Horoscoop maart 2024

0

Wat kan je verwachten in maart 2024 volgens de westerse astrologie?  Lees hieronder je horoscoop…

RAM

Maart 24 zwengelt je gevoeligheid wat aan, Ram, wat zeker een effect heeft op je persoonlijk leven. Je kan te maken krijgen met (vaak ongegronde) angsten rond geld of jouw gezondheid of die van een geliefde. Gevoeliger zijn kan ook effect hebben op je liefdesleven. Heb jij je partner de laatste tijd  wat verwaarloosd en werd de relatie daardoor kwetsbaar? Dan zal je dat nu inzien en beslissen er iets aan te doen door de ander te plezieren. En dat kan op veel manieren. Gelukkig weet jij precies welke actie te ondernemen om je partner blij te maken. Single? Jij gaat bewust voor liefde en romantiek. Daten is daartoe een 1ste stap. Reeds in een prille relatie? Die kan nu echt van de grond komen. Op het werk lijk je in maart om één of andere reden onmisbaar te zijn wat je tegelijk kansen geeft om je te bewijzen. En door het uitbreiden van je professionele contacten, zullen er nog meer nieuwe kansen op je weg komen. De geldstroom is nu vrij stabiel. Toch is het aanbevolen een bijkomende geldbron aan te boren om alle private en professionele doelen te kunnen realiseren.

 

STIER

In maart ben je duidelijk prikkelbaar, Stier. Je twijfelt ook vaker aan jezelf, hebt vrij lange tenen en je vat zelfs goedbedoelde kritiek verkeerd op. Lukken sommige zaken niet, dan word je direct agressief. En praten met anderen brengt amper soelaas. Zoek een hobby Stier, want je moet je energie kunnen kanaliseren op een ongedwongen, leuke manier. Omdat jij je balans moet terugvinden. Op het werk kan jij je, ondanks het bovenstaande, naar omhoog werken. Op de vertrouwde werkvloer of via een nieuwe baan. Maar je zal wellicht stage moeten lopen en/of bijscholing volgen omdat specialisaties hier noodzakelijk zijn. Met partner? Je begint de dingen anders te bekijken, waardoor het huidig gezinspatroon verstoord kan worden. Voer daarom veranderingen langzaam door. Je partner en gezin moeten immers tijd krijgen om te wennen aan de nieuwe toestand. Solo? In je eentje thuis zitten, levert  niets op. Maar omdat je via je werk nieuwe contacten legt, zal dit ook je kans op een bijzondere ontmoeting vergroten. En al die tijd blijven je financiën in evenwicht. Toch denk je eraan om naast je vaste baan een freelance activiteit te starten. Veel geluk!

 

TWEELINGEN

In maart ligt de nadruk vrij vaak op je persoonlijk leven, Gemini. Je zal makkelijk de dagelijkse problemen/probleempjes kunnen oplossen. Je bent zeker emotioneler dan normaal wat je verrast en soms zelfs wat stress oproept. Op het werk zal je moeten meesurfen op een stevig ritme en dat kan niet zomaar. Je er halsoverkop ingooien levert niets op. Stel een plan op waarbij je stapsgewijs te werk gaat en waarmee je de uitdagingen zal aankunnen. Waarna je gegarandeerd resultaat zal boeken. Er zal ook ruimte zijn voor je originele ideeën en creativiteit. Grijpen die kans. Met partner? Jullie zullen in staat zijn om wrijvingen te neutraliseren, zodat een mogelijke breuk vermeden wordt. Solo? Je denkt na over relaties en je kan tevens in een aangename setting een gelijkgestemde ziel ontmoeten. Ook mogelijk: je geeft een voorbije relatie een nieuwe kans. Qua geld: je financiële situatie is oké. Er ontstaat een mogelijkheid om via je hobby een nieuwe, blijvende bron van inkomsten te creëren. Je budget zal toelaten dat jij jezelf verder ontwikkelt zodat er nog meer geld kan verdiend worden.

 

KREEFT

Maand waarin het positieve en het optimisme primeren, Kreeft. Wel op voorwaarde dat jij je nu niet teveel overgeeft aan dromerijen maar actie gaat ondernemen. Laat je nu zeker niet overrompelen door zielige verhalen van anderen met het doel je geld te ontfutselen. Dit zowel privé als op het werk. Blijf nuchter denken, wees verstandig en houd je energie en centen in maart voor jezelf. Qua werk is dit een periode van verandering, mooie kansen en projecten, prima deals en succesvol onderhandelen.  Een aanbod kan eventueel komen van een vroeger contact. Het is mogelijk dat je voor je werk moet verhuizen, iets wat trouwens niet lang op zich zal laten wachten. Met partner? In deze toch wat woelige periode valt het aan te raden zo snel mogelijk de twistpunten tussen jullie uit te klaren. Hierdoor wint de relatie aan kwaliteit. Solo? Je zielsverwant vinden is nu niet je prioriteit. Je hebt wel andere katten te geselen. Toch zou het zomaar kunnen dat hij/zij je pad kruist. Heb je geld nodig voor een project? Je frisse en nieuwe ideeën kunnen geldschieters zeker enthousiast maken.

 

LEEUW

In maart 2024 surf jij enthousiast op hoge golven van inspiratie en creativiteit, Leo. Je durft nieuwe zaken en processen uitproberen. Als die pogingen falen, besef je echter dat dit desondanks de eerste stappen kunnen zijn op een nieuwe weg die naar succes kan leiden. En dus geef je het niet zomaar op. Je communicatietalent blijkt op het werk vruchten af te werpen. Vooral omdat je dit combineert met je intuïtie die je laat aanvoelen hoe je anderen het best benadert. En zo slaag je erin één of meer langlopende projecten af te ronden met een positief resultaat. Met partner? Ook hier is een goede communicatie en een fijne afstemming op de ander noodzakelijk.  Zo worden barrières uit de weg geruimd. Hetzelfde geldt voor het contact met je gezin en vrienden. Solo? Je bent er zeker van dat je eindelijk de ware hebt ontmoet. En dus kan het nu niet snel genoeg gaan voor jou want je droomt reeds luidop over samenwonen. Qua geld: wees voorzichtig en ga je vast budget niet te boven. Anders verzeil je gegarandeerd in de afdeling krediet en dat kan je nu maar beter vermijden.

 

MAAGD

Dit is een maand waarin je emoties wat uit de hand lopen, Maagd, met een dosis chaos tot gevolg. Logisch dat dit jou verwart omdat jij als perfectionist het liefst de touwtjes in handen houdt. Probeer er toch wat in mee te gaan en ontdek hoe dit je ook voordeel kan opleveren. Dat lukt het best als je de dingen niet meer zwart-wit bekijkt. Ga vooral door met wat er reeds gestart is, want weldra worden de positieve resultaten daarvan zichtbaar. Op het werk kunnen er zich conflicten voordoen. Het beste is hier om dadelijk de mouwen op te stropen en over te gaan tot actie. Zo toon je meteen wat je waard bent als je onder druk staat. Met partner? Na een wellicht  wat moeilijke periode kan er nu romantiek in de lucht hangen. Zeker als jullie allebei een stap in elkaars richting zetten. Denk er vooral niet over na en stel je hart open voor de ander. Solo? De juiste vibes zullen je een duwtje geven om je schuchterheid los te laten en eerlijk en open te praten met je date. Qua geld: het is mogelijk dat een nevenactiviteit zo rendabel wordt dat ze in staat is om financieel je hoofdactiviteit te vervangen.

WEEGSCHAAL

Je emoties deinen in maart 24 op en neer, Libra. Want je gaat van euforie naar vertwijfeling. Je gedachten gaan nu sowieso naar je privéleven, meer bepaald naar iemand die je maar niet uit je hoofd krijgt. Omdat er liefde mee gemoeid is. Het kan een ex zijn die plots weer opduikt. Deze toestand zet je zwaar aan het denken. Op het werk is het een drukte van jewelste. Bepaal de logische volgorde van de taken die je moet afwerken en ga er daarna stap voor stap tegenaan. Je zal er zodoende sneller doorheen raken dan verwacht. Met partner? Als je harmonie of zelfs passie verlangt tussen jou en je partner, stel dan zo weinig mogelijk eisen aan hem/haar. Want zo raak je er echt niet. Het kan ook zijn dat je continu aan een ander denkt. Solo? Daar je aardig wat contacten hebt deze maand, kan er iemand opdagen die bij je past of een ex kan weer in beeld komen. Waarbij de passie mogelijks hoog kan oplaaien en de relatie opnieuw start. Qua geld: let nu op voor bedrog van een goede vriend/vriendin. Indien die jou om geldelijke steun vraagt, praat de zaak dan zonder aarzelen direct van je af. Je vindt wel een reden. Zo bewijs jij jezelf een mega dienst.

 

SCHORPIOEN

Maart 24 is een tijd waarin je indruk wilt maken op anderen, Scorpio. Dat kan zowel op amoureus als op zakelijk of professioneel vlak zijn. Je doet in elk geval moeite om qua kleding en algemene uitstraling een prima beurt te maken. En dat helpt om een hoop contacten vlotter te laten verlopen. Maar intussen ervaar je ook heel wat emotionele schommelingen die je niet altijd even goed de baas kunt. Introspectie kan hier helpen. Op het werk zullen er zich problemen voordoen die je zeker kan oplossen. Verder kan je hier tal van moeilijkheden voorkomen, enkel en alleen door te luisteren naar je intuïtie. Een bepaald project zal trouwens zeer winstgevend zijn. Met partner? Je hebt wilde fantasieën in maart die annex een pittig avontuur tot reële conflicten met je partner kunnen leiden. Aan jou om de schade te herstellen. Solo?  Dof je op en ga daten. Je geflirt kan de start inluiden van een ernstige relatie met alles erop en eraan. Qua geld: hoewel winstgevende deals nu best mogelijk zijn, weegt de afdeling geld in maart niet zwaar genoeg door om je leven en welzijn te beïnvloeden.

 

BOOGSCHUTTER

Maart 24 wordt een mix van diverse vibes, Schutter. Je krijgt immers vaak te maken met tegenstrijdige gevoelens én verlangens wat het er niet makkelijker op maakt. Want er is vreugde, twijfel (ook aan jezelf), lichtheid, zwaarte en bovenal de behoefte aan verandering en vernieuwing. Omdat de dagelijkse sleur je niet meer boeit. Maak de dingen niet te ingewikkeld, probeer het beste te maken van wat er reeds is. Qua werk voel je hoe je op bepaalde gebieden te weinig kennis bezit. Probeer je kennis bij te spijkeren om grote fouten te voorkomen en je productiviteit te optimaliseren. Met partner? Bedwing je neiging om verbale conflicten uit te lokken. Laat je liever meevoeren door de resterende hartstocht en beleef aldus memorabele  momenten. Waarna je relatie een heuse en voelbare upgrade krijgt. Solo? Ook jij kan de passie induiken, magische momenten beleven en je hoofd en hart verliezen. Om uiteindelijk vast te stellen dat je verwikkeld zit in een onfris en dubieus avontuur. Qua geld: je inspanningen op de werkvloer worden opgemerkt en beloond. Toch snel meer geld nodig? Je vindt en krijgt het dankzij je familie.

 

STEENBOK

In maart speelt het thuisfront een grote rol, Steenbok. Bepaalde Bokken zullen het gewone gezinsleven overhoop halen en onenigheid veroorzaken. Louter omdat ze niet tevreden zijn met de gang van zaken. Anderen zullen evenmin tevreden zijn, maar gaan constructiever te werk. Zij proberen er iets aan te doen om hun gezin het beste te geven naargelang de beschikbare mogelijkheden. Qua werk zijn jouw voornaamste tools: communicatie en diplomatie, wat conflicten oplost en zakelijke banden versterkt. Het kan ook nieuwe deuren openen. En dankzij je grondige voorbereidingen zal er geen enkele opdracht te zwaar zijn voor jou. Met partner? Omdat er nu veranderingen thuis gaande zijn, rest er bitter weinig quality time voor jullie samen. Solo? Je bent zeker in voor verandering plus het nieuwe en dat maakt je aantrekkelijk voor potentiële partners. Maar wees hier vooral niet te uitbundig en impulsief want dit zou mensen kunnen wegjagen. Geld en meer geld binnenhalen, is in maart duidelijk niet je grootste zorg. Je hebt nu wel andere varkentjes te wassen.

 

WATERMAN

In maart moet je komaf maken met negatieve gevoelens en houdingen, Waterman. Enkel op die manier kan je ongehinderd en meer relaxed verder gaan. Net op tijd overigens, want je komt nu terecht in weldadige vibes van inspiratie en creativiteit. Dit zal je toelaten om thuis en op het werk problemen op te lossen en nieuwigheden te introduceren. Op het werk zal je de kans krijgen om verplaatsingen te maken In binnen- of buitenland. Zeker doen. Je zal er tal van inzichten/ervaringen opdoen die je kijk breder en vruchtbaarder zullen maken. Die kennis, aangedikt met je huidige inventiviteit, kan je daarna handig inzetten op je vertrouwde werkplek. Met partner? Er zijn obstakels thuis zoals huisvestingsproblemen of de gewone gang van zaken die je niet meer bevalt. Zolang deze toestand duurt, is de sfeer om het samen cosy te maken, compleet zoek. Solo? Je moet eerst ballast uit je verleden overboord kunnen gooien vooraleer jij je kan openstellen voor een soulmate. Geld: gelukkig zal je op de één of andere manier genoeg centen hebben om een oude droom eindelijk waar te maken. Ga ervoor enne… succes gewenst!

 

VISSEN

In maart hangt je humeur vaak af van wie jou omringt. Zoek daarom het gezelschap van optimisten en positivo’s. Dan voel jij je vanzelf beter. En met de lente in zicht kan je alvast je uiterlijk pimpen via een nieuw kapsel of nieuwe kleren. Laat je handig bijstaan door kenners. Na afloop van dit experiment zal jij je meer zelfzeker voelen. Wat zeker van pas zal komen op het werk én privé. Om één of andere reden word je gedwongen oude gewoontes los te laten, wat je niet zint. Just go with the flow en maak er het beste van. Qua werk rest er geen tijd voor verveling omdat jij je dikwijls  moet verplaatsen om contact te leggen met boeiende mensen. Wat kan leiden tot interessante projecten of opdrachten. Met partner? Alles kabbelt hier rustig verder. Vermijd het echter om samen in te dutten. Vertel je partner liever over je nieuwste fantasieën. Opwinding verzekerd! Solo? Je legt de lat nu zo hoog dat de spoeling heel dun wordt. Is dat wel realistisch, Visje? Geef anderen wat meer krediet. Geld is er genoeg deze maand want je kan je inspiratie en fantasie verzilveren. Besteed het teveel gerust aan jezelf. Zeker doen!

Kan nuttig zijn:  Lentekuur voor je lichaam   –    Zo krijg je meer energie in de lente

Share.

Laat een reactie na