Horoscoop september 2023

0

Welke vibes worden actief voor jou in september  2023 volgens de westerse astrologie?  Lees het hieronder.

RAM

In september kunnen er zeker conflicten rijzen, Ram. Je bent impulsief van aard wat meebrengt dat je nu vlotjes besluiten kan nemen op basis van je oplaaiend vuur.  Niet doen. Probeer liever een nuchter totaalplaatje te krijgen via het afwegen van de pro’s en contra’s van de situatie. Vertrouw bij twijfel op je buikgevoel. Qua geld is het zowat hetzelfde. Je hebt voldoende voor het dagelijks leven. Maar als er plotse en dus onvoorziene uitgaven opduiken, kan het delicater worden. Omdat je als reactie daarop zinloze uitgaven kan doen. En daar sta je dan. Ook op het werk verschijnen er obstakels waarbij je met je rug tegen de muur kan komen te staan. En hoewel het niet echt bij jou hoort, zou je uit pure frustratie vals kunnen spelen. Wat al snel tot meer problemen leidt. In de liefde idem dito, zowel voor hen met als zonder vaste partner. Jullie komen maar niet aan romantiek toe. De Ram in een relatie wil vooral gelijk halen en de single Ram heeft even andere kopzorgen dan op jacht te gaan. De remedie tegen alle sores: trek er enkele dagen tussenuit om jezelf weer op te laden. 

 

STIER

September staat voor verandering, Stier. De 1ste helft van september 23 verloopt voor jou woeliger dan de 2de helft.  Beroepsmatig plan je positieve acties, maar je ondervindt  dat de realisatie ervan niet van een leien dakje loopt. Wellicht moet jij je werkwijze wat aanpassen en vooral niets aan het toeval overlaten. Luister zeker niet naar de zogezegde “goede raad” van anderen. Laat je door niemand manipuleren, let op de details, volg je instinct en werk hard. Enkel op die manier zal je de plek bereiken die je wenst te bereiken. Met partner? Door de professionele druk tot half september kan je thuis een emotionele uitbarsting krijgen. Probeer er samen met je partner en of de rest van het gezin eens op uit te trekken. Verandering van vibe zal jullie allen deugd doen. Single? Jij zou zomaar het avontuur kunnen opzoeken en (weer) aan het daten slaan. Zeker doen, want Cupido zou nu wel eens raak kunnen schieten. Je werkt (kei) hard deze maand maar de juiste financiële verloning laat wel nog even op zich wachten. Is niet zo erg, want je verkeert niet bepaald in geldnood.

 

TWEELINGEN

September wordt een tijd van verandering en vernieuwing, Gemini. De gevolgen van de besluiten die je nu neemt zullen nog lang erna voelbaar zijn. Ga dus niet over één  nacht ijs en weeg alle beslissingen goed af tot in de details. Want verkeerde keuzes en inschattingen kunnen je verlies opleveren. Gelukkig land je steeds snel terug op je pootjes dankzij de steun van hen die je goed gezind zijn. Na medio september is de grootste opschudding voorbij en kan je dankzij een voortreffelijke overeenkomst, financiële onafhankelijkheid bereiken. Een vastgoedinvestering trekt je aan en een eigendom kopen is altijd een prima belegging. Met partner? Daar je werk hier de bovenhand neemt, rest jou niet al te veel tijd voor je partner en gezin. Ook heb je het gevoel dat jij je moet bevrijden uit al te strakke familiebanden. Of dat je lukt, is een andere zaak. Solo? Ook hier primeert het werk. Toch lonkt het avontuur en verzeil je in een intense ervaring, waarbij romantiek en verbinding echter nooit van de partij zijn. Want ook jij doet vastberaden je zin door een sterk engagement bewust te vermijden.

 

KREEFT

De vooral goede vibes van augustus trillen verder, Kreeft. Iets nieuws komt op je af. Is het de overstap naar een eigen activiteit of het doorstoten naar een nieuwe of hogere functie in dienstverband?. Hoe dan ook, daarbij horen overleg plus de nodige wettelijke documenten. Kijk erop toe dat die er zijn. Dan zijn misverstanden en complicaties nadien uitgesloten. Maar er is hier wel een stoorzender. En dat ben jijzelf. Jij kan nu zo kritisch zijn naar jezelf toe en twijfelen of je dit wel aankan. En natuurlijk kan je het aan. Maar raak je de doemscenario’s in je arme hoofd maar niet kwijt? Neem dan een enkele sessies bij een psycholoog. Die helpt je zo van die verwarring af. Met partner?  Jullie zijn eensgezind en vormen met het gezin een idyllisch plaatje. Iets waar anderen jullie zeker kunnen om benijden. Single? Er kan een affaire tot stand komen die bij gebrek aan inzet en ernst algauw omslaat in een teleurstelling. Qua geld zit alles oké.. Maar gezien je op het werk een heftige periode beleeft, kan je wat verzwakt raken. Enkele dagen rust in je warme thuishaven zal je versterken.

 

LEEUW

September draait uit als een hevige tijd waarin emoties opflakkeren en het financiële continu je energie en aandacht opslorpt, Leo. In je zoektocht naar meer geld besef je plots dat je ook meer geld kan overhouden door minder uit te geven. En hoewel het niet in je aard ligt om te bezuinigen en op de kleintjes te letten, vlieg je erin. En het lukt je prima. Je schrapt en snoeit waar nodig en voert links en rechts reparaties uit in plaats van alles nieuw te kopen. Het resultaat verrast je en je besluit het aldus bekomen geld voortaan te investeren. Laat je hier zeker bijstaan door een integere specialist.  Je bezuinigingswoede zet je ook in op het werk tot vreugde van je chefs en/of partners. In je race naar promotie kan je daardoor concurrenten achter je laten. Met vaste partner? Tussen jullie kunnen de emoties en jaloezie hoog oplaaien wat leidt tot bekvechten en slaande deuren. Hoe dan ook, dat jullie nog om elkaar geven is duidelijk. Solo? Een pril contact kan snel doodbloeden als gevolg van jaloezie en misverstanden. Probeer je op tijd te ontspannen, want je zenuwen worden beproefd.

 

MAAGD

Dit kan een maand worden vol veranderingen, Virgo. Qua werk maak je zeker een sprong voorwaarts door eventuele concurrenten achter je te laten. Daardoor kom je in een meer prominente of zelfs leidende functie terecht, wat je wel wat moeite kan kosten. Je zal bijvoorbeeld bijscholing moeten volgen, leren spreken in het openbaar en/of bereid zijn meer te reizen. Via je perfectionisme zal je er in slagen om zoveel mogelijk nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen. Financieel gezien, zal je erop vooruitgaan. Met partner? Dit is het uur van de waarheid waarin je uitzoekt of deze partner nog wel de ware voor je is. Trillen jullie niet op dezelfde vibes? Dan moet er iets veranderen en/of neem jij een fors besluit. Solo? Je kan op jacht gaan, maar je legt de lat vrij hoog. Je hebt geen zin meer om te investeren in iemand waarmee het onvoldoende klikt op meerdere niveaus. Half september is er een reis of verplaatsing voor het werk gepland. Het wordt avontuurlijk waarbij je onverwachte maar boeiende contacten legt. En je zou wel eens kunnen schitteren op een sociaal evenement.

 

WEEGSCHAAL

Je kijkt aan tegen een prima en wervelende maand, Libra. Let erop tussen al het werk door, tijd te nemen om te relaxen. September belooft succes in studie en werk. Je hebt ideeën zat die je kan omzetten in projecten als je maar rekening houdt met mogelijke risico’s en stoorzenders. En dankzij je knap koppie bereik je met weinig  inzet vaak een maximaal resultaat. En ja, je succes wekt afgunst op onder de vorm van (meestal) onterechte kritiek. Wat toch leidt tot zelfreflectie bij jou en tot twijfel die nergens voor nodig is. Met partner? Een ferme aanvaring met hem/haar kan invloed hebben op het hele gezin en zelfs op de verdere familie. Neem wat gas terug en wees wat toegeeflijker. Single? Je hebt teveel aan je hoofd plus geen zin om nu op zoek te gaan naar de ware. Tijd dus om na te denken over hoe je nieuwe liefde er uiterlijk en innerlijk, moet uitzien. Wat het financiële betreft: je gaat vooruit en daar hoort meer geld bij. Lees contracten dus goed na en gebruik je talent om er meer poen uit te slepen. Maar overdrijf hier niet, want dat zou je zuur kunnen opbreken.

 

SCHORPIOEN

September wordt vrij goed, Scorpio. Je bent helemaal klaar voor iets nieuws en dus drukdoende met het opzetten van één of meerdere projecten. Professioneel en/of privé. Maar daarbij heb je zeker de feedback en steun van anderen nodig die je moeten behoeden voor valkuilen. Je haalt je relaties/contacten dus nauwer aan. En je luistert zowel naar de mening van ouwe getrouwen als van boeiende nieuwkomers die zeker je pad kruisen  deze maand. Met partner? Geen tijd voor frivool getortel hier omdat de focus ligt op problemen binnen de familie die eerst moeten opgelost worden. Single? Je verkiest nu vooral het gezelschap van vrienden. Maak je toch kennis met een geschikte man of vrouw? Dan hou je het lichtvoetig en losjes, want je vol engageren zit er nu even niet in. Raak je echt verliefd? Dan kan je verlegen en onzeker worden, waarna het contact doodbloedt. Financieel neem je geen risico’s omdat je hoe dan ook iets wenst te realiseren deze maand. En daar is geld voor nodig. Je gaat daarom de zuinige toer op en geeft enkel geld uit indien het moet.

 

BOOGSCHUTTER

In september kan je met weinig moeite veel bereiken, Schutter. Je hebt schoon genoeg van de sleur waarin je nu verzeild bent. Maar geen nood, want hulp is onderweg onder de vorm van kansen die op je af komen en die je maar hoeft te grijpen om de impasse te doorbreken. Ook kan jij je gezondheid en conditie nu verbeteren met de inzet van slechts weinig moeite. En het is best mogelijk dat je nieuwe facetten in jezelf ontdekt die tot een talent of hobby leiden waarvan je op termijn je werk kan maken. Financieel zijn er deze maand geen problemen voorzien. Je buigt je dan ook over een paar familiale frustraties die de wereld uit moeten. Plus over je eigen huisvestingsprobleem dat maar blijft aanslepen en nodig aangepakt moet worden. Met partner?  Alles kabbelt hier zo’n beetje verder en als je iets wil veranderen hel je meteen over naar één of ander moeilijk te realiseren extreem. Single? Dit is niet de tijd om op zoek te gaan naar de witte raaf. Daarvoor vertoeven je gedachten net iets te vaak bij de familiale kwestie die moet opgelost worden.

 

STEENBOK

De kosmos is je gunstig gestemd, Steenbok. September staat immers voor groei via ambities die moeten gerealiseerd worden. Maar ook voor een prima timing en fijne verrassingen. Je maakt daarbij volop gebruik van je tools zoals logica, discipline en wilskracht. En dat volstaat om omstreden situaties, problemen en rechtszaken in je  voordeel te laten uitdraaien. Je gaat vooral vooruit als je daarbij initiatief toont en meegaat in verandering. Het financiële plaatje is gezond en eventuele investeringen of projecten kan je zelfs volledig op eigen kracht financieren. Alles samen betekent dit dat je veel krijgt deze maand en het dus zonde zou zijn om nog meer te willen.  Want dan zou het geluk je wel eens snel in de steek kunnen laten. Met partner? Het zit goed tussen jullie. Misschien is er zelfs een baby in de maak of reeds onderweg. Ook kunnen jullie nu op een dieper niveau met elkaar praten. Solo? Gedaan met die remmingen en grenzen. Je wil de liefde anders beleven en gaat op zoek. Via je charisma lukt het wel, en het duurt niet al te lang vooraleer je de zaak ernstig neemt.

 

WATERMAN

In september wordt er veel van je gevraagd, maar je krijgt in ruil daarvoor ook veel terug, Waterman. Je persoonlijk leven weegt nu zwaarder door omdat er hier heel wat gebeurt. Er zou een geboorte kunnen zijn, een verhuis en/of de aankoop van een flat of huis. Je focust nu op meer comfort en stabiliteit en dat vraagt om meer geld. In je vastberaden zoektocht naar dit centen kan je plots de kans krijgen om enkele stappen vooruit te zetten in je beroepsleven. Iets wat ook grensverleggend zal werken. Deze positieve evolutie brengt natuurlijk tal van beslommeringen mee. Probeer op tijd je batterijen op te laden. Met partner?  Het draait nu vanzelf meer om het huiselijke, waardoor ook de samenhorigheid met je partner zal toenemen. Solo? Een (wel sterk veranderde) ex zou opnieuw je pad kunnen kruisen. Als je echter online een soulmate zoekt, zou je kunnen teleurgesteld zijn. Wees daarom nuchter en praktisch. Als iemand je online bevalt, ga dan zo vlug mogelijk voor een live ontmoeting.. Zo merk je sneller welk vlees je in de kuip hebt en verlies je minder tijd.

 

VISSEN

Jij kan in september een frisse start maken, Vissen. Je slaagt er nu in om vlot en helder te communiceren met mensen. En dat levert meer duidelijkheid op waardoor je de last uit je verleden grotendeels van je af kan schudden. Waarna je een nieuwe fase in kan gaan. Zo kunnen oude projecten weer opgevist worden en mits een goed uitgekiende twist tot prima resultaten leiden. Verbroken relaties (zowel professioneel als privé) kunnen met goed gevolg hervat worden en schulden kunnen nu vereffend worden. Op het werk kan je af en toe wat stilstand ervaren. Evenals als terechte en onterechte kritiek. Accepteer het maar scheid het kaf van het koren. En maak er intussen een leuke tijd van, in je eentje of met vrienden en familie. Met partner? Je makkelijke communicatiestijl bekoort je partner, waarna jullie samen zoete broodjes  bakken. Solo? Dankzij je vlotte babbel ben je aantrekkelijk voor potentiële partners.. Zelfs voor een ex die opnieuw in beeld kan komen en wel een andere man of vrouw lijkt te zijn. En wie weet. Er is genoeg geld maar wees toch niet te gul voor anderen.

Ter info:  100 gr noten is gelijk aan 11 appelen     –     Druk, drukker, drukst? Leer schrappen!

Share.

Laat een reactie na