Horoscoop februari 2023

0

Wat brengt februari 2023 je volgens de westerse astrologie? Je leest het hieronder!

RAM 

Algemeen:  tot en met 18 februari staan je ambities/projecten in de kijker, Ram. Maar daarna dien je gas terug te nemen om zorgvuldig terug te kijken op je verleden. En om er de emotionele lessen te ontdekken die je dit jaar plus de rest van je leven kan meenemen. Het gaat hier vooral over de liefde. Want indien je een nieuwe start wenst te nemen, moet je nu weten wat je al of niet meer verlangt op liefdesvlak.

Werk: je hebt ideeën én ambitie zat nu. En je hebt de energie, de inspiratie en de juiste steun om te investeren in een project dat niet eens zo moeilijk te realiseren valt. Maar intussen dwalen je gedachten af en droom je luidop van een nieuwe baan, een nieuwe activiteit, een nieuw werkveld. Kortom: van een kanjer van een uitdaging.  

Liefde: met partner?  Deze maand heb je de neiging om jezelf wat meer innerlijk te onderzoeken en dat is prima. Want uit deze zelfanalyse kunnen waardevolle inzichten voortvloeien die je kan gebruiken in de relatie met je vaste partner. Dat onderzoek komt ook je maturiteit ten goede. Nog een pluspunt dus. Solo? Ook jij doet aan introspectie en komt zo in verbinding met je diepste wensen qua liefde en passende partner. Gebruik die nieuw verkregen kennis als tools tijdens je zoektocht naar de ware. Maar je zal die daarom nog niet direct ontmoeten. Oefen geduld.   

Financiën: opgelet hier. Want jij wil verandering brengen in je beroepsleven. Bekijk de zaak eerst van alle kanten en verfijn je doel. Zoek ook steun en advies bij anderen. Want als je impulsief te werk gaat en volop eigen middelen investeert, zou je financiële toestand wen eens er erg kunnen onder lijden. En dat moet je vermijden. 

Welzijn: je trekt je deze maand graag terug in je eentje om één en ander te onderzoeken en te analyseren. Dat kan zowel qua werk als qua relaties zijn. Eens je tot bepaalde inzichten bent gekomen wil je die ook met de juiste mensen delen en bespreken en ben je klaar om hun visie op de zaak of zaken, te beluisteren.

STIER 

Algemeen: in februari denk je na over je dagelijks leven en je verantwoordelijkheid op de werkvloer, Stier. Maar ook over hoe jij je kan bevrijden uit verstikkende situaties die je bewegingsvrijheid fors belemmeren. Zowel privé als op beroepsvlak. Denk goed na vooraleer te handelen. Zoek uit wie/wat jou steun kan bieden bij deze verandering. Voor sommigen kan die al beginnen in mei, voor anderen pas in 2024.

Werk: je voelt sowieso de drang om grenzen te verleggen. Om voor iets anders te gaan. Maar dat gaat niet zomaar. En zeker niet van vandaag op morgen. Daarom: verken de markt, vergaar info en ook belangrijk: bekijk welke contacten je daarbij kan gebruiken. Want uit de steun en kennis van anderen, kan jij voordeel halen in dit proces.   

Liefde: Met partner? Je verkondigt de blijde boodschap dat je nieuwe zaken wilt starten of bestaande zaken totaal anders wilt aanpakken. En je bent er enthousiast over en vastbesloten je droom waar te maken. Je brengt het zo goed dat je partner het ook ziet zitten en dit zieltje heb je dus alvast gewonnen. Maar ook de rest van de familie steunt je plannen. Single? Je zit boordevol ideeën, zelfvertrouwen en positivisme. Dat wordt ook opgepikt door mensen buiten de familie, het werk en de vriendenkring. Wil je een passende partner in je netten vangen? Geen probleem dus,  maar waak erover dat dit verhaal geen kopij van het verleden wordt.

Financiën: je bent nu vooral bezig met plannen maken en uitzoeken welke kant je precies uit wilt. Het financiële is in dit stadium niet je grootste prioriteit. Toch kan je, indien mogelijk, met de juiste personen praten en jezelf verkopen. Om hen ervan te overtuigen financieel (en anders) hun duit in het zakje te doen. 

Welzijn: je werkt hard aan je toekomstplannen. Daarom heb jij je familie en vrienden nodig als tegengewicht. Jullie maken niet enkel plezier maar de anderen houden je met je voeten op de grond en helpen mee om je professioneel project te evalueren door er hun mening over te geven. Je bent hen dankbaar voor de tips, maar je blijft wel van plan om uiteindelijk toch je eigen zin te doen. 

TWEELINGEN

Algemeen: één ding is zekere, Gemini: je hebt deze maand charme te koop en bent van plan die volop te gebruiken om er persoonlijk voordeel uit te slepen. Gebruiken mag, maar pas toch op voor misbruik. En dit laatste is mogelijk omdat je ernaar streeft je ambities waar te maken, je werkveld te vergroten en blokkades uit de weg te ruimen. Enkele plannen kunnen nu al vorm krijgen om eind mei afgerond te worden.  

Werk: je hebt charisma zat en bulkt zowat van enthousiasme en zelfvertrouwen. Een attitude die niet door alle chefs/collega’s/beroepscontacten evenzeer gewaardeerd wordt. Kijk dus uit. Maar desondanks kan je zeker genoeg steun bijeen sprokkelen om grenzen te verleggen en om er nieuwe projecten versneld door te krijgen. En dit allemaal dankzij je geoefend oog voor langs drijvende opportuniteiten.  

Liefde: met partner?  Uiteraard gebruik jij je charme om je partner te overhalen tot het opstarten van een gezamenlijk project. En hij/zij is inderdaad bereid er een eind in mee te gaan. Maar dat geldt niet voor alle gezinsleden zoals sommige tieners bijvoorbeeld. Ga dus niet overdrijven en hou de zaak leefbaar voor iedereen. Solo?  Veel single Geminis leven tijdelijk in een bubbel waarin ze hun volgende stappen voorbereiden. Dat kan zowel professioneel als privé zijn. Intussen zoek je wel steun bij vrienden, kennissen of je sociaal netwerk. Off en online. En via je actuele charme kan je daarbij wel een amoureuze vangst doen.

Financiën: hoewel geld nu niet primeert voor jou, moet je er toch voldoende van hebben om je plannen en ideeën te concretiseren. Gebruik dus je charme indien nodig. Niet enkel om je trouwe supporters ervan te overtuigen om te investeren in jou en je plannen, maar evenzeer om nieuwkomers te begeesteren met je ideeën. 

Welzijn: neem op tijd en stond een pauze deze maand. Want je bent hard bezig om je blijde boodschap met iedereen te delen. En nee, jij verveelt je geen moment. Integendeel. Maar genieten moet ook. Via speels en inspirerende gezelschap. Doe wat je graag doet, maar mijd dominantie en dwang van jouw kant naar anderen toe.

KREEFT

Algemeen: je start februari ietwat vermoeid, Kreeft. Teveel hooi op je vork genomen, zeker? Toch lijkt februari een vrij gelukkige maand te zijn, vooral wat persoonlijke en sociale contacten betreft. En natuurlijk verlies jij je professionele ambities niet uit het oog en zoek je hierbij ondersteuning van anderen. Vermijd het echter om zaken te forceren. Want dit stuurt enkel maar contraproductieve signalen naar anderen toe.

Werk: februari is de ideale periode om een paar stevige stappen vooruit te zetten. Op het werk en op de sociale ladder, want een bevordering lonkt. Speel het spel en de bijhorende onderhandelingen cool.  Blijf losjes en wees je originele zelf. Het is immers je authenticiteit die hier de doorslag zal geven. Ga ervoor.  

Liefde: met partner?  Slik je kritiek in en concentreer je op je partner. Want voor de rest bezit je nu de juiste tools om je maatje aan het dromen te zetten. Vooral als je hem of haar warm kan maken voor één van je originele plannen en hem/haar aan boord probeert te krijgen. Wedden dat het lukt? Solo?  Als je niet bezig bent met je zaken, denk je aan de ware. En dit is een prima maand om die zeldzame parel te spotten en te benaderen. Wapen je met je soms te gekke humor en met je originele voorstellen. Ook hier kan de vis bijten!

Financiën: de kans is groot dat je deze maand plots over een groter huishoudbudget kan beschikken. Vooraleer je euforisch wordt en teveel uitgeeft, dien je te beseffen dat dit niet de beste optie is. Want misschien is deze toestand slechts tijdelijk. Nog even afwachten dus vooraleer jij je stort op alles wat je denkt nog te moeten hebben.

Welzijn: daar je best een verzetje/wat ontspanning kunt gebruiken, zou het leuk zijn om er tijdens de eerste 14 dagen van februari even tussenuit te knijpen. Met iemand (of meerdere personen) die je nauw aan het hart liggen en waarbij je helemaal jezelf kan zijn. Je zal verfrist terug thuis komen en één en ander met nieuwe ogen bekijken. Net wat jij nu nodig hebt.  

LEEUW  

Algemeen: in februari dien je te beseffen dat het de hoogste tijd wordt om meer te investeren in je partner, gezin en familie, Leo. En ja, je zal daarbij jezelf wat moeten wegcijferen en meer gericht moeten gaan communiceren met hen. Maar het zal zeker de moeite lonen. Vanaf het midden van de maand borrelt er een fikse stroom nieuwe ideeën in je op. Wees praktisch en schrijf alles meteen op. Uitwerken kan later nog wel, als de tijd er rijp voor is.

Werk: je maakt plannen op basis van de vele vernieuwende ideeën die je nu krijgt en stelt die voor aan de juiste mensen. Maar je voelt hoe jullie niet op één lijn zitten. Ga  niet meteen in de verdediging. Forceer niets en kies voor verleiding. Dit richt minder schade aan en levert betere resultaten op. Voel jij je toch onzeker omdat je ervaart hoe je plek/status bedreigd worden? Zoek dan uit waar je meer gewaardeerd wordt.

Liefde: met partner?  Zoals reeds vermeld is februari een tijd om je persoonlijke relaties nieuw leven in te blazen.  En je weet nog precies hoe je het moet aanpakken Leo. Met je charisma slaag je erin je vaste partner weer te bedwelmen en jullie ingedommelde relatie wakker te schudden en een hoop pit en fun in te blazen. Solo?  Deze maand staat cupido aan je zijde. Om recht in de roos te schieten en je een nieuwe partner te bezorgen, dat spreekt vanzelf. Anderzijds kan een reeds gestarte relatie moeiteloos doorgroeien naar veel meer. Enjoy! 

Financiën: je hebt nu veel meer nood aan meer vrijheid en positieve  bevestiging dan aan geld. Ontbreekt het je daaraan, dan neem je foute want impulsieve beslissingen en geef je echt teveel geld uit aan totaal onnodige zaken. Als doekje voor het bloeden, natuurlijk. Maar kijk hier toch uit…

Welzijn: deze maand verlang je naar uitgestrekte, grote ruimtes. Naar het helend contact met de volle, ongerepte natuur. En je zoekt het waar je het kan vinden en waar het voor jou financieel haalbaar blijft. Doen, want dit kan jij nu prima gebruiken. 

MAAGD

Algemeen: deze maand wordt je geduld op de proef gesteld en dien je de handen uit de mouwen te steken. Want er is hier veel inzet en samenwerking nodig om de dagelijkse taken thuis en op het werk rond te kunnen krijgen. Bovendien is het aan te raden om een stap naar anderen te zetten en eerst te luisteren vooraleer in dialoog met hen te gaan of een oordeel te vellen.

Werk: qua werk zit de kans erin dat je zomaar in een reeds lopend project kan stappen. Tijdens een contactsessie kan je een invloedrijk iemand ontmoeten die uiteraard het klappen van de zweep kent. Hij of zij kan je helpen bij het zetten van je eerste stappen in een voor jou totaal nieuwe sector. Op die manier kan jij 1) je grenzen verleggen en 2) sneller vooruit raken.

Liefde: met partner?  Zet in op humor en eerlijke gesprekken om weer nader tot je   vaste partner te komen. En voor je het weet bakken jullie met Valentijn heerlijk zoete broodjes. Die harmonie tussen jullie kan een prima tegengewicht vormen voor de stress die je deze maand kan ervaren omdat ze alles in het juiste perspectief kan plaatsen. Single?  En ja, Cupido zou kunnen raak schieten in februari via een contact waarin alles soepel en vanzelfsprekend verloopt. Ook bij singles zal een dergelijk contact evenwicht maken met het momenteel  wat weerbarstig karakter van de dagelijkse realiteit.  

Financiën: deze maand neemt de liefde de bovenhand. En je hebt er volledig vrede mee, want je voelt hoe die liefde annex vriendschap je hart kan verwarmen en je welbevinden kan aanzwengelen. En in jouw geval vormen centen momenteel dus geen prioriteit meer. 

Welzijn: je voelt je nu duidelijk het best in het gezelschap van hen waarvan je houdt en vice versa. Dit is dus de ideale een tijd voor een weekendje weg met je geliefde. Of voor een weekendje weg met het hele gezin of de vrienden. Of voor gezellig samen koken, eten en bijpraten. Hoe dan ook: geniet ervan, beste Virgo!  

WEEGSCHAAL 

Algemeen: er kunnen in februari 2 vibes actief worden in jou, Libra. Ofwel betrek je alles op jezelf en kies je voluit voor jezelf en je verlangens. Of, je verliest je eigen behoeften wat uit het oog, maakt je zorgen om anderen en probeert hen te helpen. Je kan je nu ook dik maken om details. Bewaar liever je energie voor belangrijker zaken. Want je moet nu de balans zien te vinden tussen jezelf plezieren en geven om anderen. 

Werk: je bent hyper creatief deze maand en ongeduldig om je ideeën voor te stellen aan de juiste mensen. Toch zet je nu een stapje terug in het belang van het team of de firma waarvoor je werkt. Je beseft dat het groepsresultaat nu belangrijker is dan het doorduwen van je persoonlijke plannen. En je kan gerust zijn: je houding en inzet zullen niet onopgemerkt blijven.

Liefde: met partner?  Eigenlijk kunnen we hier kort zijn. Deze maand zit het meestal snor tussen jullie. Jij buigt je immers over de dagelijkse dingen en daar hoort ook je partner bij.  Je kan hem of haar vlotjes verleiden en daar komen meer dan eens aangename en/of pittige resultaten van. Enjoy!  Single: heb jij iemand op het oog die je best (veel) beter zou willen leren kennen?  Of wil je een nog pril contact graag consolideren?  Oefen dan zeker geen druk uit op hem/haar. Wacht je tijd af want rond de 18de maak je de grootste kans om in je opzet te slagen.

Financiën: je zou onverwacht een bonus of premie kunnen krijgen. Let op: want je hebt de neiging om nu geld uit te geven in een impulsieve bui. Iets waar je nadien spijt zal van krijgen. Op zoek naar een geldschieter? Privé of qua werk?  No problem.  Je kan jezelf immers zo goed verkopen, dat hij of zij snel overstag zal gaan. 

Welzijn: je voelt je pas goed in februari met mensen om je heen, Libra. Vrienden, buren, mensen uit het verenigingsleven of goede collega’s. Maar bovenal prefereer je nu het vertrouwd gezelschap van je partner, gezin en familie. Daar kan niemand aan tippen. En jullie maken het gezellig, spannend, verrassend of lekker. Kortom: het goed gevoel is hier zeker altijd van de partij.  

SCHORPIOEN 

Algemeen: 2023 is een jaar waarin anderen of de omstandigheden je (proberen) onder druk te zetten, Scorpio. En je aldus van de door jou gekozen weg pogen af te brengen. Professioneel en privé. Ook in februari ontsnap je hier niet aan. Maar de vibes die nu rond jou actief zijn, geven je de kracht om een serene afstandelijkheid te bewaren tegenover wie of wat jou wil destabiliseren. Op die manier slaag je erin sterke en vijandige reacties of tussenkomsten onschadelijk te maken. Bravo!

Werk: je ontmoet hier obstakels en tegenwerking. Maar je zet door en slaagt er meermaals in de boel te ontzenuwen door zaken en mensen objectief te bekijken. Deze houding valt zeker in de smaak bij je superieuren en je kan er de komende tijd enkel voordeel en vooruitgang mee boeken. Ben je technisch of artistiek bezig?  Dan krijg je nu uitstekende en bruikbare ideeën.       

Liefde: met partner. Eigenlijk begrijpen jullie elkaar nu zonder woorden, wat niet betekent dat er geen zaken zijn die beter kunnen. Maar jullie praten er samen over en kaarten de knelpunten zelfs aan bij intimi die tevreden zijn hun mening te mogen en kunnen geven. Solo?  Met je dichte omgeving lig je wat in de clinch. Omdat zij menen te weten wat het beste is voor jou en hoe jij je leven moet aanpakken. Je besluit de dialoog aan te gaan zonder rancune maar met voldoende kracht om jezelf te blijven en je leven te leiden zoals jij dat wilt. 

Geld: je ruimt moeilijkheden uit de weg op het werk en dat wordt opgemerkt. Hoewel je nu niet echt met geld bezig bent, is de kans groot dat je jouw gewaardeerde inzet  verzilverd ziet op je bankrekening.

Welzijn: je voelt je deze maand het best wanneer jij je fantasie de vrije loop kan laten en je er daarna daadwerkelijk iets kan mee doen. Liefst in het gezelschap van wie je dierbaar is of zijn. Dat kan thuis gebeuren, maar je kan het ook in je hoofd krijgen om in groep te gaan benji springen of een pittoreske rivier te bevaren. Hoe dan ook, het  wordt leuk en boeiend. 

BOOGSCHUTTER 

Algemeen: in februari raak je vaker in de greep van stemmingswisselingen dan meestal het geval is, Schutter. Dat komt wellicht omdat je privéleven nu ongevraagd centraal komt te staan en dus je grootste prioriteit vormt. Je moet vooral in je gezin of familie betere omstandigheden en harmonie creëren wat niet altijd even evident is. Daarom: gebruik duidelijke taal plus je charme om eenheid in de groep te brengen. En wees gerust: dat lukt je zeker.

Werk:  terwijl het er thuis levendig aan toe gaat, ervaar je op het werk stagnatie. Want niets lijkt hier echt vooruit te gaan. De traagheid en de monotonie beginnen je ferm te irriteren. Je verveelt je. Het zou wellicht heilzaam zijn een paar dagen verlof te nemen om te relaxen. En om je bezig te houden met wat je echt graag doet. Na de 16de loopt het weer los op het werk en kan je er weer invliegen. 

Liefde: met partner?  Stilstand op het werk sluit veel schwung thuis niet uit. En dat betekent dat de vlam van vroeger tussen jou en je vaste partner weer (toren) hoog kan oplaaien, inclusief alle plezante en samenzweerderige gevolgen die je maar kan bedenken. En er kan aan uitbreiding gedacht worden: baby, huwelijk, verbouwing … de weg ligt open.  Single? Jij combineert je zoektocht naar de ware met de zorg voor de familie. En met het zoeken naar of het (her) inrichten van een eigen stek. Eet en slaap voldoende en verzorg je, want je krijgt nu wel heel veel op je bord!

Financiën: deze maand kan je voldoende geld binnenrijven dat van diverse en zelfs  onvoorziene kanten op je af kan komen. En eindelijk zit je zo goed bij kas dat je nu een oude droom kan waarmaken en dat moet je natuurlijk doen. Blijft er nog wat over? Dan verwen jij je partner, je gezinsleden en bepaalde familieleden. Ook doen!

Welzijn: je goed voelen in februari kan slechts als je prima omringd bent. En, als jullie samen leuke dingen ondernemen. Je probeert je gezin en/of familie warm te maken om samen te koken en lekker te eten, wat beweging te nemen of een uitstapje te maken. Kwestie van het clangevoel wat op te krikken of op peil te houden. En met vrienden en collega’s zet je nu graag een stapje in de wereld. 

STEENBOK

Algemeen: het is in je eigen belang dat jij je nuchterheid plus je inzet voor praktische zaken even loskoppelt van jezelf. In plaats daarvan kan jij je nu een paar dagen afzonderen en wat innerlijk werk doen. Ook dat is nuchter én praktisch. Want, wat wil je precies uit je leven halen, waar wil je naartoe. Zit je op de juiste weg of ben je op een zijspoor beland? Onderzoek jezelf.  

Werk: het is best mogelijk dat je werk geen prioriteit krijgt deze maand. Maar als je tot verhelderende, zelfs vernieuwende inzichten komt, zal je die willen realiseren.  Matig je tempo want vernieuwing vraagt altijd tijd. Er zijn immers de non-believers die je stokken in de wielen steken en geruchten verspreiden. Hou je sterk en zet door. Hen ontwapenen zal wat moeite kosten, maar je raakt er wel, Bokje!

Liefde: met partner?  Alleluja, jullie surfen op precies dezelfde vibes in februari en voelen elkaar dus prima aan. En dat creëert mogelijkheden. Zoals verhelderende gesprekken voeren over zowat alles, inclusief dat wat kwaad bloed kan zetten. Maar dat maakt nu niets uit. Jullie komen zeker tot overeenkomsten en vooral dat telt. Solo?  Ook jij kan nu tegen iemand oplopen waarmee je dadelijk een eensgezindheid en vertrouwensband voelt.  En je gaat (terecht) weer hopen. Op een eigen passende plek en het stichten van een gezin. Zet je beste beentje voor want  toekomstplannen maken, hoort er helemaal bij deze maand. 

Financiën: hier kan het schoentje beslist gaan wringen deze maand. Verandering en vernieuwing kosten geld. Geld dat er niet altijd is. Dus zou je op het werk middels je nieuwe aanpak tot een kostenplaatje kunnen komen dat het beschikbaar budget ruim overschrijdt…Tja, je zal inventief moeten worden.

Welzijn: je voelt je deze maand prima met je nieuwe, opborrelende ideeën. En zo kan je interessante gesprekken op gang trekken in je persoonlijke omgeving die jou echter niet altijd kan volgen en begrijpen. Maak je niet druk, oefen geduld en leg alles nog es extra uit.  Dan loopt het wel los.  

WATERMAN 

Algemeen: stap uit je dromen in februari en ga tot actie over, Waterman.  Zowel privé als qua werk. Als je daartoe bepaalde banden moet verbreken of verplichtingen die op je wegen moet opgeven, dan is het maar zo. Want als je ernaar streeft om nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen en kansen te benutten, is dit de juiste tijd.  Indien je nu de juiste beslissingen neemt, zal dit jou zeker voordelen opleveren.

Werk: in februari beslis je om eigenhandig deuren voor jezelf te openen door jezelf in de kijker te plaatsen. Want, wat je zelf doet, doe je beter. Je laat dus geen kans onbenut om je troeven en plannen in het zonnetje te zetten. Dit alles verkoop je via steekhoudende argumenten en een overtuigende babbel. Vergeet niet dat het nog beter lukt indien je vertrekt van een solide basis die je vooruitziend hebt opgebouwd. 

Liefde: met vaste partner? Je heb aan introspectie gedaan en je hebt recent je verleden geëvalueerd. Daarbij kwam je tot de conclusie dat het gekibbel tussen jou en je vaste partner vaak voortvloeit uit bemoeizucht van de familie. En daar ga je nu een rem opzetten, zonder de clan volledig af te duwen. Dat spreekt vanzelf. Solo? Ook jij ervaart de familie annex al haar adviezen, steeds vaker als belemmerend. Je beslist wat afstand in te bouwen zonder de band door te knippen. En ja, je kan deze maand een interessant iemand ontmoeten die tijd en moeite waard blijkt te zijn. Ga hier echter niet te snel. Dit contact is immers te waardevol voor een slordige aanpak.

Financiën: je gaat voor de centen deze maand en iedereen zal het geweten hebben. Dit via het promoten van je professionele tools en troeven en je doet dit met verve. Helaas valt al dat openlijk gesnoef niet bij iedereen in de smaak. En zo bereik je een averechts effect. Breng alles ietwat discreter aan, dat levert je veel meer op.

Welzijn: je voelt je het best deze maand als je tijd en energie stopt in je persoonlijke ontwikkeling. Het kan meer bepaald gaan om een talent of gave die je tot dusver nog niet voldoende ontplooid of verkend hebt en die nu zit te duwen om actief te worden. Geef dit zeker de nodige aandacht. 

VISSEN

Algemeen: dankzij je persoonlijke uitstraling vergroot je fanclub in februari, Visje en hoe!. Maak er dankbaar van gebruik om een goede communicatie op gang te trekken met anderen en hen vertrouwen in te boezemen. Vooral als er iets in de lucht hangt dat iedereen aanbelangt. Let er wel op tegelijk geen onbewuste signalen uit te zenden die het beeld dat ze nu van je hebben, zou kunnen verstoren.

Werk: verfijn eerst je doelstelling(en) en ga er dan recht op af. Niet met de grote trom maar eenvoudigweg door alles te tonen wat je kan realiseren en door je plaats op te eisen. Je zit nu qua werk in een vruchtbare periode die je heel wat kan opleveren. En net zo belangrijk: die bepalend kan zijn voor je verdere toekomst. Wees dus niet bang en zet je beste beentje voor, want je bent nu tot heel wat in staat.

Liefde: met partner? Je verleidingskracht is groot deze maand en je hebt voldoende fantasie plus de financiële middelen om je partner te verwennen en te betoveren. Daarom: ga ervoor. Wedden dat hij of zij je niet kan weerstaan en zelfs bereid is je te volgen in wat je ook voorstelt of onderneemt? Dus, pakken die kans!  Single? Je hebt charme en sensualiteit te koop deze maand. Dus kan niets je ervan weerhouden je zoektocht naar de zo verlangde soulmate verder te zetten. En mooi meegenomen: je vrienden en/of collega’s zijn helemaal bereid om mee uit te kijken met jou.

Financiën: februari wordt voor jou een maand waarin je de vinger niet aan de knip dient te houden. Want er komt extra geld naar je toe. Voor de meeste Vissen is het geld gelinkt aan werkprestaties. Voor anderen komt het op een andere manier aanwaaien. Geld waar je bijvoorbeeld niet meer op rekende en dat je alsnog krijgt. Of via een verbazende meerwaarde bij een verkoop.

Welzijn: je voelt je gewaardeerd en bevestigd deze maand. En daarom besluit jij jezelf eens goed te verwennen. En nee, je gooit het geld niet zomaar over de balk  maar gaat wel voor het beste. Voor die tijdloze, dure winterjas bijvoorbeeld. Of voor een 2- daagse wellness of een etentje met je partner of beste vrienden in een trendy sterrenrestaurant. Doen, je verdient het.

En als je nog tijd over hebt:  Recept Valentijnskoekjes

 

 

Share.

Laat een reactie na