Astrologische vooruitblik 2019

0

Wat brengt 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram

2019 staat voor gemengde vibes, Ram. Zeker professioneel. Enerzijds zijn er hier de talrijke stoorzenders die over je neerdalen. Anderzijds is er de juiste dosis geluk die je bijstaat tot eind 2019. Dit onder de vorm van waardevolle steun plus het feit dat jij je doelen sneller bereikt dan voorzien. En laten we evenmin die buitenkans vergeten waar je al dan niet kan opspringen. Met partner? Jullie staan voor een nieuw begin. Totaal los van elkaar na de recente breuk, ofwel samen genietend van een revival in de bestaande relatie. Single? Hou er rekening mee dat je dit jaar een passende levenspartner kan ontmoeten. In de familie doet zich een grote verandering (of zelfs veranderingen) voor, vooral positief. Ook op financieel vlak zijn er gemengde vibes actief. Er manifesteren zich hier immers tal van problemen. Maar je lijkt steeds op het juiste moment over de nodige fondsen te beschikken om die op te lossen. En er blijft zelfs nog genoeg over om regelmatig uitgebreid van het leven te genieten. Bofkont!

stier

2019 wordt (nog) beter dan 2018, Stier. Met partner? De relatie herleeft 1) door meer tijd te maken voor intimiteit en 2) door samen meer leuke en/of spannende dingen te doen buitenshuis. Solo? Ondanks het feit dat je hier zowat alles kan verwachten, blijf je met beide voeten op de grond. En alles kan een ex zijn die terugkomt of een klant, collega of buur die je zijn/haar liefde verklaart. En zelfs een onbekende die je omver loopt en de ware blijkt te zijn. Qua werk is het duidelijk: succes, eer, meer macht en geld liggen nu binnen je bereik. Vanaf begin maart doet men immers een beroep op jou. Voor een taak die moed, ambitie, kalmte, kracht en gezond verstand vereist. En geef toe, jij bezit het allemaal. Ga er dus voor! In de familie- en vriendenkring kan je het onverwachte verwachten. Omdat er hier zoveel beweging is. Nu eens goed, dan weer minder goed. Maak je geen zorgen over het financiële. Dat loopt als een trein. Je investeringen zijn gezond en bij juridische kwesties krijg je altijd wat jou toekomt.

tweeling

2019 draait niet altijd even makkelijk uit, Gemini. Met partner in een tanende band? Dit zou het jaar kunnen zijn waarin jullie echt uit elkaar gaan. Veel andere Gemini’s kunnen een crisis in de relatie meemaken die jullie overleven mits een volwassen en open communicatie. Single? Hier gebeurt heel wat. Van een echte coup de foudre tot een geheime relatie toe. Maar uiteindelijk blijft alles zonder gevolg. Op het werk word je tot begin december 2019 geplaagd door diverse blokkades. Omdat hier een en ander onduidelijk is. Gelukkig beschik je over de juiste snelheid en reflexen om jezelf te verdedigen en overeind te blijven. Dit alles beïnvloedt je privé- en familieleven. Je betrokkenheid vermindert, zodat vooral eventuele kinderen ervan profiteren om hun gang te gaan. Herpak je. Godzijdank ontmoet je veel nieuwe mensen en vind je altijd steun en fun in je vriendenkring. Qua geld hebben we slechts één advies. Om jezelf te troosten geef je nu vaak teveel uit. Beheers je, Gemini, en maak het niet al te bont.

kreeft

2019 betekent verandering, Kreeft. Bevalt je werk je? Dan beleef je op professioneel vlak een prima jaar. Bevallen je werk, baas, collega’s of vergoeding je niet (meer)? Jij, die vaak aarzelt, komt nu zowaar in actie. En dus ga je op zoek naar een activiteit of werkkring die beter aansluit bij wat je echt wenst. Met partner? Onverteerbaar gedrag gevolgd door verwijten, kritiek en verwijdering, zijn aan de orde. Het kan nu verstandig zijn knopen door te hakken en elkaar definitief los te laten. Zijn jullie lang samen? Dan moeten er concessies gedaan worden voor het behoud van de relatie. Solo en teleurgesteld in de liefde? Jij mag terecht hopen, want iemand verovert stap voor stap je hart. In de familie primeren gezelligheid, traditie en affectie. Qua sociale kring, sta je in dubio. Geef je de voorkeur aan die nieuwe en dus nog erg spannende contacten of ga je voor je oude, vertrouwde vriendenkring? Hou dit jaar rekening met verminderde inkomsten, urgente kosten of problemen als gevolg van een overlijden.

leeuw

Topjaar, Leo. Maar lees vooral verder. Met partner? De harmonie, liefde, intimiteit en sensualiteit pieken hier. Evenals het samen dingen doen en elkaar willen pleasen. Solo? Als je niet meer in de liefde gelooft, draait 2019 uit als een magisch jaar. Hij/zij die samen met jou naar de toekomst kijkt, kruist nu immers je pad. Dit jaar gaat er volgens jou niets boven de familie. Je staat vooral ten dienste van de kleine en zelfs grotere kinderen die zo snel volwassen worden dat je elk moment met hen koestert. En uiteraard ben je er eveneens voor je trouwe vrienden. Op het werk krijg je nu alle steun en kansen aangereikt om je beroepsdromen te realiseren. Je kan jezelf in de kijker plaatsen, het verschil maken en doorstoten tot waar je hier precies wilt komen. Geldelijk gewin kan nu elke Leeuw te beurt vallen. Met één of ander gokspel winnen? Vastgoed aan- of verkopen, een nieuwe zaak starten of een formidabel idee verkocht krijgen? Waarom niet! Besef dat dit en zoveel meer nu mogelijk is. Dus: go for it, Leo!

maagd

In 2019 stop je veel tijd en energie in de realisatie van je professionele ambities, Virgo. En gelijk heb je, daar je dit jaar gesteund wordt door de juiste vibes. Verlang je meer verantwoordelijkheid? Boeiender werk? Meer loon of meer armslag? Dan is dit de tijd waarin je wensen werkelijkheid kunnen worden. Qua geld balanceer je continu tussen nuchter omspringen met je centen of je schaamteloos laten gaan. Moeilijke evenwichtsoefening! Met partner? Ook hier zien we ambivalente gedragingen en emoties. Kunnen jullie een en ander door de vingers zien, dan blijft de band bestaan. Indien niet, dan slaat één van jullie (of allebei) een andere weg in. Solo? Geef het maar gelijk toe: je zoekt een witte raaf. En om die te spotten heb je een sterk signaal nodig. Blijf dus alert. Thuis/in de familie lijkt iedereen toleranter en komt er eindelijk toenadering tot een ouder familielid. Ook in de vriendschap wordt het nu moeilijk kiezen. Want, wanneer maak je tijd voor oude vrienden en wanneer voor de nieuwe?

weegschaal

Wat weerbarstig jaar, Libra, vooral op het werk waar je alert moet blijven. Iemand of iets kan de normale werksituatie fors verstoren, vertragen of saboteren. Maar via observatie, geduld en de juiste strategie vind jij echter de perfecte manier om het kwaad te neutraliseren. In de familie komt veel naar boven. Verborgen en/of trieste zaken, onbegrip en verwijten. Het zal dus veel finesse vragen om alles hier weer in het gareel te krijgen. Met partner? Jij snakt naar een rustig jaar samen zonder gedoe of conflicten. Naar de ideale tijd dus om een baby te verwelkomen, van je pensioen te genieten of je interieur op je gemak aan te pakken. Solo? Jij droomt dan weer van de ware, maar je legt de lat wel hoog. En toch kan die ware plots opdagen, ergens tussen maart en oktober. Qua geld zit het prima. Je kan opslag krijgen, van fiscale voordelen genieten, je zakencijfer doen boosten, een superbelegging ontdekken, etc. Maar, enkel indien je binnen de wettelijke normen blijft. Zo niet loop je tegen de lamp.

schorpioen

Begin 2019 loopt alles uitstekend op het werk. Omdat je bereikt en bekomt wat je verlangt, Scorpio. Het tij keert echter vanaf maart. Dan stel jij je vragen. Over de keuzes die je maakte, de plek waar je werkt en het soort arbeid dat je dagelijks doet. Qua geld hoef jij je eigenlijk geen zorgen te maken. Je maandelijks inkomen plus de voordelen die je hebt verworven, zijn excellent. Ook heb je dit jaar een neus voor zaakjes. Toppie! Met partner? Heel wat Scorpio’s voelen zich gevangen in de relatie. Eruit stappen blijkt vaak de beste optie. Zij die het samen goed stellen, gaan voor een nieuwe start. Solo? Je zoekt vooral opwinding en intensiteit en durft gevaarlijke spelletjes spelen. Maar let op. Want wat je denkt te zullen krijgen, blijkt uiteindelijk een zeepbel te zijn. Thuis en in de familie duiken er steeds weer andere conflicten en problemen op die moeten aangepakt worden. 2019 is ook het jaar om schoon schip te maken in je vriendenkring. Zonder spijt laat je wie niet meer bij je past, achter je.

boogschutter

Het geluk lacht je op veel vlakken toe in 2019, Schutter. Met vaste partner? Je beseft dat liefde inderdaad een werkwoord is en stopt dus bewust meer tijd en energie in het samenzijn met je partner. Dat zal jullie harten verwarmen en de relatie voor lange tijd boosten en versterken. Single? Maak je alvast klaar voor de ware. Want tot begin december 19, werken alle krachten samen om jullie bij elkaar te brengen. Op het werk liggen je kansen in 2019 uitzonderlijk goed. Want alles wat je hier met hart en ziel wenst, start of aanpakt, kan je nu waar maken. En intussen bouw je gelijk ook een stuk zekerheid op naar de toekomst toe. Dit is ook de juiste periode om van job te veranderen. Uiteraard kan je eveneens je inkomsten vergroten. Dit is immers een prima tijd om in een partnerschap te stappen of geld te beleggen in een solide zaak. Reken dit jaar ook op plotse financiële meevallers. Thuis, in de familie en in je oude, vertrouwde vriendenkring blijft de sfeer steeds cosy, hartelijk en ontspannen. Enjoy!

steenbok

2019 is de juiste tijd om grondig na te denken over je liefdesleven, Steenbok. Vooral indien de band met je vaste partner slabakt. Roep desnoods deskundige hulp in die als neutrale partij kan helpen om meer duidelijkheid te scheppen. Omtrent de relatie en jouw wensen ter zake. Solo? Hoewel je op zoek bent naar de ideale partner, durf je vanaf begin maart toch in een gevaarlijk maar opwindend avontuur stappen. Op het werk ga je langzaam maar zeker vooruit en klim je steeds hogerop. Je krijgt meer te doen plus een grotere bevoegdheid en kunt hier dus tonen wat je echt waard bent. Met als gevolg dat je in december 19 een loonsverhoging en/of officiële promotie kan verwachten. Je financiën doen het trouwens voortreffelijk in 2019. Thuis en in de hele familie is er een hoop tumult tot begin maart. Daarna ligt de nadruk vooral op sfeer, fun en gezellig tafelen. Voor de kinderen regel je leuke uitstappen met een educatief tintje. Naast dit alles maak je nieuwe vrienden die nieuwe horizonten voor je openen.

waterman

2019 heeft enkele verrassingen voor jou in petto, Waterman! Op het werk zit alles kits. Maar vanaf maart bespeur je verandering. Je krijgt een nieuw voorstel of vindt zelf nieuwe wegen die je professioneel wil gaan verkennen. En die ook de loop van je leven veranderen. Met partner? Je werkkeuzes beïnvloeden jullie relatie. Maar al snel zitten jullie weer op dezelfde vibe. En dan is de tijd rijp voor samenwonen, een gezinsuitbreiding of een verhuizing. Solo? Je ontmoet veel nieuwe mensen. Maar het is pas vanaf november 19 dat een vriendschap verrassend kan opbloeien tot liefde of zelfs grote passie. Je krijgt daarnaast het hele jaar door de steun en het gezelschap van je vrienden. Qua financiën zit het goed. Je kan een fikse opslag plus wat extra’s krijgen, gouden zaakjes doen of genieten van fiscale voordelen of onverwacht geld. Thuis en in de familie komt er leven in de brouwerij via een geboorte, verbouwing, adoptie, behoeftig wordende ouder(s) of een nieuw samengesteld gezin. Spannend!

vis

Met partner? In 2019 wordt het duidelijk dat de band tussen jullie echt op is, Visje. Elkaar loslaten doet pijn, maar je komt wel een pak wijzer uit deze ervaring. Je weet nu immers wat en wie je verlangt in de toekomst. Solo? Forceer niets. Gelukkig weet ook jij wat je zoekt: warme liefde in een eerlijke relatie. Die kan jouw pad kruisen van april tot en met oktober. Qua geld is dit een jaar waarin je voorzichtig moet zijn. Wat je toekomt, laat vaak op zich wachten of je geeft teveel uit. En soms word je gewoon belazerd. Professioneel verlang je naar minder werk en meer tijd voor jezelf. Maart 19 kan het keerpunt zijn dankzij een interne herschikking. Men kan je meer vrijheid toestaan of deeltijds werk. Of je kan een paar dagen van huis uit te werken. Ook een buitenlandse opdracht is mogelijk. Bekijk zeker altijd eerst de praktische en wettelijke kant van de zaak vooraleer toe te happen. In de familie- en vriendenkring is er veel beweging via zowel kleine als grotere verplaatsingen, feestjes en verrassingen.Top!

Omtrent 2019
Waarom goede voornemens zo vaak goede voornemens blijven

Share.

Laat een reactie na