Horoscoop juni 2023

0

Wat kan er volgens de westerse astrologie uit de bus komen voor jou in juni 2023?

RAM 

Algemeen: juni nodigt je uit om je natuurlijk leiderschap te omarmen en volop te gebruiken, Ram. En dat komt neer op: hoog en ver mikken, zaken aandurven en beslissingen nemen. Want ook in juni kunnen er mooie kansen voorbij drijven. Maar ook nu zijn er stoorzenders. Zo kan je te maken krijgen met verplichtingen die je niet zag aankomen en die je plannen doorkruisen. Maar jij kan het onverwachte best aan. Anderen niet altijd. Help en steun hen die in paniek raken en/of angstig worden. 

Werk: er zijn in juni vibes actief in en om je heen die je nog energieker maken dan je al bent. En die je gul voorzien van een extra dosis charisma. De tandem energie-charisma is trouwens ideaal om mensen aan te trekken, in te pakken, te overtuigen en ervoor te zorgen dat ze je professioneel verder helpen. Want vooruit zal je zeker gaan. Ook en vooral omdat jij er op werkvlak momenteel volledig voor gaat. Bravo!

Liefde: Met partner?  Uiteraard is de tandem vitaliteit- charisma ook actief in de liefde. Dit pakket zorgt ervoor dat je aantrekkingskracht piekt en dat zal voelbaar worden. Want dankzij jullie gezamenlijke fantasie en met jou aan het roer, beleven jullie onvergetelijke intieme, romantische en fantastische momenten. En dit alles net op tijd omdat de sleur begon toe te slaan. Maar juni zorgt er dus voor dat het tussen jullie weer helemaal goed komt. Single? Ook jouw aantrekkingskracht piekt, Ram. Omdat je de lat hoog legt en weigert concessies te doen, kijk je gefocust uit naar iemand die bij je past. En veel moeite om die te vinden hoef je momenteel niet te doen. Of het feestje blijft duren, zal vooral van jou afhangen daar je vrij kieskeurig bent.

Financiën:  qua geld is de situatie minder gunstig. Jawel.  Maar geloof het of niet:   juni is een prima tijd om je financiën eens van heel dichtbij te bekijken. Misschien voel je hierbij wel veel weerstand opborrelen, maar wees volwassen, steek je kop niet in het zand en evalueer de toestand. Enkel zo kan je hier resultaatgericht ingrijpen en verder onheil voorkomen.

Welzijn: je zal je het best voelen als jij niet ongeduldig bent en hen die wat voorzichtiger zijn, niet opjut maar tegemoet komt. En hen gerust stelt. Enkel zo krijgt de magie van juni vrij spel en krijg jij de kans om je vooropgestelde doelen te bereiken.

STIER 

Algemeen: in juni gaat het verder opwaarts met je persoonlijke groei en evolutie. De juiste vibes helpen je om meer comfort en stabiliteit te verwerven in je leven en dit  op diverse vlakken. Bovendien liggen deze energie en kansen volledig in de lijn van je ambities en je aangeboren aard. Er is hier wel een valkuil.  En die is dat je mensen en ideeën vaak te snel afwijst. Want indien jij je energie durft verbinden met die van een goedbedoelende, krachtige persoonlijkheid kan je sneller je doel(en) bereiken. 

Werk:  hier zet de trend van mei zich verder. De algemene toestand is positief. Maar je krijgt wel te maken met de besluiten van iemand die compleet andere ideeën heeft dan jij. Laat het niet tot een conflict komen. Bekijk de persoon als een bondgenoot, niet als een tegenstander. Want dan raak je vooral kostbare tijd en energie kwijt aan het in stand houden van een vijandelijke sfeer.

Liefde: Met partner? Als jij je partner tevreden wilt houden in juni, zal je meer uit de kast moeten halen. Want je partner wordt veeleisender en heeft nood aan een groot gebaar. Wees dus niet krenterig en geef hem of haar dat (emotioneel of materieel) wat hij/zij al weken of veel langer vraagt. En zie, daar zal hij/zij heel blij van worden. Doen Stier, doen!  Single?  Deze maand zal je zo goed als zeker een ravissant iemand ontmoeten. Om de aandacht van hem/haar te trekken én vast te houden, zal je charme niet volstaan. Want om dit unieke wezen te verleiden, dien ook jij alles uit de kast te halen. Neem je  verovering mee naar een trendy restaurant, het juiste optreden of de meest actuele tentoonstelling. En vooral: kies voor klasse! 

Financiën: en nee, deze maand gaat je aandacht niet in de eerste plaats naar geld uit. Maar je financiën worden wel aangesproken. Omdat iemand uit jouw privékring in juni nogal prijzige wensen of behoeften heeft. En je voelt je genoodzaakt eraan tegemoet te komen. Toch een adviesje hier: blijf kalm en laat je niet kaal plukken.

Welzijn: je voelt je nu wat dooreengeschud omdat je te maken krijgt met visies die ver van je bed zijn. En toch kunnen ze je vooruit helpen. Luister ernaar en pik eruit wat je kan gebruiken tot je voordeel. Je zal je nu uiteindelijk het best voelen als je anderen benadert én inpakt met een flinke dosis raffinement. Privé en op het werk. 

TWEELINGEN 

Algemeen: in juni ligt de nadruk vooral op je persoonlijk leven en je persoonlijke contacten, Gemini. Qua werk is het een totaal andere zaak. Hier blijf je eerder op je honger zitten. Er gebeurt weinig, de sleur slaat fors toe en je gaat je vervelen. Het gevolg daarvan is dat je motivatie in no time aan diggelen ligt. Privé kan je er de sprankel wel in houden. Dit via boeiende uitwisselingen, stimulerende gesprekken, leuke uitjes, etentjes en uitdagende activiteiten.

Werk: de positieve vibes laten het op dit vlak wat afweten. Er beweegt weinig, de tijd kruipt dus voorbij en jij je raakt verveeld. Dat komt omdat de aan jou gedane beloften niet werden nagekomen. En daar sta je dan, overspoeld door negatieve gedachten. Kop op, schud de teleurstelling van je af en bekijk de voorstellen die men je eerder deed opnieuw.  Er zit wellicht iets tussen dat jou er weer bovenop kan helpen, al is het maar tijdelijk. Maar je moet deze onprettige periode nuttig zien te overbruggen.  

Liefde: met partner? Je bedoelt het goed, zoveel is zeker. En je kleine attenties worden zeker gewaardeerd. Maar ondanks dit alles kan slaag je er niet in om de schwung terug in de relatie te krijgen. Vanaf midden juni lukt dat opeens wel. Je slaag er plots in een sfeer van ontspanning en plezante verwachtingen te creëren. En zo komt er weer pit in de band. Enjoy!  Single? Je leeft een beetje in de mist, Gemini. Je wil anderen plus alles wat er zoals te beleven valt, wel en toch weer niet zien. Gelukkig zijn je vrienden er nog. Zij trekken je mee naar buiten en dwingen je zo’n beetje om nieuwe contacten te leggen. En om gelijk ook je verleidingskunstjes weer boven te halen. Dus, wie weet wat er allemaal kan gebeuren…

Financiën: het financiële luik vormt nu geen prioriteit. En toch is dit de ideale tijd om je financiën es goed te bekijken en je rekeningen bij te werken of aan te zuiveren. Dit is voor jou een geestdodende klus, dat beseft iedereen. Maar doe het nu. Je zal er in de opwaartse fase die er straks zit aan te komen de vruchten van plukken.

Welzijn: jij zal je het best voelen als je voeling blijft houden met een nieuw verworven contact. Stop er voldoende energie in en je zal weldra merken hoe die persoon je weer op de rails kan helpen. Vooral professioneel. Waarna jij weer kan herademen. 

KREEFT

Algemeen: juni draait rustiger uit voor jou voor dan mei, Kreeft. Maar eigenlijk wat te rustig naar je zin. Want je hebt het gevoel dat je niet vooruit raakt. Of liever, dat je te traag vooruitgaat. Maar wees gerust, je gaat wel degelijk vooruit, maar inderdaad: langzaam maar zeker. Je kan die tijd intussen ook gebruiken om kleine dingen aan te pakken die de dagelijkse gang van zaken kunnen optimaliseren. En dit zowel privé als op je werk. Waarna je er productiever kan tegenaan gaan eens die stilte periode als vanzelf verdampt.

Werk: het is nu wel zeer rustig op het werk. Zo rustig dat jij je afvraagt of er sowieso  wel iets gaat veranderen aan deze status quo en zo ja, wanneer? Je bent het hoe dan ook goed zat. Natuurlijk zal alles weer aanzwengelen, Kreeft. Het is slechts een kwestie van tijd. Ga intussen gewoon door en doe wat dagelijks moet gedaan worden zonder jezelf al te veel vragen te stellen over het waarom van dit alles. 

Liefde: met partner?  De sfeer en uitwisseling tussen jullie is rustig en constructief. Je partner geeft je voldoende aandacht. Vanaf midden juni echter, verandert het klimaat.  Je voelt hoe je meer verwijderd raakt van je partner. Dit is het moment om zelf in actie te komen en aan hem of haar discreet maar met veel overtuiging je wensen kenbaar te maken. Solo? Het lukt je om vlot nieuwe contacten te leggen. Maar juich niet te vroeg want vanaf midden juni zakt alles in elkaar zoals een mislukte soufflé. Je zal zelf het tij moeten keren en dit door jezelf op een leuke en positieve manier in de kijker te plaatsen. Gebruik je fantasie en ga ervoor, Kreeft!     

Financiën: je kan nu best wat meer geld gebruiken. Dus, indien iemand je een voorstel doet waarbij je extra geld kan verdienen, bekijk deze kans van alle kanten. Zijn de voordelen talrijker dan de nadelen? Laat er dan geen gras over groeien enne…grijpen die kans.

Welzijn: je zal je deze maand het best voelen als jij jezelf de markt in prijst.  Want je zit tjokvol kwaliteiten en talenten maar die komen niet altijd naar buiten.  Daarom: verspil geen tijd en weg met die misplaatste bescheidenheid. Toen en benadruk wat jij allemaal kan en waard bent. En wees gerust, er zullen zeker deuren voor je open gaan.    

LEEUW 

Algemeen:  juni voorspelt in elk geval veel beweging en animo, Leo. Dat brengt mee dat je (meestal ongewild) het beste en het slechtste van jezelf laat zien. Je wordt aangepord om projecten te realiseren, privé en/of professioneel. En waar projecten in het spel zijn, moet er geld op tafel komen. Je kennis en charisma bezorgen je gelukkig de juiste steun. Je bent zelfzeker bij het doorhakken van knopen, maar dat draait niet altijd goed uit. De remedie: hou ook rekening met de mening van anderen en de bekomen resultaten zullen er meteen een stuk beter uitzien.

Werk: hier krijg je nu niet de beste kansen, Leo. Omdat je gedwongen wordt samen te werken met hen die een meer beperkte visie hebben dan jij. Pragmatische chefs, collega’s of partners zorgen dus voor obstakels. Als je het nu slim aanpakt, kan jij toch je zin krijgen. Ga gewoon een eindje mee in wat zij voor ogen hebben. Je zal dan snel merken hoe de obstakels verdwijnen, waarna jij alsnog je kans kan grijpen.

Liefde: met partner? Je wordt deze maand als het ware voortgestuwd door een enorme golf van passie. En zo schiet het vlammetje tussen jullie weer helemaal de hoogte in, grote liefdesverklaringen en sterke verlangens inbegrepen. Ga hier niet te ver in, beste Leo, want dan dreig je de pedalen te verliezen plus je realiteitsgevoel. Teveel van het goede kan immers averechts werken, denk eraan. Solo?  En een potentiële partner in zicht? Opgelet hier want je verleidingskunst en passionele aanpak bereiken een piek. Zorg er zeker voor niet te verdwalen in deze ronduit euforische sfeer. Want zonder het te beseffen zou je in complexe situaties kunnen belanden.

Financiën: hier dien je een identiek gevecht met jezelf aan te gaan. Pas op voor overdrijving. Heb je geld nodig?  Ga er dan niet vol tegenaan en forceer de ander niet. Reken veeleer op het gebruik van de juiste argumenten en geef de zaak tijd. Dat is veel veiliger en het resultaat zal beter en duurzamer zijn. 

Welzijn:  als je het goed speelt, zal je deze maand behoorlijk wat succes oogsten op diverse vlakken. Want je maakt indruk. Maar pas op als jij je begint te ergeren aan één en ander. Probeer kalm te blijven, want anders help jij eigenhandig je positief imago om zeep.

MAAGD 

Algemeen: in juni komen er bijzondere  mensen op je pad die afwijken van hen waar je doorgaans mee omgaat. Zij kunnen je leven en visie verrijken. Je krijgt ook kansen deze maand maar het lijkt wel of elke kans een probleem met zich meebrengt. Aan jou om het kaf van het koren te scheiden. Probeer vooral controle te krijgen over een soort latente agressiviteit in jezelf die je zal helpen veel te bereiken indien je haar kan kanaliseren. Lukt dat niet, dan bega je fouten en grijp je naast mogelijke kansen.

Werk: dit is een tijd waarbij jij je kwaliteiten en talenten dient in de verf te zetten en te gebruiken. Weg met dat getwijfel aan jezelf. Durf jezelf en je talrijke vaardigheden te verkopen aan de meest biedende. En ja, je mag hier gerust opportunistisch uit de hoek komen, omdat niemand je dat nu kwalijk zal nemen. Eén advies: neem belangrijke professionele beslissingen vooral tijdens de eerste 2 weken van juni. 

Liefde: Met partner? Bepaalde voorvallen of reacties van anderen doen je twijfelen aan je aantrekkingskracht, Virgo. Je raakt nu ook geïntimideerd door hen die meer succesvol zijn dan jij. Dat heeft helaas ook gevolgen voor je vaste relatie die toch  al wat in een sleur is beland. De laatste week van juni stop je met dat gepieker en benader jij je partner actiever, waarna het weer vlotter loopt tussen jullie. Single?  Ook jij twijfelt aan de indruk die je maakt op anderen. Maar gek genoeg ontmoet je vooral mensen die de goede kant van het leven omarmen.  Zet dat getob over jezelf dus maar even opzij en geniet met hen van al het positieve dat het leven je nog elke dag schenkt.

Financiën: het dagelijks leven, financieel bekeken, loopt normaal door. Maar opgepast indien je grotere uitgaven moet doen of moet onderhandelen over een vergoeding of de financiering van een project. Doe dat dan in de eerste twee weken van juni. Daarna loop je teveel met je hoofd in de wolken om je aandacht erbij te houden. En dat voorspelt weinig goeds.

Welzijn: je zal vooral resultaat boeken (privé en qua werk) als je de moed hebt om nieuwe mensen te leren kennen en het contact met hen te onderhouden. Durf in deze contacten ook je kwaliteiten, ervaring en talenten ter sprake te brengen. Niet aarzelen, gewoon doen. 

 WEEGSCHAAL 

Algemeen: dit advies geldt voor alle Libra’s tijdens de maand juni. Breek je hoofd niet over vragen waarop je geen antwoord krijgt, maar verwelkom liever dat wat zich spontaan aanbiedt. Je kan daarbij diverse aanpakken en/of oplossingen uittesten. Bekijk ook alle voorstellen die je krijgt grondig. Zelfs indien ze buiten je bereik liggen. Vertrouw op je innerlijke stem indien je een klein mirakel wilt zien gebeuren. Want juni haalt ook talenten bij jou naar boven waarvan je niet eens wist dat je ze bezat.

Werk: hier heerst rust en stabiliteit. Het is zelfs zo rustig op het werk dat je vanzelf overgaat op de automatische piloot. Je kan je maar bevrijden uit deze situatie via het contact met mensen die je vooruit kunnen helpen. Als je hen ontmoet, ga dan mee in hetgeen ze je voorstellen. Praat met hen over je ambities. Dit is geen opportunisme maar wel met de juiste attitude die ervoor kan zorgen dat jij je droom kan realiseren.     

Liefde: met partner?  In juni zweven jullie samen op jullie eigen roze wolk in jullie eigen wereldje. Stel je geen vragen maar geniet liever voluit en met inzet van deze mooie, liefdevolle en sensuele periode die jou en je vaste partner te beurt valt. Het licht staat immers op groen voor jullie, bofkonten! Single?  Ook voor jou wordt dit een werkelijk unieke en adembenemende periode. Je zal terecht komen in een speciale omgeving waarin je kennis zal maken met een bijzonder iemand. Je kan die persoon vooral verleiden middels zelfvertrouwen en woorden. Door met hem/haar te praten over bijvoorbeeld je passies, jullie gemeenschappelijke interesses en over reizen. De reizen die je reeds maakte en de trips die je nog van plan bent te maken. Good luck!

Financiën: alles wat geld en goed betreft dien je bij voorkeur af te handelen tijdens de eerste 14 dagen van juni. Of het nu gaat om een premie, opslag, contracten allerhande, lening, erfenis, vastgoedtransactie, etc., maakt niks uit. En bij het onderhandelen over geld is het aan te raden het niet te hebben over je dromen en fantasieën. Zwaai gewoon met nuchtere, concrete en sluitende argumenten.

Welzijn: je zal je op je best voelen deze maand als je haast en spoed vermijdt. Je hoeft enkel je huidige verleidingskracht in te zetten plus je geloof in je plannen die je moedig verdedigt. Dat is veelal voldoende om positieve veranderingen te realiseren in bepaalde situaties. En dit zowel privé als op het werk.   

SCHORPIOEN

Algemeen: de verandering die begon in mei, loopt in juni gewoon verder, Scorpio. Je zal nu in staat zijn meer comfort en stabiliteit te verwerven, zowel emotioneel als materieel. Maar dat zal gebeuren met horten en stoten en niet in een vloeiende beweging. Ook zal elk soort onderhandeling die je nu voert, je verbetering en winst opleveren. Maar besef dat het hier evenmin soepel zal lopen, maar eerder moeizaam en ingewikkeld. Bijt op je tanden, want het loont uiteindelijk wel de moeite.

Werk: je gaat vooruit op het werk zolang je de juiste tactiek gebruikt, Scorpio. Je moet daarbij tegen je aard ingaan, hoeveel moeite je dat ook kost. Blijf dus kalm en vertel je gesprekspartners precies wat ze willen horen. Stel hen ook gerust over wat hen nog zorgen baart. Op die manier kan je de zaak afronden in je voordeel. Daarna kan jij je zin doen, want vergeet niet dat ze je nodig hebben omwille van je talenten. 

Liefde: met partner? De rust lijkt voorbij omdat de passie weer hevig oplaait. Kleine conflicten kunnen escaleren, wederzijdse klachten kunnen de kop opsteken. Jouw keuze kan het verschil maken. Je kan wat afstand nemen van je partner, je bezinnen over de situatie en zo alles objectiever bekijken. Of je kan ook olie op het vuur gooien en lekker afwachten hoe hoog de vlammen wel zullen worden. Solo? Je kijkt vaak verder dan het uiterlijk. En dat is prima. Maar toevallig loop je in juni tegen een erg aantrekkelijk iemand op. Wijs die persoon niet direct af. Ga er daarentegen mee in gesprek en ontdek hoeveel diepgang er tot je verrassing in hem/haar te ontdekken valt.

Geld: hier zijn geen problemen voorzien. Toch een tip: heb je geld nodig en moet je hierbij onderhandelen?  Doe dit bij voorkeur tijdens de eerste 14 dagen van juni. 1)  jij bent dan overtuigender en 2) de juiste vibes daartoe zijn in die periode actiever. En deze combinatie voorspelt een goede afloop.

Welzijn:  je voelt je het best indien je kan meedrijven met de aan de gang zijnde veranderingen. De beste manier om dat te doen zal niet altijd gebaseerd zijn op wat je ziet en hoort. Het verdient aanbeveling om je in juni vooral te laten leiden door je meestal sterke intuïtie.

BOOGSCHUTTER 

Algemeen: in juni ben je niet meer tevreden met weinig, Schutter. En dat geldt zowel privé als professioneel. Daarom beweeg je hemel en aarde om je relaties en/of je  werksituatie te verbeteren. Je hebt er alvast het nodige doorzettingsvermogen plus genoeg energie voor. En toch moet je hier opletten. Je zou teveel hooi tegelijk op je vork kunnen nemen in plaats van doel per doel aan te pakken. En verder kan je bij de snelheid waarmee je er tegenaan gaat, belangrijke details uit het oog verliezen. Details die kunnen uitgroeien tot heuse belemmeringen bij het bereiken van je streefdoelen.

Werk: wees gerust, want je bent wel degelijk op de goede weg. Je goed humeur en optimisme zorgen immers voor een vlot contact met collega’s, chefs, klanten en zakenpartners. Als je om hulp vraagt, krijg je die vaak. Maar dat betekent niet dat je geen stoorzenders ontmoet. En dikwijls heb je die zelf gecreëerd. Door te snel, teveel te willen doen. Daarbij rest er jou geen tijd meer om je te buigen over de details. Details die uiteindelijk doorslaggevend blijken te zijn voor het bereiken van succes. 

Liefde: met partner? Eén tip hier: trek in juni voldoende tijd uit om aandacht te besteden aan je vaste partner. Wees hier gerust demonstratief en dus gul met kussen en complimentjes geven of met de juiste lichamelijk aanrakingen. Probeer om er samen een weekendje (met alles erop en eraan) tussenuit te knijpen. Kortom: maak het hem of haar naar de zin. Single?  Jij boft. Omdat jij in juni iemand kan ontmoeten en verleiden die je verwachtingen zeker te boven gaat. En er is meer. Want die persoon is in staat om zowel je emotioneel als je materieel leven te verbeteren. Wees dus klaar indien hij of zij langskomt. 

Financiën: qua financiën ligt het deze maand ietwat moeilijk. Enerzijds is het aan te raden je partner in juni eens goed te verwennen. En gezien je van nature al gul bent, zou je daarbij aardig over de schreef kunnen gaan. Wat dan weer geen aanrader is. Het wordt dus wikken en wegen voor jou om het één met het ander te verzoenen zodat je financiën niet uit balans raken.

Welzijn: je zal je ook deze maand (zoals altijd trouwens) pas goed voelen als je kan ontsnappen aan de dagelijkse routine die geestdodend werkt voor jou. En in juni krijg je de kans om de sleur te ontvluchten. Maar kijk uit: hang dit niet aan de grote klok, want iemand zou daar wel es doelbewust een stokje kunnen voor steken.

STEENBOK

Algemeen: juni kan de start worden van de realisatie van je huidige ambities. Je zal immers de juiste weg vinden om je ideeën uit te voeren. Tot midden juni loopt alles  gesmeerd, daarna begint het hier en daar te haperen. Het zou wellicht helpen indien jij je wat soepeler zou gaan opstellen naar anderen. Veranderen van tactiek kan  werken. Deel wat minder vaak de lakens uit en stel je wat spontaner en begrijpender op. Dat zal de harmonie bevorderen tussen jou en de wereld om je heen. Is echt het proberen waard, Bokje.

Werk: hoewel je in juni aankijkt tegen een overvolle agenda, voel jij je prima. Je volgt de weg die leidt naar succes en zoals altijd ben je goed in wat je doet. Je eist daartoe niet enkel veel van jezelf maar ook van anderen. Wat vaak op gemor onthaald wordt.  Doe dus flink wat water bij de wijn en stel je flexibeler op in je werkrelaties. Dat werkt echt en kan je zelfs helpen om de eindmeet sneller te halen.

Liefde: met partner?  Je vaste partner kreeg en krijgt nog steeds te maken met je onbeschikbaarheid, je humeurigheid en je afwezigheid. Hij of zij heeft recht op een flinke compensatie. Doe er iets aan. Laat de vlam weer oplaaien. Kijk daarbij op geen uur en op geen euro want het gaat je ook financieel voor de wind.  Solo? Je drukke agenda primeert, zoals zo vaak. En toch slaag je erin om in juni iemand te ontmoeten die niet de eerste de beste is. Je verricht soms wonderen op professioneel vlak. Maar blijkbaar ook op persoonlijk vlak. Hoedje af, Steenbok! 

Financiën: je kan nu aardig wat geld over de balk gooien om één en ander glad te strijken tussen jou en anderen. Maar geen nood, je weet dit prima op te vangen. Als je moet onderhandelen over geld, doe dat dan tijdens de eerste 14 dagen van juni. En kom er daarna niet meer op terug. Indien wel, zou men je niet meer serieus nemen.

Welzijn: je zal je in juni het best voelen als je af en toe stoom afblaast. Gooi gerust alle remmen los en laat je maar gaan, liefst in het  gezelschap van hen die je nauw aan het hart liggen. Relaxen kan via sport, om het even welke vorm van competitie, kunst, goede discussies, lekker eten en/of een stimulerend glas met de vrienden.  

WATERMAN 

Algemeen: heel eerlijk? Juni is niet meteen de beste maand van 2023, Waterman. Omdat je nu heel wat obstakels ontmoet bij veel van wat je onderneemt. Privé en qua werk. Het goede nieuws is dat je er greep kan op krijgen. De obstakels komen er meestal omdat je de foute keuzes maakt, die op hun beurt gebaseerd zijn op de foute  redenen. Probeer niemand te overtuigen van je groot gelijk. Neem wat afstand en tijd om alles in het juiste perspectief te kunnen zien. Dat zal verhelderend werken.

Werk: op dit vlak word je uitgedaagd door stoorzenders onder vorm van conflicten en weigeringen. Dit is het gevolg van uiteenlopende visies. Denk goed na over hoe jij je talenten het best in de kijker kan zetten. En over hoe jij je ideeën en projecten het makkelijkst onder woorden kunt brengen zodat ze begrijpelijk en behapbaar blijven voor iedereen. Dat is reeds een eerste stap in de goede richting.

 Liefde: met vaste partner? In juni maken jullie prachtige momenten mee maar ook tumultueuze periodes. Dat voortdurend op en neer gaan zet jouw tekortkomingen nog es extra in de verf zetten. Streef naar meer balans in jezelf en voorkom zo dat je partner genoeg krijgt van jou. Zet hem of haar regelmatig de 1ste plaats en plezier je partner. Solo?  Deze maand trek je de aandacht van een bijzonder charmant iemand via jouw gevatheid en humor. Wil je die persoon terugzien? Overdrijf dan niet en blijf vooral rustig en diplomatisch. Want indien jij er te heftig tegenaan gaat, zal het  contact eindigen vooraleer het goed en wel begonnen is. Aan jou de keuze.

 Financiën: het is goed mogelijk dat je deze maand minder geld binnenhaalt of teveel uitgeeft waardoor je in het rood staat. Jammer er niet over en beschouw het evenmin als een vloek. Zuiver het tekort zo snel mogelijk aan en zie deze toestand als een aanmaning om je financiën in de toekomst meer van nabij te volgen..

Welzijn: deze maand zal je merken dat jij je beter niet al te extreem opstelt of buitensporig gedraagt. Want dan zal je diverse soorten blokkades op je weg vinden. Maar als jij je evenwicht vindt en je goed in je vel voelt, loopt alles zoals verwacht en gehoopt. 

 VISSEN

Algemeen: juni draait meestal positief uit, Vissen. Vooreerst zal je dagelijks leven makkelijker/beter worden via diverse voordelen die je zomaar in de schoot vallen. Ook worden je inspanningen nu prima beloond. Daarnaast kunnen anderen je blij verrassen met hun tof gedrag en warme gevoelens naar jou toe. Juni levert extra contact op met familie en vrienden. Dit alles helpt je om mooi in balans te blijven. En ja, er kunnen dissonanten opduiken. Verspil je energie dan niet aan ruzie maken maar spaar je krachten en trek je tijdelijk terug in je bubbel tot het onweer voorbij is.

Werk: in juni vallen er qua werk 2 zaken op. 1) je krijgt meer verantwoordelijkheid toebedeeld. Het overkomt je gewoon en je vraagt je direct af of er niet teveel op je schouders zal terecht komen. Niet twijfelen, doorzetten. Onthoud dat je daar op de juiste plaats bent om je talent en deskundigheid te laten zien. 2) je wil het iedereen naar de zin maken. Sloof je wat minder uit, want je moet nog geloofwaardig blijven.

Liefde: met partner? Eigenlijk hoef je niet veel te doen deze maand, Visje. Want de rollen lijken nu omgekeerd te zijn. Het is je partner die zich uitslooft voor jou. Het is je partner die al zijn of haar vindingrijkheid aanwendt om je aandacht te trekken en zoete broodjes te bakken met jou. Kijk toe, heb binnenpret, laat je verwennen en amuseer je. Want we weten het allemaal: mooie liedjes duren meestal niet al te lang. Single?  Je merkt deze maand dat je niet aan jezelf noch aan je aantrekkingskracht hoeft te twijfelen. Je krijgt nu immers een bewonderaar achter je aan die duidelijk moeite doet om toch maar bij jou in de gunst te komen. Hoe dit alles verder gaat bepaal jij en jij alleen. Geniet ervan, Visje.

Financiën: qua centen is dit veeleer een goede tijd, alhoewel je gedachten meestal andere kanten op gaan. Hou je koppie er echter bij en doe voldoende moeite om je financiën persoonlijk van dichtbij te volgen. Dat is momenteel veel beter en veiliger  dan je geldzaakjes te laten regelen door iemand anders.

Welzijn: je voelt je het best deze maand als je voldoende afstand inbouwt tussen jezelf en lieden die niet altijd de juiste bedoelingen hebben. Afstand creëren zal daarentegen hen met goede bedoelingen, in actie brengen teneinde je beter te leren kennen. En de aanhouder wint. Wat zeker positief zal zijn voor je zelfbeeld en evenwicht.

Maak samen met je kinderen een zoethoudertje op VaderdagVlaai in een handomdraai   –   Supersnelle appeltaart

 

Share.

Laat een reactie na