Horoscoop september 2022

0

Wat brengt september 2022 voor jou volgens de westerse astrologie?  Je leest het hieronder…

RAM

Algemeen: ja, je bent nog steeds actief, Ram. En toch staat september voor een zekere vermoeidheid en lusteloosheid. Het vooruitzicht om opnieuw in de dagelijkse  sleur te stappen, maakt je niet blij. En dan ga je klagen en mokken, thuis en op het werk. Vermijd dit scenario! Hoe? Zeg nee tegen overuren op het werk en tegen elk soort invitatie. Ga op tijd en bed en gebruik je energie om terug je ouwe ik te worden.

Werk: op het werk komen er vertragingen buiten je wil om en het is best om die gelaten te ondergaan. Intussen kan je de vrijgekomen tijd benutten om jezelf weer op gang te trekken en je wat verzwakte concentratie aan te scherpen. Je gaat misschien ook beseffen dat je het volgend werk of project niet in je eentje rond zal kunnen krijgen. Geen probleem, ga voor teamwork. Dat zal de beste resultaten opleveren. 

Liefde: met partner. Je bent nu zeker sterk aanwezig voor je partner maar vergeet niet dat hij of zij ook eens wil schitteren. En dat je partner evengoed als jij eigen wensen heeft. Probeer erop in te spelen tot jolijt van hem of haar en zie hoe de pret als een boemerang naar jou terugkeert. Have fun!   Single? Het wil wel lukken met je veroveringsplannetjes en je kan zowaar een showtje opvoeren. Maar langdurig verleiden zit er niet echt in. Omdat de plicht op het werk al snel roept in september en jij dus helaas verstek moet laten gaan. 

Financiën: Je aast op meer geld, meer inkomsten. Of op meer loon naar werken. En dat kan je allemaal krijgen. Maar … niet direct, je zal hier wat geduld moeten opbrengen.  Intussen kan je de tijd nuttig gebruiken om te werken aan de argumenten die je gaat gebruiken om het geld aan jouw kant te krijgen. Ze moeten resultaatgericht klinken. Doe dus je best.

Welzijn: je welzijn hangt nu af van de mate en de frequentie waarin jij je tegelijk kan ontspannen én stoom afblazen. Via een sportieve of creatieve bezigheid, Ram. Het liefst samen met iemand samen.  Je moet immers op de juiste manier verstrooid én/of uitgedaagd worden, zodat je het werk en het ‘moeten’,  even kan vergeten.

 

STIER

Algemeen: topmaand, Stier. Want in september zit je goed in je vel en is je conditie prima. Dat zorgt ervoor dat je continu alert bent en een productieve energie uitstraalt. Uiteraard word je door velen aangeklampt, staat je agenda vol en drijven er tevens mooie kansen voorbij. Je legt nu vlot nieuwe contacten en je wenst daarnaast je horizon te verruimen. En zelfs dat lukt aardig.

Werk: je zit in fantastisch positieve en vooral creatieve vibes op het werk. Zo kan je anderen begeesteren, je plannen op de juiste manier toelichten en zelfs de juiste mensen aan jouw kant te krijgen. Je wilt graag het onbekende verkennen en grenzen verleggen. Best mooi allemaal, maar vergeet de dagelijkse routineklussen niet.  Zo niet, begint je basis te wankelen.

Liefde: Met partner? Hoewel je werk veel tijd opslorpt, rest er je voldoende energie om ook hier het vuur brandend te houden, creatief te zijn en enkele verrassingen uit je mouw te schudden. Samen met je charisma zorgt dit ervoor dat jij je geliefde moeiteloos tevreden houdt. Geniet ervan. Single? Vergeet die onbereikbare, ideale partner en ga voor iemand die toegankelijk is voor je charme en door de vingers ziet dat je werk vrij vaak op nummer 1 staat.  Of misschien is dit zelfs teveel en stop je gewoon en bewust alles in je werk. Niet zo slim, maar toch: veel geluk!

Financiën: qua geld mik je nu vooral op lange termijn opbrengsten. En voor de rest komen er andere dingen op het voorplan. Zoals je werk, professionele medestanders zoeken en investeren in vernieuwing en verandering. Andere baan in zicht? Kan zeker!

Welzijn: om je goed te voelen deze maand ga je dingen niet enkel aanpakken maar ga je eveneens dromen. En dan krijg je de moed om datgene te doen wat je tot dusver niet durfde doen.  En om te zien en af te wachten waar je dan terecht komt.

 

TWEELINGEN

Algemeen: september wordt complex, Gemini. Jij voelt sterk de neiging om je eigen weg te gaan. En dat is: buiten de lijntjes kleuren en flirten met alles wat apart is en vol risico’s zit. Want je verlangt naar avontuur en spanning op alle vlakken. En toch zal je altijd weer teruggefloten worden naar die door jou zo verwenste dagelijkse realiteit.  Je baalt ervan maar geeft je niet zomaar gewonnen en daar komen dus problemen van …

Werk: en natuurlijk ga je hier voor vooruitgang, verandering en vernieuwing. Maar niet iedereen denkt er zo over.  Gelukkig is er je vlotte babbel nog en het creatief element in je professionele communicatie. Toch moet je rekening houden met vertraging en tegenkanting. Tenzij je eigen baas bent of in een familiebedrijf werkt. Dan kan je meer zaken met succes veranderen.

Liefde: met partner? Je zet je charme, humor en de rest van je trukendoos in om je partner precies te krijgen waar jij haar/hem hebben wil. In bed? Dat kan ook. Maar je wil hem/haar er veeleer van overtuigen dat de plannetjes die nu uit jouw koker komen ook in het voordeel zullen zijn van de rest van het gezin. En dus zo snel mogelijk moeten gerealiseerd worden. Good luck!  Single?  Je kan nu verleiden wie je maar wil.  Blijf dus alert en grijp de mooie kansen. Want je denkt nu teveel aan je werk. En aan de realisatie van een eigen, comfortabele stek die ook voldoende groot is voor een volwaardig gezin.

Financiën: je ligt niet wakker van je financiële toestand. Je werk en familie primeren in september op de rest. Maar het één sluit het ander zeker niet uit. Want er zou nu wel es geld uit een erfenis, vroegere investeringen of verdiende bonus naar je toe kunnen komen.

Welzijn: in september moet je stoom afblazen, je energie kanaliseren, tot jezelf komen. En dat kan zowel door het starten van een creatieve bezigheid als van een sportieve. Maak je keuze en laat vervolgens alle remmen los op een verantwoorde manier.

 

KREEFT

Algemeen: september kan een keerpunt worden voor jou, Kreeft. Je bent ontevreden over de gang van zaken in je leven en wenst daar verandering in te brengen door nieuwe interessante contacten te leggen. Wat niet lukt van vandaag op morgen.  Probeer eerst je leven in orde te brengen en ga dan voor nieuwe activiteiten die verrassende mensen op je pad kunnen brengen. Kies daartoe uit het enorm aantal sporten of creatieve disciplines. 

Werk: je wenst vooruit te gaan qua werk. En je gaat ook vooruit. Maar alles gebeurt hier op een slimme, discrete manier. En dit zonder je stem te verheffen of wie dan ook onder druk te zetten. Je speelt het spel resultaatgericht, efficiënt en je laat niet in je kaarten kijken. Je gebruikt daarbij vooral een doeltreffende  communicatie.

Liefde: met  partner? Je hebt in september een droom die je wil gerealiseerd krijgen. Het is handig als je partner mee op de kar springt. Gebruik daartoe je overtuigings- en veroveringskunsten. Uiteraard middels de juiste woorden.  Single? Dit is de maand waarin je vooral je werkwijze moet verfijnen. Maar vergeet evenmin om je huisgenoten aan jouw kant te krijgen voor die soms wilde plannetjes van jou. 

Financiën: qua geld is dit niet de tijd om meer binnen te halen. Ook besteed je nu meer energie aan het uitdokteren van de juiste werkwijze en aan het uitvlooien van wat je nu precies wil veranderen in je leven. Meer geld naar je toe trekken, is iets voor later. 

Welzijn: in september kan je twee kanten uit. Ofwel zonder jij je af omdat je voelt dat jij je creativiteit kwijt moet via schrijven, componeren, zingen, dansen of kijken waar je fantasie je zoal brengt. Maar je kan ook het gezelschap zoeken van familie en vrienden en samen iets ondernemen. Van een partijtje scrabble over kamperen of wandelen in het bos tot een concert meepikken of samen koken. Keuze zat, toch!

 

LEEUW

Algemeen: 3sterrenmaand, Leo. Je fantasie swingt nu de pan uit, wat zich vertaalt in een opstoot van originele ideeën en projecten. Je creativiteit plus je intellectuele aanpak verrassen vriend en vijand. Maar ook fysiek ben je in topvorm en dat maakt je aura alleen maar sterker. 1 advies hier: je leeft nu met zo’n vaart en intensiteit dat je echt voor voldoende me-time moet zorgen zodat jij je batterijen op tijd opgeladen krijgt.

Werk: je betreedt de werkvloer met de juiste tools om succesvol zaken af te ronden, nieuwe te starten en zelfs van baan of activiteit te veranderen. Maar probeer niet al te enthousiast over te komen en/of te veel ideeën en kennis tegelijk te spuien. Enkele (voor jou belangrijke) personen zouden dit wel eens kunnen interpreteren als een wat chaotische toestand. Die je geloofwaardigheid in min of meerdere mate kan aantasten.

Liefde: met partner? Uiteraard benader jij je partner met voldoende zelfvertrouwen, allure, humor en autoriteit om hem/haar knikkende knieën te bezorgen. Maar helaas dwalen je gedachten steeds weer af naar je werk. Probeer in het nu te blijven, Leo. Ontspan je en geniet van wie nu naast je staat, zit of ligt. Doen!  Single? Ook jij bent prima uitgerust om op jacht te gaan naar de ware. En daar je de lat hoog legt, wordt de spoeling dun. Daar komt bij dat ook jouw gedachten snel afdwalen naar je werk en je begrijpt direct waarom september niet echt dé maand is waarin jij je soulmate kan spotten en versieren.

Financiën: genoeg geld naar je toe trekken staat voorop deze maand. Want je wil heel veel realiseren. Je houding en persoonlijkheid (zolang je maar niet overdrijft) wekken meestal vertrouwen en maken grote indruk. Hiermee gewapend mik je hoog en spreek je meteen hen aan die het verschil kunnen maken. Alvast succes gewenst.

Welzijn: geef toe, je moet er even tussenuit. Jezelf weer opladen, rusten, nadenken. Bijtanken dus. Verzin gewoon om het even wat om een paar dagen te verdwijnen van de werkvloer. Ga ergens heen in je eentje waar je zowaar het aangename aan het nuttige kan paren….

 

MAAGD

Algemeen: na de vakantie neem je de draad weer op en ga je door met het leven zoals het zich aan je voordoet, Maagd. Hoewel je aankijkt tegen een volle agenda, verwaarloos jij je nodige portie fysieke activiteit niet. Ze helpt je om opgehoopte en overtollige energie van de voorbije dag te kanaliseren. Je brengt meer evenwicht in je inkomsten-uitgaven en creëert op die manier ook een pak meer rust. 

Werk: wat vorige maand reeds in gang is gezet, loopt gewoon verder. Je bent klaar voor iets nieuws. Voor iets waar jij je talenten meer of helemaal zal kunnen benutten. Dus moet je ook helemaal klaar zijn om op de voorbijrijdende trein te springen die je dichter bij dit doel zal brengen. Blijf alert. Lees eventuele contracten/overeenkomsten  zorgvuldig door, inclusief de kleine lettertjes.

Liefde: met partner?  Je kan je partner betoveren deze maand en je gebruikt die kracht om dichter bij hem/haar te komen. Ook zoeken jullie nieuwe wegen om elkaar te verrassen en de relatie spannend te houden. In feite neem jij het voortouw, terwijl je partner welgezind volgt.  Single? Ook jij kan je positieve energie nu inzetten om de juiste partner te vinden en binnen te doen. Maar dat mag niet om het even wie zijn. Je verlangt naar iemand die je uit je comfortzone haalt en die bereid is om met jou nieuwe wegen te bewandelen. 

Financiën: je zegt zeker niet nee tegen ‘meer geld in het laatje krijgen’. Daartoe gebruik je overtuigingskracht en probeer je indruk te maken op diegene die dit kan tot stand brengen. Blijf echter rationeel en stel je niet te gretig op. Dan komt alles uiteindelijk voor de bakker. 

Welzijn: alles wat je enthousiast maakt, is nu warm aanbevolen. Een last minute ticket kopen naar een onbekende bestemming? Starten met een opleiding tot sommelier? Volop experimenteren in de keuken? Intekenen op een initiatie zweefvliegen? Volg je gevoel…Virgo … volg je gevoel! 

 

WEEGSCHAAL 

Algemeen: ook in september valt alles vrij goed mee, Libra. Inzetten op vaste waarden is hier de boodschap. Als je twijfelt aan één en ander, aarzel dan niet om het advies in te roepen van specialisten of van mensen die je kan vertrouwen. En dit zowel professioneel als privé. Je bent een goed organisator en je kan zowel op het werk als thuis anderen prima aansturen. Dit alles brengt je vooruitgang waar je het wenst.

Werk: qua werk krijg je de indruk dat je niet te fel van leer mag trekken tegen bepaalde mensen en dat je maar beter niet te enthousiast op dingen kan springen. Je bepaalt dus je strategie en smeedt én verfijnt wijselijk je plannen in stilte. Daarna begin je discreet naar steun te zoeken om één en ander gerealiseerd te krijgen.

Liefde: met partner? Je wil enkele zaken anders zien tussen jou en je vaste partner. Breng het zachtjes aan. Verpak de boodschap zo goed mogelijk opdat je partner niet het gevoel zou krijgen bekritiseerd te worden of niet te voldoen. Ook kan er verandering komen binnen het gezin waarover jullie samen moeten praten. Voorzichtigheid is ook hier geboden. Single?  Idem voor jou. Indien je iemand op het oog hebt of jij je reeds in een startend contact bevindt, moet jij jezelf in toom houden. Bekijk de zaak vanop afstand. Forceer en overhaast hier niets. En inderdaad, dit is nu moeilijk voor jou. Maar dit is de enige aanpak die je uiteindelijk iets zal opleveren. 

Financiën: je hebt geld nodig voor uiteenlopende dingen en je aarzelt niet om er achteraan te gaan. Maar let op. Bluf niet, blaas niet te hoog van de toren en toon je vooral niet te gulzig en/of te hebberig. Blijf onder de radar. Gedraag je bescheiden. Pas dan zal de geldschieter, wie het ook mag zijn, vertrouwen hebben in jou. 

Welzijn:  jij bent dringend aan herstel toe, Libra. Kies voor rust, zachte sporten of  yoga. Ook prima: laat dagelijks de hond uit. Of ga zwemmen. Wandelen en fietsen in de natuur doet het hier ook. Kom je sneller bij van wat TV kijken of surfen op het internet. No problem, zolang je hersenen daarnaast maar voldoende verse zuurstof krijgen.

 

SCHORPIOEN 

Algemeen: in september surf je op positieve vibes die een weg vinden naar alle aspecten van je leven. Scorpio. Bepaalde, voor jou belangrijke zaken in je bestaan, zullen vorm krijgen via een nieuwe activiteit of in samenwerking met een dierbare. Jouw uitstraling en energie zorgen sowieso voor vonken. Je moeilijkste opdracht: je werk combineren met een liefdesaffaire die jou helemaal opslorpt. 

Werk: je wilt heel wat doen/realiseren op het werk en dat lukt je grotendeels. Met of zonder de waardevolle hulp van collega’s en medestanders. Dat wat niet lukt, is het  gevolg van het feit dat je niet stevig met beide voeten op grond staat. Door privé invloeden ben je er immers op beslissende momenten niet helemaal bij met je gedachten en dat heeft dus gevolgen.   

Liefde: met partner?  Ook thuis wil je veel realiseren en dat zal je partner (plus de rest van het gezin) geweten hebben. Probeer je familie bij je plannen te betrekken in plaats van hen die gewoon op te dringen. Wellicht krijg je dan extra hulp. Is altijd mooi meegenomen want veel handen maken het werk licht.  Solo? Je kan deze maand zwaar betoverd raken door iemand. En wel zodanig dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Vraag betrouwbare vrienden of familieleden om hulp. Want als je in zo’n roes verkeert, neem je al snel ongewild het verkeerde besluit.

Financiën: je wordt momenteel vooral in beslag genomen door je wilde plannen en prikkelende contacten. Dat betekent dat het niet verstandig zou zijn om je nu over geldzaken te buigen. Daarvoor heb je actueel te weinig voeling met de realiteit en zie je alles teveel door een roze bril.

Welzijn: in september wil je nieuwe horizonten verkennen, Scorpio. Op alle vlakken. En dat betekent grenzen verleggen. Start misschien met een paar dagen reflectie over waar je precies staat en waar je precies naartoe wilt. Ook op alle vlakken. Laat je niet verblinden door lust en verliefdheid. Want die twee zijn geen al te beste raadgevers. 

 

BOOGSCHUTTER

Algemeen: in september 22  worden er voor jou tegenstrijdige vibes actief, Schutter. Want na de vakantie blijft er maar weinig meer over van wat je gepland had. Je krijgt er zowaar stress van en je kan overvallen worden door angsten en twijfels. Laat het niet aan je hart komen en surf mee op de wisselende vibes. Relativeer, ook moeilijke tijden gaan voorbij. Ontspan je zo vaak mogelijk op de manier die het best bij jou past. En met de vrienden, zeker doen!

Werk: qua werk valt het wel mee. Je kan jezelf en je ideeën prima verkopen en exact verwoorden wat je aanbiedt en wat je wenst. Je maakt daarbij de juiste indruk, zolang je maar niets forceert. Dit is ook een tijd waarin je op het werk wijzigingen kan voorstellen en krijgen. Zoals meer vrijheid bij het plannen van je eigen agenda. Want wat uiteindelijk telt, zijn puike resultaten. En jij zal ervoor zorgen dat die er komen. 

Liefde: met partner?  Deze maand gaat je energie vooral naar de verbetering van de leefbaarheid thuis en op het werk. Let wel: natuurlijk kunnen er tussendoor  warme onderonsjes en intieme gesprekken met je partner plaatsvinden. Maar die worden nadien handig ingezet om hem/haar te overtuigen van de waarde van je plannen.  Solo? Idem voor de singles. Je kan zeker in vuur en vlam raken voor iemand. En er heel leuke momenten mee beleven. Tot je begint door te vragen over hoe de ander in het leven staat en jij wellicht over je plannen en visie begint. Dat wordt dan de eerste test voor het prille contact.

Financiën: je gaat voor verandering, aanpassing en uiteindelijk voor alles wat jouw talenten sterker in de verf zet. Dat zal je toelaten beter te presteren en beter vergoed te worden. Maar daarom niet direct, want er is nu duidelijk een vertraging te zien van de geldstroom naar jou toe. 

Welzijn: je welzijn floreert als je in staat bent je talenten te herkennen en te ontplooien. Zelfs al moet je daarbij grenzen verleggen, je comfortzone verlaten of de dagelijkse sleur ontvluchten. Veel is toegestaan als het bijdraagt om jou meer jezelf te laten zijn.

 

STEENBOK

Algemeen: in september streef je naar meer gemoedsrust, Bok! Naar meer innerlijke vrede die je leven een nieuwe wending en jou meer persoonlijke voldoening kan geven. Je mikt daarbij op een eerder humanitair of sociaal gekleurde bezigheid. Kortom: je wil investeren in zinvoller werk. Vergeet daarbij niet voor je lichaam te zorgen. Want deze tool zorgt er immers voor dat jij dingen voor mekaar kan krijgen.

Werk: je bent niet bang om de mouwen op te stropen en erin te vliegen. Je gaat met een pak ideeën om het algemeen welzijn te verbeteren (op het werk of zelfs ruimer) naar de directie. Je merkt dat ze er zeker niet weigerachtig tegenover staan, maar je ervaart hoe alles daarna min of meer stilvalt. Werk aan je communicatiestijl en oefen vooral geen druk uit op wie dan ook.

Liefde: met partner? Je wil ook je relatie meer inhoud en zin geven.  Jawel.  Maar het komt er hier wel op aan om niet zozeer achter jouw fantasieën/wensen aan te hollen. Onderzoek eerst jezelf en ontdek op welke punten jouw inbreng in de relatie, voor verbetering vatbaar is. Ga met die kennis aan de slag om jezelf bij te schaven.  Solo?  Ook jij denkt na over de liefde. En je legt de lat vrij hoog. De kans zit er in dat er nu een passende partner voorbij komt. Maar om die te herkennen moet je wel eerst het verschil kunnen zien tussen je ideaalbeeld en de partner die je écht nodig hebt. 

Financiën: qua geld in september kunnen we kort zijn. De positieve trend van meer financiële instroom zet zich verder. Het geld vloeit vlotter binnen en op een manier die jou bevalt. Geniet ervan en vergeet niet jezelf wat leuks cadeau te doen. 

Welzijn: je welbevinden hangt deze maand volledig af van de mate waarin jij jezelf kan overtreffen en je horizon kan verbreden. Probeer de aanwezige positieve energie om te zetten in constructief denken én handelen. Want nieuwe inzichten moeten uiteraard leiden tot nieuwe houdingen en handelingen. Anders heeft dit proces maar weinig zin.

 

WATERMAN

Algemeen: je hebt de neiging om in september al je energie in je werk te stoppen, Waterman. Samenzijn met je geliefden, schiet er quasi volledig bij in. Aan jou om de balans te herstellen. Want je dient je nodig te ontspannen. Je hoeft geen werkpaard te zijn. En je mag en moet meer tijd en energie reserveren voor jezelf, je familie en vrienden. Investeer dus meer in je privéleven en in hen die het kleuren. Jij kiest…

Werk: op het werk krijg je bijna iedereen aan jouw kant via je overtuigingskracht en charisma. Je plannen krijgen aandacht, jij oogst applaus. Toch komt er onverwacht vertraging in de uitvoering van die plannen. Oefen geduld. Praat niet teveel over het financiële luik. Dat komt later wel, als je project wat verder is gevorderd. 

Liefde: met vaste partner?  Het zou zomaar kunnen dat jij er, naast je vaste partner, momenteel nog een liefdespartner op na houdt. Dit kan een spannende affaire zijn die bij voorkeur onder de radar moet blijven. Je partner en de rest van het gezin zullen er trouwens weinig van merken en niets te kort komen. Solo? Je kan nu een stuk of wat opwindende contacten leggen, Waterman. Tot je merkt dat ze verdacht veel lijken op je vroegere relaties die niet zo goed afliepen. Aan jou om eerst aan zelfonderzoek te doen en om erachter te komen of je dit keer wel op het juiste spoor zit. 

Financiën: dit is niet de geschikte tijd om meer geld te vragen en/of te krijgen. Zelfs al kom je verstandig aandraven met sterke argumenten. Je kan nu immers blijven onderhandelen zonder tastbaar resultaat te bekomen. Wacht gewoon tot volgende maand, dan zitten de vibes op dit vlak stukken beter.

Welzijn: om je goed te voelen moet je deze maand communiceren en van gedachten wisselen om jezelf geestelijk uit te dagen en op scherp te stellen. En ook met zaken zoals meditatie, introspectie en zelfanalyse, raak je verder en zie je klaarder. 

 

VISSEN

Algemeen: in september kunnen de positieve vibes van de voorbije vakantie, de terugkeer naar de dagelijkse routine wat vereenvoudigen. Stouw je agenda niet vol en probeer geen overuren te maken om anderen te pleasen, Visje. Denk wat vaker aan jezelf. Doorzie ervaren manipulators zowel op het werk als privé en laat je niet strikken door hun gespeelde vriendelijkheid. Blijf vastberaden opkomen voor jezelf.

Werk: gebruik je originele ideeën en aparte benadering van de werkelijkheid om de interesse van je chefs te wekken en vast te houden. Op die manier kan je met hen resultaatgericht onderhandelen en zelfs tot een realisatie van je voorstel(len) komen. Succes op het werk zorgt vaak ook voor meer geld zodat het thuisfront er mee kan van genieten. 

Liefde: met partner?  Het is niet altijd zeker dat je partner je zweverige plannen zal omarmen. Maar je wat gekke kant zal hem of haar op tijd charmeren, waarna jullie het samen toch leuk zullen hebben. En daaruit kan wel een privéprojectje groeien. 1 tip: hou bij de uitvoering ervan je budget in het oog.  Single?  In september zou de juiste vrouw of man wel eens je pad kunnen kruisen. Je mag daarbij je eigen fantasierijke zelf zijn, maar doe vooral niet te zweverig. Blijf in de realiteit en praat ook es over praktische zaken.  

Financiën: geld lijkt niet zo belangrijk deze maand. Toch heb je behoeften die heel wat geld verslinden. En dat terwijl je er links en rechts op gewezen wordt dat je moet bezuinigen of op zijn minst gaan budgetteren.  Maar dankzij je fantasie en creatieve kant, slaag je er misschien toch in extra geld te genereren. 

Welzijn: in september voel jij je prima zolang je nieuwsgierigheid en fantasie gewekt en gevoed worden. Dat je daarvoor wel es uit je comfortzone moet stappen, heb je ervoor over.  Maar dit laatste doe je dan toch liever in het geruststellend gezelschap van je partner, een vriend/vriendin of familielid. Want je weet maar nooit, nietwaar?

En nu de routine weer de bovenhand neemt:   Zit je veel? Beweeg dan meer met weinig moeite!

 

 

Share.

Laat een reactie na