Winst met kansspelen groter via inzet tijdens juiste periode

0

Jij kent ze, wij kennen ze, iedereen kent ze: de gok- en kansspelen off- en online.  Zoals de loterij, Lotto, Euromillions, tiercé, voetbalpool, casino’s plus een trits legale en illegale gokspelen en dito weddenschappen die ons uitnodigen om vrijblijvend een gokje te wagen. En dus doen we dat allemaal wel eens op één of andere manier.  Af en toe of op regelmatige basis.  Niks mis mee, toch!  Maar we moeten het durven toegeven: vaak (of bijna altijd) valt de winst fors tegen en vangen we gewoon bot. Hoezeer we er ook blijven in geloven.

Een stel onderzoekers in IJsland besloot zich over dit intrigerend fenomeen te buigen.  En ze wilden daarbij uitvissen of onze geboortedatum of ons dierenriemteken,  iets te maken kon hebben met het al dan niet winnen van een mooie tot zelfs formidabele som geld.

Ze namen daartoe contact op met meer dan 2000 Lotto en Euromillions  winnaars die een noemenswaardige som geld hadden bekomen via deze kansspelen.  En die bereidwillig hun medewerking verleenden aan het onderzoek. De personen in kwestie wonnen bedragen vanaf 1000 euro tot en met de Euromillions jackpot, en natuurlijk alles ertussen in.

Bepaalde dierenriemtekens (Schorpioen, Vissen, Boogschutter, Steenbok, Stier en Weegschaal) bleken wel vaker vertegenwoordigd onder de grotere winnaars dan de andere zodiaktekens.

Maar dat was niet het belangrijkste.  Want het belangrijkste geldt voor winnaars van elk sterrenbeeld.  Voor iedereen dus.

 

Wanneer maak je de grootste kans op winst bij kansspelen

De onderzoekers kwamen er namelijk  -en tot hun grote verbazing-  achter dat mensen meer kans maken om een redelijke tot fantastische som geld binnen te rijven via een gokspel, in de maand rond hun geboortedag/verjaardag. En met “een maand” bedoelen ze in dit geval een periode die begint 14 dagen voor onze verjaardag en eindigt 14 dagen erna.

Stel dat jouw volgende verjaardag maandag 20 februari 2023 is.  Je telt dan 14 dagen achteruit = maandag 6 februari. En vervolgens 14 dagen vooruit = maandag 6 maart.  Tussen 6 februari en 6 maart 2023  heb jij dus de meeste kans van het hele jaar om een aanzienlijke som geld te winnen via een kansspel.

Dat betekent ook dat we ons niet moeten maar eventueel wel kunnen beperken qua gokken tot die ene maand per jaar.  Want net die maand garandeert ons volgens de onderzoekers de grootst mogelijke kans op (een fikse) winst.

Aan jou om met deze conclusie van het IJslands onderzoeksteam aan de slag te gaan en de zaak eens uit te testen.  Je hebt er enkel bij te winnen.

Veel geluk enne… veel centen gewenst.  Want daar draait het immers om, toch!

 

Share.

Laat een reactie na