Horoscoop december 2020

0

Wat voorspelt de astrologie voor jou in december 2020? Je leest het hieronder.

RAM

2020 eindigt in schoonheid, Ram. Van job veranderd of niet? Promotie gekregen of niet? Het maakt allemaal niks uit. Eén ding is zeker: je ervaring en strijdlust boosten, terwijl je nieuwe ambities overeind blijven. Met partner of single? Voor beiden rolt Venus de rode loper uit die jou via zelfvertrouwen en optimisme (weer) tot vlakbij de geliefde brengt. In en middels de vriendenkring leg je nu inspirerende en creatieve contacten. In de familie verstoort niemand de eindejaarsvreugde. Financieel: nog voor kerstmis krijg je een extra vergoeding of teken je dat nieuw beloftevol contract.

STIER

Je hoeft geen schrik te hebben voor de komende veranderingen, Stier. Want je bent inmiddels helemaal klaar om te bewegen en te evolueren. Met partner? Het vuur laait hevig op. Is het passie of woede? Om het even, want al snel wordt alles weer rustig. Solo? Bij toeval komt een vroegere geliefde op je pad. Smeult de vonk nog? Zet dan gerust de eerste stap. In de familie zit het eindejaarssfeertje er helemaal in. Bij de vrienden twijfel je helaas hard aan iemand. Tijd zal raad brengen. Maak je maar geen zorgen over geld. De financiële stabiliteit blijft. Ondanks de veranderingen op het werk.

TWEELINGEN

Je hield lang je voet op de rem, Gemini. Nu kan jij je wat meer wat laten gaan. Op het werk ben je efficiënt,verzoenend en getuig je van psychologisch doorzicht. Dat stemt iedereen gunstig. Met partner of solo? Voor beiden geldt: je neemt een verse start via je verleidingskunst. En het werkt, wees daar maar zeker van. Zowel familiaal als in de vriendenkring wordt er volop ingezet op gezellig feesten in een huiselijke sfeer. Dit wordt knus en lekker genieten. Qua geld moet er nu een eindafrekening komen in de sector beleggingen, geschillen of erfenissen. Alles verloopt gelukkig naar wens.

KREEFT

December betekent opluchting, Kreeft. Op de werkvloer verdwijnen vijandigheid en verdeeldheid. Het wordt nu samenwerken en “redden wat er nog te redden valt”. Met partner? Jullie kenden een moeilijke periode die de band voorgoed heeft veranderd. In positieve zin, want jullie komen er uit met meer vertrouwen en meer emotionele rijpheid. Solo? Investeer gerust passie en intensiteit en geniet van de rit! Met de familie en vrienden verloopt alles opperbest. Ondanks de coronamaatregelen. Qua geld krijg je nu een toffe meevaller die je toelaat jezelf en je geliefden te verwennen.

LEEUW

Het is alsof je in december op het werk gedragen wordt door de juiste vibes, Leo. Want je hebt nu alles in huis: werkmiddelen, toffe teamspirit, creativiteit en charisma. Mik maar hoog, want dit gebeurt zelden. Voor alle Leeuwen geldt: in 2021 word je gestuurd door liefde en relaties. Profiteer dus van deze laatste maand om orde op zaken te stellen en je doelen op te lijsten voor 2021. Vermijd nu onderwerpen die andere familieleden kunnen ergeren. Dat is verspilde energie. De vriendenkring is dynamisch en inspirerend. Hou je wel aan je budget. Indien niet, verzeil je in het rood.

MAAGD

Qua werk is er een verstoring van je dagelijkse routine en de manier waarop jij de dingen organiseert, Virgo. Wat je al bij al goed opvangt. Intussen denk je na over het volgen van een bijkomende scholing. Met partner? Je wil je liefdesnest beschermen. Helaas doen familie en intimi er hun zegje over. Snoer hen de mond. Pas na de 22ste blazen ze finaal de aftocht. Solo? Zelfde liedje hier. Sta geen kritiek toe op je nieuwe liefde en geniet van enkele magische weken samen. Zoek steun bij vrienden ingeval van bemoeizieke familie. De juiste vibes zorgen in december voor gunstige financiële resultaten.

WEEGSCHAAL

Op het werk kabbelt alles gezapig verder in december, Libra. En intussen krijg jij tal van bruikbare en zelfs gekke ideeën. Noteren maar, want ze zullen nuttig blijken in vernieuwend 2021. Met partner? Jullie hebben plannen/projecten zat. De motivatie om die samen waar te maken is groot. Solo? 2021 wordt qua liefde een goed gevuld jaar. Denk alvast na over wat je echt verlangt. In de familie en bij de vrienden wordt de dialoog geopend. Volledige eerlijkheid is hier een must! In de familie komt er een financiële kortsluiting. Jij brengt de onderhandelingen tot een goed eind. Jouw bonus volgt.

SCHORPIOEN

Op het werk presteer je sterk en is je overtuigingskracht opvallend groot,Scorpio. Dat wordt opgemerkt en dus kan je om versterking vragen. Want dit tempo hou je echt niet lang vol. Met partner? De juiste woorden en gebaren maken de band tussen jullie sterker. Solo? Je zet in op intuïtie en sensualiteit. Maar blijf intussen gezond wantrouwig. Want zonder de nodige luciditeit lukt het niet. Thuis wordt de gewone gang van zaken doorbroken. Verhuis? Geboorte? Nieuw gezin? Gelukkig steunen je vrienden je waar nodig. Qua geld, krijg je nu wat je wilt. Maar enkel als je alert blijft.

SCHUTTER

Op het werk worden je ideeën verwelkomd, Schutter. Vooral omdat jij die zo helder kan overbrengen. Maar het is pas na de 20ste dat er ook effectief mee gewerkt zal worden. Met partner of solo? Deze maand evalueer jij je liefdesparcours. En pas vanaf 2021 hou je de winnende kaarten in je hand. Dan komt de dialoog op gang bij de koppels en piekt de charme van de singles. Nog even geduld dus. In de familie heerst er eerst verwarring. Maar vlak voor de feesten keert de vrede terug. Bij de vrienden is de sfeer heerlijk relaxt. Rond de 24ste krijg je een financiële surprise of opsteker.

STEENBOK

Op het werk zit je safe en krijg je de steun van je medewerkers, chefs en/of partners. Bovendien broed je op een nieuw project, dat je maar beter geheim houdt tot begin 2021. Met partner? Jullie kenden een moeilijke tijd. Maar jij besluit nu om verder te gaan. Met of zonder haar of hem. Single? Aan je voorbije eenzaamheid komt weldra een eind. Kruip uit je schulp en ga ervoor. Zowel in de familie- als in de vriendenkring primeren affectie, tederheid en positivisme. Geniet ervan, Steenbok. Qua geld is er jouw project dat nog in de pijplijn zit. Haal het in 2021 boven en pluk er de vruchten van.

WATERMAN

Obstakels op het werk lijken te verdwijnen, Waterman. Toch moet je water bij de wijn doen en andere meningen accepteren. Je kan anderen voor je ideeën winnen eind december. Met partner of solo? Je krijgt een andere kijk op liefde en relaties. Koppels delen elkaars geheimen, singles storten hun hart uit bij vrienden. Dat bevordert een nieuwe start. In de familie vinden groot en klein hun plaats. Zo verdampen conflicten. Bij de vrienden verrichten je goed humeur en glimlach wonderen. Via het werk krijg je een bonus. Die is kleiner dan verwacht, maar groot genoeg om je geliefden es te verwennen.

VISSEN

Op het werk moet je realistisch blijven, Visje. Maar voor de rest heb je echt alles mee in december: energie,charisma, creativiteit en verleidingskracht. Dus kan je nu indruk maken en je plannen doorduwen. Doen! Met partner of solo? Weinig beweging hier. Bezin je over je nieuwe of bestaande relatie, tracht die te verdiepen en maak alvast plannen voor 2021. In de familie zorg jij ervoor dat niets de feestsfeer kan verstoren. Je wordt ook stevig omringd door je vrienden die je maar beter kan danken voor hun toewijding. Geld vormt geen probleem, want er valt hier en daar iets moois uit de lucht.

Dit sluit aan bij de komende feestdagen
Cadeautip: de knuffels van RiRi & Kiwi
Tiramisu
Nagerecht met mascarpone en granaatappel
Veenbessen als feestelijk bijgerecht

Share.

Laat een reactie na