Horoscoop april 2023

0

Wat brengt april 2023 voor jou volgens de westerse astrologie?

RAM 

Algemeen: in april zorgen bepaalde vibes ervoor dat je persoonlijke en materiele groei bevorderd worden. Je wil slagen, je leven verbeteren, vooruitgaan. Dit, via je creativiteit en zelfvertrouwen. Iets in jou dwingt je nu ook om eerst na te gaan of je plannen wel financieel haalbaar zijn. Daartoe bekijk je externe parameters. Je vliegt er dus niet meteen in maar zoekt een compromis tussen wat vaststaat en je eigen ideeën.

Werk: het financiële kan je plannen tijdelijk wat afremmen. Neem dus even wat gas terug en alles komt goed, Ram. Echt waar!  Want je weet intussen hoe en wanneer een bepaald risico te nemen. Bovendien heb je het geluk aan jouw kant. Daardoor ben je anderen vaak een stapje voor en dat kan het verschil maken in jouw voordeel.

Liefde: met partner? In de 1ste helft van april bekoelt de sfeer en dus ook de intimiteit tussen jullie. Omdat één van beiden vooral gefocust is op de verschillen tussen jullie. En dat zorgt voor stoorzenders. In de 2de helft van de maand verandert de zienswijze van hij/zij die twijfelt. Omdat die nu oog krijgt voor de vele voordelen van jullie relatie.  Single? Ook hier valt de maand uiteen in 2 delen. Hoewel je zeker voldoende charme bezit, blijkt alles gecompliceerd te zijn. Twijfel niet aan je aantrekkingskracht en dat wordt duidelijk in de 2de helft van april. Je vindt je zelfvertrouwen terug. En het wordt pas helemaal interessant als het onverwachte mee komt spelen. Enjoy!

Financiën: het bekomen van de juiste financiële steun of toelage kan deze maand  wat stroef verlopen. En daar kan je maar weinig aan veranderen. Doe bewust een stap achteruit. Forceer niets, want al die moeite levert je niets op. Wacht het juiste moment af dat zich kan aandienen naar het eind van april toe of in de volgende maand. 

Welzijn: het beste is om deze maand niet in opstand te komen tijdens de confrontatie met obstakels en stoorzenders. Je zal je veel beter en rustiger voelen als je de oorzaak van de ongemakken kan vinden. Dit zal je helpen om moeilijkheden om te buigen naar mogelijkheden.

 

STIER 

Algemeen: soms sta je in april wat gespannen tegenover de wereld om je heen, Stier. Maar al bij al vind je toch je weg en krijg jij je zaakjes onder controle én op het goede spoor. Om één of andere reden buig jij je nu over een project dat nooit definitief werd afgesloten. Met enkele personen wordt de communicatie en het contact hervat na een periode van afstand tussen jullie. Het zijn mensen die jou steeds hebben gewaardeerd en nu zomaar weer opduiken in je leven. En dat kan zowel privé als professioneel zijn.

Werk: je voelt je comfortabel en thuis op de werkvloer. Je neemt immers goede beslissingen en je wordt duidelijk gewaardeerd door je collega’s, chefs en/of partners. Bij confrontatie met alweer hetzelfde probleem, pak je het aan op jouw beproefde, wat ouderwetse manier. Die echter prima werkt. Ga echter toch wat vaker mee met veranderingen en vergeet vooral de steun niet van je discrete achterban.

Liefde: Met partner?  Jij wil je vaste relatie hechter maken. Je wordt veeleisender  omdat de relatie betekenis moet blijven geven aan je leven. Je weet wat je wilt en wat je niet (meer) wilt. En je bent zeker bereid je steentje daartoe bij te dragen. Heb jij je partner iets beloofd? Dan is dit een goede periode om het waar te maken.  Solo?  Voor jou geldt eigenlijk hetzelfde. Je verlangt naar een vaste band en je weet wat/wie je wel of niet wilt in je leven. En ja, je voelt je klaar voor een betekenisvolle relatie. Neem dus zeker om het even welke uitnodiging aan die je krijgt, want je wens kan in vervulling gaan via je sociale kring. 

Financiën: qua geld doe jij het voortreffelijk deze maand. Je springt verstandig om met wat je hebt en je wekt voldoende vertrouwen om het nodige geld naar je toe te halen. En toch ga je niet pochen met je gunstige financiële situatie en praat je er sowieso weinig over. Want daar hebben anderen geen zaken mee, nietwaar?

Welzijn: jij begint aan een nieuwe cyclus in je leven. Wees bereid én klaar om erin mee te gaan. Probeer dat wat geweest is, ook je vroegere houdingen, los te laten. Stap voor stap. Bekijk en evalueer de veranderingen die je ontmoet. Maar besef dat leven gelijk staat met veranderen. Zeg dus ja tegen het leven en zijn veranderingen.

 

TWEELINGEN 

Algemeen: jij staat in april helemaal open voor vernieuwing en verandering, Gemini. Je flexibiliteit, veelzijdigheid en talrijke ideeën hebben immers gevolgen. Want zonder het goed te beseffen, trek je daardoor vanzelf mensen van zeer diverse pluimage aan. Enkele van die contacten kunnen zeer nuttig zijn en je helpen om op meerdere vlakken te scoren. Dit op voorwaarde dat je praktisch gaat denken en niet  zomaar alle kanten tegelijk op rent. Onderzoek en evalueer je gedrag op tijd.

Werk: ook qua werk hou je van snelheid en verandering. En laat april nou net de tijd zijn waarin je her en der vertragingen ontmoet. Soms heb je zelfs het gevoel dat je gewoon aan de zijlijn staat toe te kijken zonder ook maar een vinger in de pap te hebben. Maar alles is nog niet verloren, want het geluk staat aan jouw kant. Maak er volop gebruik van om één en ander alsnog te laten verlopen zoals jij dat wilt.

Liefde: met partner? Deze maand kunnen werk en vriendschap komen bovendrijven. Met als gevolg een teleurgestelde en wat eenzame partner. Die laat zijn of haar ongenoegen zien door volhardend te blijven zwijgen om je aandacht te trekken. De bal ligt dus in jouw kamp. Doe iets!  Single?  In april leg je veel nieuwe contacten. En daar je nu aantrekkelijk bent, kan er zeker iemand tussen zitten die interesse toont voor jou. Waarna jij aan zet bent. Je moet in actie komen en dit nieuw contact  gaande houden door af en toe leuke berichtjes te sturen naar de ander.  Maak er werk van.

Financiën: om nu bepaalde zaken erdoor te duwen heb je meer geld nodig. En je kan het krijgen op voorwaarde dat je het spel eerlijk speelt. Vermijd dus leugens, complotjes, halfslachtige deals en misleiding. Bijvoorbeeld door de toekomst of het resultaat van je plannen veel rooskleuriger voor te stellen dan ze is. Zo saboteer jij immers vooral jezelf op termijn. 

Welzijn: je voelt vaak de behoefte om alleen te zijn met de vele gedachten die door je hoofd dwarrelen. Maar je voelt net zo vaak de nood aan gezelschap van hen die dicht bij je staan. Maar laat in dit geval niet altijd het initiatief aan anderen over. Neem ook es de leiding en doe enkele voorstellen die jou en je entourage een leuke tijd zullen bezorgen.

 

KREEFT

Algemeen: in april beweegt er heel wat en daarbij raak je vrij snel overmand door emoties, Kreeft. En dit zowel door je eigen emoties als door die van anderen. Waarbij je zicht en greep verliest op wat er echt gebeurt. Tracht alles in het juiste perspectief te zien en forceer je niet om alles onder controle te krijgen. Laat je liever meedrijven met de stroom. ‘Go with the flow’ dus en ja, dat vraagt moed van je. Maar enkel zo raakt de druk van de ketel.

Werk: besef dat je zeker in staat bent om je ambities waar te maken. Maar dan moet je wel voldoende relativeren. Geloof dus niet zomaar alles wat men je probeert wijs te maken of op te dringen tijdens onderhandelingen en discussies. Trek je conclusies en vertrouw je gezond verstand. Vanaf de 11de zal je merken dat je wel degelijk die job, promotie of loonsverhoging in de wacht sleept. Bravo!

Liefde: met partner? Jij staat onder stress, zoveel is zeker. Reageer je echter niet af op je partner. Het is niet makkelijk, maar draai je tong driemaal rond in je mond vooraleer tot een verbale aanval over te gaan. Op die manier maak je er toch het beste van en geniet je wat van jullie samenzijn. Solo?  Tot ongeveer medio april komen potentiële partners vanzelf naar je toe. Daarna houdt die fortuinlijke toestand op. Aan jou dus om in actie te komen in plaats van je vragen te stellen. Ook prima: houd het contact warm met iemand die in de eerste helft van de maand indruk maakte op jou.

Financiën: wat de uitgaven voor het dagelijks leven betreft, loop alles goed. Maar van zodra er een grote of onverwachte uitgave moet gedaan worden, loopt alles vast of vierkant. Hou zeker vooruitziend rekening met deze mogelijkheid in plaats van er gewoon je ogen ervoor te sluiten.

Welzijn: geef niet toe aan depressieve buien. Probeer veeleer contact te maken met je gevoelens en wensen. En tracht ook de betekenis te achterhalen (met of zonder professionele hulp) van de beperkingen en obstakels die zich vaak plots voordoen. Je afreageren kan het best via beweging zoals dansen, fietsen of een balsport. 

 

LEEUW 

Algemeen: gewapend met je talent en kennis kan je in april je actieterrein uitbreiden, Leo. Ook ben je nu in staat om een bepaalde situatie in je leven te veranderen. Ondanks deze mooie vibes kan je toch te maken krijgen met vertragingen, waardoor je op de duur het gevoel krijgt dat je ter plaatse trappelt. Schiet niet meteen in een Franse colère maar bestudeer de zaak zorgvuldig. En besef tegelijk dat deze toestand natuurlijk niet blijft duren.

Werk: mooie kansen kunnen in april zomaar voorbij komen drijven, Leo. Het is raadzaam je nu te focussen op het positieve en niet op het negatieve. Zoals bepaalde collega’s of partners die je blijven lastig vallen met hun ideeën. Pak het diplomatisch aan en beluister hen een keer. Veel kans dat er iemand tussen zit met een opwindende visie waar jij helemaal achter kan staan. En, die tot succes kan leiden.

Liefde: met partner? Het zit goed met de relatie. Maar natuurlijk zijn ook hier nog enkele werkpuntjes voor jou. Zoals proberen om je bezitterigheid wat in toom te houden. Een beetje bezitterig zijn mag best en wordt door je partner zelfs als leuk ervaren. Maar teveel ervan wordt algauw een kwelling voor hem of haar. Solo? Zet je schrap want in april kan je een beslissende ontmoeting doen met een ongewoon en dus verrassend iemand. Dat betekent dat je een toffe en spannende tijd tegemoet gaat. Maar enkel op voorwaarde dat je open staat voor het onverwachte en daarbij je controledrang voldoende tempert.

Financiën: qua geld zit het wel goed. Maar toch zou het zomaar kunnen dat jouw grote verwachtingen toch niet (helemaal) ingelost worden. Zo zou een buitenkans of zelfs een investering met veel potentieel aan je neus voorbij kunnen gaan. Relativeer de zaak. Er komen nog kansen voorbij. 

Welzijn: in april krijg je vrij veel op je bord en moet je dus regelmatig stoom afblazen. Dat doe je het best en het makkelijkst bij je trouwe vrienden. Samen proberen jullie ook enkele grenzen te verleggen. En dat kan soms best pittig zijn.

 

MAAGD

Algemeen: april werkt aan je flexibiliteit, Maagd. En dit bevordert je groei en evolutie. Bepaalde vibes zorgen er immers voor dat je geconfronteerd wordt met personen en/of situaties die je als het ware dwingen om bepaalde vaste gewoontes los te laten ten voordele van andere methoden. Waarna je plots merkt dat het ook effectief op die manier kan. Soms zelfs met minder moeite en een beter resultaat. Je stelt ook vast dat je meestal meerdere opties hebt en dat opent een nieuwe wereld voor jou. 

Werk: je professioneel welslagen hangt nu vooral af van je geloof in jezelf. En van je inzet plus van de wil om anderen en hun aanpak wat meer te vertrouwen. Daardoor verwijder je spontaan bepaalde stoorzenders. April is trouwens de geschikte periode om te tonen wat je waard bent. Word je onder druk gezet? Pak de koe bij de hoornen en ga gewoon door, want je weet intussen wel dat je meer aankan dan je denkt. 

Liefde: Met partner?  Je voelt zelf wel dat de sfeer tussen jullie wat koeltjes is, Virgo. Misschien een tip hier: wees wat minder gereserveerd en richt je wat meer op de plezante dingen in het leven. Je partner zal er zeker in meegaan, blij verrast wellicht.  De warme golf die jullie daarbij overspoelt, zal niet lang op zich laten wachten. Single?  Ook jij hebt er alles bij te winnen als jij je wat spontaner gedraagt. Ermee stoppen om elke situatie te analyseren, is alvast een prima begin. Probeer potentiële partners gewoon te nemen zoals ze zijn. Dat brengt je meestal verder. 

Financiën: Je krijgt het deze maand ietwat moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Het is niet dramatisch, maar je kan zeker extra geld gebruiken. Gelukkig heb je een behoorlijk spaarpotje achter de hand. En dat moet je nu echt aanspreken want anders red je het hier niet.

Welzijn: je zal je uiteindelijk het best voelen en ook het meest succes hebben,  indien je durft af te stappen van je ingebakken gewoontes en methoden. Dat zal je zeker van pas komen nu je de sterke behoefte voelt om mensen te zien en zelf gezien te worden. Of, tijdens een gezellig uitje met zijn tweeën. 

 

WEEGSCHAAL

Algemeen: vrij complexe maand, Libra, waarin niet alles loopt zoals jij het graag wilt. Idem privé. Op het werk is de harmonie alvast zoek geraakt. Uiteenlopende visies  bepalen hier vaak de sfeer. En jij kan er maar weinig aan veranderen. Waag je niet aan zware keuzes en mijd complicaties. Je kan enkel een luisterend oor bieden. En verder geduldig wachten…tot de storm uiteindelijk vanzelf gaat liggen. 

Werk: dissonanten genoeg hier. Je baas, zakenpartner(s) of collega’s blijken nu vrij onvoorspelbaar te zijn. En koppig bovendien. Wat alles vertraagt. Als iemand je het leven zuur maakt kan je proberen de lucht te klaren door in te tunen op de interesses van de persoon in kwestie. Wil je toch sneller je doel bereiken? Gebruik dan 2 van je sterkste tools: toegevingen doen en compromissen maken. Good luck!

Liefde: met partner? Het gaat voor jullie op en neer middels dagen vol euforie gevolgd door dagen waarin de stemming maar minnetjes is. Je doet je best om je partner te begrijpen en indien mogelijk aan zijn of haar wensen tegemoet te komen. En meer dan je op het positieve richten, kan je uiteraard niet doen. Single?  Je zit vol twijfels, Libra. Moet je resoluut gaan voor een stabiele relatie? Of ga je helemaal voor een passionele band. Gelukkig zorgen de juiste vibes ervoor dat je tot een soort compromis tussen beiden kan komen, wat je tegelijk een moeilijke keuze bespaart.

Financiën: hier leiden de gesprekken tot niets en krijg je vaker niet dan wel wat je wenst. Bekijk dit niet als een tegenslag maar veeleer als een sein dat jij je strategie om aan meer geld te raken moet veranderen of verfijnen. Maak er werk van en test daarna je verbeterde tactiek eens uit.

Welzijn: je wil het liefst naar buiten, mensen zien, grenzen verleggen, risico’s nemen. Bak het vooral niet bruin in april en laat dat benjispringen of dat parapenten toch maar achterwege. Indien jij je toch met anderen wil meten, schrijf je dan in bij de fitness of bij een schaakclub. Dat kan net zo veel voldoening geven! 

 

SCHORPIOEN 

Algemeen: het kan rommelen in je privéleven, Scorpio. Vooral in je gezin en/of familie. Daar blijven bepaalde mensen koppig volhouden dat ze het bij het rechte eind hebben inzake een gevoelig onderwerp. Kies je woorden zorgvuldig, wees begripvol en probeer te ontdekken wie fout zit en waarom. Dit zal ervoor zorgen dat het conflict niet escaleert of blijft aanslepen. Besef dat mensen conflicten vaak ook gebruiken om dingen in beweging te zetten en te veranderen.

Werk: op professioneel vlak loopt het redelijk goed. Maar je moet ook hier rekening houden met koppigaards en/of lieden die alles volgens hun eigen methode willen aanpakken. Sta niet toe dat je in een conflict verzeilt, want dat zuigt enkel energie uit jou. Effectiever is om er een eindje in mee te gaan en intussen toch te doen wat je voelt dat je moet doen. 

Liefde: met partner? Vermijd onenigheid. Ga buitenshuis niet de verleidingstoer op en laat je evenmin zelf verleiden. Concentreer je op je vaste partner en palm hem of haar in via je tederheid die je vaak niet gebruikt maar die nochtans zeer effectief kan zijn. Gebruiken die tool. Solo? Je kan deze maand betoverd worden door iemand die niet ‘jouw type’ is. En misschien net daarom. Omdat het onbekende lonkt. Maar beheers je, leg je driften het zwijgen op en neem je tijd om de ander beter te leren kennen. Enkel dit pad leidt naar veel meer.

Geld:  je hebt zeker voldoende geld om in de behoeften van het dagelijks leven te voorzien. Daar niet van. Maar je moet nog geld krijgen. En die teruggave of storting laat toch wel erg lang op zich wachten. Het beste is om de zaak in het oog te houden en regelmatig te checken. Grijp tijdig in, zodat de vertraging niet buitensporig wordt.

Welzijn:  we moeten een kat een kat noemen. April is best een complexe maand waarin onenigheid overal op de loer ligt. Je zal je dus het best voelen als je nu je gezond verstand volgt in plaats van je impulsen en instincten. En als je ondanks alles toch de ruimte kan opeisen om te doen wat jij graag doet. En dat kan zowel creatief, sportief als zakelijk zijn.

 

BOOGSCHUTTER 

Algemeen: in april voel je de drang om vooral datgene te doen wat je begeestert en/of om je talenten te benutten. Om je doel te bereiken dien je geconcentreerd te blijven op de eindmeet, Boogschutter. Omdat stoorzenders en vertragingen roet in het eten kunnen gooien. Bijt je vast in wat je wilt doen en ja, dit zal inspanningen vragen. Maar je kan je doel enkel bereiken indien je nu praktisch denkt en handelt.

Werk: je kan de indruk krijgen dat de zaken anders beginnen lopen. Omdat de  voorspoed van de afgelopen maanden lijkt te vervagen. Je hoeft echter niet te panikeren of je ontmoedigd te voelen. Maar het is wel aan te raden je vaak overdreven optimisme links te laten liggen. Streef stabiliteit na. Je kan nog altijd prima scoren op het werk, zolang je maar verstandig en doordacht te werk gaat.

Liefde: met partner?  In april valt je relatie ten prooi aan tegenstrijdigheden. Omdat je heen en weer geslingerd wordt tussen tijd met je vaste partner en activiteiten met je vrienden of kennissen. Investeer wat vaker in je partner en biedt hem of haar wat meer stabiliteit. Dat is wellicht minder belangrijk voor jou, maar het herstelt wel de harmonie tussen jullie. Single? Je voelt je goed, Schutter. Je opgewekte uitstraling maakt je populair. Er is altijd wel iemand akkoord om je gezelschap te houden en zelfs meer. Jawel. Maar indien je een volwassen relatie verlangt, zal je zeker je impulsiviteit en je drang naar vrijheid moeten verminderen.

Financiën: er zijn momenteel geen speciale problemen of obstakels wat geld betreft. Die doen zich slechts voor op het moment dat je een aankoop wilt doen die je budget (ver) overschrijdt. Speel het verstandig en bekijk of die aankoop echt nodig en dus gerechtvaardigd is. Indien niet, handen af!

Welzijn: je voelt je deze maand opperbest wanneer jij jezelf kan bewijzen. Ga je voor een sportieve uitdaging? Doen! Nodig je mensen uit voor een zelfbedacht en ook eigenhandig gekookt 4-gangen menu? Fantastisch!  Vraag je aan de baas van je favoriet eethuis of jij er je schilderijen mag tentoonstellen? Bravo!  In alle gevallen zal je genieten en glunderen.

 

STEENBOK

Algemeen: vrij positieve maand, Steenbok, waarin je beter in je vel zit en je ook toleranter gedraagt naar anderen toe. Je blijft wel gedreven en ambitieus, maar alles verloopt nu wat rustiger en ordelijker Je lijst je wensen op en werkt losse eindjes weg. Zowel qua werk als privé. En het lukt je aardig zolang je maar niet in de valkuil trapt je te laten leiden door je gevoelens in plaats van door je gezond verstand.

Werk: professioneel moet je in april toegevingen doen en compromissen sluiten om resultaat te boeken. En dat doe je ook, want je wil persé bepaalde doelen bereiken. Maar het vermoeit je en vreet aan je geduld. Ontspan je op tijd vooraleer brokken te maken die op hun beurt weer voor nieuwe problemen zorgen. Die kunnen immers uitdagingen worden van het soort dat je liever niet op je bord krijgt.

Liefde: met partner? Je wordt weer helemaal opgeslorpt door je werk en geef het maar toe: je houdt ervan. Hetzelfde kan niet gezegd worden van je partner. Die verveelt zich niet enkel maar kan zich zelfs verwaarloosd voelen. Aan jou om af en toe wat gas terug te nemen en een romantisch initiatief te nemen. Zeker doen vooraleer de bom barst. Solo?  Een toevallig contact kan je verrassen, charmeren en zelfs verleiden. Maar jij laat je, als puntje bij paaltje komt, niet van de wijs brengen. No way! Je blijft je eigen agenda volgen. Tja…misschien is het goed eens te investeren in je sociale kring.  Meer mensen ontmoeten, vergroot immers de kans op een beslissend en passend contact. 

Financiën: hier kunnen we kort zijn: aan geld en fondsen geen gebrek in april, Bokje. Is ook niet verwonderlijk. Je bent en blijft meestal een goede manager, boekhouder en bankier. En meer moet dat niet zijn.

Welzijn: je voelt  je goed in het ontspannend gezelschap van je partner of geliefde, van je familie en goede vrienden. Hun warme aanwezigheid geeft je energie een boost.  Maar opgelet. Men zal proberen je tot iets te overhalen middels het bespelen van je gevoelige kant. Blijf alert, laat je niet inpakken en investeer slechts indien jij het zelf wilt. 

 

WATERMAN

 Algemeen: april brengt je meer rust en ook wel meer realiteitszin, Waterman.  Anderzijds zullen mensen/contacten veeleisender zijn en moeilijker te overtuigen. Er staan je uitdagingen te wachten omdat je zowel professioneel als privé, koppigheid en stugge onderhandelingen op je bord jan krijgen. Want niemand staat blijkbaar te springen om je nieuwe, vaak vooruitstrevende ideeën toe te juichen. Maar blijf zeker geloven in jezelf en ga gewoon door in afwachting van betere tijden.

Werk: als je het verstandig aanpakt, kan je nu vooruitgang boeken. Met verstandig bedoelen we dat je geen energie dient te stoppen in mensen met een achterhaalde visie. Ga op zoek naar verwante geesten die openstaan voor vernieuwing, net als jij. En ja, dat kan even zoeken worden. Maar eens je hen gevonden hebt, zal je merken hoe deze gelijkgestemden je op alle vlakken de een enorme boost kunnen geven. 

Liefde: met vaste partner?  Indien je wenst dat het beter gaat tussen jullie, hoef je over dit onderwerp geen discussie te starten. De remedie is immers heel simpel. Ga minder je eigen gang en wees wat vaker thuis. En toon je partner nu en dan hoe graag je hem/haar wel ziet. Moet kunnen, toch?  Solo?  En natuurlijk zorgt je charisma ervoor dat je ook in april prima in de markt ligt bij potentiële partners. Helaas blijft het vaak niet duren. Je zal dus je houding wat moeten bijstellen. Zoals meer rekening  houden met de wensen van de ander bijvoorbeeld. Dat zal  ervoor zorgen dat je minder snel weer alleen bent.

Financiën:  om één of andere reden die niet direct zichtbaar is, hou je deze maand minder geld over dan normaal het geval is. Maar toch moet jij, je partner of een ander familielid dat geld uitgegeven hebben. Zoek dus de oorzaak van het wegsijpelen van je geld en probeer het gat zo snel mogelijk te dichten. Alvast succes gewenst.

Welzijn: je voelt je deze maand het best als jij je troepen om je heen kan verzamelen, Waterman.  Die troepen bestaan uit je partner, gezin, verdere familie en beste vrienden. Zo kan de clan versterkt worden en de vriendenkring hechter worden gemaakt. En ja, je mag jezelf hier zeker als groepsleider opwerpen. Je charme zorgt ervoor dat (bijna) iedereen ermee instemt. 

 

VISSEN

Algemeen: je landt in april terug met je voeten op de grond en wordt met je neus op de feiten gedrukt, Vissen. Dat kan positief uitdraaien en zeker als je het gezelschap toelaat van betrouwbare personen die het goed met je menen. Hun suggesties  en meningen kunnen goud waar zijn. Zij helpen je immers om de juiste beslissingen te nemen en je te concentreren op wat bij je past. Intussen moet jij leren inzien dat je altijd het recht hebt om te weigeren wat (en wie) er niet bij je past.

Werk: het loopt zo lekker qua werk dat je vanzelf op kruissnelheid komt. Je hebt genoeg inspiratie die je weet om te zetten in tastbare resultaten. En zo worden jouw dromen waar. Je visie en welbespraaktheid overtuigen ook de meest kritische sponsor. Waarna je dankbaar en nauwgezet omspringt met het geld. Probeer wel je motivatie te behouden, want die kan zomaar in de loop van april in een dip raken.

Liefde: met partner? Tot 11/12 april loopt alles prima tussen jullie. Daarna komen er complicaties. En de oorzaak ervan kan gewoon alles zijn. Er volgen discussies en harde taal waarbij de relatie uit balans raakt. Indien een oud zeer een wig tussen jullie drijft, is het nu tijd om er definitief komaf mee te maken. Aanpakken maar die stoorzender. Single? Je huidige charme zorgt er voor dat je vrij snel contact legt met mensen. Maar niet iedereen bedoelt het goed. De oplossing: 1) luister naar je intuïtie en 2) start een gesprek met een substantiële inhoud om snel het kaf van het koren te kunnen scheiden.

Financiën: de sponsoring die je ontving, rendeert snel.  En jij plukt dus de vruchten van je inzet en ijver. En dan begint het. Je vindt dat je jezelf best es kan verwennen. Denk toch twee keer na vooraleer met geld te strooien. Bekijk je bankrekening eens en besef welke zekerheid en comfort die jou biedt, indien je niet over de rooie gaat.

Welzijn: je voelt je het best en presteert ook beter in april, als je het contact mijdt met onbetrouwbare en/of frivole mensen die weinig waarden en normen hebben. Zoek het gezelschap van hen die je stabiliteit en diepgang bieden. Dat zal je ervan weerhouden van de juiste weg en van een positieve manier van denken, af te dwalen.

 

Share.

Laat een reactie na