Nog single? Maak je klaar voor een nieuwe liefde!

0

Nog single? Ga dan vooral niet wanhopen, want iedereen maakt
dit vroeg of laat mee. ‘Verandering en beweging in de situatie
brengen’, blijft hier de voornaamste boodschap. Wij helpen je een handje via volgende suggesties

Tip 1: Kom bij je kracht

Je trekt maar een passende partner aan indien je goed in je vel zit en je energie volop kan stromen. Dan pas kan jouw unieke kracht ongehinderd zijn werk doen. Vooraleer het zover is, zal je misschien een paar veranderingen moeten doorvoeren in en rond jezelf. Bekijk daartoe even tip 2.

Tip 2: Schep orde in je leven

Een chaotisch bestaan zorgt ervoor dat de juiste partner wegblijft of dat foute mensen op je af komen. Wees daarom bereid om de nodige orde en structuur in je leven te brengen. Akkoord, orde scheppen kost veel moeite, maar weet dat je er meestal veel voor terug krijgt. Om te beginnen, de reeds vernoemde kracht, waardoor je in staat bent om de voor jou juiste mensen, kansen en omstandigheden aan te trekken. Waarna alles stilaan vlotter gaat lopen. Volg in dit verband alvast tip 3.

Tip 3: Ruim het nutteloze en achterhaalde op

Zo creëer je plaats voor het nieuwe. Maak schoon schip in je woning, lichaam, vriendenkring, hart en hoofd. Enkel op die manier schep je voldoende ruimte om nieuwe mensen, kansen en omstandigheden, toe te laten in je leven. Teveel rommel en ballast op diverse niveaus (fysiek – materie – emoties – gedachten) zorgen immers voor energetische stagnatie, waardoor je vastloopt en er dus nog amper iets gebeurt.

Tip 4: Los je bestaande problemen zoveel mogelijk zelf op

Verwacht niet dat een nieuwe partner het antwoord is op al je vragen en de oplossing voor al jouw problemen. Wel integendeel. Hij of zij worstelt zo goed als zeker ook met problemen En zoals je weet onttrekken problemen energie aan een mens. Een nieuwe relatie starten en voeden kost eveneens energie. Veel energie. Zelfs al gooi jij je helemaal in de relatie, dan nog zal je na een tijd vaststellen dat latente problemen zich blijven manifesteren. Vaak aan beide kanten. En algauw worden ze ware stoorzenders die je nog prille relatie bedreigen. Tot die relatie, onder druk van die problemen, als een zeepbel uiteen spat. Probeer dus jouw problemen zo snel mogelijk zelf op te lossen. Raak je er niet uit in je eentje? Doe een beroep op deskundigen, zij zijn er immers voor jou.

Tip 5: Haal plezier uit je leven, doe wat je graag doet

Personen die plezier en energie putten uit wat ze doen, hebben een aantrekkelijke uitstraling. Het zijn net magneten die mensen, en dus ook nieuwe kansen, moeiteloos aantrekken. Probeer in het leven je juiste plek te vinden en te doen wat je graag doet op een plaats die jou bevalt. Dit lukt lang niet altijd. Gelukkig rest jou nog je vrije tijd. Die kan je zinvol of plezant invullen, wat zorgt voor dat extraatje dat in staat is om nieuwe deuren voor jou te openen.

Tip 6: Verander de energiestroom in je huis

Volgens de Chinese Feng-Shui-leer, leven en bewegen we allemaal in de Chi. De Chi is een constante, onuitputtelijke stroom van energie. Indien de Chi onbelemmerd in, door en om je heen kan vibreren, krijg je alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn. Partner inbegrepen. Enkele suggesties uit het Oosten om de kwaliteit van je liefdesleven te verbeteren:

  • een koppel bestaat uit twee. Voed je onderbewuste dus met deze waarheid en plaats in je huis, waar mogelijk, de dingen per twee. Twee kandelaars, twee beeldjes, twee vazen, twee soortgelijke muurversieringen, stoelen of zeteltjes.
  • plaats een lamp in de zuidwesthoek (richting waar de zon staat om 4 u in de namiddag) van de slaapkamer en/of de woonkamer.
  • versterk de energie van de bewuste zuidwesthoek door er eveneens een rozenkwarts neer te leggen.
  • hang er een ronde spiegel op.
  • en indien mogelijk, een windorgel. Ook elders in huis.
  • breng passie in je slaapkamer via voldoende warme kleuren zoals alle tinten oranje en rood.

Tip 7: Benut alle mogelijkheden tot contact en blijf alert

Zeg dus in de mate van het mogelijke ‘ja’ tegen uitnodigingen en sociale evenementen. Want, je weet maar nooit. Het voor jou juiste, beslissend contact kan zich immers evengoed schuilhouden in een klein en onverwacht hoekje. Zoals wel vaker gebeurt. Hou daarom je ogen altijd en overal wijd open.

Meer info vind je hier:
Waarom netwerken belangrijk is
Vrienden maken

Share.

Laat een reactie na