Horoscoop augustus 2022

0

Wat brengt augustus 2022 voor jou volgens de westerse astrologie?

 

RAM

Algemeen: je kan het plannen maken, gezien je grote energie in augustus, niet laten, Ram. En dit zowel qua werk als privé.  De gouden tip is hier: probeer hen die je plannen willen dwarsbomen, aan je kant te krijgen. Gebruik geen agressiviteit, maar ontwapen hen middels je charme en zelfvertrouwen. Dat zal je veel verder brengen.

Werk: daar je het nu toch iets rustiger aan kan doen, krijg je meer bruikbare ideeën dan anders. Helaas vibreren die werkelijk alle kanten op, zodat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Probeer tot rust te komen, eerst het kaf van het koren te scheiden en de resterende plannen daarna te verfijnen.  Ze moeten immers klaar zijn om volgende de maand(en) voorgesteld te worden aan je chefs/partners/team. 

Liefde: met partner? Je verlangt naar actie en passie deze zomer. En zie, de meest gunstige vibes helpen je om dit te verwezenlijken. Ga zachtjes te werk en pak je partner opnieuw helemaal in dankzij het vuur dat altijd in je brandt. Vanaf midden augustus slaat de vlam finaal in de pan en kunnen jullie heerlijk genieten van elkaar.   Single? Ook jij wil actie en passie. Gesteund door je charisma en overtuigende babbel ga je op verkenning. Maar ook op veroveringstocht. Rond de 18de heb je prijs.  Geef alles wat je in je hebt om van dit contact een onvergetelijke affaire, of zelfs (veel) meer te maken. 

Financiën:  je hebt deze maand duidelijk meer behoefte aan liefde, passie en erkenning, dan aan het pakken van meer poen. Maar toch is die poen er hard nodig om je nieuwe plannen te realiseren en het bijvoorbeeld thuis comfortabeler te maken.  En op de één of andere manier zorgt je charme er gelukkig voor dat je bankrekening tijdig voldoende gespijsd raakt. 

Welzijn: probeer ook deze maand jezelf en je energie in toom te houden. Want je wilt heel veel en liefst nu! Op diverse vlakken. Wat vaker niet dan wel lukt en je kribbig maakt. Reageer volwassen en ga volhardend verder met die plannen. Het lukt je wel…

 

 STIER

Algemeen:  zeg beslist nee tegen alles en iedereen die je evenwicht bedreigen in augustus, Stier. Bescherm jezelf. Je plant immers grote werken thuis en zou het liefst niet met vakantie gaan. Maar omwille van je gezin doe je het toch, maar enkel indien de keuze valt op een vakantie in de natuur met een zacht klimaat plus veel en lekker eten.

Werk: Je kan hier rekenen op prima vibes die ervoor zorgen dat je plannen én je zienswijze aanvaard/gesteund worden door de juiste mensen.  Duw wie/wat je niet nodig hebt af en ga langzaam maar zeker op je doel af. Delen van je project kunnen haperen, wat je erbij neemt. En tussendoor geniet je van het warm gezelschap van je geliefden.

Liefde: Met partner? De relatie met je partner (en de rest van het gezin) loopt vrij goed in augustus. Er is een grote samenhorigheid tussen jullie. Maar opgelet: dit kan ook de maand van de gemiste kansen zijn in woord en gebaar naar je partner toe. Blijf alert indien je de sfeer top en gezellig wil houden.   Single? Je geniet op je dooie gemak van de gemoedelijke sfeer in de familiale en/of vriendschappelijke kring. Verzuur de sfeer niet door je gangetje te gaan of anderen in een bepaalde richting te duwen.

Financiën: natuurlijk wil je meer verdienen, maar dit is nu geen topprioriteit. Je wilt gewoon hogerop raken en meer realiseren. Uiteraard hangt er een prijskaartje aan vast. Maar je vertrouwt erop (en terecht) dat dit wordt gevalideerd van zodra je de juiste resultaten behaald hebt. 

Welzijn: hoe meer en hoe vaker je gaat voor je eigen ding en je eigen visie, hoe beter jij je voelt. Je trekt je niks aan van de professionele en/of sociale druk omdat je weet en voelt: ik zit op het juiste spoor. Obstakels kunnen je niet van de wijs brengen.  En intussen geniet je volop van je gezin en familie.

 

TWEELINGEN

Algemeen: je krijgt nu zowaar voldoende kansen om je ambities bij te stellen en zelfs te bereiken, Gemini. Help het lot een handje door je latente agressiviteit te bedwingen of te kanaliseren via een hobby of sport. Hanteer zoveel mogelijk een volwassen communicatie en mik vooral op realistische, degelijke doelen. Vertrouw daarbij gerust op je innerlijk kompas.

Werk: vertrouw in augustus niet te veel op je charme en vlotte babbel. Praatjes vullen geen gaatjes, remember? Geen woorden nu maar daden. Je zal de zaken moeten aanpakken en inzetten op het daadwerkelijk vorm geven van een project. Ga daarbij zinloze discussies uit de weg, spaar je energie en focus je op de essentie.

Liefde: met partner? Je krijgt hier een gevoel van beklemming, van geen kant op te kunnen. Je vlucht dan maar in je eigen wereld, wat helaas niet in goede aarde valt bij je partner en/of gezin. Zet stilletjes je charme in om te krijgen wat je verlangt zonder dat anderen het in de smiezen hebben. Zorg er wel voor je partner niet onnodig te manipuleren. Dan wordt augustus toch nog leuk voor jullie beiden en het hele gezin.  Single? Je mikt hoog deze maand en je hebt zeker de eerlijke mening van anderen (of de harde realiteit) nodig om terug op aarde te landen. Maar gelukkig zijn er nog je charme en welsprekendheid. Die kunnen ervoor zorgen dat je in augustus toch één of meer warme avonturen beleeft.

Financiën: je hebt vers geld nodig. Voor het realiseren van je plannen en/of aan de gang zijnde projecten. Professioneel of privé. Om dat geld te krijgen, heb je nu twee tools: je charme en je overtuigingskracht. Maar pak alles fijntjes, bijna onmerkbaar aan als je bij de geldschieter(s) bent.  Zolang alles losjes en ongedwongen lijkt, volgt het geld vanzelf.

Welzijn: zoek de lichte kant van het leven op deze maand en buig je over wat of wie je passie en interesse opwekt. Stoom afblazen en plezier maken doe je bij je trouwe vrienden of in de familiekring.

 

KREEFT

Algemeen: in augustus zijn de vibes gunstig om je projecten en overtuigingen te promoten. Stel alles in het werk zodat de dingen veranderen in de richting die jij wenst. Maak anderen duidelijk waarom ze jou je zin moeten geven. En indien er problemen opduiken moet je ze niet meteen gaan bevechten. Zet hier eerst een paar stappen achteruit en bekijk alles even vanop afstand. 

Werk: energieke tijd op het werk, Kreeft. Ondanks de vakantie. Je krijgt voorstellen uit diverse richtingen en de nieuwe contacten die je nu legt, zijn veelbelovend. De wens om je beroepsleven een andere wending te geven, stimuleert je om kansen te grijpen. Je hebt tijd tot september om na te denken over de komende veranderingen. 

Liefde: met  partner? In augustus loopt je liefdesleven gesmeerd. En nog wel op de manier die jij verlangt. Jawel. Vermijd het echter hier het onderste uit de kan te willen halen. In die warme sfeer worden er ernstige toekomstplannen gesmeed. Het is dan ook met een voldaan en tevreden gevoel dat jullie september zullen binnen walsen.  Single? Dit is een maand waarin je zeker een idylle kan beleven met een passende man of vrouw. Omdat je krijgt waarop jij je zinnen hebt gezet. Maar wees niet al te happig want je zou wel eens het deksel op de neus kunnen krijgen. Ook kan een financiële beperking ervoor zorgen dat je hier helaas niet voluit kan gaan. 

Financiën: je beschikbaar budget valt tegen.  Net nu het vakantie is en je geld nodig hebt. Je kan kiezen voor een charmeoffensief gericht op potentiële geldschieters. Of je kan je kostelijke wensen ook inslikken en geduld oefenen tot je financiële toestand hersteld is.

Welzijn: augustus zou wel eens voorbij kunnen flitsen met de snelheid van het licht. Omdat je zoveel wilt doen, vooral samen met anderen. Helaas laat je budget dit niet toe. Neem dus afstand en kies voor een vluchtroute.  Zoals een lastminute ticket voor een leuke bestemming of je terugtrekken met boeken/films/muziek en comfortfood.

 

LEEUW

Algemeen: en ja, je blijft ook in augustus ambitieus, Leeuw. Je schittert hier zelfs, op je eigen koninklijke manier uiteraard. En dat betekent dat je anderen makkelijk kan meetronen in de richting die jij verkiest. Vermijd het om al te impulsief te werk te gaan en anderen onder druk te zetten. Want dan is al je moeite tevergeefs geweest. 

Werk: professioneel gezien, beschik je nu over tal van mooie troeven om te geraken waar je wenst te komen. En je kan er nu zeker in slagen de fundamenten te leggen waarop je verder kan bouwen vanaf september. Maar dit alles gebeurt enkel indien jij jezelf niet teveel op de voorgrond plaatst en voorrang verleent aan het algemeen welzijn.

Liefde: met partner? Je hebt nu gewoon alles in huis om je partner te ‘heroveren’ en je zal er zeker gebruik van maken. Want je wil dolgraag het gevoel en de passie van die allereerste tijd samen herbeleven. En omdat je partner geen nee kan zeggen tegen je charme, je gulheid en je resultaatgericht aanpak, zal je slagen in je opzet.  Single? Ook jij beschikt over genoeg troeven om je sentimentele behoeften waar te maken. Een belangrijke ontmoeting gaat gepaard met een blikseminslag, waarna je hart op hol kan slaan. Hopelijk neem je de lessen uit je relatieverleden mee in deze band. Het zou jammer zijn indien dit startend maar kwalitatief contact zou afbreken.

Financiën: je kan nu gulzig en onrealistisch zijn in je financiële eisen, Leo.  En je zou daarbij wel eens op je bek kunnen gaan. Dit ondanks het feit dat geld nu niet direct je grootste zorg is. Je hebt andere katten te geselen en andere noden te lenigen in augustus.

Welzijn: je voelt je prima, Leo, en daar zorgen je aura, opgewektheid, alertheid, humor en grote energie wel voor.  Dit alles maakt heel veel mogelijk waarvan je met volle teugen geniet. Maar kijk uit. Sta niet toe dat je jezelf als het middelpunt van de planeet beschouwt en zo uiteindelijk je eigen ruiten inslaat.

 

MAAGD

Algemeen: je voelt hoe meer dan één deur voor je open gaat in augustus, zowel professioneel als privé. En je beseft dat zoveel kansen niet om de haverklap langs komen. Daarom ben je bereid je zowat dubbel te plooien om er voor jezelf zoveel mogelijk uit te halen. En dus alweer werk en privé te mixen. Als dat maar goed komt.

Werk: ja, je kan bepaalde professionele ambities nu waarmaken. En ja, je kan de juiste mensen nu overtuigen van je kwaliteiten. En ja, je kan dus de baan of functie bemachtigen waar je al altijd van droomde. Vooral in de sectoren vernieuwing en onderzoek. Maar wees alert, Virgo. Je bent er nog niet want het gaat niet zonder slag of stoot. Blijf vechten voor wat je wilt.

Liefde: met partner?  Er heerst geen twijfel over het feit dat jullie op dezelfde vibes zitten. En dat jullie samen in de relatie willen blijven evolueren en vernieuwing omarmen. Toch kunnen gezamenlijke projecten vertraging oplopen door ingrepen van buitenaf. Maar … gaan met die banaan. Want uiteindelijk raakt alles rond.  Single? De vibes zitten goed en dus is een beslissende ontmoeting of de verdere evolutie van een beginnend contact, zeker mogelijk. Beteugel je impulsiviteit en weeg de pro’s en contra’s hier eerst goed tegen elkaar af vooraleer er helemaal voor te gaan. 

Financiën: geld lijkt niet eens zo belangrijk in deze maand waarin je vooral probeert anderen te overtuigen en voor je in te nemen. Zij moeten je immers helpen in je drang naar verandering en/of vernieuwing op alle vlakken.

Welzijn: je loopt over van energie en je kan die gelukkig kanaliseren via diverse plannen/projecten en toekomstperspectieven.  Maar geef toe dat je er toch ietwat  gestrest van raakt.  Evenwicht maken is hier dus de boodschap. Al luierend of al bewegend. Het maakt niks uit, doe gewoon dat waar jij je nu goed bij voelt. 

 

WEEGSCHAAL

Algemeen: in augustus voel jij je overwegend happy, Libra. Je bent vaak omringd door geliefden en vrienden en het leven en het geluk lachen je toe. Toch ga je door met het evalueren van je werksituatie en bekijk je wat er hier beter kan. Je bent nu ook wat roekeloos af en toe en dat wekt hier en daar wel de nodige bewondering op.

Werk: er komt een kans voorbij op het werk, Libra. En/of een voorstel. Talm niet te lang om een besluit te nemen, die neiging heb je immers. Anderzijds: bekijk de kans of het voorstel van alle kanten en neem je besluit pas na rijp beraad. Want besef dat een stuk van je verdere toekomst afhangt van de beslissing die je nu neemt. 

Liefde: met partner? Jullie surfen meestal op dezelfde vibes en kunnen zelfs plannen maken. Verhuis? Samenwonen? Nieuwe baby? Verbouwing? Alles is mogelijk. Eind augustus kan er wrijving ontstaan. Speel het verstandig: bespreek de zaak, oefen geen druk uit op de ander of wacht eventueel tot alles vanzelf bekoelt.  Single? Een bestaande vriendschap (op het werk of erbuiten) kan plots een liefdesrelatie worden. Of een nieuw contact kan bij jou een blikseminslag veroorzaken. Wellicht wil jij er wat vaart achter zetten, maar leg zeker geen druk op de ander. Praat met hem of haar en luister naar haar/zijn verwachtingen omtrent ‘jullie’. 

Financiën: je hebt meer geld nodig. En dat krijg je ook. Want de geldschieters zijn je gunstig gezind. Misschien wil je nog meer want het kan altijd beter. Dring niet teveel aan, ga geen eisen stellen, zet de boel vooral niet op zijn kop. Aanvaard nu wat je momenteel kan krijgen. September komt ook nog langs…

Welzijn: bevorder zelf je eigen welzijn door je niet te veel in de richting van allerlei excessen te bewegen. Vermijd overhaaste keuzes en accepteer de compromissen en welwillendheid die je nu te beurt vallen. Dit zal voor de harmonie zorgen waar jij eigenlijk constant naar op zoek bent.

 

SCHORPIOEN 

Algemeen: augustus kan gekleurd worden door een waaier van emoties (tot passie toe) in de privésfeer. Dit via de onverwachte ontmoeting of hereniging met familie of vrienden die je dierbaar waren of zijn. Of met een verloren of oude liefde. En dit alles na een lange stilte, Scorpio. Wat voor delicate situaties kan zorgen. Hou het hoofd dus koel en tracht negativisme te weren. 

Werk: op het werk laat je geen ruimte voor halve maatregelen en daarnaast wil je zo weinig mogelijk tijd verliezen. Vertrouw hier op de tandem gezond verstand-intuïtie. Je ideeën en projecten zullen aanvaard worden, waarna jij er vol tegenaan kan gaan. Deze maand dien je er voor uit te kijken dat je werk niet gaat lijden onder het tumult in je privéleven. 

Liefde: met partner? Jullie band wordt nu fors beïnvloed door wat er gaande is door de ontmoeting tussen jou en een lang verwaarloosd familiaal en/of vriendschappelijk contact. Of door het in beeld verschijnen van een oude liefde. Dit komt nu sterk op de voorgrond. En nu maar duimen en hopen dat je partner er begrip voor opbrengt.  Solo? Ook hier geldt hetzelfde. De zoektocht naar of de jacht op de ware, raakt momenteel wat op de achtergrond wegens de beroering in je gevoelsleven. Omdat het je niet lukt om op twee fronten tegelijk even geëngageerd actief te zijn. 

Financiën: bepaalde gezins- of familieleden kunnen nu beslag leggen op jouw geld.  Daardoor moet jij je persoonlijke uitgaven tijdelijk beperken. Maak er geen drama van maar praat de zaak toch maar uit. Verder hecht je nu meer belang aan het helder krijgen van je hernieuwde contacten dan aan het spekken van je bankrekening.

Welzijn: je stemming kan in augustus plotseling omslaan van opgewekt naar somber en weer terug. In die sfeer moet je goed nadenken vooraleer belangrijke beslissingen  te nemen en vooral niet te radicaal denken en handelen. Schakel je gevoeligheid, diepgang en intuïtie in. Op die manier oogst je sneller bewondering en voldoening. 

 

BOOGSCHUTTER

Algemeen:  augustus brengt je tal van nieuwe contacten waaraan je bijvoorbeeld  een toffe vriendschap kan overhouden, Schutter. Volg deze maand vooral je intuïtie, dat is nu je beste gids. En al helemaal als je het maximum wilt halen uit de mooie vibes die nu in en rond jou actief zijn. Voelt iemand of iets goed aan? Stel je niet al teveel vragen en go with the flow.

Werk: je krijgt nu prima vibes om je heen. Die van positief denken, groei, overvloed, vertrouwen, ambitie en invloed. Bestaande blokkades en eventuele fricties ebben wat weg. Men is je gunstig gezind. Nu komt het er voor jou op aan om je impulsiviteit in te dijken, de verschillende meningen/adviezen te beluisteren en in de realiteit te blijven. Enkel zo zal je de juiste keuzes kunnen maken. 

Liefde: met partner? Je hebt het gevoel dat je partner je teveel wil claimen en vandaar beknotten. Bespreek de zaak op een volwassen manier. Als je erin slaagt de lucht te klaren, zullen jullie weer dichter bij elkaar komen en kan jij je gevoelens en passie weer loslaten.  En in die sfeer kunnen er beslist plannetjes worden gesmeed. Good luck!  Solo? Gebruik augustus om je verleidingskunsten uit te testen en waar nodig te verfijnen. Je wilt zeker geen vastigheid. Je zal nu wel beet hebben, zelfs meerdere malen. Maar wees duidelijk van bij het begin: geen banden voor jou. Dat bespaart jou en de ander(en) een hoop miserie.

Financiën: deze maand ligt de nadruk zeker niet op geld, Schutter. Maar daar je qua  werk een (behoorlijke) sprong voorwaarts kan doen, is het zeker mogelijk dat daar meer geld uit voortvloeit. Wees voorlopig tevreden met wat je geboden wordt. Dit is immers niet de periode om fors te onderhandelen over centen. Die tijd komt nog wel. 

Welzijn: in augustus slaag je erin de meeste zorgen even opzij te zetten. Daarom ben je helemaal klaar om te gaan voor dat wat jou eveneens tijdens de resterende maanden van 2022  in de juiste mood en conditie zal houden. Ontzeg jezelf hierbij niets. Ga ervoor en geniet van alles wat je vrolijk maakt en goed aanvoelt.

 

STEENBOK

Algemeen: geef je in augustus minstens één dag per week volledig over aan heerlijk nietsdoen. Let hier op het woord ‘volledig’. Dan geef je ook je relatieleven (gezin-partner-familie-vrienden) meer en betere kansen. En natuurlijk kan jij je werk niet zomaar achter je laten in de vakantie. Want deze maand broed je al op grootse plannen voor de nieuwe start in september. En dit met je gekende vastberadenheid.

Werk: vakantie of niet, je gaat er sowieso tegenaan en gunt jezelf weinig rust. Je moet en zal één en ander voor elkaar krijgen in augustus en dat lukt je nog aardig ook. Vooral omdat er veel van wat nog hangende was, plots in een stroomversnelling raakt. En zo worden er solide afspraken gemaakt, waardoor je carrière gaat boosten.

Liefde: met partner? Dit is echt zo’n maand waarin jij en je partner weer dichter tot elkaar kunnen komen. Jij kan ervoor zorgen dat de vlam weer in de pan slaat en er muziek in de lucht hangt. Maar overdrijf niet en dwing de ander niet te ver buiten zijn of haar comfortzone. Je zou wel eens het deksel op je neus kunnen krijgen.  Single?  Ook jij hebt oog voor de liefde. Maar de vraag is hier of je wel voldoende in actie zult komen. Want de hele maand lang schommel je tussen ’gewoon verlangen naar‘ en de drang om actie te ondernemen. Je ontmoet alvast voldoende mensen daartoe. Aan jou de keuze… 

Financiën: augustus blijkt niet echt een geldmaand te zijn. Wat je nodig hebt voor je professionele projecten weet je nog los te peuteren. Maar privé wordt het moeilijker en zie je bepaalde wensen verdampen wegens een acuut tekort aan fondsen. Wind je vooral niet op want ook dit gaat voorbij, Bokje.

Welzijn: doe niet aan doemdenken want nee, rampspoed achtervolgt je niet. Na regen komt immers altijd zonneschijn. Iedereen gaat in het leven door ups en downs. We laten dus wat pluimen, kunnen er van leren en komen er sterker uit.  Waarna we met een verse lei kunnen herbeginnen. En dat geldt ook voor jou. 

 

WATERMAN

Algemeen: deze maand wordt net als de zon in augustus: op haar allerbest. Je zal het werken niet kunnen laten maar toch voldoende energie overhouden om ook uit te reiken naar anderen. Je voelt je sterk en blaakt van zelfvertrouwen. Dit bezorgt je een dynamische en aantrekkelijke uitstraling. Vooral de liefde is nu belangrijk voor jou en steekt zelfs boven alles uit. 

Werk: qua werk krijg je nu hulp van topvibes, Waterman. Je plaatst het algemeen belang voorop en doet gewoon dat waarvan je voelt dat je het moet doen. Daar hoort ook het rechtzetten van blunders bij veroorzaakt door de onkunde of onwil van anderen. En het lukt je, daar je de steun krijgt van chefs en collega’s dankzij je groot charisma. 

Liefde: met vaste partner? Je liefdesleven staat nu in de focus en het groeit en bloeit. Want je besteedt bijzonder veel aandacht aan je partner, hoewel er af en toe ook wel es duidelijk gezegd wordt waar het op staat. Hoe dan ook, het hele gebeuren versterkt je vitaliteit en overweldigt je via de warmte en de intensiteit ervan.  Solo?  Je staat zeker open voor verandering, voor het nieuwe.. En dus ook voor de ontmoeting met een passende partner. Helaas kom je op dit vlak in augustus maar traag op kruissnelheid. Want je zal moeten wachten tot het einde van de maand vooraleer je hier echt beet hebt. 

Financiën: Je financiën bengelen er maar wat bij in augustus. Je bent immers veel actiever op het liefdes- en werkfront.  Het enig advies dat we jou hier kunnen geven is: toon je niet te gulzig indien je moet onderhandelen over geldelijke vergoedingen. Dit is niet de periode om vette vangsten te doen op dit vlak.

Welzijn: gun jezelf echte rustmomenten, zodat je wat druk van de ketel kan laten. Maar…dat wordt moeilijk tot zeer moeilijk. Want je Je hebt nu zoveel ideeën, zoveel te doen en bovendien zwermen er zoveel mensen en fans om je heen.  Er zal niets anders opzitten dan je te laten meedrijven met de stroom. Succes, Waterman!

 

VISSEN

Algemeen: in augustus ben je een gelukskind, Vissen. Je actuele vibes leiden en beschermen je nu op een prachtige manier. Luister naar en vertrouw op, je innerlijke stem die je goede raad influistert. Je bent verleidelijk en verleidt zelf ook. Maar, let op. Duikt er ergens frictie of irritatie op? Praten helpt. Want enkel de dialoog brengt je  opnieuw tot rust.

Werk: Je blijft maar verbazen, verrassen en deskundig uit de hoek komen op zakelijk en professioneel vlak. Anderen raadplegen jou voor je creatieve inspiratie en fijne analyses inzake situaties en problemen. En terecht. Eén valse noot hier: af en toe overvalt de twijfel je wegens fouten uit het verleden. Neem de lessen uit dat verleden mee en ga gewoon door. Je bent nu immers op je best. 

Liefde: met partner? Warme, serene maand waarin jullie elkaar zeker vinden. Eén en ander wordt helaas overschaduwd door frustraties als gevolg van misstappen uit  het verleden.  Los het volwassen op en praat er samen over tot jullie een consensus bereiken. Dan heeft augustus zeker nog enkele prettige en pittige verrassingen voor jullie in petto.  Single? Je zet je in voor je familie en graag. Dat houdt je evenwel niet tegen om de verleidingstoer op te gaan, raak te schieten en een zusterziel te treffen.  Je wat mysterieuze aanpak valt in de smaak. Maar kijk uit: geef niet toe aan angsten die bij jou opborrelen te wijten aan bestaande patronen. Blijf bij de zaak en geniet. 

Financiën: op één of andere manier zit je goed bij kas in augustus. En dat heb je helemaal aan jezelf te danken. Bravo. Wil jij jezelf of bepaalde familieleden es goed plezieren? Doen! Maar opgelet: laat je niet meeslepen door het moment of de euforie en hou je aan je budget. Geef vooral niet alles in één keer uit. 

Welzijn: de erkenning van je talent(en) door je omgeving zal je een instant boost bezorgen die je een deel van je stress zal doen vergeten.  De rest van die stress kan je laten verdampen door jezelf een weekend wellness cadeau te doen. Aarzel niet en laat je deskundig verwennen. Waarom? Omdat je het verdient!

Dit sluit aan bij augustus:  100 gr noten is gelijk aan 11 appelen   –   De appel: rond, gezond en hapklaar!

Share.

Laat een reactie na