Horoscoop februari 2024

0

Wat zijn de krachtlijnen in februari 2024 volgens jouw dierenriemteken? Ontdek het hieronder.

 

RAM

Februari ziet er overwegend goed uit, Ram. Jawel. Veel van wat je aanpakt zal vrij positief verlopen of uitdraaien. Soms kan deze tijd wat chaotisch aanvoelen maar hij bevordert zeker het uitvoeren van experimenten. Je scherpzinnigheid, ambitie en passie zorgen hoe dan ook voor vooruitgang. Eerst en vooral op het werk. Hier laten nieuwe contacten en prikkels je mikken op originele methodes en gedurfde doelen. Wat je alvast het respect van je collega’s oplevert. Met partner? Voor de zoveelste maal investeer jij je energie vooral in je werk. En je partner pikt dit niet langer. Je zal hier op één of andere manier moeten ingrijpen. Gebruik je improvisatietalent.  Indien niet, zullen de barsten in de relatie uiteindelijk een (diepe) kloof worden. Solo? Ja, er hangt romantiek in de lucht. Daar je deze maand veel nieuwe mensen ontmoet, zou je soulmate er wel es tussen kunnen zitten. Trek voldoende tijd uit voor dit kostbaar contact. Omdat je op het werk prima presteert en er de hoge werkdruk gezwind bij neemt, zal je financiële toestand positief evolueren.

 

STIER

Je zit steeds vaker klem tussen werken op kruissnelheid en de eisen en noden van je gezin. Want familie blijft belangrijk voor jou. Voorkom crashen en denk nuchter na over hoe jij je tijd beter kan verdelen over werk en gezin. Het lukt je wel en je voelt je daarna lichter en rustiger. En via die rust kan je de werkdruk ook beter aan en zal je met je team mooiere resultaten halen. Met partner? Valse roddels zaaien twijfel over de trouw en oprechtheid van je partner. Een eerlijk gesprek is de enige oplossing. De critici delven het onderspit want hun roddels blijken onwaar te zijn. Waarna de relatie met je partner er sterker uitkomt. Solo? Je besluit om te gaan daten. Blijf kritisch naar je dates toe, Stier. Niet iedereen meent het zo goed als jij. Pas op voor vlotte praters en vleiende taal. Misschien vind je de liefde uiteindelijk wel in je nabije omgeving omdat je niet elke mogelijkheid benut hebt. Er zit hoe dan ook beweging in je amoureus leven. Qua geld: je trekt meer inkomsten binnen in februari en wel in die mate dat je aan beleggen kan gaan doen. Past wel in je straatje, toch!

 

TWEELINGEN

Februari behoort helaas niet tot de beste maanden van 2024 voor jou, Gemini. Grote rampen blijven weliswaar uit, maar de algemene sfeer zal vaak stressvol zijn. En dit niet enkel op privé- en werkvlak, maar ook qua financiën. Ook zal er voor meer dan één obstakel geen standaardoplossing zijn, zodat je zal moeten improviseren om de zaak uit te klaren. Je krijgt wel hulp van de familie voor sommige problemen, maar enkel als je genoeg tijd maakt voor hen. En daar wringt het schoentje want je bent en blijft een vrije vogel. Op het werk kan je nu bepaalde situaties flink onderschatten. Zo kunnen bondgenoten plots rivalen worden, terwijl grote projecten uiteindelijk niets opleveren. Qua geld: hier moet je echt komaf maken met impulsieve uitgaven en zo mogelijk zelfs bezuinigen. Met partner?  De relatie komt onder druk te staan door het slinkend budget., omdat zowel je partner als de andere gezinsleden daar niet blij van worden. Solo? Je trekt op jacht, vastbesloten een inspirerende partner te scoren die jouw uw ambitie om je horizon te verbreden op diverse niveaus, kan en wil bijtreden.

 

KREEFT

Twee belangrijke zaken treden op de voorgrond in februari 24, Kreeft. En die zijn: professionele vooruitgang en de familie. Deze maand kan je rekenen op aangename verrassingen maar evengoed op enkele angstopstoten. Je vraagt je immers te vaak af of je wel voldoet inzake de verwachtingen die je werkcontacten en familieleden van je hebben. Maar wees gerust, je voldoet prima. Op de werkvloer blijkt de start van februari hectisch, maar toch voorspelt dit uitstekende vooruitzichten voor jou. Je zal echter elke stap voorwaarts wel hard moeten bevechten, maar tenslotte zal je trots kunnen zijn op jezelf én op het resultaat. Je zal over genoeg geld  beschikken om te kunnen investeren in je hobby. Een hobby overigens die op zijn beurt stilaan ook geld in het laatje begint te brengen. Met vaste partner? Het loopt prima tussen jullie. Dit dankzij het feit dat je er een korte maar toffe gezinsvakantie doorduwt of een leuke gezinsuitstap. Solo? Je hebt momenteel een aantrekkelijke uitstraling waar menige reactie op komt. Gebruik die troef verstandig en weer alvast foute contacten.

 

LEEUW

Positieve maand, Leeuw, waarin je veel contacten legt en er tal van veranderingen doorduwt. Eerst en vooral in jezelf. Je beseft in februari 24 dat je maar beter een en ander systematisch kan evalueren en op bruikbaarheid testen. Het nutteloze of achterhaalde, moet je loslaten. Vooral op het werk dien jij je te richten op projecten die actueel nodig en haalbaar zijn. En op het gezamenlijk doel. Veel professioneel bruikbare inspiratie komt tot jou tijdens spontane babbels met geliefden of vrienden. Om projecten rond te krijgen en vooruitgang te boeken, moet je wellicht eerst een specifieke bijscholing volgen. Met vaste partner? Het loopt stroef tussen jullie. Ook hier zijn aanpassingen nodig om de relatie aan te zwengelen. Meer tijd schenken aan je partner en gezin is zeker een aanrader. Single? Idem hier. Wil je graag een leuk contact verder verkennen? Dat lukt enkel als je er tijd en aandacht in stopt. Stel de juiste vragen en luister echt naar de antwoorden. Qua geld 2 adviezen: geef niet teveel uit en als je onderhandelt over jouw verloning, probeer het realistisch te houden.

 

MAAGD

Februari 24 vraagt van jou een andere aanpak, Maagd. Het zou goed zijn indien je jij je controledrang wat zou beperken ten voordele van vertrouwen. Een vertrouwen en geduld dat je toelaat om mensen en situaties de kans te geven zich op hun eigen tempo en manier te ontwikkelen.  Het zal wennen zijn maar je zal er veel positiefs aan overhouden. Februari kan ook de start zijn van je nood aan een betere versie van jezelf, innerlijk én uiterlijk. Op het werk zal die plotse verandering een gunstig effect hebben op je relaties Vooral omdat je daarnaast de zaken rationeel blijft bekijken en grote blunders helpt voorkomen. Met partner? Hier ook zorgt je nieuwe zienswijze voor verandering. Passen jullie nog wel samen of niet meer? Indien wel, zorgt je herwonnen creativiteit voor een leuke tijd. Solo? Je actuele mindset doet je openstaan voor wat avontuur zolang je basiswaarden maar overeind blijven. Good luck!  Je wint aan populariteit en charme deze maand. Dat helpt je zeker vooruit op het werk met als toemaatje meer geld. En natuurlijk spendeer je het verstandig!

 

WEEGSCHAAL

Februari 24 wordt een tijd vol interessante contacten die een inspirerende, rijke communicatie op gang trekken. Net wat je nu nodig hebt, Libra, want je voelt je klaar om nieuwe horizonten te verkennen, letterlijk en figuurlijk. Dit zowel professioneel als privé én in je vrije tijd. Zoek de uitdaging niet in het uitgaans- of nachtleven maar eerder in kunst en cultuur. Op het werk heb je vaak het gevoel te blokkeren tot iets of iemand van buitenaf het vuur aan de lont steekt. Geniet van de rit. Ook wil jij latente talenten in jezelf kansen geven. Op het werk en thuis, wat niet zo eenvoudig blijkt als je dacht. Met partner? Je hebt een idee van hoe je met hem/haar en de rest van het gezin het best kan samenleven. Daartoe zijn wijzigingen nodig. Je begeeft je nu in woelig water en doet er goed aan je boodschap stap voor stap te verkondigen. Solo? Het is nu tijd om het patroon dat je volgt in de liefde bloot te leggen en te beseffen dat het je niets oplevert. Veranderen van aanpak is hier het advies. Qua geld: geld is nu niet je grootste bekommernis. Je bent immers (zowel op het werk als privé) druk bezig met anderen te zeggen hoe ze alles beter kunnen aanpakken in de toekomst. Vergeet niet alvast het goede voorbeeld te geven.

 

SCHORPIOEN

Voor veel Schorpioenen ligt de nadruk in februari 2024 op het persoonlijke.  Zoals je verleden. Of je huidige en voorbije moeilijkheden in liefde en dichte relaties. Je zoekt vaak diep in jezelf naar mogelijke verklaringen voor één en ander. Want je stelt je veel vragen en hoopt evenveel antwoorden te vinden. Qua werk: je bent deze maand meer bezig met innerlijk onderzoek dan met wat dan ook. Dat brengt echter mee dat je de zaken scherper en tegelijk relativerend bekijkt. Dit opent nieuwe perspectieven op de werkvloer. Met partner? Het werk in jezelf maakt de omgang met je partner en de rest van het gezin (en de familie) er niet makkelijker op. Vaak ben je  moeilijk te bereiken voor hen en wil je gewoon met rust gelaten worden. Dat tast de sfeer aan maar kan ook de weg zijn om hier blokkades op te heffen. Single? Jij hoeft niemand teleur te stellen als je tijd voor jezelf neemt. En je trekt er lekker op uit als je er nood aan hebt. De jacht hoort erbij, maar je eisenpakket is nu groter. Enkel zij of hij die juist aanvoelt komt in aanmerking.  Qua geld: dit is een zorg voor later. Inzicht verwerven staat nu voorop.

 

BOOGSCHUTTER

Februari 2024 betekent verandering, Boogschutter. Je maakt komaf met werk dat je niet ligt en met toxische of nutteloze relaties. Probeer hier doordacht en respectvol te werk te gaan. En op tijd rust te nemen want dit proces vreet energie.  Eens die klus grotendeels geklaard, kan jij opgelucht je leven meer inrichten zoals jij het wenst. Op het werk is het superdruk. Vertraag je tempo en bekijk alles rationeel. Een scherpe inschatting kan problemen voorkomen, waardoor je lof en bijval oogst. Maar let op,  want onder de mooie woorden zitten leugens en valsheid. Blijf nuchter denken om te achterhalen hoe, waarom en door wie het bedrog wordt gepleegd. Met partner? Schenk hem/haar tijd en aandacht via oprechte complimenten en kleine verrassingen. Een eenvoudig advies dat effectief is want jullie band zal er versterkt uitkomen. Solo? Veel single Schutters dromen nu van een eigen plek en gezin. Kom in beweging, ga daten en sla geen enkele uitnodiging af. Geluk en liefde schuilen soms in een klein hoekje. Geld: officiële zaken en financiële transacties zullen je bezighouden. Via eerdere speculatie komt er geld vrij om te beleggen. Neem je tijd en investeer slim.

 

STEENBOK

In februari krijg je een schok via een ontmoeting, Steenbok. Je wordt euforisch en de kans bestaat dat je zowaar over je grenzen gaat, privé en/of professioneel.  En dat levert lang niet altijd een goed resultaat op. Kijk hier dus extra uit. Qua werk: super enthousiast zijnde, ben je nu in staat om je talenten en bepaalde projecten op het werk te verkopen. En dat kan gevolgen hebben die meer nadelen dan voordelen opleveren. Maak vooraf de balans op van wat je woorden zouden kunnen teweeg brengen. Met partner? Je zit nu op een roze wolk en je huidige schwung en charme  zorgen ervoor dat jij je vaste partner ook op die wolk kan trekken. Maar overdrijf niet, want je verlaat nu vlot je comfortzone wat de partner kan afschrikken. Solo?  Met je huidige soms wat hypnotische uitstraling kan je zeker iemand verleiden. Je gaat op sensueel/seksueel gebied over je grenzen. Alweer: overdrijf niet. Dring de ander niets op en hou er rekening mee dat hij of zij niet dezelfde euforie ervaart als jij.  Geld: je bent nu zo overtuigend dat je anderen zonder veel moeite bereid krijgt om te investeren in jou en je ideeën. Laten we duimen…

 

WATERMAN

Februari 2024 belooft een vrij goede maand te worden, Waterman, maar niet meteen. Want eerst worstel je met financiële problemen waardoor je wat krap bij kas zit. Maar stilaan verbetert het en vanaf medio februari gaat alles duidelijk in stijgende lijn. Op het werk wil iedereen een graantje meepikken en zeker die promotie krijgen. Jij hoeft je daarvoor niet uit de naad te werken want je kan het maar beter sluw spelen. Want dat recent contact of die toevallig opgevangen info zal je nu goed van pas komen. Kennis is macht en je kan dit met goed gevolg inzetten tijdens de komende eindrace. Met partner? De band krijgt deze maand spontaan nieuwe  impulsen die de liefde tussen jullie weer aanzwengelt. Single? Jij kan opnieuw investeren in een vroegere, verbroken romance die blijkbaar nog niet helemaal gedoofd is. Dankzij de huidige vibes kan de vlam hier weer hevig in de pan slaan. Ook vroegere vriendschappen kunnen herop flakkeren. Qua geld: naar eind februari toe rolt het geld weer binnen waardoor jij jezelf en je geliefden gerust kan verwennen.

 

VISSEN

Focus je in februari 2024 vooral op jezelf, Vissen. Probeer in het hier en nu te leven. Ga zo mogelijk mensen/situaties die je stress bezorgen, uit de weg. Zoek de rust op, zodat wat in je leeft de kans krijgt om naar boven te komen. Gelijkgestemden zullen je creativiteit bevorderen en je zo een stukje dichter bij je droom brengen. Qua werk: gebruik je tijd en energie verstandig. Je kan deze maand je ideeën verkopen aan de juiste mensen. Maar enkel als jij chaos mijdt. Je moet dus eerst je plannen  goed overdenken en aflijnen zodat je de krachtlijnen ervan helder kan overbrengen op je luisteraars. Met partner?  Hier kunnen misverstanden rijzen. En wel dusdanig dat sommigen het gevoel hebben dat de relatie uiteenvalt. Probeer (liefst samen) te zoeken naar de oorzaak ervan. Alles is nog niet verloren. Solo? Zet je creativiteit in om je uitverkorene omver te blazen. Het effect zal groot zijn. Jullie contact zal van een soort vriendschap evolueren naar een passionele relatie. Financiën: geld is nu niet je grote zorg. Het is wel belangrijk nu geen belangrijke financiële contracten te tekenen. Daarvoor is de mist in je hoofd soms nog te zeer aanwezig.

Hierbij aansluitend:  Recept Valentijnskoekjes   –      Blut met Valentijn? Scoren kan toch via onze tips!

Share.

Laat een reactie na