Cadeautip: Holy Cow, degustatiechocolade voor echte fijnproevers

0

Ook al gemerkt hoe we dag na dag allemaal  stilletjes richting eindejaarsperiode schuiven?  Yep!  En daar horen nu eenmaal de onvermijdelijke cadeautjes bij, toch?  Moet je een geschenkje kopen voor een chocoladefanaat? Of voor een veeleisende chocoladekenner? Dan kunnen we jou met een gerust hart de Holy Cow chocolade aanbevelen. Waarom?

1) Omdat Holy Cow zonder twijfel de zuiverste chocolade is.

Want, kan jij via de verpakking aantonen dat jouw lievelingschocolade ook uit slechts 3 ingrediënten bestaat zoals de Holy Cow chocolade? En worden die 3 bestanddelen ook zo uitvoerig vermeld op de wikkel?  Inderdaad, niet dus!

Dit zijn de 3 bestanddelen waaruit de Holy Cow chocolade bestaat:

*80% duurzaam geteelde cacao (single origin Kerala)

*15% Belgische bietsuiker

*5% natuurlijke cacaoboter (single origin Kerala)

Deze chocolade wordt gemaakt onder het motto: “less is more”. Dat betekent dus een minimum aan ingrediënten met als gevolg: minder zoet, meer smaak en zeker geen additieven! Veel gebruikte additieven in andere donkere chocolades zijn: cacaoblends, niet-traceerbare (gedeodoriseerde) cacaoboter, (vanille)aroma, lecithine of nog andere toevoegingen. 

De unieke Holy Cow aanpak resulteert uiteindelijk in een (h)eerlijke, natuurlijke, zuivere en lekkere chocolade met een krachtige, volle smaak. Ook  dankzij het feit dat daarbij de natuurlijke ontwikkelde ‘fine flavour’ van de gebruikte cacao op die manier volledig kan benut worden.

2) Omdat Holy Cow gewoon de eerlijkste en de lekkerste chocolade is.

Veeleisende fijnproevers met een voorkeur voor al wat oprecht eerlijk en lekker is, zullen bij het eten van deze degustatiechocolade een onvergetelijke smaakervaring krijgen. Die is te wijten aan de hoogstaande kwaliteit van de seizoensgebonden en 100% traceerbare cacao mét een uitzonderlijk duurzaam verhaal!

De premium cacao is hier afkomstig uit een duurzame, eerlijke en transparante cacao-keten. De chocolade wordt ook aangeboden in een duurzame verpakking.

3) Omdat Holy Cow steeds weer een unieke chocolade garandeert en aflevert via seizoenaliteit.

Seizoenaliteit is een geschenk van moeder natuur dat we nu ook kunnen ervaren en appreciëren in een stuk chocolade!

Holy Cow brengt bijzondere sensorische geneugten tot bij de klant. Die geneugten gaan gepaard met seizoenaliteit door chocolade gemaakt met cacao geoogst en verwerkt tijdens het regenseizoen (juni – sept), te vergelijken met cacao van het droogseizoen (nov – jan). Beide types cacao worden vanzelfsprekend geteeld met respect voor de natuur in een prachtig biodivers Indisch landschap.

Meer weten over de Holy Cow chocolade of hem meteen bestellen? Surf dan nu naar https://holycow-chocolate.be en maak tegelijk kennis met de mensen en het hele verhaal erachter!

Ook altijd welkom als cadeau: Homemade chocopasta, het lekkerste eindejaarscadeau!

 

Share.

Laat een reactie na