Valentijnstips voor elk dierenriemteken

0

Als je Valentijn gaat vieren met je geliefde of met je bestie, kan je hieronder inspiratie opdoen om de avond/nacht te doen slagen.  Gewoon even de suggesties lezen die bij het dierenriemteken van de ander vermeld staan.  Good luck!

Jouw Valentijnspartner is een RAM  (21 maart – 20 april)

 • Belangrijkste tip
  Investeer de hele tijd door, tonnen aandacht in deze (uiteraard belegen) mannelijke of vrouwelijke puber. Tonnen, jawel! Sterkte gewenst.
 • Hoe jouw Ram kust?
  Aanvallend, vurig en heet, natuurlijk. Laat Ram leiden en ga er volledig, maar dan ook volledig, in mee. Echter niet zonder eerst wat tegen te stribbelen. Echte Rammen houden immers van de jacht!
 • Food
  Deze wilde jongen of avontuurlijke vrouw, is altijd in om iets nieuws te proberen. Je kan dus naar hartenlust experimenteren. Ook zit je hier met spicy food steeds goed. Kies eens voor een gerecht op basis van wilde zalm. En als dessert: crème brulée, tenzij jij nog een warmer idee hebt.
 • Filmpje kijken om in de juiste stemming te raken?
  De klassieker “An Officer and a Gentleman” uit 1982 met Richard Gere en Debra Winger, steekt het vuur gegarandeerd aan de lont. En al helemaal, indien oesters het voorgerecht vormden.
 • Geen tijd of mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op of rond Valentijn?
  Stuur dan toch een vurig sms-je in de trant van:
  “Voel jij ook die vonk? Wanneer kom je ze omzetten in laaiend vuur?”
  of
  “Ik sta in vuur en vlam voor jou. Kom de brand a.u.b. snel blussen.”
 • En tot slot
  Het favoriete Valentijntje van onze Ram is een Boogschutter, Leeuw, Weegschaal of Waterman.

Jouw Valentijnspartner is een STIER  (21 april – 21 mei)

 • Belangrijkste tip
  Maak het niet ingewikkeld. Jouw Stier zweert bij eenvoudig, natuurlijk, traag en veel. Heel veel. Hou vooruitziend Red Bull bij de hand. Voor jezelf, uiteraard.
 • Hoe jouw Stier kust?
  Op het juiste moment, jawel, en uiteraard lang en sensueel. Haal vooraf diep adem en….genieten maar!
 • Food
  Dit rustig type houdt van lekker eten. En van veel eten. Romantisch tafelen buitenshuis staat hier echt op nummer één. Wordt het Valentijnsdiner toch thuis geserveerd? Ga dan gerust voluit. Stieren hebben een stevige appetijt en spijsvertering. Kies voor degelijke, plaatselijke kost. Gemarineerde ribbetjes met koolsla van TV-kok Jeroen Meus bijvoorbeeld, doet het prima. Dessert? Sachertorte gaat er altijd in. Smakelijk!
 • Filmpje kijken om in de juiste stemming te raken?
  Stieren hebben het nodige geduld om een klassieker als “Gone with the Wind” uit 1939 (starring Clark Gable en Vivian Leigh), helemaal uit te zitten. Maar ze zullen hun handen (en meer) intussen zelden thuis kunnen houden. Wees voorbereid.
 • Geen tijd of mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op of rond Valentijn?
  Stuur dan toch een suggestief sms-je in de trant van:
  “Pak me, zoals enkel jij dat kan.”
  of
  “Verliefd zijn op jou is als het in mijn broek doen. Anderen zien het wel, maar enkel ik krijg er dat warm gevoel bij.”
 • En tot slot
  Het favoriete Valentijnsknuffeltje van onze Stier is een Maagd, Steenbok, Schorpioen of Kreeft.

Jouw Valentijnspartner is een TWEELINGEN  (22 mei – 21 juni)

 • Belangrijkste tip
  Zorg hier voor afwisseling, spannende en onverwachte momenten en een boeiende of ondeugende conversatie. Enkel zo hou jij deze kwikzilveren spetter geïnteresseerd en tevreden.
 • Hoe jouw Tweeling kust?
  Vederlicht, guitig, creatief en vol verlangen. Wees bereid om mee te buigen met deze immer jeugdige man of vrouw.
 • Food
  Zorg voor variatie. Onze flitsende man of vrouw heeft voldoende aan een bord tapas. Aan veel kleine, maar smaakvolle en pittige hapjes dus. Ook sushi kan erbij. Kies voor een hippe tapasbar. Toch maar liever gezellig thuis? Het voordeel: jij kan alles vooraf klaarmaken of kant en klaar kopen. Zo hoef je geen uren in de keuken te zwoegen en kan je samen met hem of haar, de tijd van je leven hebben. Dessert? Een bordje vol lekkere, luchtige ditjes en datjes, volstaat om te genieten op diverse niveaus.
 • Filmpje kijken om in de juiste stemming te raken?
  “Crazy, Stupid, Love” (2011) starring Ryan Gosling en Julianne Moore, is voldoende grappig, eigentijds en kwalitatief, om jouw Tweelingen te blijven boeien en nadien (of intussen) meer leuks te doen gaan. Enjoy!
 • Geen tijd of mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op of rond Valentijn?
  Stuur dan toch een leuk sms-je in de trant van:
  “Help! Jij doet me altijd zweven, maar zonder jou valt hier niets te beleven.”
  of
  “Ik ben compleet van slag, sinds ’t moment dat ik je zag.”
 • En tot slot
  Het geliefde Valentijntje van Tweelingen is een Leeuw, Weegschaal, Boogschutter, Waterman of Maagd.

Jouw Valentijnspartner is een KREEFT  (22 juni – 22 juli)

 • Belangrijkste tip
  Streef naar een knusse en romantische sfeer. Want Kreeft drijft op gevoelens en is onderhevig aan de hem of haar omringende vibes. Besef dat de stemming van jouw Kreeft het verloop van de avond zal bepalen.
 • Hoe jouw Kreeft kust?
  Verrassend teder en met grote inzet. Laat je benevelen door het moment en drijf samen Wonderland binnen.
 • Food
  Hou het licht en voedzaam. Onze Kreeft heeft immers gevoelige ingewanden die vaak een eigen leven lijken te leiden. Kies voor kip of vis, begeleid door een rijk assortiment kort gestoomde groenten. Het dessert? Alles wat moeiteloos naar binnen glijdt. Denk maar aan ijs, vla in elke denkbare smaak, chocolademousse, vruchtenmousse of kaastaart.
 • Filmpje kijken om in de juiste stemming te raken?
  “Moonstruck” uit 1987 met Cher en Nicolas Cage, is net gek en romantisch genoeg om jouw Kreeft op een positieve manier te beroeren. De bijhorende soundtrack brengt jullie gegarandeerd in de ideale sfeer voor meer.
 • Geen tijd of mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op of rond Valentijn?
  Stuur dan toch een gevoelsgeladen sms-je in de trant van:
  “Ik zie jou in alles en ik zie alles in jou”.
  of
  “Laten ons samen zwemmen in een oceaan van liefde.”
 • En tot slot
  Het uitverkoren Valentijntje van onze Kreeft is een Vis, Schorpioen, Maagd of Stier.

Jouw Valentijnspartner is een LEEUW  (23 juli – 23 augustus)

 • Belangrijkste tip
  Rust vooraf goed uit, want het ego van vriend(in) Leeuw strelen en opvijzelen, vergt hopen concentratie en energie. Anderzijds is deze geboren romanticus, zeer wel in staat om je de Valentijn van je leven te bezorgen.
 • Hoe jouw Leeuw kust?
  Hartstochtelijk, warm en vol stomende overgave. Voor minder gaat hij of zij hier niet. Verzet je niet en geniet uitgebreid van dit exquis kusfestijn.
 • Food
  Het eten mag aan de royale kant zijn en stevige porties worden met smaak verorberd door de Leeuw. Hier liefst geen etentjes thuis, tenzij je alles laat aanrukken van een uitstekende traiteur. Leeuw is zeer veeleisend, weet je. Zéér! Reserveer dus bij voorkeur in één van de betere restaurants. Het dessert? Laat dat maar aan Leo over, die het graag geflambeerd heeft. Nadat Leeuw vol lekker eten zit, valt hij of zij niet in slaap. No way! Want jij zal bemind worden met extra vuur.
 • Filmpje kijken om in de juiste stemming te raken?
  “Pretty Woman” (1990) met Richard Gere en Julia Roberts ademt de juiste mix van humor, grandeur en romantiek uit, die elke rechtgeaarde Leeuw(in) kan bekoren. En achteraf inspireren tot meer.
 • Geen tijd of mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op of rond Valentijn?
  Stuur dan toch een gevoelsgeladen sms-je in de trant van:
  “Jij bent en blijft de nummer 1 in de hitparade van mijn hart”.
  of
  “Hoe je ook brult, je kan het vuur in mijn hart voor jou, nooit blussen!”
 • En tot slot
  Het uitverkoren Valentijnsspeeltje van de Leeuw is een Ram, Boogschutter, Tweelingen of Weegschaal.

Jouw Valentijnspartner is een MAAGD  (24 augustus – 23 september)

 • Belangrijkste tip
  Stel onze bevallige Maagd meteen discreet gerust. Elke Maagd voelt zich immers een tikkeltje onzeker in het leven, en al helemaal in de liefde. Ga voor een subtiele aanpak. Dat waardeert elke Virgo.
 • Hoe jouw Maagd kust?
  Nadat je hem of haar dan toch eindelijk op dreef hebt getrokken, kan je lang genieten van een heleboel fijn maar verrassend sensueel kuswerk.
 • Food
  Het eten moet van goede kwaliteit zijn en vrij eenvoudig. Veel Virgo’s hebben wat last van de spijsvertering indien de zenuwen hen parten spelen. En Valentijn is opwindend voor iedereen. Hou er rekening mee. Menig Maagd houdt het graag huiselijk. Ga dus zelf aan de slag en verwen je Virgo via het betere pastawerk of een gevarieerde sla op basis van gebakken kip. Een melkdessert is hier op zijn plaats. Melk kalmeert magen die wat van slag zijn.
 • Filmpje kijken om in de juiste stemming te raken?
  “Nothing Hill” uit 1999 met Julia Roberts en Hugh Grant, is net voldoende onderkoeld om je Maagd te kunnen bekoren en net pittig genoeg om hem of haar uiteindelijk te ontdooien. Bereid je voor op een verrassing, want een losgeslagen Maagd gaat “all the way”.
 • Geen tijd of mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op of rond Valentijn?
  Stuur dan toch een sms-je in de trant van:
  “Ik verlang zo naar je armen, want enkel jij kan me verwarmen”.
  of
  “Ik heb je lief. Vandaag, morgen, overmorgen en elke dag erna”.
 • En tot slot
  Het uitverkoren Valentijnsvriendje van Virgo is een Stier, Steenbok, Kreeft, Schorpioen of Tweelingen.

Jouw Valentijnspartner is een WEEGSCHAAL  (24 september – 23 oktober)

 • Belangrijkste tip
  Vermijd schreeuwerige kleuren, en voor de dames: overdrijf niet met juwelen op make-up. Anders raakt jouw Libra uit evenwicht. Als je dit ter harte neemt, leidt de charmante Libra je vlot naar zwijmelland. Bon voyage!
 • Hoe jouw Weegschaal kust?
  Ervaren, met een perfecte timing en vol onweerstaanbare charme. Wil je meer van dat? Neem een nummer en wacht je beurt af…
 • Food
  Weegschalen zijn geboren perfectionisten en criticasters. Storende details gooien al snel roet in het eten. Ga meteen op restaurant met je Libra. Vermijd grote ruimtes, hypermoderne toestanden en luide muziek. Hou het stijlvol en intiem. Kies voor het betere eethuis met een klassieke inrichting, zachte muziek en een gevarieerde, uitgelezen spijskaart. Eens thuis zal je Libra je zijn/haar dankbaarheid tonen en alles uit de kast halen om je enkele uren te laten zweven. Geef je over, elk verzet is trouwens zinloos.
 • Filmpje kijken om in de juiste stemming te raken?
  “First Knight” uit 1995 met Sean Connery, Richard Gere en Julia Ormond laat zien hoe complex liefdesrelaties wel kunnen zijn. Na afloop van dit ridderverhaal, laat Libra gegarandeerd zijn/haar kunstjes los op jou. Geef toe: meer moet dat niet zijn!
 • Geen tijd of mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op of rond Valentijn?
  Stuur dan toch een verwarmend sms-je in de trant van:
  “Jij laat me zweven, elke dag van mijn leven.”
  of
  “Als is ‘t leven niet altijd even fijn, weet dat ik er altijd voor je zal zijn.”
 • En tot slot
  Het uitverkoren Valentijnsvriendje van Virgo is een Stier, Waterman, Tweelingen, Boogschutter of Leeuw.

Jouw Valentijnspartner is een SCHORPIOEN (24 oktober – 22 november)

 • Belangrijkste tip
  Ben je voldoende hitte- en vuurbestendig? De hartstocht van de passionele Scorpio kan je immers compleet verteren. Niet vuurvast? Ga er dan snel vandoor, nu het nog kan.
 • Hoe jouw Schorpioen kust?
  Ongeremd en onvoorspelbaar. Passioneel en vurig. En natuurlijk hunker je naar meer van dat. Goed om weten: je kan het krijgen ook, want Scorpio zelf weet van geen ophouden en heeft energie zat.
 • Food
  Schorpioenen gaan voor veel, ook wat eten en drinken betreft. Een Scorpio blijft overigens graag thuis met Valentijn. Omdat de afstand tussen tafel en bed daar het kleinst is. Wat je klaarmaakt heeft minder belang, zolang het maar met liefde bereid is. En op voorwaarde dat Scorpio zich daarna volop aan jou mag tegoed doen. Ga gerust voor de klassieke, Westerse kost. Het mag zoet, zout én vettig zijn. Plus fors overgoten met alcohol. Omdat een echte Scorpio beresterk is.
 • Filmpje kijken om in de juiste stemming te raken?
  Scorpio’s zijn geïntrigeerd door de dood. “Meet Joe Black” uit 1998 met Brad Pitt en Anthony Hopkins, zal bij hen dus in goede aarde vallen. Wellicht zullen jullie het einde missen, want Scorpio zal intussen al al helemaal paraat staan en jij zal hem of haar niet meer kunnen weerstaan.
 • Geen tijd of mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op of rond Valentijn?
  Stuur dan toch een tintelend sms-je in de trant van:
  “Jij bent net een verslavende drug. Maar dan één waarvan ik nooit wil afkicken.”
  of
  “Jij alleen mag me verslinden met haar en huid.”
 • En tot slot
  De geliefde Valentijnsknuffel van Scorpio is een Kreeft, Vis, Maagd, Stier of Steenbok.

Jouw Valentijnspartner is een BOOGSCHUTTER  (23 november – 21 december)

 • Belangrijkste tip
  Besef van bij het begin dat Schutter meer pijlen op zijn of haar boog heeft, waarmee gepoogd wordt meerdere prooien binnen te doen. Vier dus gerust Valentijn met deze vrije, vrolijke en interessante vogel die jou geen exclusiviteit kan/wil beloven, maar des te meer vertier en plezier!
 • Hoe jouw Boogschutter kust?
  Speels, verrassend en altijd liefdevol. En Schutter is bereid dit steeds opnieuw te herhalen tot hij/zij jou eindelijk het bed in heeft gemanoeuvreerd.
 • Food
  Schutters willen alles wel een keer proeven en zijn dus ook voor alles in. Van exotisch over Vlaamse kost tot Italiaans of Mexicaans. Van vlees over vis tot insecten of vegetarisch. Zolang het maar vers is. Zorg zeker voor veel spijs en drank, want modale Schutters kunnen aardig wat verzetten. En het maakt hen niets uit waar het eetfestijn doorgaat. Thuis? Prima. Op restaurant? Top. Picknick in de natuur? Ook goed. Kan het nog makkelijker?
 • Filmpje kijken om in de juiste stemming te raken?
  Ga voor een romcom want er moet kunnen gelachen worden. “Love Actually” uit 2003 met Hugh Grant, Colin Ferth en Emma Thompson is een schot in de roos. Evenals “Bridget Jones’s Diary” (2001) starring Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant en Gemma Jones. Reken er maar op dat jullie nagenietend het bed in rollen voor nog meer fun.
 • Geen tijd of mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op of rond Valentijn?
  Stuur dan toch een stimulerend sms-je in de trant van:
  “Dat ik van je hou is geen wonder, maar dat jij om me geeft, is heel bijzonder.”
  of
  “Ik wil je hiermee laten weten, dat ik je nooit meer zal vergeten”.
 • En tot slot
  Het geliefkoosd Valentijnsspeeltje van Boogschutter is een Ram, Leeuw, Weegschaal, Tweelingen of Waterman.

Jouw Valentijnspartner is een STEENBOK  (22 december – 20 januari)

 • Belangrijkste tip
  Feestgedruis en tierlantijnen zijn niet aan Bokken besteed. Ook krijgt het werk voorrang op al de rest. Heb jij een Bok toch zover gekregen dat hij/zij bereid is met jou Valentijn te vieren? Bravo, want dit betekent meteen dat jij deze man of vrouw zeker niet onberoerd laat.
 • Hoe jouw Steenbok kust?
  Ernstig, intens en met volledige inzet. Omdat Steenbokken nooit half werk leveren. Bofkont!
 • Food
  Vier Valentijn gerust thuis, maar ga voor degelijk. Besteed zorg aan de feesttafel. Geen papieren servetten hier. Bokken houden van perfectie en het betere werk. Serveer een klassieke, (h)eerlijke maaltijd bereid met de beste producten. Een stevige portie vlees of vis mag hier niet ontbreken. Doe gerust alcohol in de hoofdmaaltijd en in het dessert. Bokken kunnen er zeker een stevige slok van hebben.
 • Filmpje kijken om in de juiste stemming te raken?
  Het stijlvolle “Sabrina” zal het ‘em zeker doen. Je hebt de keuze tussen “Sabrina” (1954) met Audrey Hepburn, William Holden en Humphrey Bogart, en “Sabrina”, de remake uit 1995, met Julia Ormond, Harrison Ford en Greg Kinnear. Maakt echt niet uit wat je kiest. De twee versies zijn aan elkaar gewaagd en prima verteerbaar. Zeker voor een sterke, taaie en veeleisende Steenbok, die eenmaal seksueel op dreef, ook op dit vlak het beste van zichzelf geeft.
 • Geen tijd of mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op of rond Valentijn?
  Stuur dan toch een inspirerend sms-je in de trant van:
  “Ik weet het, schat, -voor altijd- bestaat niet. Maar een leven zonder jou, nee, dat gaat niet.”
  of
  “Ben je vrij voor de rest van je leven? Dan kan ik je al mijn liefde geven!”
 • En tot slot
  Het uitverkoren Valentijnsmaatje van Steenbok is een Maagd, Stier, Kreeft of Vissen.

Jouw Valentijnspartner is een WATERMAN  (21 januari – 20 februari)

 • Belangrijkste tip
  Weet dat je Valentijn viert met een buitenbeentje dat vooral oprechte vriendschap hoog in het vaandel draagt. Waterman is niet vies van seks maar dit is zelden prioritair in het leven. Vrije liefde daarentegen past beter in zijn/haar straatje.
 • Hoe jouw Waterman kust?
  Zinderend, doorspekt met betoverende pauzes en speelse verleidingstechnieken. Je zal er snel je hoofd bij verliezen.
 • Food
  Watermannen houden het graag eenvoudig, basic zelfs. Zolang het eten maar puur is, kan je hier alle kanten op. Veel Watermannen zeggen ja tegen een vegetarisch menu of een lekkere couscous. Zelfs tegen friet uit het vuistje. De conversatie die tijdens het eten gevoerd wordt, is wat hen betreft, immers veel belangrijker. Het dessert? Graag op basis van chocolade die Waterman de energie zal schenken om verder te presteren.
 • Filmpje kijken om in de juiste stemming te raken?
  Kies voor het hilarische “Wedding Crashers” uit 2005 met Owen Wilson & Vince Vaughn. Omdat Watermannen houden van het soort absurde toestanden dat in deze romcom te zien is. En, dat hem of haar zal inspireren om jou op een grappige manier verder op te vrijen. Of ga voor het mysterieuze “Chocolat” uit 2000, met Johnny Depp en Juliette Binoche in de hoofdrollen.
 • Geen tijd of mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op of rond Valentijn?
  Stuur dan toch een motiverend sms-je in de trant van:
  “Ik hou van jou, jij ook van mij? Antwoord me dan met een kusje erbij.”
  of
  “Gek geboren, gek gebleven, gek op jou, mijn hele leven.”
 • En tot slot
  Het uitverkoren Valentijnsmaatje van Waterman is een Weegschaal, Tweelingen, Ram of Boogschutter.

Jouw Valentijnspartner is VISSEN  (21 februari – 20 maart)

 • Belangrijkste tip
  Vissen zijn gevoelig, dromerig, bescheiden en ze bezitten een rijke fantasie. Ze hebben een groot inlevingsvermogen en zijn voldoende romantisch om volmondig ja te zeggen tegen het Valentijnsgebeuren.
 • Hoe jouw Vissen kust?
  Om te beginnen gevoelig. Maar ook vederlicht en even later vol en sensueel. Dat hoort bij het mysterie dat Vissen heet. Hoe dan ook, zij beschouwen een kus steevast als deel van het voorspel. Don’t forget.
 • Food
  Vissen doen niet moeilijk als het om eten gaat. Belangrijker is dat jullie samen eten, samen afruimen, samen hand in hand zitten en daarna samen, nou ja… je weet wel. Zorg hier voor romantische muziek. Het dessert? Vers gebakken cupcakes die jullie uiteraard eerst samen versieren. Maak van de gelegenheid gebruik om ook elkaar te versieren. Zorg voor champagne, cava of wijn. Vissen laten zich graag benevelen, maar nog het liefst door jou.
 • Filmpje kijken om in de juiste stemming te raken?
  Kies hier meteen voor een degelijke, klassieke tranentrekker zoals “Love Story” ( 1970) met Ali Mac-Craw & Ryan O’Neill. Hou de zakdoek(en) klaar en wees stand-by om Visje na afloop grondig te troosten en te vertroetelen…enne…respons verzekerd.
 • Geen tijd of mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op of rond Valentijn?
  Stuur dan toch een gevoelsgeladen sms-je in de trant van:
  “Weg met die hele Google, enkel jij bent wat ik zoek.”.
  of
  “Mijn favoriete plaats in de wereld? Dicht bij jou, natuurlijk.”
 • En tot slot
  het uitverkoren Valentijntje van Vissen is een Kreeft, Schorpioen, Stier of Maagd.
Share.

Laat een reactie na