen. Familie en vrienden doen een beroep op jou. En raad eens? Inderdaad: je kan geen nee zeggen. Denk liever eens aan jezelf. Qua geld valt er niets nieuws te melden.

 

WEEGSCHAAL.

Algemeen: begin november raak je wat uit balans, Libra. Omwille van een voorval dat je niet onder controle hebt. Gelukkig is er de steun van de juiste vibes. Zo krijg je vanaf de 17de alsnog de kans om de zaak succesvol te beïnvloeden en af te ronden. Bravo!

Op het werk moet je geduldig zijn en niet voorbarig handelen. Het komt er op aan de kansen te grijpen op het moment dat ze zich voordoen. Dat geldt voor Libra’s die met een project of dossier bezig zijn, maar ook voor hen die een andere job zoeken. Met partner? De liefde en inzet van je partner volstaan voor jou. De rust die dit je schenkt, bevordert de opstart van gezamenlijke projecten. Solo? Je verleidt vlotjes als je dat wilt omdat je daartoe over een mooi totaalpakket beschikt. En je gebruikt het omdat je nu op jacht gaat naar verbinding. Voor even of voor veel langer. De sfeer in de familie en bij de vrienden is hartelijk. Je geniet hier van elk kostbaar moment. Ook qua geld is de juiste timing nu belangrijk. Blijf dus alert.

 

SCHORPIOEN

Algemeen: in de eerste helft van november slorpt vooral je werk je energie op. In het 2de gedeelte ligt je focus meer op je privéleven. Dat gaat dan van je partner, over je gezin, familie en vrienden, tot je buren en zelfs het leggen van nieuwe contacten toe.

Begin november zit je op het werk met veel twijfels en vragen omdat je de huidige situatie niet voldoende kan inschatten. Rond de 15de trekt de mist op en dus ga je enthousiast nieuwe projecten opzetten. Loop hier niet te hard van stapel en/of leg de lat niet te hoog. Met partner?  Het loopt lekker tussen jullie omdat de basis stevig is via een prima verstandhouding en inzet. En dus plannen jullie ook maar meteen een eindejaarsvakantie. Solo? Een romantische liefde komt zomaar jouw kant op. En als je twijfels hebt om dat het te mooi lijkt om waar te zijn, zit je fout. Want het is wel degelijk waar! Qua geld: hou je hoofd erbij en doe geen gekke of riskante uitgaven.

 

BOOGSCHUTTER

Algemeen: november nodigt je uit om het nieuwe te omarmen, Schutter. Daartoe transformeer je het bestaande, waarna je slaagt met glans. Je bent nu slechts een zucht verwijderd van het succes, dat er echter pas komt indien je het beloofde kan waarmaken.

Begin november komt er vertraging in je projecten op het werk, maar geen nood. Na de 13de komt hun realisatie dichtbij en je voelt het. Berg je ongeduld en ergernis dus op en neem de tijd om je optimaal voor te bereiden. Je zit duidelijk op het goede spoor want er dienen zich bijkomende mooie kansen aan. Met partner? Je merkt hoe de ander (nog steeds) gek op je is. En hij/zij heeft zelfs tijd voor twee gereserveerd om samen bij te tanken. Ver weg van de kinderen en de familie. Solo? Een ex zoekt weer toenadering. Het verrast je maar alles gebeurt hier zachtjes, met een surprise erbovenop. Met meer geld in het verschiet, kan jij je zeker eens goed verwennen. Doen!

 

STEENBOK

Algemeen: Je denkt erover om niet meer ver vooruit te plannen en hoog te mikken, Steenbok.  Inspelen op wat elke dag brengt, lijkt je voldoende. Luister vooral niet naar hen die je zullen proberen om te praten. Want die komen er zeker aan.

Qua werk sta je nu voor zaken die je nog nooit op je bord kreeg en die wel een test lijken te zijn. Daarom kies je voor een voorzichtige en discrete aanpak. Tijdens de 2de week van november, vind je een oplossing voor de problemen en win je aan gezag. Met partner? De relatie kent nu een dip, want de sleur slaat toe. Je kan alles niet meer zo goed plaatsen. Je partner herkent de bui  en tracht leven in de band te blazen. Solo? Je bent de mensen die je omringen, wat moe. Wat zichtbaar is en dus  werk je eraan. Rond de 14de brengt het lot een mogelijke partner op je weg. Aan jou om die te herkennen. Wat geld en de vriendschap betreft, gaat alles zijn gangetje.

 

WATERMAN

Algemeen: heb je er een hekel aan om openlijk over je gevoelens te praten? Dan is dat je volste recht, Waterman. Maar denk toch es even na over wat je echt verlangt in je leven. En het is wel zo eerlijk om dat mee te delen aan hen die dicht bij je staan.

Op het werk zit je in de greep van een soort energiedip en/of een gebrek aan motivatie. Wees ook hier eerlijk tegenover jezelf over wat je echt verlangt op beroepsvlak. Overhaast niets en neem de tijd die je ervoor nodig hebt. Je staat er niet alleen voor, want je krijgt steun van de mensen om je heen. Met partner? Jij domineert de relatie. Wie zegt dat je partner daar blij mee is? Toon dus wat meer flexibiliteit hier. Solo? Nee, je bent nu niet op zoek. En toch kan de liefde je verrassen dankzij een vriendschap die plots (veel) meer wordt. Je eindigt november opgepept en verliefd. Je sociaal leven loopt lekker en werkt heerlijk inspirerend. Geld lijkt deze maand niet echt een prioriteit te zijn.

 

VISSEN

Algemeen: Deze maand surf je op uitstekende vibes, Visje. Wat betekent dat je leven er top uitziet. Toch moet je erover waken jezelf niet in de nesten te werken. Want ondanks die goeie vibes, kunnen problemen op elk moment opduiken en de sfeer doen omslaan.

De 1ste helft van november is op het werk bepalend voor de volgende maanden. Je ideeën worden vernieuwend, degelijk en concreet genoemd, waarna je vlot steun en geld krijgt. Eind november is rustig en tevens positief voor het verder verloop van je verhaal. Met partner? Jullie nemen een nieuwe start op een roze wolk. De tederheid en eensgezindheid vieren hier hoogtij. Jullie geluk is duidelijk zichtbaar. Single? Heb je iemand op het oog? Je gevoelens groeien snel voor hem/haar. In een beginnend contact?  Ook dat wordt al snel meer. In de familie- en vriendenkring zit de sfeer prima. Qua geld sta je er nu goed voor, dankzij jouw puike, professionele prestaties.

Volg deze link om de innerlijke mens te versterken: Vegetarische of groentenlasagne

Share.

Laat een reactie na