Een antwoord op je vraag

0

Leven staat gelijk met voortdurend keuzes maken en beslissingen nemen. Te vaak echter weten we niet wat gedaan omdat we het bos door bomen niet meer zien.

Wijzen uit alle culturen beweren dat het antwoord op elke vraag in jezelf zit. Probeer daarom wat in jou leeft naar buiten te brengen. Dat kan op veel manieren. Ook mensen die dicht bij de natuur leven zoals de Aboriginals, hebben daartoe zo hun eigen methode. Hier volgt ze. Zelfs westerlingen als wij kunnen er een steuntje aan hebben.

De methode

Voorzie je van twee dobbelstenen. Concentreer je op je vraag. Laat je vraag los en gooi de dobbelstenen. Tel de bekomen getallen op. Zoek hieronder het antwoord op.

Geen echte dobbelstenen bij de hand? Maak dan gebruik van onze online dobbelstenen. Concentreer je op je vraag terwijl je op de knop drukt.

 • Je bekomt 2

  2 betekent succes, de terugkeer van iemand in je leven, de realisatie van iets waar je had op gehoopt. 2 staat eveneens voor hernieuwde vitaliteit en optimisme, voor inspiratie, ontmoetingen, invitaties en elke denkbare nieuwe impuls.

 • Je bekomt 3

  3 staat voor een goede intuïtie, voor het voelen van wat verborgen is. 3 staat ook voor het kind in jou, voor de mensen die je kent, voor hen die je verwacht en verder voor elk nieuw begin. Denk maar aan een ontluikende liefde of de start van een project. Dit is een zeer positieve worp die een grote slaagkans voorspelt.

 • Je bekomt 4

  4 staat voor grote energie die kan aangewend worden om te bekomen wat je wil. Maar, je zal hier wel geraffineerd en intelligent te werk moeten gaan. Je bereikt het gewenste resultaat enkel indien je eerst denkt en pas daarna handelt. Op het juiste moment, spreekt vanzelf.

 • Je bekomt 5

  5 staat voor materiële groei. Je kan bijvoorbeeld geld ontvangen uit een onverwachte bron. Of je ontplooit een nieuwe activiteit of investeert meer in je huidige job. Niettegenstaande je heel druk bezig bent, krijg je toch de tijd en kans om nieuw aspecten van jezelf te ontdekken.

 • Je bekomt 6

  6 staat voor beweging en groei op relatiegebied. Dat kan zowel op familiaal en vriendschappelijk als op liefdesvlak zijn. Deze worp is vooral gunstig indien de vraag een beginnende romance geldt. In dat geval is het antwoord zeer positief. 6 belooft een sterke, langdurige en intense band.

 • Je bekomt 7

  7 houdt een waarschuwing in. Je leeft met of in een illusie die niet blijft duren. Je kan in de ban zijn van iemand die niet te vertrouwen is. Of, je kan op de verkeerde weg zijn zodat een ingreep van buitenaf nodig is om je terug op het goede spoor te krijgen.Hoe dan ook, blijf alert!

 • Je bekomt 8

  8 is een verhelderend, verrijkend getal. Je zal een schitterende reis maken die je kijk op het leven blijvend zal veranderen. Die reis kan de vorm aannemen van een echte verplaatsing of van een innerlijke trip via een verruimd bewustzijn. Hoe dan ook, 8 brengt je een onvergetelijke ervaring.

 • Je bekomt 9

  9 staat voor een herwonnen vertrouwen in anderen of in jezelf. Moeilijkheden lossen als vanzelf op. Privé duidt dit getal op een verzoening en een goede verstandhouding. Op professioneel vlak betekent het vooruitgang omdat je de volledige steun krijgt van je collega’s en/of superieuren.

 • Je bekomt 10

  10 kondigt een verbetering van je woonsituatie aan. Ga je huren of kopen? Dan kan je nu de woonst bemachtigen waarin je je goed voelt. Maar, 10 staat ook voor innerlijke verlichting waardoor je een andere kijk op iets of iemand krijgt. Daardoor kan je een oude pijn of verdriet loslaten.

 • Je bekomt 11

  11 staat voor kennis vergaren. Het kan iets zijn van praktisch nut of een intellectueel weetje. Of, nog belangrijker:via lectuur of een gesprek verneem je iets dat van groot belang voor je toekomst kan zijn. Je ontdekt vreemde culturen of beslist om een nieuwe taal te leren.

 • Je bekomt 12

  12 kondigt moeilijkheden en conflicten aan. 12 dwingt je om beslissingen te nemen, zoniet zullen anderen of de omstandigheden het voor je doen. Dit is het getal van scheidingen en breuken. Je bent op een punt gekomen waarop je je afkeert van mensen en dingen die je niet meer bevallen.

 

Share.

Laat een reactie na