Horoscoop november 2022

0

Wat brengt november 2022 voor jou volgens de westerse astrologie?

RAM

Algemeen:  ging jij er in oktober vol tegenaan, Ram? Dan wordt november anders want je voelt je gevangen tussen een massa gedachten/twijfels/desillusies enerzijds en een onderhuidse, moeilijk te controleren woede anderzijds. Enkel genoeg rust en momenten van introspectie kunnen je tot bedaren brengen aan het begin van deze dip. En je opnieuw je optimistische zelf laten worden.

Werk:  je voelt het zelf wel, Ram. Je moet deze maand wat gas terugnemen. Indien niet, ontspoor je en zal je qua werk, een slechte indruk maken. Wat niet de bedoeling kan zijn. Want je wilt vooruit, plannen uitvoeren, van werkplek veranderen tot zelfs van de rechte weg afdrijven. Neem nu geen grote beslissingen. Bezin je en vul eerst je geestelijke en fysieke reservoirs aan. 

Liefde: met partner. Je maakt plannetjes om het je partner eindelijk weer eens naar de zin te maken. Je creëert een cosy en sexy sfeertje dat jou én de ander aan het dromen zet. Kleine tip: verknoei de delicate vibe nou niet door je behoefte om alsnog  de chef uit te hangen. Want dan is al je moeite tevergeefs geweest. Single. Op zoek naar je droompartner? Dat spreekt vanzelf en de planeten zijn je hierbij zelfs gunstig gezind. Vooral tussen 16 en 24  november. Geef dus begin deze maand niet teveel geld uit, je kan het immers verderop nog nodig hebben. 

Financiën: wat je verdient te krijgen, zal je ook krijgen in november, Ram. Je kan je geldzaken immers prima bepleiten. Maar kijk uit voor het nemen van risico’s, vooral de grotere. De juiste vibes die nodig zijn om met een gunstig gevolg hoog spel te spelen, zijn nu helaas niet actief.

Welzijn: je moet je opgekropt misnoegen plus je huidig stressniveau naar beneden krijgen. En dit op een veilige manier. Via beweging uiteraard en graag in je eentje. Je afreageren op een boksbal, zwoegen in de fitness, een initiatie yoga of gewoon joggen, zijn een paar opties die je daarbij zeker kunnen helpen.

 

STIER 

Algemeen: in november lukt er weinig tot niets als je dingen in je eentje wilt doen of je gewoon terugtrekt. Dingen lukken slechts als jij je openstelt voor anderen. En dit op zowat alle vlakken. Zolang je maar kritisch en alert kan blijven, mag je met een gerust hart het advies volgen van competente personen en van hen die je als vriend of familielid kan vertrouwen.

Werk: je wil één en ander doorduwen en het liefst op jouw manier? En wat stel je  daarbij vast? Dat je tegenwind krijgt of dat zaken gewoon niet rond raken, wat je ook probeert. Je kan gaan voor een meer open houding tegenover je chefs, collega’s of geldschieters. Of je kan in je eentje brainstormen over je volgende strategie.  Want elke Stier kan daarvoor gelukkig en altijd het nodige geduld opbrengen…

Liefde: Met partner? Je bent nu graag alleen. Maar dat blijft niet duren. Je partner gaat immers welbewust de sensuele, fysieke toer op. En vooraleer je het goed en wel  beseft, drijven jullie samen op een warme wolk van zinnelijk genot en fun, zowaar de zevende hemel binnen. Geniet ervan. Single? Jouw libido en charisma pieken nu en dat zorgt voor beweging op liefdesvlak. En ja, je kan zeker iemand binnen doen in november, voor 1 dag of voor (veel) langer. En die ene is zelfs bereid de plannetjes die uit jouw koker waar te maken. Veel plezier! 

Financiën: alles wel beschouwd ben je deze maand vooral bezig met het bepalen van je houding tegenover de weerstand die je ontmoet. Ook omdat je voelt dat het binnenrijven van de gewenste centen, daar van afhangt. Privé en/of professioneel.

Welzijn: je voelt je prima in de rol van eenzame wolf deze maand. Maar vergeet toch je familie niet. En indien je niet kan ontsnappen aan spel en vertier, kies je zeker voor alles waarbij je een bepaalde strategie moet ontwikkelen om te kunnen winnen. En dat kan gaan van monopoly en schaken, tot escape rooms of schattenjachten.

 

 TWEELINGEN

Algemeen: november staat voor ‘topvorm’, Gemini. Gedaan met op je lauweren te rusten. Je zit goed in je vel en bent vitaal, wat iedereen zal merken. Want ook je capaciteiten op diverse terreinen, pieken. Je wilt vooruit in het leven en dit niet enkel professioneel, maar ook privé. En dat betekent meer vrijheid op beide vlakken.   

Werk: je verkeert in topvorm en haalt alles uit de kast om dat wat je verlangt binnen te halen. Wat je, tot je grote verwondering, slechts gedeeltelijk lukt. Maar je bent zo slim de communicatielijnen met chefs, collega’s en financiers open te houden, vooral om op die manier in de kijker te blijven. Ook krijg je soms het gevoel dat je misschien beter uitkijkt naar ander en beter. 

Liefde: met partner?  Je probeert ook hier de communicatie met je partner aan de gang te houden, wat meestal lukt.  Je toont immers voldoende interesse in hem of haar. Omdat je er heilig van overtuigd bent dat je het beste uit de relatie en de ander kan halen als jullie een hecht team vormen. Single? Je sociaal leven bloeit, je gaat prima om met je diverse werkrelaties en je persoonlijke relaties lopen ook gesmeerd. De weg ligt dus wijd open voor een misschien wat onverwachte maar daarom niet minder aantrekkelijke ontmoeting.

Financiën: kan je meer geld gebruiken op professioneel of persoonlijk vlak, Gemini? Vraag er dan gewoon om bij de mogelijke geldschieters. Je leeft nu immers in de best denkbare verhouding met zowat iedereen. Dus is de kans groot dat je krijgt wat je vraagt!  Maar dan vooral tijdens de laatste week van november.

Welzijn: elke vorm van ontspanning die in groep kan beoefend worden en/of voldoende sociale vaardigheid vraagt, is je nu op het soepele lijf geschreven. Ga toch maar voor een activiteit waarbij jij grotendeels de touwtjes in handen kan houden.  Zowel jij als de ander(en) zullen er zeker plezier aan beleven. Doen!

 

KREEFT

Algemeen: In november beslis jij om bepaalde ambities en doelen te realiseren, Kreeft. Zowel op het werk als privé. Maar er rijzen voldoende obstakels om je plannen in de war sturen. Toch laat jij je niet uit het lood slaan. Je bent nu immers energiek, opgewekt en charmant en je weet precies waar je heen wilt. Werk via deze 4 tools discreet verder aan de uitvoering van je projecten. Het lukt je wel! 

Werk: gezien de nodige stoorzenders op het werk, moet jij je doel(en) proberen te bereiken op andere manieren. Je hebt er de kracht voor omdat je privéleven nu zo lekker loopt. Je investeert daarom in het opkrikken van je populariteit binnen de groep collega’s en bij de bazen. Ook zoek je steun bij je raadgevers achter de schermen. En je merkt dat zij het beste met je voor hebben. Ga er dus voor. 

Liefde: met partner? Je bent bereid de nodige toegevingen te doen om bij je partner op nummer 1 te staan. En er te blijven staan. Het mooi evenwicht dat jullie nu bereikt hebben, moet en zal blijven duren volgens jou. En niemand kan je hieromtrent ongelijk geven. Single?  Je kan zeker een maatje scoren in november. Je bent nu immers bekoorlijk genoeg. Maar opgelet. Denk niet dat alles je gepermitteerd is. Slik daarom je kritische opmerkingen tijdig in, Kreeft.

Financiën: je energie gaat deze maand vooral naar je vooruitgang op de werkvloer, daarin discreet ondersteund door je professionele achterban. Maar je houdt toch nog genoeg punch over om een enthousiaste gooi te doen naar een groter werkbudget. Wat zeker kan lukken. 

Welzijn: zoals zo vaak, voel jij je goed als je privérelaties lekker lopen. En laat dat nu in november het geval zijn. Zowel met de familie als met de vrienden zit het helemaal snor.  Deze prachtige harmonie schenkt je vleugels, zeker met het eindejaar in zicht.  Het lijkt alsof je de hele wereld aankan, want met je positieve vibe neem je anderen moeiteloos voor je in. 

 

LEEUW

Algemeen: in november ben jij je vertrouwde stabiliteit wat kwijt, Leo.  Je zicht en oordeel worden vertroebeld door de vele contradicties waarmee je nu te maken krijgt.  Stel belangrijke beslissingen en grote keuzes maken, dus uit. Omdat deze toestand ook invloed heeft op je stressbestendigheid.  Je bent deze maand dus zeker niet op je best als je knopen moet doorhakken. En dit zowel op het werk als privé.

Werk: je blijft een Leeuw die zichzelf en zijn troep de juiste kant wil op sturen. En laat dit nu net niet van een leien dakje lopen om tal van vage redenen. Want je zet hier echt wel alles in. En toch lukt het niet. Wat doe je dan?  Druk uitoefenen op anderen,  luid brullen, hen achter de hielen zitten… en dit alles zonder veel resultaat. Wacht dus tot de bui van negatieve vibes vanzelf voorbij drijft. En de zon weer doorbreekt.

Liefde: met partner?  Het zat al beter tussen jullie, veel beter.  Je probeert het de anderen (en het gezin) echt naar de zin te maken. Maar wat je ook doet, het lijkt nooit voldoende te zijn. Vergeet het brullen, de chef uithangen, kwaad of triest worden. Spaar je energie. Je doet genoeg. Wacht ook hier tot de lucht geklaard is.  Single? Vooreerst trek jij je los uit je privékring die jou probeert de wet te dicteren.  Enkel zo kan er voldoende tijd vrij komen om op jacht te gaan naar die ene, zeldzame parel. Dat moet lukken, want daarvoor is je charisma gelukkig maar, nog net sterk genoeg. 

Financiën: dit is duidelijk niet de maand waarin jij de jackpot zal winnen, Leo. En om meer geld vragen in deze (letterlijk en figuurlijk) wat mistige maand, is evenmin een goed idee. Er rest je niets anders dan jezelf es goed te verwennen als compensatie voor alle actuele zorgen. Maar blijf nu toch maar liever binnen je budget. Want straks breken er gegarandeerd betere tijden aan!

Welzijn:  je voelt je wellicht wat nerveus en uitgeput. Dus moet je nodig energie  tanken. En enkel jij weet hoe dit jou in november het best zal lukken. Rusten, lang uitslapen en sudderen in je eentje?  Energie sprokkelen in de familie of bij vrienden? Aan de zwier gaan? Sporten?  Keuze zat eigenlijk…

 

MAAGD 

Algemeen: november staat voor grote activiteit en evenveel nerveuze energie die je moet zien kwijt te raken, Virgo. En daar kan je directe omgeving helaas de dupe van worden. Je moet hoe dan ook een tandje bijsteken om het allemaal efficiënt te laten verlopen. Deze maand staat verder ook voor verandering, maar dan in de zin van een verplaatsing. Denk hierbij aan een nieuwe baan of een verhuis.

Werk: je zet je helemaal in op het werk. Helaas moet je daar toekijken hoe enkele zaken op één of andere manier maar niet uit de startblokken raken of simpelweg blokkeren. Dat frustreert je enorm. Let op je irritatie annex teleurstelling, niet af te reageren op je collega’s. Voor bepaalde Virgo’s kan het zo erg aanvoelen dat ze stilletjes uitkijken naar ander werk.  Of naar een eventuele omscholing.

Liefde: met partner?  Alles hangt hier af van hoe je kan omgaan met je frustraties op het werk. Projecteer jij ze op de partner plus op de rest van het gezin? Dan krijg je de wind van voren. Kan jij je frustratie op het werk laten?  Dan kan je begrip en troost vinden bij je partner. Single? Je kan geneigd zijn om op jacht te gaan en het avontuur op te zoeken. Zonder meer, als afleiding van je problemen. Natuurlijk kan je er op die manier nog wat frustratie bij krijgen. Beter is om eerst tot jezelf te komen en jezelf zoveel mogelijk rust te gunnen. 

Financiën: geldzaken geef je nu geen voorrang. Je gedachten zijn immers elders. Tenzij je in een nieuwe verantwoordelijkheid of andere baan stapt.  Dan moet je wel onderhandelen, waarbij jij het spel perfect speelt.  Wat de rest betreft, dien je te wachten tot de 2de helft van december. Dan maak je meer kans om meer geld te vangen. 

Welzijn: je wenst vooral te ontsnappen aan de druk die momenteel op je ligt. En ontsnappen kan op alle denkbare manieren en volgens je beschikbaar budget. Letterlijk alles kan dus, maar neem toch geen te grote risico’s.  Hou het bij leuk, tikkeltje spannend én veilig. Dat zal je het meest ontspannen.

 

WEEGSCHAAL 

Algemeen: november blijkt zo’n maand te zijn waarin je veel wensen kan realiseren op veel vlakken, Libra.  Maar wel op twee voorwaarden. 1) de wensen mogen niet te buitensporig zijn en 2) je moet blijven doorgaan tot je resultaat boekt. Maar omdat je de meeste dingen behoorlijk snel voor elkaar krijgt, rest er nog tijd om je dagelijks leven onder de loep te nemen. Want ook hier zijn nog verbeteringen mogelijk. 

Werk: je twijfelt soms wat aan je eigen kunnen als je kritiek over je heen krijgt. Toch kan kritiek je ook verder helpen. Intussen blijf je communicatief, productief en erg creatief.  Er is dus niets waar jij je echt zorgen hoeft om te maken. Vanuit je stabiele positie krijg je vaak wat je vraagt. Vanaf de 20ste kan je zelfs nog een paar stappen vooruit zetten.

Liefde: met partner?  In november kan jij voor harmonie in huis zorgen. En dus wil jij je relatie best wat pittiger maken. Helaas rekent de rest van het gezin nu ook op jouw inzet en aandacht. Geen ontsnappen aan. Gelukkig slaag je er toch in desondanks wat kostbare quality time uit te trekken voor jezelf en voor jullie, als stel. Top!  Single? En verlangend naar de juiste partner?  Het kan altijd dat je in deze drukker wordende periode tegen iemand oploopt waar je relatiemateriaal in vermoedt.  In dat geval: ga ervoor en laat hem/haar niet los. Overdrijven is onnodig maar hou vooral de communicatielijnen open zodat het contact niet verwatert. 

Financiën: probeer alles uit deze toch overwegend positieve novembermaand te halen wat erin zit, Libra. En dat geldt zeker voor de centen. Vraag op jouw fijne manier om meer of om betere voorwaarden op je werk en je zal het krijgen. Ook kan je nu rendement oogsten uit eerdere investeringen/beleggingen. 

Welzijn: om je te ontspannen heb je nu gewoon tijd voor jezelf nodig. Me-time, weet je wel? Maar het gezin, de familie en vrienden zijn eigenlijk net zo belangrijk. Je weet als geen ander hoe het mensen naar de zin te maken in een warme, uitnodigende sfeer op jouw geheel eigen wijze met veel oog voor de fijne en lekkere details.  Doen!

 

SCHORPIOEN 

Algemeen: dit wordt een prima maand, waarin heel veel van wat je aanpakt, je ook (en vaak zelfs uitstekend) lukt. Helaas stijgt al dat succes je vrij snel naar het hoofd, Scorpio. Jawel. En dus denk je gaandeweg dat je zowel je professionele als je persoonlijke contacten de wet kan voorschrijven. Verkeerd gedacht natuurlijk, want op die manier creëer je ongewild tal van onnodige spanningen.   

Werk: je laat nu je creativiteit los op anderen, waarbij je op het werk vriend en vijand verrast. En applaus oogst, waarna je besluit dat je meer waard bent. En dus praat je met je werkgever over betere financiële condities en/of werkomstandigheden. Ook mogelijk: je houding creëert spanningen, zodat je gaat kiezen voor een nieuwe baan. In beide gevallen aarzel je niet om de tegenpartij te manipuleren tot jij je zin krijgt.

Liefde: met partner? Je sensualiteit en wellust zijn groot deze maand en zitten te duwen om aan hun trekken te komen. Je gaat dus zoete broodjes bakken met je partner en al je fantasie gebruiken om hem of haar mee te krijgen. En dat lukt je prima. Maar er is toch een schoonheidsfoutje: hier blijft het verwacht applaus uit. Solo?  Ondanks enkele familiale problemen, lukt het je om je los te rukken en op jacht te gaan. Want je libido piekt nu. Vind je niet de juiste partner, dan kan je toch behoorlijk schitteren en iemand binnendoen waar je plezier mee beleeft. Enjoy!

Geld: verlang je meer geld? Professioneel of privé? Je schittert zo fel en bent zo overtuigend dat je weinig moeite ondervindt om het gevraagde effectief te krijgen. Je bent ook slim genoeg om je actuele tools volop in te zetten en die zijn: creativiteit, charisma, overtuigingskracht, inspiratie en niet te vergeten: meesterlijke manipulatie.

Welzijn: alles wel beschouwd, wil je in november gewoon genieten van elk lekker, spannend, sensueel of mooi moment dat het leven je schenkt. Je wil daarom shoppen, smakelijk eten en mooie dingen kopen. En we moeten eerlijk zijn: dat mag best, want voor je goed gevulde rekening heb je immers zelf gewerkt en gezorgd. 

 

BOOGSCHUTTER

Algemeen: in november ga je flink vooruit. Vooral op het professioneel/zakelijk vlak, Schutter. En natuurlijk krijg je nu veel op je bord en ben je de ganse dag in de weer. Met als gevolg dat je flink wat stress opbouwt, en dat je daarnaast zeer tot je spijt, het thuisfront moet teleurstellen. Meer dan eens zelfs.  Hou er vooral je koppie bij en benader situaties en mensen op een volwassen manier. Daar win jij het meest bij.

Werk: qua werk kan je succes behalen. Zeker weten. Je creativiteit en vindingrijkheid zijn groot. Bovendien ben je charmant, gevat en populair. Dit alles samen zorgt er voor dat je momenteel prima in de markt ligt en geloofd en gevolgd wordt. Nuttige tip: als jij nu je voorstellen/plannen nog iets meer kan verfijnen en kundig verpakken, zal jij je chefs, collega’s plus eventuele geldschieters, zo achter je krijgen. Go for it! 

Liefde: met partner?  Zoals hierboven reeds vermeld, word je afwezigheid op het thuisfront opgemerkt en enerzijds afgekeurd maar anderzijds ook wel begrepen. Aan jou om het gebrom te stoppen via een gezellig etentje of uitstapje. En je partner verdient uiteraard een aparte, intiemere behandeling die hem of haar weer helemaal zal geruststellen. Single?  Alle tools die je kan inzetten op het werk, kan je gebruiken om iemand (finaal) binnen te doen. Maar de vraag is, of je daartoe nog de nodige energie hebt. Je focus ligt immers op werk en zaken. En de toekomst ziet er wat dit betreft prima uit. De kans is groot dat je, als puntje bij paaltje komt, voor je werk kiest.

Financiën: Hier kunnen we kort zijn. Heb je geld nodig? Professioneel of privé? Geen probleem want je vindt er, na wat brainstorming met jezelf, de juiste bron voor. En na een goed en gefundeerd gesprek krijg je precies wat je nodig hebt, Schutter. 

Welzijn: je werkt deze maand hard en vruchtbaar aan je toekomst. Dat staat als een paal boven water. De daarbij opgebouwde spanningen raak je deze maand het liefst kwijt in het contact met hen waar je van houdt. Zoals je partner, gezin, familie, vrienden en goede buren. En dat lukt omdat je huidig charisma hen naar je toe drijft.

 

STEENBOK

Algemeen: in november is voorzichtigheid geboden, Steenbok. Want je bent nu hyperactief met als doel: professioneel op de plek raken die je voor ogen hebt. En je grote inspanningen kunnen zeker beloond worden. Op voorwaarde dat je maar voldoende pauzes en ontspanning inbouwt voor jezelf. Onnodig te zeggen dat je leven deze maand vooral rond werk zal draaien en niet rond hartaangelegenheden.

Werk: net als vorige maand, wordt je werk in november zo mogelijk nog belangrijker dan anders. Maak gebruik van je welsprekendheid, dossier- of materiaalkennis en overtuigingskracht, om de sceptici aan je kant te krijgen. Want ja, je kan deze maand zeker tegen een muur oplopen. Maar een Bok zet door en oefent geduld. En gaat verder met de uitwerking en vormgeving van zijn of haar plan en toekomst. 

Liefde: met partner?  Je kan bijna niet anders dan je partner en je gezin min of meer verwaarlozen deze maand.  Je moet van je hart een steen maken en het werk nu voorrang verlenen. Probeer te communiceren met je partner en je gezin over de zin en het nut van je actuele inzet voor werk. Want je doet het toch ook voor hen. Solo?  Je hebt nu maar één geliefde en dat is je werk. Misschien is er wel een beginnend contact, maar je investeert er veel te weinig in om van die kant begrip te krijgen voor je afwezigheid. En op steun hoef je hier al helemaal niet te rekenen. Begrijpelijk! 

Financiën: je weet precies waar en bij wie je moet zijn om meer geld te genereren. Maar je stopt je tijd nu zoveel liever in het verder plannen van je toekomst. Die uiteraard groots moet zijn. En intussen komen jij en je geliefden materieel niets te kort.

Welzijn: loop jezelf vooral niet voorbij in november. Bouw op tijd de nodige rust in. Je gezelschap wordt zeker gewaardeerd door je intieme kring, maar jij trekt je liever in je eentje terug om na te denken. Er is nu immers ook zoveel om over na te denken en je voelt er je prima bij. Doen dus. 

 

WATERMAN 

Algemeen: jij verkeert nu in een prima conditie, Waterman, en je trekt daardoor erg mooie en interessante kansen naar je toe. Eerst en vooral op het werk, dat spreekt vanzelf. Maar ook je affectief leven zit nu duidelijk in de lift en krijgt onverwacht een ferme boost. Verknal de zaken nou niet door teveel op je strepen te staan. Voor de rest: geen wonder dat jij in november met een brede lacht door het leven gaat.

Werk: gebruik hier zeker je verfrissende energie om iedereen voor je kar te spannen. Je charme overtuigt anderen om je te volgen en je te geloven. Want tenslotte ben je eerlijk en gemotiveerd en je gelooft heilig in de slaagkansen van je ideeën. Ook mag je nu gerust mikken op een promotie of meer verloning. Want jawel, de respons zal positief zijn. Zolang je maar binnen bepaalde grenzen blijft.                                                  

Liefde: met vaste partner?  Er rest je weinig tijd voor het voor het thuisfront, waarbij  vooral je partner zich verwaarloosd voelt. En zo ontstaan er chronische kleine stormen. Die jij uiteraard tot bedaren moet brengen op een leuke, volwassen manier. En het is niet zeker dat dit jou altijd lukt. Solo?  Voel jij je tussen de bedrijven door soms wat eenzaam? En verlang je naar een zusterziel?  Begrijpelijk. De remedie: ga erop uit, want de vibes zijn gunstig voor een positieve ontmoeting.  Ook mogelijk: een  bestaande vriendschap verandert langzaam maar zeker in meer. Laat je dit niet ontglippen. 

Financiën: je bent populair, iedereen staat aan jouw kant en/of wil jou graag in zijn of haar afdeling/team of firma. En dan zou je denken dat dit zich vertaalt in een betere verloning of meer of fondsen voor de realisatie van een project.  En dat is ook zo. Je wordt er beter van, maar overdrijf niet. Teveel eisen, werkt ook hier contraproductief.

Welzijn: jezelf wat rust cadeau doen in deze voor jou hyperactieve tijd, is een must.  Maar je twijfelt. Zal jij je terugtrekken met een boek, film of in je eigen gedachten? Of trek je erop uit met anderen, gezien je nu vrij populair bent. Sportieve of ludieke ontspanning met familie of vrienden, kan een aanrader zijn. Volg je gevoel… 

 

VISSEN

Algemeen: je bent in november erg dynamisch terwijl je zintuigen op scherp staan, Visje. Je bent dus bijzonder alert en aanwezig op alle fronten. Daardoor kan je eventuele concurrenten vlot uitschakelen. En toch doemt er een stoorzender op. Je gedachten keren nu immers als vanzelf (en te vaak) terug naar het verleden. Hierbij herkauw je alsmaar de fouten die je toen maakte.

Werk: dit kan de maand zijn waarin je alles groot mag zien en ver vooruit mag kijken. Je optimisme en soms briljante ideeën stellen je in staat om grenzen te verleggen en je ideeën door te drukken. Als je daar nu ook nog een goed doel of een nobele zaak aan verbindt, kan je veel bijval en hulp krijgen. Maar vermijd het vooral om luidop te zeggen wat anderen enkel durven denken. Dit zou de pret kunnen bederven. 

Liefde: met partner?  Maak gebruik van de actuele fantastische vibes om je met je partner te verenigen en samen een ommetje te maken naar de 7de hemel. Onderweg kan je mensen tegenkomen die ook onder jouw bekoring zijn.  Je partner kan dan alleen maar blij zijn dat hij of zij jouw uitverkorene is. Single? Je mijmert teveel over het verleden en hoe je één en ander soms zelf verknoeid hebt op liefdesvlak. Maar je behoefte aan troost en afleiding is groot. En zo komt het dat jij nu makkelijk meegaat in een frivool avontuurtje of je laat meetronen voor een potje snelle seks. 

Financiën: je zit in een lucky vibe en dat geldt ook voor het financiële luik. Meer geld nodig? Vraag er gewoon om en je zal het krijgen. Maar zelfs zonder dat, zal je spontaan meer geld binnenhalen deze maand. Het wordt dus zeker tijd om jezelf eens goed te verwennen.

Welzijn: relaxen in groepsverband is nu het weldadigst, Visje. Men vertoeft graag in je gezelschap en mensen geven je veel krediet. En dus kies je resoluut voor een tijdverdrijf dat je toelaat je rijke fantasie en grote flexibiliteit in te zetten. Kortom: je wenst gewoon je unieke zelf te zijn en als dusdanig aanvaard te worden. En dat lukt nog ook.

Share.

Laat een reactie na