Astrologische preview 2024 voor de 12 dierenriemtekens

0

Ram

Je gaat duidelijk een vrij mooi jaar tegemoet, Ram. Je geniet het hele jaar door van een goede vitaliteit met uitschieters in de maanden februari, april, mei, juni, augustus en december. Je neemt je lijf ook onderhanden via een passend dieet en voldoende beweging. En je professioneel leven profiteert eveneens van actieve positieve vibes. Toegegeven, je staat dit jaar niet vooraan op het podium maar je blijft meetellen omdat je doe-kracht en snelheid onaangetast blijven. Je doet het prima waar het pr, communicatie en promo campagnes betreft. Je werft nu vlot klanten, medewerkers, geldschieters en partners. Qua geld geniet je het hele jaar door (op januari na) van een comfortabel financieel evenwicht. Met partner? Het zit goed tussen jullie hoewel uitgesproken pieken en dalen dit jaar niet te vermijden zijn. Solo?  Kansen genoeg in 2024 om een passende partner te ontmoeten. Daar zorgen je ietwat dierlijk magnetisme, durf, enthousiasme en spontaniteit wel voor. Maar zal je de kans ook grijpen als de ware langs komt?  Dat blijft de vraag.

 

Stier

Voor jou ligt een prachtig jaar, Stier. Je voelt je prima in je vel, bent positief en nu en dan zelfs charismatisch. De klemtoon zal op je werk liggen en op de 1ste helft van 2024 om te realiseren wat je wilt.  Ook affectief. Qua werk kan je nu (bijna) alles waarmaken waar je van droomt. Meer armslag, promotie, doorduwen plannen, nieuwe en betere baan, betere werkcondities, financiële voorwaarden. Zoveel  vooruitgang wekt afgunst op plus de bijhorende pogingen om je te dwarsbomen. Blijf rustig, heb geduld. Ook deze storm trekt voorbij en zal je niet van je voetstuk halen. In 2024 heb je geen tot weinig geldproblemen en kan je zelfs een investering of uitbreiding overwegen op elk vlak. Met partner? Hoewel je zwaar investeert op het werk, kent de relatie toch onvergetelijke pieken. Maar je kijkt ook vooruit. Samenwonen? Huis of 2de verblijf kopen? Verhuizen? Verbouwen? Trouwen? Nieuwe baby welkom heten?  Single? Je geniet ervan. Ontmoet je de ware? Prachtig! Indien niet, ook goed. En toch kan het lot een contact voor je regelen (vooral in april of mei) dat je leven een andere twist  kan geven. Het is iemand die valt voor je betrouwbaarheid en praktische instelling.

 

Tweelingen

Iedereen weet dat geduld oefenen niet je sterkste kant is, Gemini. En toch is dit nodig dit jaar. Want veel goeds komt maar jouw kant op in de 2de helft van 2024. Pas dan worden geluk, meevallers en succes je deel. Qua werk wordt 2024 een keerpunt in je carrière. Want je krijgt (soms gouden) kansen, meer verantwoordelijkheid en/of de bijhorende mooie financiële verloning. Geld komt en gaat dit jaar. Omdat je soms een foute inschatting maakt of met uitstel te maken krijgt. Desondanks zijn de vibes je zo gunstig gezind dat het geluk hier aan je zijde blijft staan. En daar kunnen je geliefden mee van profiteren. Met partner?  Werden jullie als stel de voorbije tijd stevig beproefd? Dan zijn jullie blij dit overleefd te hebben als stel. Wellicht zijn jullie er zelfs dankbaar voor en krijgen jullie tijd om de band weer echt aan te halen. Met mogelijke herop flakkerende romantische gevoelens tot gevolg. Enjoy!  Solo?  In 2024 heb je zin om te charmeren en je marktwaarde te testen. En je krijgt daartoe alle kansen. Je kan gaan voor one-night-stands vol fun of voor iets serieus. Je kan zelfs bedrogen worden. Maar je rouwt nooit lang en vlindert al snel weer naar een nieuwe lover.

 

Kreeft

2024 is het jaar waarin je meer wijsheid, inzicht, ervaring en dus maturiteit verwerft, Kreeft. Dit zal de ideale voedingsbodem vormen voor een vruchtbaar 2025, dat echt ‘jouw’ jaar wordt. Maar intussen is er het werk. En je werksituatie is vrij goed. Je welsprekendheid en bruikbare ideeën worden op prijs gesteld. De band met chef(s) en collega’s is oké, je krijgt meer vrijheid en je kan steeds beter bepalen wat je echt wil gaan doen op professioneel vlak. Veel Kreeften profiteren ook mee van het feit dat hun werkgevers het prima doen. Qua geld: dit is geen jaar waarin je een fortuin kan vergaren. Je zal het moeten doen met wat je hebt en alles wat meer is, zal tot je komen via je partner, familie of gulle vrienden. Met partner? Globaal gezien doen jullie het samen goed in 2024. Jullie zijn graag bij elkaar en halen er het maximum uit. Maar er verschijnen wel wat wolkjes aan de hemel. Omtrent geld en/of het verleden van één van jullie. Of van beiden. Maar die wolken trekken voorbij tot er geen vuiltje meer aan de lucht is. Solo? Je bezit dit jaar een mooie innerlijke balans en je bent dankbaar voor je zelfstandigheid. Maar de liefde kan langskomen. En er kan een blijver bij zitten. Maar kijk toch maar goed en uit en laat je vooral niet bedonderen.

 

Leeuw

In 2024 krijg je wel vaker en vrij plots te maken met problemen, Leo. En toch staat het geluk aan jouw kant. Ook is je vitaliteit oké want je gaat weer sporten maar overdrijf niet. Met dat geluk én die vitaliteit ga je de obstakels met goed gevolg te lijf. Op het werk zijn er problemen die je aanpakt met de hulp van je huidige en zelfs nieuwe contacten. Groot project in zicht? Dan heb je maar beter een goed team om je heen  i.p.v. het alleen te proberen. Qua geld is het uitkijken. Je kan immers overvallen worden door plotse, stevige kosten. Begin dus nu al met de aanleg van een soort financiële buffer teneinde 2024 ontspannen te kunnen doorkomen. Met partner? Ups en downs zijn hier aan de orde. Er is zeker genoeg liefde tussen jullie, maar plotse voorvallen van buitenaf kunnen de relatie belasten. Ook willen jullie allebei meer vrijheid maar niet op hetzelfde moment. Blijf geloven in en werken aan de band zodra de storm wat gaan liggen is. Solo? Je hebt diverse contacten  maar verzeilt steeds weer in woelig water. Er kan hevige passie in het spel zijn of een zware betovering. De ander kan je wat voorliegen of geen zin hebben in een stevig engagement.

 

Maagd     

Je voelt je meestal goed in 2024, Virgo. In de 1ste helft van 2024 krijg je heel wat voor elkaar zonder veel moeite. Missers komen er enkel als jouw kritisch-analytische geest en je extreme voorzichtigheid de bovenhand nemen. Denk positief en je gaat een prima jaar tegemoet. Qua werk moet jij het ijzer smeden terwijl het heet is. Dus liefst van januari tot eind juni. Laat alles wat in je voordeel werkt en/of je beloofd is, altijd op papier zetten. Dan trek jij bij eventuele discussies aan het langste eind. Qua geld gaat het je nogal voor de wind. Je springt nuchter om met je inkomsten die substantieel en reëel zijn. Sparen en/of investeren hoort erbij. Met partner? Tot eind mei draait alles rond tussen jullie, inclusief zeldzaam mooie momenten. Daarna worden er vibes actief die je aan het denken zetten en ga je de band evalueren. Je zou wel eens een slippertje kunnen maken. Besef dat het gras niet groener is aan de overkant. Er zit gewoon meer shit in.  Denk aan de liefde tussen jullie. In december valt alles gelukkig weer in de juiste plooi voor jullie. Solo? Je trekt de aandacht, dat is zeker. Maar je kieskeurigheid en de twijfel aan jezelf kunnen deuren sluiten. Doe er iets aan.

 

Weegschaal

Lang niet slecht, Libra. En vanaf mei 24 komt er zelfs nog een extra portie geluk en succes je kant op. Geef intussen ook toe aan je eigen noden en wensen. Kom vaker voor jezelf op, laat je stem horen. Geloof in jezelf en haal het maximum uit je onafhankelijkheid. Op het werk raas je vooruit met de vaart van een hogesnelheidstrein. Omdat er weinig tot geen obstakels opduiken, kan je realiseren/bekomen wat je maar wilt. Maak daarbij ook gebruik van groot netwerk. Deze positieve vibes begeleiden je vanaf eind mei tot eind 2024. Met partner? Het hele jaar door, op enkele akkefietjes na, zingt de harmonie tussen jullie. Zelfs al stop je veel energie in je werk. Het is thuis intussen wel een tijd van uitbreiding op veel vlakken. En jullie sluiten 2024 samen af in liefde én in vriendschap. Solo en hopend op liefde? Je krijgt ze want de ware kan in 2024 je pad kruisen. Inclusief passie en liefde. Soms denk je dat het te mooi is om waar te zijn en steken twijfels de kop op. Maar de aantrekking tussen jullie is zo groot dat je vanzelf weer bij elkaar belandt. Qua geld heb je geen zorgen. Het vindt jou wel. En jij kan je helemaal laten gaan want er is wel degelijk voldoende. Kan het allemaal nog beter?

 

Schorpioen

2024 betekent verandering, Scorpio. Dit jaar staat voor reflectie, via je intuïtie en ervaring. Durf op kansen springen. Vergeet je angst en kijk waar zij je brengen. Via innerlijk werk ontdek je welk soort werk er wel en niet meer bij je past. Qua werk hangt je succes af van de mate waarin je kansen grijpt én bereid bent te veranderen. Je hebt alvast prima vibes mee die je helpen om te slagen voor dat examen, sollicitatiegesprek of andere doorlichting van je profiel. Weet dat je dit jaar het fundament legt waarop je in 2025 succesvol kan verder bouwen. Met partner? Omarm ook hier het nieuwe. Want je partner verlangt soms meer vrijheid dan comfortabel voelt voor jou. Jullie schip blijft overeind doorheen de crisissen die jullie proberen te bezweren. Het belangrijkste is hier: verlaat tredmolen van sleur en sta open voor een frisse wind. Solo? Op tijd diep ademhalen is een must  in 2024. Omdat je nu meer dan 1 blikseminslag krijgt waarna het er passioneel aan toe gaat. Komt de ware toch langs? Dan zal je zeker de nodige aanpassingen moeten doen. Zo niet, neemt je uitverkorene de benen. Geld komt je kant op in 2024. Dit via een zakenrelatie of een nieuwe job die je een beduidend betere verloning garandeert.

 

Boogschutter                              

In 2024 ben je prima omringd door allerlei contacten, Schutter. En zo ervaar je dat het oké is om op anderen te steunen. Op het werk staan je helpers klaar om je de juiste persoon voor te stellen op het juiste moment. En maar goed ook want als je in een team werkt, ben jij de spil ervan om wie alles draait. Men rekent op jou. Vanaf juni komt er meer tegenwind. Tijd om even met jezelf te overleggen. Qua geld: wat nu naar je toekomt, is vaker het gevolg van de socio-economische context dan van je eigen inbreng. En terwijl de centen vlot binnenlopen, zijn er die restricties. Je kan het geld niet voor jezelf gebruiken want het zal opgaan aan belastingen, diverse ingrepen thuis en last minute onverwachte uitgaven. Met partner? In 2024 triomfeert vooral de liefde tussen jullie. Maar medio 2024 neemt je partner het roer over, wat jij niet zo leuk vindt. Maar zo ga jij nadenken over de relatie die daarna aan maturiteit wint. Solo? In 2024 kan je de ware ontmoeten. Je optimisme, charme en openheid, doen hier wonderen. Wel oppassen niet halsoverkop verliefd te worden. De droom spat dan veelal snel uit elkaar. Tracht lucide te blijven. Dit in het belang van iedereen.

 

Steenbok

2024 wordt een gelukkig jaar boordevol energie, werk en winst, Steenbok. Durf het te geloven. Professioneel kan jij je ambities waarmaken. Dus stroop je mouwen op, gaat er tegenaan en zal je beloond worden voor je inzet. En heb je het gevoel dat je inzet op je huidige werkvloer niet gewaardeerd wordt? No problem, want je gaat in dit geval op zoek naar een omgeving waarin je wel ten volle naar waarde geschat wordt. Met partner?  Jullie worden omringd door vibes van liefde, begrip, trouw, en diepe vriendschap. Jullie zitten in een uitbreidingsfase die gewoon alle kanten op kan: gezinsuitbreiding, nieuwe woonst, aankoop woonst, huwelijk, het kan allemaal. En natuurlijk zijn er hier ook wissewasjes, maar die worden besproken en intussen geneutraliseerd omdat jullie zo complementair zijn. Single? Jij zal de man of vrouw van je hart ontmoeten buiten de gekende wegen. En desondanks kan het een absolute voltreffer zijn. Grootste kans: tussen januari en mei. Dezelfde positieve periode is van toepassing op je financiën. Van januari tot mei is het ideaal  om materiële winsten te boeken. Denk maar aan leningen tegen voordelige tarieven, winstgevende beleggingen en/of het afsluiten van meer dan één uitstekende deal.

 

Waterman

In 2024t zit je pas goed vanaf juni 2024, Waterman. Het valt je soms moeilijk om innerlijke rust te vinden daar je zoveel ideeën hebt die je zo snel mogelijk wilt waar maken. Qua werk: hier dien jij je tot eind mei op allerlei details te focussen wat niet evident is. Vanaf juni krijg je dan meer tijd om je eigen ding te doen. Durf in 2024 hoog én ver te mikken. Ga voor die promotie, eigen zaak of nieuwe baan. Dat kan nu allemaal lukken. Ineens kan er wel een obstakel opduiken, maar jij landt hier weer netjes  op je pootjes. Qua geld: in 2024 zijn er periodes waarin het geld makkelijker naar je toe komt. Ook hier duikt er plots een probleem op, maar veelal komt er meer binnen dan er buiten gaat. Met partner? Jij bent een vrije vogel die geen beperkingen duldt. Vooral indien ze komen van je partner. Jij mag je zin doen, maar dat geldt niet voor je partner. Mamma mia!  En toch hangt er romantiek in de lucht in het voorjaar en in december. Zelfs in die mate dat je weer stormachtig verliefd wordt en je meer wilt engageren. Solo? Zelfstandig als je bent, zonder jij je graag af om na te denken. En tegelijk kan je niet zonder liefde omdat de eenzaamheid aan je knaagt. In de lente en december kunnen anderen je niet weerstaan. Wat maakt dat je kan kiezen uit meerdere potentiële partners. En ja hoor, je vindt wel iemand die prima bij je past.

 

Vissen

Jij bent in volle evolutie, Visje, en je bengelt continu tussen verstand en dromen. Dat maakt het zwaar om in 2024 keuzes te maken. Op het werk lukt het je beter om  in de 1ste helft van 2024 knopen door te hakken. Ga dus gerust voor die promotie, eigen baas worden of die nieuwe baan. Erna kan het ook nog allemaal maar het wordt moeilijker omdat jij nu weet wat je nog wel en zeker nooit meer wilt doen qua werk. Dat kan wat verstorend aanvoelen, maar alles komt goed in 2025.  Qua geld: van maart tot eind mei  komen er aardig wat centen je kant uit. Zij zijn het gevolg van je inzet. Je beheert alles prima, bent vooruitziend en investeert. Goed bekeken, want in de 2de helft van 2024 zakken je inkomsten weer naar het gewoon niveau. Met partner? Er is genoeg liefde en communicatie tussen jullie, maar wel met ups en downs. En toch gaan jullie samen beresterk het jaar door. En jullie zien het groot. Intussen wordt de band vanzelf versterkt door een huwelijk, een baby of de aankoop van een gezinswoning. Solo? Voor jou is het nu alles of niets qua liefde, want 2024 kan veel prettige verrassingen opleveren. Je wordt meestal snel verliefd, maar in 2024 blijf je voldoende nuchter om het kaf van het koren te scheiden. Bravo!

Info:  Waarom goede voornemens zo vaak goede voornemens blijven

Share.

Laat een reactie na